PostHelper Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 77-23 κατοχη. πφφφφ ξεφτιλα του ποδοσφαιρου.
gas83 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 πολυ καλο πρεσινγκ σημερα 2 φασεις σε ολα το ματς εκανε η μαλαγα.κραταω το μηδεν πισω για δευτερη φορα σε 2 ματς πρωταθληματος κατι που δεν βλεπουμε συχνα τα τελευταια χρονια μετρια εμφανιση κατα τα αλλα. μπροστα χωρις μεσσι και νευμαρ στο πρωτο ημιχρονο ακινδυνοι. μας εσωσε παλι ο αντριανο που οτι γκολ βαζει ειναι σημαντικα και νικες.πολυ αγαπητις και καλος παιχτης. και κλασικα μετα τραυματιστηκε . αν δεν ηταν τοσο γυαλινος θα ηταν παντα βασικουρα. κακο ροτασιον για μενα απο τατα. 3 σερι ματς ο τσαβι και πεδρο βασικοι και ενω γενικα οι ισπανοι λογω εθνικης θα πρεπει να προσεχονται πιο πολυ μιας και δεν εχουν προετοιμασια και 3 σερι ματς παγκο ο νευμαρ που δεν ξερω κατα ποσο ανετοιμος ειναι αλλα εμενα μια χαρα μου φενεται. ο σερχι ρομπερτο που εβγαλε ματια στην προετοιμασια και ο τεγιο και μοντογια που ειναι???????? καλα αποτελεσματα παντως αυτα στην αρχη καθε σεζον ολα τα ματς ειναι δυσκολα και δε θελει και πολυ να γινει η γκελα οταν οι ομαδες ειναι σχετικα ανετοιμες. λογικα θα βελτιωθουμαι παρα πολυ οταν ολοι ειναι στο 100% γιατι τωρα δεν ειναι
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 http://rutube.ru/video/6168237f6489d475c7c4a79d8f1d48ae/
flik Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μπορούσε να βάλει κι άλλο η Μπαρτσελόνα, αλλά η Μάλαγα έκανε λίγες ευκαρίες, αλλά κλασικές για γκολ, οι 2 αν θυμάμαι καλά. Μπορούσε στο τέλος να πάρει το Χ μέσα απο τα χέρια της Μπαρτσελόνα.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ας ρισκάρει λίγο στον επαναληπτικό του Σούπερ Κάπ, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν θα το θυμάται σε 1-2 μήνες. Τσάβι-Ινιέστα σέρνονται σε όλα τα μάτς που έχουν παίξει μέχρι στιγμής. Ο Σόνγκ έδωσε φρεσκάδα στο κέντρο, και ο Σέσκ απλά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι στιγμής. Και ο Νεϊμάρ πάλεψε και δείχνει οτι δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής.Απλά με έναν καινούργιο προπονητή χρειάζεται πάντα υπομονή. Και στο σημείο που φτάσαμε δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να πάρουμε κάποιο στόπερ που θέλουμε. Τιάγκο Σίλβα-Νταβίντ Λουϊζ μάλλον δεν πωλούνται φέτος, κάποιος δοκιμασμένος βετεράνος τύπου Μπρούνο Άλβες ίσως να είναι μια λύση. 1
Kalamaris_95 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μπράβο ρε καταλανακια.<br> ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και νικησατε την Μάλαγα 0-1 από το εξαιρετικό ΛΑΘΟΣ του κεφτεδοτερματοφυλακα της μαλαγας... Χωρίς τον λιονελ μεσσι η ομάδα σας ειναι απλά ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... Φαντάσου να τραυματιστεί και να απουσιάσει για κάνα μήνα... Αλλα και να παίξει θα τον χορέψει καλά παλι ο καλύτερος του κόσμου Κριστιάνο Ροναλντο. <br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Γεμισαμε τρολ ... Μαμηθηκε το insomnia ... 1
gas83 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ας ρισκάρει λίγο στον επαναληπτικό του Σούπερ Κάπ, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν θα το θυμάται σε 1-2 μήνες. Τσάβι-Ινιέστα σέρνονται σε όλα τα μάτς που έχουν παίξει μέχρι στιγμής. Ο Σόνγκ έδωσε φρεσκάδα στο κέντρο, και ο Σέσκ απλά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μέχρι στιγμής. Και ο Νεϊμάρ πάλεψε και δείχνει οτι δεν έχει πρόβλημα προσαρμογής. Απλά με έναν καινούργιο προπονητή χρειάζεται πάντα υπομονή. Και στο σημείο που φτάσαμε δεν ξέρω αν προλαβαίνουμε να πάρουμε κάποιο στόπερ που θέλουμε. Τιάγκο Σίλβα-Νταβίντ Λουϊζ μάλλον δεν πωλούνται φέτος, κάποιος δοκιμασμένος βετεράνος τύπου Μπρούνο Άλβες ίσως να είναι μια λύση. κατα τη γνωμη μου ο σεσκ χανετε σε ρολο false 9. σε οσα παιχνιδια στην προετοιμασια και στο πρωτο ματς του πρωταθληματος επαιξε στην θεση του εκανε παπαδες. ο τσαβι πρεπει να παιζει πολυ λιγοτερο φετος και ο σεσκ πολυ περισσοτερο στο κεντρο.εχει πολλα να δωσει. ειναι πολυ direct στις πασες του κατι που εχει χασει ο τσαβι και δημιουργει πολλα προβληματα στις αντιπαλες αμυνες. οντως ειναι σε φορμα και ειναι κριμα να μη χρησιμοποιειται εκει που μπορει να παιξει καλυτερα. και αν θες τη γνωμη μου ο καλυτερος για τη θεση του μεσσι οταν αυτος λειπει πρεπει να ειναι ο αλεξης και μετα ο νευμαρ. ξαναπα εμενα δε μου αρεσει το ροτασιον μεχρι τωρα.να δουμε τι θα γινει με την ατλετικο.ο λεο ειναι λεει στο 90% τωρα αποτε μαλλον θα παιξει
PostHelper Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Μπράβο ρε καταλανακια.<br> ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και νικησατε την Μάλαγα 0-1 από το εξαιρετικό ΛΑΘΟΣ του κεφτεδοτερματοφυλακα της μαλαγας... Χωρίς τον λιονελ μεσσι η ομάδα σας ειναι απλά ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... Φαντάσου να τραυματιστεί και να απουσιάσει για κάνα μήνα... Αλλα και να παίξει θα τον χορέψει καλά παλι ο καλύτερος του κόσμου Κριστιάνο Ροναλντο. <br><br> Sent from my MT11i using Insomnia φιλε εισαι πιωμενος σιγουρα. ο Μεσι ειναι με διαφορα καλυτερος απο καθε αλλον κ φυσικα απτον κλαψιαρη Ροναλντο. αλλα εχεις δικιο σαυτο που λες οτι η μπαρτσελονα χωρις μεσσι ειναι ενα τιποτα. ειδαμε τι εγινε περυσι με μπαγερν χωρις τον μεσι. η μπαρτσελονα μετατραπηκε απο ομαδα φοβητρο σε ομαδα που μαζευε γκολ.
Kalamaris_95 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 <p>Γεμισαμε τρολ ...</p> <p>Μαμηθηκε το insomnia ...</p> Ναι τρολ φιλε... Επειδή πήρατε χαμπάρι οτι θα πέσει κλάμα φέτος πετάτε ενα "γεμίσαμε τρολ" και νομίζετε οτι κάτι κάνετε... Sent from my MT11i using Insomnia Μπράβο ρε καταλανακια. ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ και νικησατε την Μάλαγα 0-1 από το εξαιρετικό ΛΑΘΟΣ του κεφτεδοτερματοφυλακα της μαλαγας... Χωρίς τον λιονελ μεσσι η ομάδα σας ειναι απλά ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... Φαντάσου να τραυματιστεί και να απουσιάσει για κάνα μήνα... Αλλα και να παίξει θα τον χορέψει καλά παλι ο καλύτερος του κόσμου Κριστιάνο Ροναλντο. Sent from my MT11i using Insomnia φιλε εισαι πιωμενος σιγουρα. ο Μεσι ειναι με διαφορα καλυτερος απο καθε αλλον κ φυσικα απτον κλαψιαρη Ροναλντο. αλλα εχεις δικιο σαυτο που λες οτι η μπαρτσελονα χωρις μεσσι ειναι ενα τιποτα. ειδαμε τι εγινε περυσι με μπαγερν χωρις τον μεσι. η μπαρτσελονα μετατραπηκε απο ομαδα φοβητρο σε ομαδα που μαζευε γκολ. Αν μπορείς να μου πεις τι εχει ο μεσσι που δεν εχει ο Κριστιάνο??? Τι στο καλό τον κάνει τοσο εξαιρετικό? Το οτι εχει ενα τρομερο αριστερό( τελείως άχρηστο δεξί) και ντριπλαρει φανταστικά? Δε λέω σε αυτα τον παραδέχομαι... Αλλα τι άλλο εχει? Άντε ειναι καο πολύ γρήγορος( όχι ποιο γρήγορος από τον Κριστιάνο ειναι αποδεδειγμένο).Sent from my MT11i using Insomnia
alexis333 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο Κριστιανο ειναι τιτανοτεραστιος .. Ο Μεσι δεν αξιζει μια μπροστα του. Παντα θα τρωει τη σκονη του Κριστιανο. Και ο Μουρινιο ειναι ο καλυτερος προπονητης στον κοσμο. Το φαινομενο της προπονητικης ... Ωραια , τελειωσαμε τωρα ? Αντε βραδιατικα ...
Kalamaris_95 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εγώ θέλω να μου ααπαντήσει ο φίλος ποτ ανέφερε οτι ο Κριστιάνο δεν μπορει ούτε για πλακα να φτάσει τον μεσσι... Αλλα από οτι βλέπω τελείωσαν οι χαζές δικαιολογίες... Sent from my MT11i using Insomnia
kirileman Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Είμαστε πολύ λίγοι για να μπούμε σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα