MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Tωρα ειδα τα γκολ. Το γκολ της Ατλετικο ειναι ενα ποιημα απο την αρχη της επιθεσης. Μιλαμε για μια απτις ομορφοτερες συνεργασιες/αυτοματισμους/κινησεις ομαδας που εχω δει τελευταια. Και εξαιρετικο τελειωμα φυσικα. Απτα highlight της χρονιας, κι ας μην εχω δει καν οσα θα ακολουθησουν ολη τη σεζον. http://www.youtube.com/watch?v=GtlVc77v2wo ΥΓ. Καλα εκανε και το πανηγυρισε. Στην Μπαρτσελονα τον αντιμετωπιζαν σαν παρακατιανο απο την ωρα που τραυματιστηκε. Τους καρφωσε την γκολαρα με το καλημερα, εννοειται οτι θα το πανηγυρισει με την ψυχη του.
Tilemaxx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Βγάζει πολλές τέτοιες φάσεις η Ατλέτικο του Σιμεόνε, πραγματικά ομαδάρα αν και αδικείται λόγω Μπάρτσα-Ρεάλ. Στο ΤΛ φέτος μπορεί να φτάσει ψηλά, αλλά δεν το πολυχτυπάνε γιατί θέλουν να εξασφαλίσουν κάθε χρόνο θέση ΤΛ στην Ισπανία, 1
kirileman Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δήλωσε προ μηνών ότι πρέπει να πουληθεί ο Μέσσι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Rabican Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 σαπιο κρεας και αυτος;; χρειαζομαστε παιχτες!!!!!
linuslost Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Eγω επιμενω οτι ειναι σημαντικοτερο να παρουμε εναν επιθετικο περιοχης παρα σεντερ μπακ! Η να εμενε ο Βιγια, φυσικα με πολυ λιγοτερα λεφτα ομως... Πιστευω οτι αμα κανουμε σωστο πρεσιγκ και παρουμε καποιον νεαρο εξελιξιμο αμυντικο θα ειμαστε ενταξει αμυντικα. Το προβλημα θα ειναι οταν θα κλεινονται ολοι πισω οι αντιπαλοι και δεν θα εχουμε επιθετικο... ΥΓ: Εννοω καποιον σε στυλ Ρουνευ και οχι Ιμπραιμοβιτς..
PostHelper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Τώρα καταλαβαίνω γιατί ο άλλος δήλωσε προ μηνών ότι πρέπει να πουληθεί ο Μέσσι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App γιατι? εννοεις οτι απο εδω κ περα ο Μεσι θα τραυματιζεται συχνα? δειτε κ αυτο http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2399496/Lionel-Messi-targeted-Atletico-Madrid-players-going-injured--VIDEO.html
gas83 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Με ποια λογικη ειναι 2 παιχνιδια? ξεκιναμε πρωτα απο το οτι το ματς αρχισε 11 το βραδυ.... Eγω επιμενω οτι ειναι σημαντικοτερο να παρουμε εναν επιθετικο περιοχης παρα σεντερ μπακ! Η να εμενε ο Βιγια, φυσικα με πολυ λιγοτερα λεφτα ομως... Πιστευω οτι αμα κανουμε σωστο πρεσιγκ και παρουμε καποιον νεαρο εξελιξιμο αμυντικο θα ειμαστε ενταξει αμυντικα. Το προβλημα θα ειναι οταν θα κλεινονται ολοι πισω οι αντιπαλοι και δεν θα εχουμε επιθετικο... ΥΓ: Εννοω καποιον σε στυλ Ρουνευ και οχι Ιμπραιμοβιτς.. αναλυσε μου το σκεπτικο του πρωτου bold γιατι θα με τρελανεις.τον πικε τον ειδες εχτες η μηπως περιμενεις να βελτιωθει μεσα στη χρονια μετα απο 2 χρονια σερι κακων εμφανισεων.δεν ειναι τυχαιο οτι εμοιαζε πολυ καλος οταν επαιζε ο πουγιολ και οταν αρχισε να τραυματιζετε συνεχεια ο πικε εδειξε οτι δε μπορει. ειπαμε καλο το πρεσινγκ θα καλυψει σε μεγαλυτερο βαθμο τα κενα απο αλλες χρονιες ομως στα σημαντικα ματς του τσουλου θα χεις μεγαλο προβλημα με αυτη την αμυνα. εχτες καλυτερος σου αμυντικος ηταν ενας που τον βαφτισαμε αμυντικο.δε σου λεει κατι αυτο?? στο δευτερο bold πρεπει να περιμενουμε να δουμε μεσσι νευμαρ ΜΑΖΙ στην εντεκαδα για να χουμε πιο ξεκαθαρη εικονα για το αν θα χουμε προβλημα η οχι.και μην ξεχνας οτι σεσκ και αλεξις(Ω ΝΑΙ) ειναι πολυ ανεβασμενοι, γενικα δεν πρεπει να τρελενομαστε μετα απο ενα 7-0 η 1-1. αρχη της χρονιας ειναι ακομα και μην ξεχναμε οτι οι ισπανοι παιχτες θελουν και λιγο χρονο μιας και δεν εχουν κανει σωστη προετοιμασια λογο confedaration 1
Rabican Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://www.blaugrana.gr/2013/08/24/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%B1/ εκτος αποστολης ο Λεο... γιατι δε βαζει τον Νευμαρ καθαρο φορ και δοκιμαζει ψευτοεννιαρι τον Σεσκ;;;
Tilemaxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ανάλογα πως θα πάει το παιχνίδι. Θεωρώ αναμενόμενο να ξεκινήσει ο Νεϊμάρ. Αινιγματικός ήταν ο Τάτα σχετικά με την ενδεκάδα καθώς όπως συνηθίζει δεν την ανακοινώνει στον τύπο: Έχουμε αρκετούς παίκτες στην ομάδα για ανα αγωνιστούμε εναντίον της Μαλάγα όπως θέλουμε και χωρίς τον Μέσι,η απουσία του Λίο δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία αν έχουμε άσχημη απόδοση, όπως στο Βιθέντε Καλντερόν,ότι το γήπεδο ήταν ξηρό ή το χορτάρι πολύ ψηλά,ποτέ δεν μου άρεσαν οι δικαιολογίες και ειδικά με την ομάδα που έχουμε. Μου αρέσει η νοοτροπία αυτή του Μαρτίνο, ειδικά η δικαιολογία του Πέπ και του Τίτο κάθε φορά που παίζαμε σε ψηλό και/ή ακούρευτο χορτάρι ήταν για γέλια και μόνο, με αυτό το ρόστερ που έχουμε. No excuses λένε στα αμερικανικά αθλήματα, το βλέπουμε εκεί παντού όπου οι αμερικανοί δεν δικαιολογούνται σχεδόν ποτέ.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν ξέρω αν το εννοούσε πραγματικά ή το έκανε ξανά για ντόρο. Θέλω να ελπίζω το πρώτο. Μπράβο του πάντως.
kirileman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μπράβο του που μπορεί να το εννοούσε αλλά μπορεί και όχι;
Rabican Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εχω ενα κακο προαισθημα για σημερα. μυριζομαι χηναρι η ασο.... δυστυχως.
gas83 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 εχω ενα κακο προαισθημα για σημερα. μυριζομαι χηναρι η ασο.... δυστυχως. η μαλαγα ειναι λιγοτερο δυνατη απο περσυ κατα πολυ.νομιζω δε θα χουμε θεμα. αν ξεκινησει ο νευμαρ και ο σεσκ σε ρολο false 9(αν και δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζει καποιος επιθετικος εκει) θα κερδισουμε και ανετα
flik Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Συμφωνώ για τη Μάλαγα. Αν ήταν όπως πέερυσι, το έβλεπα Χ. Αλλά όπως έχει αποδυναμωθεί φέτος, με λίγη σοβαρότητα θα το πάρει η Μπαρτσελόνα το ματσάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα