Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα απο την στιγμη που ολες οι ομαδες ζηταν υπερβολικα ποσα για να πουλησουν αμυντικους και ο Μουρινιο δεν προκειται για κανενα λογο να μας πουλησει παιχτη ειναι σωστη αποφαση...Αν και θα προτιμουσα να παρουν εστω καποιον μικρο απο την Ισπανια ωστε να εξελιχθει μεσα σε 2 χρονια!

ινιγκο μαρτινεθ λεγεται αυτος που ψαχνεις αλλα κοιμουνται ορθιοι

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείτε να φανταστείτε τον Ίκερ Κασίγιας στην Μπάρσα; Τρελό δεν ακούγεται; Και όμως, η εκπομπή «Tiki – Taka» του τηλεοπτικού καναλιού «Energy», υποστήριξε πως χθες Τρίτη (20/08) υπήρξε συνάντηση του προέδρου Σάντρο Ροσέλ με τον αθλητικό διευθυντή Αντόνι Θουμπιθαρέτα και τον οικονομικό αντιπρόεδρο Χαβιέρ Φάους. Αντικείμενο της συνάντησης; Το κατά πόσο είναι εφικτό να αποκτηθεί ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Ρεάλ, ο οποίος είναι δυσαρεστημένος από την κατάστασή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»!

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εκπομπή, λοιπόν, οι τρεις άνδρες θέλουν να πείσουν τον Κασίγιας, Μαδριλένος και Μαδριδίστα από κούνια, με συμβόλαιο έως το 2017, να κάνει το μεγάλο άλμα και να έρθει στην Μπάρσα, πιέζοντας και αυτός με την σειρά του την διοίκηση της Ρεάλ να τον παραχωρήσει.

Όπως υποστήριξε η «Tiki – Taka», αυτή θα ήταν μια μεγάλη «απάντηση» της Μπάρσα στην Ρεάλ για την «αρπαγή» του Λουίς Φίγκο το 2000 αλλά, το πιο σημαντικό, θα έλυνε το πρόβλημα που θα προκύψει στην Μπάρσα κάτω από τα δοκάρια, αφού το επόμενο καλοκαίρι ο Βίκτορ Βαλδές θα αποχωρήσει.

Ο 32χρονος Ίκερ Κασίγιας διατηρεί φιλική σχέση με τον εκ των αρχηγών των «Μπλαουγκράνα», Τσάβι, αλλά φαντάζει απίθανο έως αδύνατο να ανταμώσουν στην ίδια ομάδα, μετά την Εθνική Ισπανίας.

Οι φίλοι της Μπάρσα, πάντως, θα τον ήθελαν σαν τρελοί στο «Καμπ Νόου». Σε γκάλοπ της «Mundo Deportivo» στην ιστοσελίδα της, το 87% των πάνω από 12.500 χρηστών που συμμετείχαν στο γκάλοπ με ερώτημα «θα έπαιρνες τον Κασίγιας στην Μπάρσα;», απάντησαν «ναι»!

http://www.blaugrana.gr/2013/08/21/%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%BB%CF%8C-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%83/

Δημοσ.

Οι φίλοι της Μπάρσα, πάντως, θα τον ήθελαν σαν τρελοί στο «Καμπ Νόου». Σε γκάλοπ της «Mundo Deportivo» στην ιστοσελίδα της, το 87% των πάνω από 12.500 χρηστών που συμμετείχαν στο γκάλοπ με ερώτημα «θα έπαιρνες τον Κασίγιας στην Μπάρσα;», απάντησαν «ναι»!

εμ πως να μην απαντουσαν ναι οταν του χρωστανε κατα 80% το πρωταθλημα που πηρανε περυσι!! :mad:  με τετοιο προδοτη θα ελεγα οτι αν τα λεφτα ειναι καλα θα ερχοταν τρεχοντας στην μπαρτσα.

Δημοσ.

ρε συ posthelper, επικοινωνεις καθολου με τον εαυτο σου; συνειδητοποιεις τι γραφεις; οι οπαδοι της μπαρτσα θελουν τον κασιγιας στην ομαδα επειδη εκανε ανω κατω τα αποδυτηρια μιας ομαδας με αποτελεσμα να παρουμε ενα πρωταθλημα και οχι επειδη ειναι καλος τερματοφυλακας; σε ποιο παραλληλο συμπαν ευσταθει ο παραπανω ισχυρισμος;;

Δημοσ.

ρε συ posthelper, επικοινωνεις καθολου με τον εαυτο σου; συνειδητοποιεις τι γραφεις; οι οπαδοι της μπαρτσα θελουν τον κασιγιας στην ομαδα επειδη εκανε ανω κατω τα αποδυτηρια μιας ομαδας με αποτελεσμα να παρουμε ενα πρωταθλημα και οχι επειδη ειναι καλος τερματοφυλακας; σε ποιο παραλληλο συμπαν ευσταθει ο παραπανω ισχυρισμος;;

εννοειται οτι κ επειδη ειναι καλος τερματοφυλακας τον θελουν. αυτονοητο αυτο νταξει. αλλα νωπες ειναι οι μνημες απο τα περσινα οπου λογω του Κασιγιας που εκανε την αρχη αλλα ηταν κ ο κυριος οδηγος του σαμποταζ, η Ρεαλ δεν καταφερε να κατακτησει το πρωταθλημα αφου εγινε μπ@ρδελο. εγω του ευχομαι τα χειροτερα που μας κατεστρεψε κ στερησε απο τον Μουρινιο την συνεχιση της συλλογης τιτλων γιατι θα επαιρνε κ πρωταθλημα κ τσαμπιονς λιγκ κ το ισπανικο κυπελλο τελικα αφου θα ειχε καλη ψυχολογια κ δεν υπηρχε περιπτωση να το χασει νομιζω.

Δημοσ.

εννοειται οτι κ επειδη ειναι καλος τερματοφυλακας τον θελουν. αυτονοητο αυτο νταξει. αλλα νωπες ειναι οι μνημες απο τα περσινα οπου λογω του Κασιγιας που εκανε την αρχη αλλα ηταν κ ο κυριος οδηγος του σαμποταζ, η Ρεαλ δεν καταφερε να κατακτησει το πρωταθλημα αφου εγινε μπ@ρδελο. εγω του ευχομαι τα χειροτερα που μας κατεστρεψε κ στερησε απο τον Μουρινιο την συνεχιση της συλλογης τιτλων γιατι θα επαιρνε κ πρωταθλημα κ τσαμπιονς λιγκ κ το ισπανικο κυπελλο τελικα αφου θα ειχε καλη ψυχολογια κ δεν υπηρχε περιπτωση να το χασει νομιζω.

Χαχα..Ο μονος λογος που δεν πηρες πρωταθλημα ηταν γιατι πολυ απλα δεν εχασες βαθμους.Κανενας Κασιγιας δεν εφταιγε και κανεις Ραμος.Μηπως εφταιγε και ο Ροναλντο που του τα εχωσε ο Μουρινιο αφου εφυγε απο την Ρεαλ? Μηπως εφταιγε και ο Ροναλντο?

Φιλε σταματα να ασχολεισαι με τρολαρισματα του κ@λου...

Μονο το οτι λες οτι φετος ειμαι Τσελσι,περυσι ημουν Ρεαλ και πριν κατι χρονια ημουν Ιντερ και πιο πριν Πορτο καταλαβαινεις ποσο σοβαρα μπορει να σε παρει καποιος...

Και εγω θα ειμαι καποια ομαδα κοντα στον Μαη περιπου,που θα ξερω ποιια θα παρει το CL και ποια θα ειναι πρωταθλητρια σε καθε χωρα της...Ε! Καποια απο αυτες τις ομαδες θα ειμαι και θα κραζω ολες τις αλλες,δεν εχω αποφασισει ακομα τι ομαδα θα ειμαι φετος..Τον Μαη θα σας πω..

Φιλε σταματα το τρολαρισμα με τον Μουρινιο,το ξερουμε οτι ειναι ο παιδικος σου ερωτας και ο αντρας της ζωης σου,το καταλαβαμε και το εμπεδωσαμε..Αντε τωρα να παρακολουθησεις τον Μουρινιο,ολο και σε καποιο δημοσιογραφικο φακο θα ξεφτιλιζεται..

Βye bye

Δημοσ.

σημερα εχει σουπερ καπ με Ατλετικο.. λετε να μας καρφωσει κανενα ο βιγια;

Δημοσ.

Kαι το πανηγυρισε.

εμενα μου αρεσε που το πανυγηρισε παντως γιατι δε του φερθηκαν καλα και ειναι παιχταρας.

στα του ματς πολυ κακο πρωτο μερος αρκετα καλυτερο δευτερο με πιο πολλες δυναμεις απο την ατλετικο.δεν ηθελε πολυ για να γυρισει.

κακιστοι ινιεστα μπουσκετς

μεσσι)ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.ΠΑΛΙ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 45)

χαρηκα για νευμαρ για αυτο τον πηραμε αλλωστε.

πολυ καλο αποτελεσμα αν και δε δινω μεγαλη βαρυτητα στο τροπαιο αυτο(ελεεινο το οτι παιζουν 2 ματς)

καλο θα ηταν να ξεκινησουμε τη σαιζον με μια κουπα κυριως για ψυχολογικους λογους

Δημοσ.

Δεν είδαμε κάτι νέο σε αυτό το παιχνίδι. Μάλλον συντηρητική προσέγγιση εν όψει πρωταθλήματος, αλλά μετράει το αποτέλεσμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...