Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δε μπορω να πω οτι τρελενομαι αν γινει αλλα απο τον κανενα καλυτερος θα ναι.

μου εχει δωσει την εντυπωση οτι κανει πολλες γκελες χωρις ομως να εχω παρακολουθησει και πολλα ματς του.

ελπιζω να κανω λαθος

τουλαχιστον στην αμυνα παιρνουμε παιχτη που θα μπορει να παρει και μια κεφαλια στα στημενα

• Like 1
Δημοσ.

αυτο με τις γκελες το εχω ακουσει κι εγω.. ισως καποιος που παρακολουθει περισσοτερο τσελσι μπορει να μας διαφωτισει...

στις κεφαλιες, μαζι με τον πικε θα ειναι καλυτερα. δεν ξερω ποσο γρηγορος και καλος με τη μπαλα ειναι.

Δημοσ.

Ειναι πολυ γρηγορος και με τρελη τεχνικη (σκοραρει συχνα απο φαουλ) αλλα συχνα τις "χανει" τις φασεις. Ο Μουρινιο δεν ξερω κατα ποσο εχει διαθεση να τον δωσει κι εσεις πολλα λεφτα εχετε διαθεσιμα...

Δημοσ.

οσα και να χουμε οποιον και να παρουμε θα τον χρυσοπληρωσουμε μιας και ολοι ξερουν οτι θελουμε αμυντικο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

οποτε οι αλλες ομαδες θα το εκμεταλευτουν αυτο + ολα οσα εχουν γινει με τις τιμες τελευταια

• Like 1
Δημοσ.

ετσι οπως τα καταφεραμε 2 χρονια τωρα, ηρθε η ωρα να το (χρυσο)πληρωσουμε... δε γινεται να τσιγκουνευτουν μερικα εκατομμυρια και να ρισκαρουν να παει στραφι η χρονια. αν στηθει μια σωστη αμυνα και παμε καλα ευρωπη (κανα τελικο η και κουπα) τοτε θα ρεφαρουν....

Δημοσ.

http://www.blaugrana.gr/2013/08/13/%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BC%CE%AC%CE%BD-%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF-%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B1/

την εθνικη αργεντινης την παρακολουθω πανω απο 15 χρονια...  απο οσο θυμαμαι να παρακολουθω την εθνικη, μονιμο προβλημα ειχαμε στη θεση 1. ο συγκεκριμενος ειναι 27 χρονων και χωρις συμμετοχες καν στην εθνικη. δεν μπορω να φανταστω πως γινεται να κανει στη Μπαρτσα ενας ο οποιος δεν ειναι πρωτη επιλογη σε μια εθνικη πριν απο τον Ρομερο (αστειος τερματοφυλακας) η τον Καμπαγερο, τον Ουσταρι και τον Αντουχαρ..

Δημοσ.

παλι τραυματιας ο λεο.εχασε το προχτεσινο φιλικο και χανει και αυτο με την αργεντινη.λενε στην πρεμιερα της λιγκα θα ειναι 100% ετοιμος αλλα εγω ηδη ανυσηχω γιατι απο κει που δεν εχανε ματς τελευταια ολο τραυματιας ειναι η τελοςπαντων αισθανεται ενοχλησεις.

πρεπει με μεγαλη προσοχη να γινει το ροτασιον φετος σε ολους και ειδικα στο λεο για να μην εχουμε τιποτα θεματα μιας και χωρις αυτον δεν παμε πουθενα και το χουμε δει.

σε ματς που θα κερδιζουμε με μεγαλο σκορ καλο θα ειναι να ξεκουραζεται και να βγαινει αλλαγη δε γινετε να παιζει παντα 90.

οκ το ξερω και μενα μου αρεσει να σπαει ολο τα ρεκορ και να σκοραρει αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχει μεινει και τιποτα αλλο να κανει.

οποτε καλο ειναι να ξεκουραζετε οταν μπορει μιας και στο τελος της χρονιας ακολουθει και μουντιαλ που ειναι ο μεγαλος του στοχος

• Like 1
Δημοσ.

6-0 στο ημίχρονο. Σίφουνες. Μας έλειψε αυτή η Μπάρτσα, ορεξάτοι και οι 11, η μπάλα με την μία, ομαδικό πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και πρώτοι σε όλες τις φάσεις. Καμία σχέση με την οκνηρία που έδειχνε η ομάδα την τελευταία διετία. Και είναι 18 Αυγούστου.

• Like 1
Δημοσ.

δε θα πω πολλα.το σκορ τα λεει ολα.

1.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΙΕΣΗ

2.ο μεσσι αλλαγη στο 70.ο τατα σα να διαβασε το πιο πανω μου ποστ.ΜΠΡΑΒΟ

Δημοσ.

απο οτι φαινεται ξεκινησαμε δυνατα. απλα μην αναθαρρησουμε υπερβολικα γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι εξαφανιστηκαν ολα τα κακως κειμενα της προηγουμενης χρονιας.

με ποιους ξεκινησαμε 11αδα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...