Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπολογιζεται ο Κομπανι στη Σιτι ?

Ειναι αμυντικουρα. Θα τον ηθελα πολυ στη Μπαρτσα ..

• Like 1
Δημοσ.

Υπολογίζεται, αλλά είχα διαβάσει στο bbc οτι η barcelona ενδιαφερόταν για αυτόν και για τον David luiz, αλλά έπρεπε να τα σκάσουν χοντρά, μαις και ο Kompany έχει επεκτείνει απο πέρυσι το συμβόλαιό του μέχρι το '18.

Δε ξέρω, κάποιον πρέπει να πάρει ρε παιδιά. Και κάποιον πολύ καλό, ούτε καν απλά καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω σας το λεω, και χωρις καμια διαθεση να πικαρω. Αμα παρετε τον Αγκερ, θα ξεκινατε με 2 γκολ παθητικο σε καθε παιχνιδι.  :-D

Δημοσ.

Τον company κι εγω θα τον ηθελα αλλα πουλιεται οσο πουλιοταν ο thiago silva απο την paris saint germain..

Περα απο την πλακα ειναι αμυντικουρα ολκης.

Sent from my Lenovo P770 using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.
Θα του δωσουν πορτοκαλαδα και θα περασει. Κι εκει στην Ισπανια εχουν καλες πορτοκαλαδες στην μπαλα, ασχετα αν καμια φορα εχουν παραπλευρες απωλειες.

Εδω κανανε καλα τον Μεσσι.

Απτην αλλη λεμε για τα δικα μας ιατρικα επιτελεια που δαπανουν λεφτα για σαπιους και τελειωμενους, αλλα ετουτοι εδω σκασανε 57 εκατομυρια ευρω για παιχτη που πασχει απο αναιμια και το πηρανε χαμπαρι 2 μηνες μετα.

Δημοσ.

Μπά, ο Μέσι πήρε HGH στα 12 γιατί ήταν ζουμπάς με εκ γεννετής διαταραχή. Η αναιμία τέτοιου είδους (έχω και εγώ) δεν γίνεται να θεραπευτεί ποτέ, παρά μόνο να ελαχιστοποιηθούν τα συμπτώματα της με σωστή διατροφή.

Κατ' τα άλλα ο μεταφραστής δήλωσε οτι ο πραγματικός Ρονάλντο ήταν αυτός που προπονούσε στη Μπάρτσα, και όχι ο Κριστιάνο. Τον Κριστιάνο που λίγους μήνες πρίν είχε αυτοανακυρήξει καλύτερο του Μαραντόνα. Δεν μου κάνει εντύπωση δεδομένου τις επικές κωλοτούμπες που κάνει κάθε φορά που αλλάζει ομάδα. Σαν το ποντίκι που πηδάει το καράβι ένα πράγμα.

• Like 1
Δημοσ.

Μπά, ο Μέσι πήρε HGH στα 12 γιατί ήταν ζουμπάς με εκ γεννετής διαταραχή. Η αναιμία τέτοιου είδους (έχω και εγώ) δεν γίνεται να θεραπευτεί ποτέ, παρά μόνο να ελαχιστοποιηθούν τα συμπτώματα της με σωστή διατροφή.

Κατ' τα άλλα ο μεταφραστής δήλωσε οτι ο πραγματικός Ρονάλντο ήταν αυτός που προπονούσε στη Μπάρτσα, και όχι ο Κριστιάνο. Τον Κριστιάνο που λίγους μήνες πρίν είχε αυτοανακυρήξει καλύτερο του Μαραντόνα. Δεν μου κάνει εντύπωση δεδομένου τις επικές κωλοτούμπες που κάνει κάθε φορά που αλλάζει ομάδα. Σαν το ποντίκι που πηδάει το καράβι ένα πράγμα.

Και τι συμπτωματα εχει δλδ ?

Γιατι διαβαζω πως προκαλει εξαντηληση/υπερκοπωση ....

Αν ισχυει τοτε θα εχει αμεσο αντικτυπο και στην αποδοση του παιχτη ..

Ετσι δεν ειναι ?

Δημοσ.

Και τι συμπτωματα εχει δλδ ?

Γιατι διαβαζω πως προκαλει εξαντηληση/υπερκοπωση ....

Αν ισχυει τοτε θα εχει αμεσο αντικτυπο και στην αποδοση του παιχτη ..

Ετσι δεν ειναι ?

1ον με σωστη διατροφη δεν εχει προβλημα λεμε.. 2ον τον εχεις δει να κουραζεται?

Δημοσ.

Εξάντληση και ζαλάδες. Αλλά αν κάνεις σωστή διατροφή δεν σου εμφανίζονται ποτέ. Λογικά μπορεί να του δώσουν και κανένα φάρμακο, μιλάμε για τα πιο εξελιγμένα ιατρικά επιτελεία...

Δημοσ.

Παιδια παντως ειναι και ανφερ αυτο που εγινε με την Σαντος.Δηλαδη σε φιλικο ματς που εγινε στο πλαισιο μιας μεταγραφης να μην σταματας και να βαζεις 8 γκολ στον αντιπαλο σου.Να το εκανε καμια μικρομεσαια ομαδα να ελεγα αλλα ολοκληρη Μπαρτσελονα?Αμα το ειχε κανει ο Μουρινιο κομπλεξικο θα τον ανεβαζαν κομπλεξικο θα τον κατεβαζαν,

Δημοσ.

Σωπα μωρε... mes que un club φιλοσοφια....

Παντως για τον Νειμαρ μην ανησυχειτε, θα το φτιαξουν εκει στην Μασια. Εδω εφτιαξαν τον Μεσσι.

Δημοσ.

κατα πως φαινεται παμε για david luiz.... λεει εχουνε παει απο την ομαδα λονδινο για να κανονισουν τη μεταγραφη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...