alexis333 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δεν υπολογιζεται ο Κομπανι στη Σιτι ? Ειναι αμυντικουρα. Θα τον ηθελα πολυ στη Μπαρτσα .. 1
flik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Υπολογίζεται, αλλά είχα διαβάσει στο bbc οτι η barcelona ενδιαφερόταν για αυτόν και για τον David luiz, αλλά έπρεπε να τα σκάσουν χοντρά, μαις και ο Kompany έχει επεκτείνει απο πέρυσι το συμβόλαιό του μέχρι το '18. Δε ξέρω, κάποιον πρέπει να πάρει ρε παιδιά. Και κάποιον πολύ καλό, ούτε καν απλά καλό. 1
linkin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Εγω σας το λεω, και χωρις καμια διαθεση να πικαρω. Αμα παρετε τον Αγκερ, θα ξεκινατε με 2 γκολ παθητικο σε καθε παιχνιδι.
Rabican Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τον company κι εγω θα τον ηθελα αλλα πουλιεται οσο πουλιοταν ο thiago silva απο την paris saint germain.. Περα απο την πλακα ειναι αμυντικουρα ολκης. Sent from my Lenovo P770 using Insomnia 1
Orpheas1992 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 8-0 τη Σαντος http://www.barcelonismo.gr/content/4198-kataigida-me-presingk-kai-magiko-xoro-mprosta-8-0.html
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/upoferei-apo-anaimia-o-neimar/691374
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 http://www.sport-fm.gr/article/upoferei-apo-anaimia-o-neimar/691374Θα του δωσουν πορτοκαλαδα και θα περασει. Κι εκει στην Ισπανια εχουν καλες πορτοκαλαδες στην μπαλα, ασχετα αν καμια φορα εχουν παραπλευρες απωλειες. Εδω κανανε καλα τον Μεσσι. Απτην αλλη λεμε για τα δικα μας ιατρικα επιτελεια που δαπανουν λεφτα για σαπιους και τελειωμενους, αλλα ετουτοι εδω σκασανε 57 εκατομυρια ευρω για παιχτη που πασχει απο αναιμια και το πηρανε χαμπαρι 2 μηνες μετα.
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μπά, ο Μέσι πήρε HGH στα 12 γιατί ήταν ζουμπάς με εκ γεννετής διαταραχή. Η αναιμία τέτοιου είδους (έχω και εγώ) δεν γίνεται να θεραπευτεί ποτέ, παρά μόνο να ελαχιστοποιηθούν τα συμπτώματα της με σωστή διατροφή.Κατ' τα άλλα ο μεταφραστής δήλωσε οτι ο πραγματικός Ρονάλντο ήταν αυτός που προπονούσε στη Μπάρτσα, και όχι ο Κριστιάνο. Τον Κριστιάνο που λίγους μήνες πρίν είχε αυτοανακυρήξει καλύτερο του Μαραντόνα. Δεν μου κάνει εντύπωση δεδομένου τις επικές κωλοτούμπες που κάνει κάθε φορά που αλλάζει ομάδα. Σαν το ποντίκι που πηδάει το καράβι ένα πράγμα. 1
alexis333 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μπά, ο Μέσι πήρε HGH στα 12 γιατί ήταν ζουμπάς με εκ γεννετής διαταραχή. Η αναιμία τέτοιου είδους (έχω και εγώ) δεν γίνεται να θεραπευτεί ποτέ, παρά μόνο να ελαχιστοποιηθούν τα συμπτώματα της με σωστή διατροφή. Κατ' τα άλλα ο μεταφραστής δήλωσε οτι ο πραγματικός Ρονάλντο ήταν αυτός που προπονούσε στη Μπάρτσα, και όχι ο Κριστιάνο. Τον Κριστιάνο που λίγους μήνες πρίν είχε αυτοανακυρήξει καλύτερο του Μαραντόνα. Δεν μου κάνει εντύπωση δεδομένου τις επικές κωλοτούμπες που κάνει κάθε φορά που αλλάζει ομάδα. Σαν το ποντίκι που πηδάει το καράβι ένα πράγμα. Και τι συμπτωματα εχει δλδ ? Γιατι διαβαζω πως προκαλει εξαντηληση/υπερκοπωση .... Αν ισχυει τοτε θα εχει αμεσο αντικτυπο και στην αποδοση του παιχτη .. Ετσι δεν ειναι ?
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Και τι συμπτωματα εχει δλδ ? Γιατι διαβαζω πως προκαλει εξαντηληση/υπερκοπωση .... Αν ισχυει τοτε θα εχει αμεσο αντικτυπο και στην αποδοση του παιχτη .. Ετσι δεν ειναι ? 1ον με σωστη διατροφη δεν εχει προβλημα λεμε.. 2ον τον εχεις δει να κουραζεται?
Tilemaxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εξάντληση και ζαλάδες. Αλλά αν κάνεις σωστή διατροφή δεν σου εμφανίζονται ποτέ. Λογικά μπορεί να του δώσουν και κανένα φάρμακο, μιλάμε για τα πιο εξελιγμένα ιατρικά επιτελεία...
alexdelpiero Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Παιδια παντως ειναι και ανφερ αυτο που εγινε με την Σαντος.Δηλαδη σε φιλικο ματς που εγινε στο πλαισιο μιας μεταγραφης να μην σταματας και να βαζεις 8 γκολ στον αντιπαλο σου.Να το εκανε καμια μικρομεσαια ομαδα να ελεγα αλλα ολοκληρη Μπαρτσελονα?Αμα το ειχε κανει ο Μουρινιο κομπλεξικο θα τον ανεβαζαν κομπλεξικο θα τον κατεβαζαν,
linkin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2013 Σωπα μωρε... mes que un club φιλοσοφια.... Παντως για τον Νειμαρ μην ανησυχειτε, θα το φτιαξουν εκει στην Μασια. Εδω εφτιαξαν τον Μεσσι.
Rabican Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 κατα πως φαινεται παμε για david luiz.... λεει εχουνε παει απο την ομαδα λονδινο για να κανονισουν τη μεταγραφη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα