~mxls~ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Αν μπορούσαν να πάρουν Ντιέγκο Σιμεόνε. Πολύ δύσκολο αλλά έναν τέτοιο κόουτς χρειάζεται η ομάδα. 2
linkin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Εχω, δυστυχως, την εντυπωση οτι κατι ασχημο πρεπει να παιζει με τον Τιτο. Θεωρω αδιανοητο για μια ομαδα σαν την Μπαρτσελονα να κανει τετοιο "λαθος" (αποδεσμευση προπονητη τοσο αργα) αμα δεν υπαρχει σοβαρος λογος.
gas83 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 πουλησαμε τον βιγια 2,1 μυρια.τιποτα δεν ειναι αδιανοητο
linkin Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Καλα ισχυει, τους πιατσατε κοτσο κανονικα με τον Βιγια. Νομιζω οτι εχετε ενα 50% σε ενδεχομενη μεταπωληση. Παρακαλατε να κανει καμια τρελη χρονια με την Ατλετικο, μηπως και γλυκαθει κανας εμιρης και παρετε καμια προμηθεια απο το πουθενα.
Rabican Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/afieromata/marselo-mpielsa-istories-apo-ton-trelo-toy-xwriou.1732922.html ισως η καλυτερη αναλυση που εχω διαβασει για τον Ελ Λοκο... μακαρι να ερχοταν αυτος. δε νομιζω οτι θα συνεχιζε να ειναι loser με υλικο οπως το δικο μας. ΥΓ: οσο για τον παραλληλισμο με τον Αμπινταλ, νομιζω οτι ενοσω υπηρχε ο αμπινταλ αποκτηθηκε αντικαταστατης τους για βασικος. δεν ξεμειναμε στη θεση του. ακομη και να επεστρεφε καποια στιγμη υγιης, υπηρχε ο αλμπα για πρωτος.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Κι εγώ πιστεύω πως ο Μπιέλσα είναι ο πλέον κατάλληλος.
Orpheas1992 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Μπιελσα ή Λουις Ενρικε μας βλεπω και κατι μου λεει οτι ο δευτερος εχει το προβαδισμα δυστυχως...
Orpheas1992 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Ακουγεται και ο Μαρτινο που πηρε πρωταθλημα με την Νιουελς Ολντ Μποϊς περυσι......καθαρα προσωπικη επιλογη του Μεσι πιστευω αν επαληθευτει τελικα.
gas83 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 και μαλλον ειναι πρωτο φαβορι απο οτι διαβαζω. μια αναλυση του πως επαιζε η νιουελς για οποιον ενδιαφερεται η φιλοσοφια του παντως ειναι πολυ κοντα σε μπιελσα http://ilikefootballme.wordpress.com/2012/11/27/like-a-lepra-messiah/
Tilemaxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Που σημαίνει οτι δεν το κουράζει πολύ το τόπι και όταν βγαίνει η ομάδα στην επίθεση θέλει παίκτες που πατούν περιοχή. Λογικό. Το θέμα είναι όμως να πάρουμε κανένα σέντερ μπάκ. 1
Rabican Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 με τον μαρτινο με αγχωνει το θεμα ελειψης παραστασεων απο ευρωπαικες διοργανωσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα