Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορούσαν να πάρουν Ντιέγκο Σιμεόνε. Πολύ δύσκολο αλλά έναν τέτοιο κόουτς χρειάζεται η ομάδα.

• Like 2
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω, δυστυχως, την εντυπωση οτι κατι ασχημο πρεπει να παιζει με τον Τιτο. Θεωρω αδιανοητο για μια ομαδα σαν την Μπαρτσελονα να κανει τετοιο "λαθος" (αποδεσμευση προπονητη τοσο αργα) αμα δεν υπαρχει σοβαρος λογος.

Δημοσ.

Καλα ισχυει, τους πιατσατε κοτσο κανονικα με τον Βιγια.  :-D

Νομιζω οτι εχετε ενα 50% σε ενδεχομενη μεταπωληση. Παρακαλατε να κανει καμια τρελη χρονια με την Ατλετικο, μηπως και γλυκαθει κανας εμιρης και παρετε καμια προμηθεια απο το πουθενα.

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/afieromata/marselo-mpielsa-istories-apo-ton-trelo-toy-xwriou.1732922.html

ισως η καλυτερη αναλυση που εχω διαβασει για τον Ελ Λοκο... 

μακαρι να ερχοταν αυτος. δε νομιζω οτι θα συνεχιζε να ειναι loser με υλικο οπως το δικο μας.

ΥΓ: οσο για τον παραλληλισμο με τον Αμπινταλ, νομιζω οτι ενοσω υπηρχε ο αμπινταλ αποκτηθηκε αντικαταστατης τους για βασικος. δεν ξεμειναμε στη θεση του. ακομη και να επεστρεφε καποια στιγμη υγιης, υπηρχε ο αλμπα για πρωτος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω πως ο Μπιέλσα είναι ο πλέον κατάλληλος.

Δημοσ.

Ακουγεται και ο Μαρτινο που πηρε πρωταθλημα με την Νιουελς Ολντ Μποϊς περυσι......καθαρα προσωπικη επιλογη του Μεσι πιστευω αν επαληθευτει τελικα.

Δημοσ.

Που σημαίνει οτι δεν το κουράζει πολύ το τόπι και όταν βγαίνει η ομάδα στην επίθεση θέλει παίκτες που πατούν περιοχή. Λογικό. Το θέμα είναι όμως να πάρουμε κανένα σέντερ μπάκ.

• Like 1
Δημοσ.

με τον μαρτινο με αγχωνει το θεμα ελειψης παραστασεων απο ευρωπαικες διοργανωσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...