Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λογικα η τιμη εχει να κανει με το συμβολαιο του βιγια που φετος θα πηγαινε απο 7 στα 11 μυρια τα οποια ειναι παρα πολλα για παιχτη που δεν παιζει συνεχεια οποτε τον εδωσαν και με λιγοτερα.

ο ρουνει δε μου γεμιζει καθολου το ματι.πολυ πεσμενος και δε νομιζω οτι ταιριαζει και στο στυλ της ομαδας.

αγγλο ειχαμε ποτε τελευταια.δε μου ρχετε καποιος.νομιζω δεν ειναι τυχαιο

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι οντως πεσμενος αλλα ειμαι σιγουρος πως η Μπαρσελονα θα ειναι τεραστιο κινητρο για αυτον και εχοντας κλασεις ανωτερους συμπαικτες θα κανει παπαδες.

• Like 1
Δημοσ.

Eγω

λογικα η τιμη εχει να κανει με το συμβολαιο του βιγια που φετος θα πηγαινε απο 7 στα 11 μυρια τα οποια ειναι παρα πολλα για παιχτη που δεν παιζει συνεχεια οποτε τον εδωσαν και με λιγοτερα.

ο ρουνει δε μου γεμιζει καθολου το ματι.πολυ πεσμενος και δε νομιζω οτι ταιριαζει και στο στυλ της ομαδας.

αγγλο ειχαμε ποτε τελευταια.δε μου ρχετε καποιος.νομιζω δεν ειναι τυχαιο

Εγω νομιζω οτι ειναι απο τους λιγους που ταιριαζουν με το στυλ μας... Κοντος αλλα ταυρος, γρηγορος, πολυ καλη πρωτη επαφη και κοντρολ, μπορει να παιξει το passing game, εχει καλα τελειωματα και παιζει σε ολες τις θεσεις της επιθεσης!

Δημοσ.

μακαρι να μην τον παρουμε παντως.

με τους νευμαρ-μεσσι ο αλλος μαλλον θα ναι ο πεδρο οποτε ρουνει παγκιτης χαχαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

ακουγεται παλι ο αγουερο...

εγω θα το ξαναπω. παροτι θα γουσταρα τρελλα τον κουν στη μπαρτσα, αν ειναι να δωσουν 30-40 μυρια για να τον φερουν και μετα να μην εχουν λεφτα για κεντρικο αμυντικο, καλυτερα να τα κρατησουν τα λεφτα...

θεωρητικα, μπροστα με μεσι, αλεξις, τεγιο, πεδρο, νευμαρ, ειμαστε ΟΚ...

Δημοσ.

υπερκομπλε ειμαστε μπροστα.

αν χρειαστει σε καποια ματς παιζει και ο σεσκ επιθεση η ο ινιεστα οπως εχουμε δει.

αν κανουμε το εγκλημα να μη παρουμε καλο αμυντικο ειμαστε για γελια.

και κατα τη γνωμη μου χρειαζονται 2 ουτε καν ενας

επισης πολυ καλος ακουγεται οτι ειναι ο ινιγκο μαρτινεθ της σοσιεδαδ που ειναι και φτηνος και ισπανος και μικρος αλλα δεν τον εχω ακουσει καθολου για εμας.ξερει καποιος τον παιχτη καθολου????

Δημοσ.

υπερκομπλε ειμαστε μπροστα.

αν χρειαστει σε καποια ματς παιζει και ο σεσκ επιθεση η ο ινιεστα οπως εχουμε δει.

αν κανουμε το εγκλημα να μη παρουμε καλο αμυντικο ειμαστε για γελια.

και κατα τη γνωμη μου χρειαζονται 2 ουτε καν ενας

επισης πολυ καλος ακουγεται οτι ειναι ο ινιγκο μαρτινεθ της σοσιεδαδ που ειναι και φτηνος και ισπανος και μικρος αλλα δεν τον εχω ακουσει καθολου για εμας.ξερει καποιος τον παιχτη καθολου????

Πρεπει να τον παρουμε αυτον ως επενδυση για το μελλον και εναν βαρβατο κεντρικο αμυντικο για βασικο!

Στην επιθεση δεν ειμαστε ενταξει...Θα εχουμε παλι τα περσινα αμα οι αντιπαλοι ταμπουρωθουν...Οποτε χρειαζομαστε εναν που θα παιζει καθαρα στην κορυφη οπως Αγκουερο ή Ρουνευ..!

Δημοσ.

κοιτα ετσι κι αλλιως το συστημα δεν αλλαζει.

ο αγκουερο δεν ειναι καθαρο φορ περιοχης.πιο πολυ πλαγια παιζει.

ο ρουνει προ βαν περσυ νομιζω την ειχε τη θεση αυτη στη united.

μιλωντας για επιθεση(η αμυνα εννοειται οτι εχει θεμα δε το συζηταμε καν) το στυλ ιδιο θα παραμεινει και βασικα εχεις ενα θεμα οταν παιζεις μερικα ματς το χρονο.

σε ολα τα υπολοιπα μια χαρα ειναι το συστημα και αποδιδει.

θεωρητικα η μεταγραφη νευμαρ μπορει να λυσει αυτο το προβλημα χωρις να δοκιμασουμε κατι αλλο καθως σε αυτα τα δυσκολα ματς (κυριως του τσου-λου) ο μεσσι θα χει πιο πολυ ελευθερια απο οτι μεχρι τωρα και δε θα ναι προσαρμοσμενη ολη η αντιπαλη αμυνα πανω του.

και οπως εχουμε δει ο λεο ειναι η μιση επιθεση της ομαδας για να μην πω ολη.

μεχρι τωρα οι αντιπαλοι δεν ειχαν και πολυ σεβασμο στον πεδρο και τον αλεξις και μαλλον σωστα αφου και οι 2 ηταν τραγικοι και ηταν ευκολο να κλεισουν το λεο.

ομως αυτο αλλαζει τωρα.ολοι ψιλοφοβουνται το νευμαρ οποτε περιμενουμε να δουμε τι θα γινει.

ασε που ειναι παιχτης που παει κατευθειαν στο ενας με εναν και δεν πασαρει προς τα πισω οπως οι αλλοι οποτε θα χεις και προσωπικες ενεργειες απο κει.για να διασπασεις μια καλη αμυνα.αρκει να χει καλα τελειωματα.

τις χρονιες που πηραμε τα champions league ειχαμε εκτος απο το λεο και αλλυς σκορερ που εβαζαν 20+ τεμαχια τη σεζον

τις χρονιες που δε το πηραμε δε το χαμε αυτο.

με λιγα λογια μικρη βοηθεια στο λεο επιθετικα που αναγκαζοταν να τα κανει ολα μονος του.

ελπιζουμε να το αλλαξει αυτο ο νευμαρ.

θεωρητικα παντως μπορει να λειτουργησει αψογα αυτο στην πραξη ομως θα δουμε τι ισχυει.

εγω νομιζω στην επιθεση δε θα χουμε προβλημα.η αμυνα ειναι που καιει

• Like 2
Δημοσ.

λαινους νομιζω αυτη τη φορα θα συμφωνησω με gas και οχι με σενα!

στην επιθεση καναμε την κινηση μας και περιμενουμε να δουμε αν θα βγει. δεν κινηθηκαμε σε καποιου ειδους plan B με βαρυ φορ περιοχης, αντ αυτου πηραμε κατι φαντεζι που θεωρητικα θα δημιουργει ρηγματα. μεχρις εδω καλα. μενει, οπως ειπα, να δουμε αν θα δουλεψει το concept ακομη και στα δυσκολα κλειστα ματς του Τ.Λ! τωρα εχουν 2 τυπους με μπουκα και ντριπλα να φοβουνται οι αντιπαλοι.

βασει αυτων, δεν κρινω σκοπιμο το να παρουμε και αλλον επιθετικο, ειδικα εφοσον μεινουν Αλεξις/Πεδρο. για 3 θεσεις θα εχουμε 7 παιχτες (αν προσθεσουμε και Σεσκ/Ινιεστα που ορισμενες φορες παιζουν σαν φορ η ακραιοι).

απο την αλλη, ειναι περα απο πασιφανες το προβλημα στην αμυνα. εκει η ρισκαρουμε να δωσουμε φανελα βασικου στον μπαρτρα με σκοπο να φανει η ακαδημια, η πρεπει να παρουμε ενα δυνατο, γρηγορο και μπαλαδορικο μπακ. το θεμα ειναι οτι λεφτα και για τα 2 δε νομιζω οτι υπαρχουν. ας κανουμε την υπερβαση να δωσουμε 40-50 μυρια για το μπακ, που φανηκε τοσο εντονα περσυ οτι το θελουμε, και βλεπουμε.

στο σημειο αυτο βεβαια να πω οτι με τον γερο-Τσαβι να εχει αλλον ενα χρονο στην πλατη, δεν ξερω ποιος θα μπορεσει να τον αντικαταστησει, ειδικα αν φυγει ο Τιαγκο. εχουμε και εκει ενα θεμα γιατι πανω που ειχαμε βρει τον και καλα αντικαταστατη του, τον χανουμε. συμφωνω οτι υπαρχει και ο Σεσκ, αλλα δε νομιζω οτι συγκρινονται οι αξιες τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.sport24.gr/football/omades/Bayern/ekleise_tiagko_alkantara_h_mpagern.2329450.html

παει ο τιαγκο.......

http://www.gazzetta.gr/football/article/523693/mpagern-i-lathos-epilogi

και μια αναλυση για το γιατι ειναι λαθος επιλογη η Μπαγερν σε σχεση με τη Ματζεστε...

Επεξ/σία από Rabican
Δημοσ.

Καλη συνεχεια στον Τιαγκο.

Ας τον δουμε τουλαχιστον να παιζει αυτο που ξερει αφου εμεις δεν τον εμπιστευτηκαμε...

• Like 1
Δημοσ.

Τι εχει παιχτει ρε παιδια με Μπαρτσα-Τιτο απο τη μια και Πεπ απο την αλλη? Πολυ αντιπαλοτητα βλεπω σε διαφορες ειδησεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...