f1vettel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Η αληθεια ειναι οτι και τον Δωνη να παρει η Μπαρτσελονα,καλυτερη δουλεια θα κανει
flik Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ο Τσάβι και ο Ινιέστα δεν θέλουν απλά ανάσες. Θέλουν ξεκούραση και rotation. Νομίζω η Ρεάλ για αυτό ενισχύει με νέους παίχτες τον πάγκο αλλά και τη βασική εντεκάδα. Δεν πας πουθενά χωρίς rotation να παίξεις Μάρτι-Απρίλιο-Μάιο στο Τσ.Λ. Όποιον κι αν έχεις μέσα, αν έχει τόσα παιχνίδια στη πλάτη του δεν γίνεται.
Rabican Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 http://www.blaugrana.gr/2013/07/02/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CF%80%CE%B1/ και μετα απορουμε γιατι δεν εχουν ανασες............
Tilemaxx Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ο Τιάγκο και ο Ντελοφέου φέτος έπαιξαν πολύ λίγο. Ο Τιάγκο ειδικότερα, έπαιξε λιγότερα λεπτά απ' ότι τη σεζόν '11-'12! Με το πρωτάθλημα τελειωμένο απ' τον Νοέμβρη, η διαχείριση του Τίτο στο ρόστερ ήταν απαράδεκτη. Αν συνεχιστεί το ίδιο φέτος, πάλι τα ίδια θα έχουμε. 1
Rabican Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 βασικα τιτο/ροουρα εκαναν κακη διαχειριση... νομιζω αξιζουμε ενα νορμαλ προπονητη! 1
Bourdoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Απλά δώστε του χρόνο. Πάντως αν ανοίξει η θέση δηλώστε η συμμετοχή.
Rabican Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/oi_koryfaies_asist_toy_mesi_me_mpartselona_argentinh.2320826.html the art of passing........ ανακοινωθηκε φιλικο Ιταλια-Αργεντινη στο ολυμπικο για 14 Αυγουστου.... ποσο ψηνομαι δε λεγεται. ειναι ονειρο μου να δω εθνικη αργεντινης και πολυ φοβαμαι δε θα εχω ποτε αυτη τη χαρα να τη δω... νομιζω ειναι βραδυ 14 αυγουστου ο αγωνας. φευγω νωριτερα λιγο απο τη δουλεια, αεροπλανακι, και 15αυγουστο γυρναω...μια μερουλα! και εισιτηρια εχω βρει και διαμονη..
gas83 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/oi_koryfaies_asist_toy_mesi_me_mpartselona_argentinh.2320826.html the art of passing........ ανακοινωθηκε φιλικο Ιταλια-Αργεντινη στο ολυμπικο για 14 Αυγουστου.... ποσο ψηνομαι δε λεγεται. ειναι ονειρο μου να δω εθνικη αργεντινης και πολυ φοβαμαι δε θα εχω ποτε αυτη τη χαρα να τη δω... νομιζω ειναι βραδυ 14 αυγουστου ο αγωνας. φευγω νωριτερα λιγο απο τη δουλεια, αεροπλανακι, και 15αυγουστο γυρναω...μια μερουλα! και εισιτηρια εχω βρει και διαμονη.. το καναλι του τυπου που το φτιαξε ειναι απο τα καλυτερα για μπαρτσα στο youtube να ξερεις οποτε ψαξτο. κατα τα αλλα εκτος του οτι σκοραρει πιο πολυ απο τον οποιονδηποτε βγαζει και παρα πολλες ασσιστ. νομιζω οτι και στις ασσιστ ειναι ο καλυτερος απο ολους και το λεω αυτο γιατι οι καλυτερες του που δεν ειναι σε αυτο το βιντεο δεν ειναι γιατι οι επιθετικοι μας τα εκαναν μανταρα και εχαναν τα αχαστα. θα ειχε πολλες παραπανω κανονικα. αν ο νευμαρ ειναι αυτος που πρεπει κοιταξτε τι ανοδο σε αριθμο θα εχουν οι ασσιστ του μεσσι φετος
Orpheas1992 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Ο Τιαγκο συμφωνησε με την Μαντσεστερ Γιουναϊτεντ και την κανει οπως ολα δειχνουν....Επισης ακομα δεν βλεπω ουτε ακουω τιποτα για αμυντικους, ενω οι πιτσιρικαδες αντιμετωπιζονται σαν αμπαλοι (καθιστε εδω να κανετε προπονησουλες με τους μεγαλους αλλα να παιζετε με τη δευτερη ομαδα και ολο και καποιος θα βρεθει να σας δανεισω).Δεν παμε πουθενα με Τιτο και Ροσελ.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μεγάλο λάθος αν πωληθεί ο Τιάγκο. Ελπίζω να μην δικαιωθεί ο Λαπόρτα πάντως... 1
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Ανακοινώθηκε ο Βίγια στην Ατλέτικο. Τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε την τελευταία τριετία, ειδικά τη χρονιά του CL. 3
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Σε εξευτελιστικα χαμηλη τιμη ο Βιγια αλλα τελος παντων.....φουλ για Ρουνεϊ παρακαλω. 1
linuslost Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Απλα κρατησαν το 50% σε περιπτωση πωλησης του... Ο Ρουνευ θα ειναι οτι πρεπει!
Tilemaxx Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Νεϋμαρ-Μέσσι-Ρούνει; Δεν θα μας χάλαγε μια next big 3 τριάδα. Να θυμίζω οτι όποτε μαζεύονται 3 στάρ στην επίθεση παίρνουμε Τ.Λ:Ρονι-Ετό-ΖιουλύΑνρί-Ετό-ΜέσσιΒίγια-Μέσι-Πέδρο (εντάξει όχι στάρ, αλλά εκείνη την σεζόν πετούσε)Νευμάρ-Μέσι-?
Rabican Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 κοιτα να δεις που θα μας καρφωσει κανα μπαλακι του χρονου και θα γελαμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα