linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Ραμος? Μαρσελο? Τους έχεις ακουστά? Kαι τους εχεις δει αυτους τους 2 στα 8 απο τα τελευταια 10 παιχνιδια Ρεαλ-Μπαρτσελονα να προσπαθουν να κοψουν την μπαλα σε παικτες της Μπαρτσελονα?
Superpie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλα φιλε μου αστο. Τα καραγκιοζιλικια σας τα βλέπουμε στα παιχνιδια των κλασικος... απο τσαμπουκαδες μεχρι σε χτυπήματα εκτός φάσης.. και ας μην μιλήσουμε για τα καραγκιοζιλικια που ερχονται απο παγκο μερια...
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Στο ποστ σου 5591 λες: "Και μαλιστα οταν γινεται οχι μονο απο τον Πεπε αλλα και απο αλλους παικτες της Ρεαλ ειδικα σε παιχνιδια με την Μπαρτσελονα" Στο ποστ σου 5994 λες: "8 στα 10 παιχνιδια με την Μπαρτσελονα τα εκανες." και "Και το αλλο που σου λεω,το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο ο Πεπε αλλα και αλλοι δικοι σου.." Στο ποστ σου 5997 λες: "ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π Ε Π Ε !!!!" και στο αμεσως επομενο αναφερεις Μαρσελο και Ραμος. Σου ζητω εγω λοιπον αγαπητε, αφου στα 8 απο τα 10 Ρεαλ-Μπαρτσα, οι Ραμος και Μαρσελο εριξαν κλωτσιδια στους παικτες της Μπαρτσελονα, να μου δειξεις 5 (οχι 8 που λες) φασεις απο τον καθε ενα οπου εριξαν κλωτσιδια σε παικτες της Μπαρτσελονα? Μπορεις να το κανεις? ΟΧΙ. Μπηκες λοιπον στο youtube, ειδες 1 φαση του Ραμος και 2 του Μαρσελο, ειδες ταυτοχρονα και την ταπα να ερχεται και προσπαθησες να αλλαξεις την κουβεντα λεγοντας για τις χαριτομενιες περι τσαμπουκαδων και περι παγκου. Αυτοταπωθηκες φιλε μου, κριμα.... Στο χερι σου ειναι να με κοροιδεψεις, να αποδειξεις πως εχω αδικο και πως ειμαι τραγικος και και και. Πως θα το κανεις? Ποσταρε μου φασεις απο 8 διαφορετικα παιχνιδια (οπως εσυ ειπες) οπου οι Μαρσελο και Ραμος προσπαθουν να κοψουν την μπαλα σε παικτες της Μπαρτσελονα (οπως παλι εσυ ειπες). Αν και βαζω στοιχημα, πως δεν θα το κανεις επειδη δεν μπορεις να το κανεις επειδη λες ανυποστατα πραγματα. Επισης βαζω στοιχημα οτι το επομενο μυνημα σου θα περιεχει κατι απο τα παρακατω: καλα ασ'το , εισαι οτι να ναι, δεν ξερεις τι λες, εισαι τραγικος και αλλα λοιπα χαριτωμενα!
gas83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 παρακαλουνται οι φιλοι της ρεαλ να κοιταξουν τι κανει ο νευμαρ στον αρμπελοα και τον κασιγιας μπας και αρχισουν να συνηθιζουν παρεπιπτωντος αυτη η ισπανια μου θυμιζει μπαρτσα χωρις μεσι. μια νορμαλ ομοδα που την κερδιζεις ανετα 1
linkin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 παρακαλουνται οι φιλοι της ρεαλ να κοιταξουν τι κανει ο νευμαρ στον αρμπελοα και τον κασιγιας μπας και αρχισουν να συνηθιζουν παρεπιπτωντος αυτη η ισπανια μου θυμιζει μπαρτσα χωρις μεσι. μια νορμαλ ομοδα που την κερδιζεις ανετα Ευτυχως λογικα ο Αρμπελοας δεν θα παιζει του χρονου. Δεν θα αντεξω και αλλη χρονια με αυτον δεξι μπακ. Παντως εντελως βραχυκυκλωμενη εκει στα χαφ η Ισπανια, δεν κρατανε μπαλα με τιποτα! ps: Τους εκανε παντως ο Σκολαρι και παιζουν οργανωμενο ποδοσφαιρο. Δεν το περιμενα.
gas83 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 το μονο που φοβαμαι ειναι οτι οι ηδη ξεζουμισμενοι παιχτες της μπαρτσα απο αποψη φυσικης καταστασης κουραζονται ακομα πιο πολυ με αυτες τις διοργανωσεις και να δω τι σκατα προετοιμασια θα κανουν παλι. προβλεπω να σερνομαστε στην αρχη της χρονιας ειδικα αν δεν κανουμε τιποτα καλες μεταγραφες στην αμυνα μπας και σωσουμε τιποτα. το μονο θετικο ειναι οτι μαλλον θα σκοραρουμε ακομα πιο πολυ με νευμαρ μεσι. αν αυτοι οι 2 βρουν χημεια μεταξυ τους θα δουμε παπαδες οποτε μαλλον ολα τα ματς της μπαρτσα του χρονου θα ειναι 4-6 η 7+ γκολ στο στοιχημα
Superpie Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Τι να το κανεις αν πληρωνουν αποδοση 1.90-2.00 το 4-6 και το 7+ το δινουν κανενα 4αρι?
Rabican Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 xavi KNOWS!!!!!!!!!!!!!! http://www.sport-fm.gr/article/o-tsabi-kserei/685029 θεικο στιγμιοτυπο πραγματικα! 1
linkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 .... το μονο θετικο ειναι οτι μαλλον θα σκοραρουμε ακομα πιο πολυ με νευμαρ μεσι. αν αυτοι οι 2 βρουν χημεια μεταξυ τους θα δουμε παπαδες .... Το σημαντικο με αυτους τους ταλαντουχους παικτες ειναι να τους κρατησεις συγκεντρωμενους και προσηλωμενους στις προπονησεις ωστε να παιρνεις το 100% απο αυτους γιατι γενικα οι βραζιλιανοι εχουν μια ταση στα 28-29 να θεωρουνται "παλαιμαχοι" βλ. ρομπινιο,ροναλντινιο,αντριανο +++ ps:
Superpie Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Το σημαντικο με αυτους τους ταλαντουχους παικτες ειναι να τους κρατησεις συγκεντρωμενους και προσηλωμενους στις προπονησεις ωστε να παιρνεις το 100% απο αυτους γιατι γενικα οι βραζιλιανοι εχουν μια ταση στα 28-29 να θεωρουνται "παλαιμαχοι" βλ. ρομπινιο,ροναλντινιο,αντριανο +++ ps: valver.jpg 21 Ειναι ο ανθρωπος,ποιος ζει ποιος πεθαινει σε 8 χρονια απο τωρα?Μπορει να του σπασει κανενα ποδι ο Πεπε και να του τελειωσει την καριερα ακομα πιο νωρις...
linkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 21 Ειναι ο ανθρωπος,ποιος ζει ποιος πεθαινει σε 8 χρονια απο τωρα?Μπορει να του σπασει κανενα ποδι ο Πεπε και να του τελειωσει την καριερα ακομα πιο νωρις... Η μπορει σε καμια βουτια να πεσει ατσαλα και να χτυπησει, ποτε δεν ξερεις. Το ποστ μου #6003 το ειδες? Εχεις να απαντησεις κατι επι της ουσιας? Μεχρι τοτε ταπα.
kirileman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μου γ@μάτε το τόπικ και θα αναγκαστώ να σας μπανάρω! 1
linkin Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Συγνωμη αγαπητε μοντερατορα ( ), απλα εχουμε φλομωσει στις μουφες και τις αερολογιες.Α, και τις ταπες. Για πειτε ρε παιδια, θα παρουν καμια ανασα οι παικτες της Μπαρτσελονα ή θα σερνονται του χρονου?
gas83 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 προβλεπω οτι θα ψιλοσερνονται..... ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΡΟΤΑΣΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑ ΧΑΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αυτος που εχουμε ομως τους εχει σκασει τους μεγαλυτερους σε ηλικια οποτε δε βλεπω φως πιστευω στην αρχη της χρονιας θα ψιλοσερνονται αλλα μετα θα ανεβουν εγω παντως το προτιμω ετσι ωστε να ναι φορμαρισμενοι στο τελος της χρονιας κια οχι στην αρχη οπως εγινε φετος και στο τσουλου ειχαν κλαταρει απο δυναμεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα