linkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μα δεν καταλαβατε, ο Πεπε ειναι ψυχικα διαταραγμενο το ατομο. Δεν το αμφισβητει κανεις αυτο. Και ο Ροναλντο και ο Ντι μαρια και ενα μεγαλο κομματι των ποδοσφαιριστων θα εκαναν θεατρο για να κερδισουν κατι. Εσεις ομως το εχετε παραξηλωσει! O Πεδρο ο τυπας, περα απο το γνωστο καραγκιοζιλικι με τα χερακια με την Ιντερ, εχει καταληξει να βουταει και στα φιλικα! Δες εδω! Φαντασου ποσο βλακας ειναι ο τυπας για να βουταει σε φιλικο προετοιμασιας! http://www.youtube.com/watch?v=EuWM9J4rWYE Ο Πεδρο και αυτος απο κοντα! Ο Ζορντι Αλμπα απο την αλλη μας βγηκε περα απο θεατρινος τρελος και τσαμπουκαλης πρωτου μεγεθους. Καλα καλα δεν εκλεισε εναν χρονο στην Μπαρτσελονα αλλα στους τσαμπουκαδες πρωτος ειναι! Φαινεται δεθηκε πολυ γρηγορα με το "fair play" και την αγνοτητα που αντιπροσωπευει το "mes que un club". Eχει πλακα παντως οτι και εσεις παραδεχεστε οτι πηρατε εναν θεατρινο να παει να κανει παρεα με τους αλλου θεατρινους αλλα αμα σας το πει ενας "αλλοθρησκος", τοτε θιγεστε.
gas83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 δε θιγομαστε φιλε μου. κανε ενα ψαξιμο κατα τη διαρκεια των αγωνων η μετα το τελος τους σε αυτο το θρεντ(δεν εχεις λογο να το κανεις αλλα στο λεω εγω οτι ετσι ειναι) και θα δεις οτι πολλες φορες τους βριζουμε για τις βλακειες αυτες. επισης θα δεις οτι ενας απο τους λογους που πολλοι εδω μεσα δεν τον ηθελαν πριν γινει η μεταγραφη ειναι και αυτος. οποτε για αλλη μια φορα σταματα να λες οτι σου κατεβει και πριν μιλησεις ψαξε λιγο. εννοειται οτι πρεπει να χεις παρατηρησει οτι γενικα οτι το θεατρο οπως και το flopping στο nba εχει ξεφυγει και εχουν αρχισει να το κανουν οι παντες οσο πιο πολυ μπορουν. κανεις δε συμφωνει με αυτο αλλα ειναι πολυ υποκριτικο ενω μονοι μας το καταδικαζουμε για τους παιχτες μας και μας σπανε τα νευρα να ερχεσε και να ειρωνευεσαι αλλα ταυτοχρονα να μην το παραδεχεσε για τους δικους σου παραμονο οταν στο λεω εγω
linkin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ποιος δεν το παραδεχεται για τους "δικους μου" ? Κανε ενα search στο θεμα της Ρεαλ πριν μιλησεις και πεις ανακριβειες. Απλα, σωστο θα ηταν να υπαρχει ισορροπια, σωστα? Δηλαδη πρεπει να ξεχωρισουμε καποια πραγματα. Η ρεαλ ειναι ο συλλογος με τους αλητες (αφου αναγαγεται την συμπεριφορα του Πεπε σε γενικο κανονα) και η Μπαρτσελονα ειναι ο συλλογος με τις τιτικες που βουτανε με το παραμικρο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ. Μονοι σας τα λετε, δεν καταλαβα γιατι σε ενοχλει τοσο που το ειπα κι εγω.
gas83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αγαπητε linkin 1 σελιδα πριν γραφεις 'Eμεις εχουμε 1 τιτικα, εσεις εχετε ποικιλια και μαζευετε και αλλες.....' πως ακριβως το παραδεχεσαι οταν μιλας για εναν μονο παιχτη???? σα να πας να το υποβαθμισεις λιγο ενω ταυτοχρονα λες για της μπαρτσα. παλι λαθος καταλαβα?? αυτο με τον πεπε και τους αλητες δικα σου λογια ειναι.εγω δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο οποτε δεν αναγαγω τιποτα. εγω μιλαω απλα για θεατρο σταματα να μου βαζεις λεξεις στο στομα που δεν ειπα.το κανεις συνεχεια και τελος αυτο με το φιλικο προετοιμασιας μη το τονιζεις.δε χρειαζετε. ειτε επισημο ειτε φιλικο ειναι το ιδιο μου κανει και παλι θα τους βριζω αν κανουν καραγκιοζιλικια. δε με ενοχλει τοσο που το ειπες με ενοχλει ο τροπος που το ειπες και αν θες δε χρειαζοταν καν να κανουμε τετοια κουβεντα τωρα ειδικα σε περιοδο που δεν εχει ματς και ειναι λιγο αδιαφορα τα πραγματα. φιλικα παντα αν θες το σταματαμε εδω
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αγαπητε linkin 1 σελιδα πριν γραφεις 'Eμεις εχουμε 1 τιτικα, εσεις εχετε ποικιλια και μαζευετε και αλλες.....' πως ακριβως το παραδεχεσαι οταν μιλας για εναν μονο παιχτη???? σα να πας να το υποβαθμισεις λιγο ενω ταυτοχρονα λες για της μπαρτσα. παλι λαθος καταλαβα?? Φιλε μου, δεν δινεις βαση σε αυτα που λεω με αποτελεσμα, ειτε να καταλαβαινεις διαφορετικα πραγματα απο αυτα που λεω, ειτε να μην καταλαβαινεις αυτα που λεω! Ο Ronaldo ειναι θεατρινος και τον αντιπαθω γι αυτο που κανει. Ωστοσο, ειναι ο μονος που το κανει σε τοσο ενοχλητικο βαθμο απο την Ρεαλ, οσο οι προαναφερομενοι παικτης της Μπαρτσελονα. αυτο με τον πεπε και τους αλητες δικα σου λογια ειναι.εγω δεν εγραψα ποτε κατι τετοιο οποτε δεν αναγαγω τιποτα. εγω μιλαω απλα για θεατρο σταματα να μου βαζεις λεξεις στο στομα που δεν ειπα.το κανεις συνεχεια Για την Ρεαλ και την αλητεία, δεν ειπα οτι το ειπες εσυ. Σε παρακαλω διαβαζε αυτα που γραφω. και τελος αυτο με το φιλικο προετοιμασιας μη το τονιζεις.δε χρειαζετε. ειτε επισημο ειτε φιλικο ειναι το ιδιο μου κανει και παλι θα τους βριζω αν κανουν καραγκιοζιλικια. Προφανως και το τονιζω και προφανως και χρειαζεται. Ενας παικτης ο οποιος κανει θεατρο σε κρισιμους αγωνες "δικαιολογειται" (υποτιθεται) απο το γεγονος οτι εχει κατι να κερδισει. Ενας παικτης που κανει θεατρο σε φιλικο προετοιμασιας, οπου ειναι ενα παιχνιδι χωρις βαθμολογικη σημασια δειχνει οτι το θεατρο εχει μπει τοσο πολυ στο πετσι του οπου θα κανει τα παντα για να κοροιδεψει τον διαιτητη. δε με ενοχλει τοσο που το ειπες με ενοχλει ο τροπος που το ειπες και αν θες δε χρειαζοταν καν να κανουμε τετοια κουβεντα τωρα ειδικα σε περιοδο που δεν εχει ματς και ειναι λιγο αδιαφορα τα πραγματα. φιλικα παντα αν θες το σταματαμε εδω Κουβεντα κανουμε φιλε μου, μην παιρνεις το παραμικρο επι προσωπικου.
Superpie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οταν καποιος παιζει μπαλα και θελησει να κανει θεατρο θα το κανει για τον ιδιο λογο,για να κερδισει το παιχνιδι.Δηλαδη αν η Ρεαλ παιξει ενα φιλικο προετοιμασιας και μαλακιζονται τοσο οι παικτες σε σημειο αδιαφοριας και χασει με ενα 5-0 δεν θα γινει θεμα? οτι εχασε με βαρυ σκορ? Θελω να πω πως δεν εχει σημασια,για μενα οταν καποιος κανει θεατρο ειτε αυτο ειναι σε φιλικο παιχνιδι ειτε ειναι σε τελικο CL με το σκορ 1-0 υπερ της ομαδας του και ειναι στο 92 για να κερδισει χρονο ειναι το ιδιο και το αυτο.Καραγκιοζιλικι στην μια περιπτωση καραγκιοζιλικι και στην δευτερη και θα τους κραξω το ιδιο και στις δυο περιπτωσεις.Με την λογικη αυτη θα μπορουμε να πουμε οταν χασουμε 5-0 ελα μωρε,φιλικο ΓΤΠ ηταν σιγα,ειτε δεν θα παιξω δυνατα ειτε δεν θα κανω καθυστερησεις κ.τ.λ. Εχουμε δει να γινονται καθυστερησεις και σε φιλικα για να κερδισει η εκαστοτε ομαδα..Αλλα σου ειπα,αλλο να κανει καποιος θεατρο και αλλο να φερετε αντιαθλιτικα σε σημειο να του κοψει την μπαλα του αλλου που βγαζει το ψωμι του,και ειναι και συναθλητης του και συναδελφος του..Και μαλιστα οταν γινεται οχι μονο απο τον Πεπε αλλα και απο αλλους παικτες της Ρεαλ ειδικα σε παιχνιδια με την Μπαρτσελονα Να πουμε το χτυπημα με τις ταπες πανω στο ποδι του Αλβες απο τον Μαρσελο? Απο τον Πεπε στον Μεσι? απο τον Ραμος? και απο αλλους..
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Οταν καποιος παιζει μπαλα και θελησει να κανει θεατρο θα το κανει για τον ιδιο λογο,για να κερδισει το παιχνιδι.Δηλαδη αν η Ρεαλ παιξει ενα φιλικο προετοιμασιας και μαλακιζονται τοσο οι παικτες σε σημειο αδιαφοριας και χασει με ενα 5-0 δεν θα γινει θεμα? οτι εχασε με βαρυ σκορ? Θελω να πω πως δεν εχει σημασια,"για μενα οταν καποιος κανει θεατρο ειτε αυτο ειναι σε φιλικο παιχνιδι ειτε ειναι σε τελικο CL με το σκορ 1-0 υπερ της ομαδας του και ειναι στο 92 για να κερδισει χρονο ειναι το ιδιο και το αυτο." Αυτο λεω, για σενα ειναι, για μενα δεν ειναι! Πρεπει να εισαι εντελως κουφιοκεφαλος για να καθεσαι να βουτας σε φιλικο. Ειδικα οταν λεγεσαι Μπουσκετς που εχεις και μια προιστορια. Καραγκιοζιλικι στην μια περιπτωση καραγκιοζιλικι και στην δευτερη και θα τους κραξω το ιδιο και στις δυο περιπτωσεις.Με την λογικη αυτη θα μπορουμε να πουμε οταν χασουμε 5-0 ελα μωρε,φιλικο ΓΤΠ ηταν σιγα,ειτε δεν θα παιξω δυνατα ειτε δεν θα κανω καθυστερησεις κ.τ.λ. Εχουμε δει να γινονται καθυστερησεις και σε φιλικα για να κερδισει η εκαστοτε ομαδα.."Αλλα σου ειπα,αλλο να κανει καποιος θεατρο και αλλο να φερετε αντιαθλιτικα σε σημειο να του κοψει την μπαλα του αλλου που βγαζει το ψωμι του,και ειναι και συναθλητης του και συναδελφος του" Προφανως και δεν διαφωνω καθολου με αυτο που λες! Ο πεπε ειναι μεγιστος καραγκιοζης και θα επρεπε να του ειχε απαγορευτει να παιζει ποδοσφαιρο εδω και πολυ καιρο! ..Και μαλιστα οταν γινεται οχι μονο απο τον Πεπε αλλα και απο αλλους παικτες της Ρεαλ ειδικα σε παιχνιδια με την Μπαρτσελονα Τωρα κανεις αυτο που ειπα σε προηγουμενο μηνυμα μου. Εξισωνεις την συμπεριφορα του Πεπε με την συμπεριφορα αλλων παικτων και το αναγαγεις σε κανονα ειδικα σε παιχνιδια με την Μπαρτσελονα. Εγω θυμαμαι 2-3 παιχνιδια πριν 3 χρονια που οντως επεσαν κλωτσιδια, και εσυ με τον τροπο που το λες, αφηνεις να εννοηθει πως σε καθε παιχνιδι Ρεαλ-Μπαρτσελονα, οι παικτες της Ρεαλ κυνηγανε τους παικτες της Μπαρτσελονα να τους κοψουν την μπαλα. Και λαθος και ψεμα. Να πουμε το χτυπημα με τις ταπες πανω στο ποδι του Αλβες απο τον Μαρσελο? Απο τον Πεπε στον Μεσι? απο τον Ραμος? και απο αλλους.. Να πουμε για την εντυπωσιακη βουτια του Αλβες στην καρατια του Πεπε που επεσε κατω και σηκωθηκε μετα απο κανα μισαωρο?? Που οντως ηταν κοκκινη καρτα αλλα και που οντως ηταν θεατρο! Να πουμε για τον Μπουσκετς που επεσε κατω και επιανε το προσωπο του ενω ο Μαρσελο δεν τον ειχε ακουμπησει καν? Να πουμε για τον Μασερανο που παλι επιανε το προσωπο του ενω ο Αντεμπαγιορ τον ακουμπησε στην πλατη? Να πουμε για τον Πεδρο που πηγε και επεσε πανω στον Αρμπελοα και παλι επιανε το προσωπο του? Να πουμε για τον jordi alba που οποτε πλησιαζει παικτη της Ρεαλ πεφτει κατω και αρχιζει τις πιρουετες? Γι αυτο σου λεω, αστο δεν βγαζουμε ακρη. Ρεαλ - ο συλλογος της αλητειας. Μπαρτσελονα - ο συλλογος της φουστιας και ολοι χαρουμενοι!
gas83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Κουβεντα κανουμε φιλε μου, μην παιρνεις το παραμικρο επι προσωπικου. μια χαρα καταλαβα τι ειπες.απλα εγω σου λεω οτι σε ενοχλητικο βαθμο οπως λες δε το κανει μονο ο ροναλντο απο τη ρεαλ.για να μη σου πω οτι ο ροναλντο το κανει λιγοτερο απο καποιους αλλους. αλλα οκ απλα διαφωνουμε εκει.πιστευω παντως οι αλλοι φιλοι της ρεαλ θα συμφωνησουν μαζι μου(και εννοω και δικους μου φιλους αν θες που μιλαμε) οτι πεπε και ντι μαρια ειναι αρκετα χειροτεροι σε αυτο το θεμα διαβαζω φυσικα αυτα που γραφεις αλλα στα τελευταια post μονοι μας γραφαμε οποτε υπεθεσα οτι απαντας σε μενα.λογικο. γραψε λαθος αφου το διευκρινισες. δεν παιρνω κατι επι προσωπικου και εννοειται κανουμε κουβεντα απλα μου φενεται λιγο ανουσια η κουβεντα τη δεδομενη στιγμη μη το παρεις στραβα.εννοω καλυτερα να ασχολουμαστε με μεταγραφες και τετοια τωρα και το πως θα παιζουν οι ομαδες με τα νεα προσωπα. για τα θεατρα και τα υπολοιπα εχουμε ολο το χρονο μπροστα μας οταν αρχισει η σεζον παντως απο ολους αυτους επειδη βλεπω ολα τα ματς ο μπουσκετς ειναι αυτος που το χει κοψει σε μεγαλο βαθμο αλλα ειναι να μη σου βγει το ονομα που λενε και γενικα αν εχεις παρατηρησει τα μεγαλα καραγκιοζιλικια γινονται στα μεταξυ τους ρεαλ-μπαρτσα. με τις υπολοιπες ομαδες τοσο πολυ δε το κανει ουτε η μια ουτε η αλλη. οκ κοντρα το ξερω αλλα και οι 2 το χουν ξεφτυλισει 1
Superpie Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 8 στα 10 παιχνιδια με την Μπαρτσελονα τα εκανες.Και αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι δεν ειναι μονο ενα παιχνιδι ουτε τα παιχνιδια μονο εναντιων της Μπαρτσελονας,τα εχετε κανει και σε παιχνιδια αλλα του Πρωταθληματος.Βλεπε Πεπε που εριξε 2-3 κλοτσιδια στον αλλον που ηταν ηδη κατω,στην πλατη και μαλιστα ΠΙΣΩ απο το κεφαλι.Και το αλλο που σου λεω,το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο ο Πεπε αλλα και αλλοι δικοι σου..
gas83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 παντως ενα ματς που δεν επαιξε ο ψυχακιας πεπε φετος και εγινε ηρεμο παιχνιδι
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 8 στα 10 παιχνιδια με την Μπαρτσελονα τα εκανες. Αμα πιστευεις οτι απο τα τελευταια 10 παιχνιδια Ρεαλ- Μπαρτσελονα, στα 8 εχουν παιξει κλωτσιες τοτε 3 πραγματα συμβαινουν: Δεν εχεις δει τα παιχνιδια. Κοροιδευεις τον εαυτο σου. Τρολαρεις. Και αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι δεν ειναι μονο ενα παιχνιδι ουτε τα παιχνιδια μονο εναντιων της Μπαρτσελονας,τα εχετε κανει και σε παιχνιδια αλλα του Πρωταθληματος. Εδω νομιζω πως μιλαγαμε για το τι γινεται στα παιχνιδια Ρεαλ- Μπαρτσελονα. Δεν εχει νοημα να μιλησουμε για κλωτσιες (των μεν) και βουτες (των δε) στα αλλα παιχνιδια. Δεν θα τελειωσουμε ποτε. Βλεπε Πεπε που εριξε 2-3 κλοτσιδια στον αλλον που ηταν ηδη κατω,στην πλατη και μαλιστα ΠΙΣΩ απο το κεφαλι.Και το αλλο που σου λεω,το θεμα ειναι οτι δεν ειναι μονο ο Πεπε αλλα και αλλοι δικοι σου.. Εχω γραψει μεχρι στιγμης στα προηγουμενα ποστ μου "ο Πεπε ειναι ψυχικα διαταραγμενο το ατομο " και "Ο πεπε ειναι μεγιστος καραγκιοζης και θα επρεπε να του ειχε απαγορευτει να παιζει ποδοσφαιρο εδω και πολυ καιρο!" . Γιατι εχεις σκαλωσει και μου λες συνεχεια για τον Πεπε, δεν διαβαζεις τι γραφω? Φιλικα.
linkin Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Oι αλλοι αλητες ποδοσφαιριστες της Ρεαλ που προσπαθουν να σκοτωσουν τους συναδελφους τους, ποιοι ειναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα