Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μιλάω για συγκεκριμένα πράγματα, δεν θυμάμαι ποτέ να είπα ότι για όλα φταίει η Ρεάλ. Και αν βρεις παλιότερα ποστ μου στο τόπικ, θα δεις ότι παραδέχομαι ότι και οι εφημερίδες της Βαρκελώνης δεν είναι τίποτα αγγελούδια. ;)

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ ακούμε ότι για την όποια αρνητική διαιτησία στους ημιτελικούς με Inter κρύβεται δάχτυλος της Real από πίσω.

Καλά εκεί κρυβόταν καθαρά και μόνο οι διασυνδέσεις Ζοσέ-UEFA...

Δημοσ.
Και αυτή είναι ύποπτη?

bojanamphenry_231656.jpg

Η μήπως αυτή?

thierry-henry-bojan-krkic-300x350.jpg

Ε ρε παλούκια που θέλετε μερικοί...

Εδω τα αγαπητα μας παιδια πανηγυριζουν την επιτευξη ενος γκολ,στην φωτο με ιμπρα και πικε εξω απο το γηπεδο χερι χερι τι πανηγυριζουν?το σπασιμο της παρθενιας ενος απο τους 2??

Δημοσ.

via SportFM:

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η φωτογραφία του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Ζεράρ Πικέ που θέλει τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα να βρίσκονται σε τρυφερές στιγμές. Ο Σουηδός επιθετικός εμφανίστηκε ενοχλημένος, όταν μία Ισπανίδα δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι ομοφυλόφιλος.

Η εν λόγω ρεπόρτερ ονομάζεται Λάουρα Λάγο - από την εκπομπή "Salvame" της ισπανικής τηλεόρασης - και ρώτησε τον Ιμπραΐμοβιτς, την ώρα που εκείνος ήταν στο αυτοκίνητό του και υπέγραφε αυτόγραφα σε οπαδούς των «μπλαουγκράνα» μετά το τέλος της προπόνησης.

Ο Σουηδός κατέβασε το παράθυρο του συνοδηγού, της έκανε νόημα να πλησιάσει και της είπε: «Έλα σπίτι μου να σου δείξω αν είμαι γκέι. Και φέρε και την αδελφή σου μαζί»!

Δημοσ.
βαλε και το vid.

Γιατι δε κοιτας τον αντρακλα σας το Γκουτι με ντοκουμεντα και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με φιλια και να αφησεις εμας εδω με τις ψευτοφωτογραφιες ...:rolleyes:

Οταν εχετε πραγματικα ντοκουμεντα οπως εχουμε εμεις για σας ( βλ. Γκουτι :lol: ) ελατε να μας την πειτε ..

:P

Δημοσ.

Aν νικησουμε τη Σεβιλη , εγω τους φιλαθλους της Ρεαλ εδω μεσα θα τους αφηνω να λενε ο,τι θελουν για τον Ιμπραιμοβιτς τον Κρικιτς και για τον Ανρι ....

Αφου δε θα εχουν τπτ αλλο να ασχοληθουν μετα το χασιμο του πρωταθληματος ..:devil:

Δημοσ.

Τελευταία παίζουμε με την καταδικασμένη Βαγιαδολίδ. Σήμερα στην ουσία είναι το καθοριστικό ματς.

Δημοσ.

Σεβιλη - Μπαρτσελονα σημερα στις 22:00 απο το Conn-x Sports 1 νομιζω ( ή απο το ιντερνετ :-D ) ...

ΤΟ κρισιμο ματς ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...