gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 κροιφ πες μας τι πινεις και δε μας δινεις. εκει στη διοικηση περνουν πολλα ναρκωτικα. και ολα αυτα για να μπορει να παιζει ο σεσκ.καλα αυτο με τα 18 μυρια εγω και σεις να φτιαχναμε τα συμβολαια τοσο αοροιδα δε θα μας επιαναν. πιστευω με πεπ εμενε ανετα.θα μπορουσε να τον πεισει.ο τιτο τι να κλασει. βλεπει το παλικαρι οτι δε το χει και πολυ το ροτασιον και σου λεει δεν παω πουθενα αλλου να παιζω την μπαλιτσα μου βασικουρα? και καλα κανει.εμεις ειμαστε τραγικοι που τον αφηνουμε
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οριστε ο λογος ακριβως που εγινε αυτο με την ρητρα.. http://www.contra.gr/Soccer/Spain/Primera/barcelona/h-mpartselona-xanei-ton-tiago-me-18-000-000-eyrw.2300112.html
gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 σωστος ο πικε αλλα οταν εισαι στα ντουζενια σου και βλεπεις οτι τρως παγκο ενω μπορεις να παιξεις αλλου σε μεγαλη ομαδα πολυ παραπανω ειναι πολυ δυσκολη η επιλογη. ελπιζω μονο στον παιχτη βασικα να σκεφτει οτι αξιζει να κανει λιγο υπομονη παραπανω γιατι καποιος αλλος δε νομιζω οτι μπορει να τον πεισει. κριμα γιατι ειναι τρομερα εξελιξιμος και εχει φανει αυτο μεχρι τωρα.αμα εχεις κοουτς οτι να ναι ομως αυτα θα γινονται εδω ο μοντογια που ειναι 100 φορες καλυτερος το παληκαρι απο τον αλβες φετος και εχει βαρεθει να καθετε παγκο σε ηδη τελειωμενο πρωταθλημα. τι να λεμε τωρα
alexdelpiero Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Eχει κανεις αποψη για τον Ντελοφεου τον ισπανο της Μπαρτσελονα που την χρονια που τελειωσε επαιζε στην δευτερη ομαδα? Τον θελει δανεικο η Αρσεναλ και ελευθερο η Τσελσι?
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καναν προπονητη θα παρουμε ή μπα? Στην καλυτερη περιπτωση για 1 μηνα θα ειμαστε με Ροουρα του χρονου.....εκτος απο το οτι και ο Τιτο ειναι υπνος.Ο Ντελοφεου ειναι εξαιρετικο ταλεντο, απο τα πιο ελπιδοφορα της ομαδας. 2
gas83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 να δω πως θα παιξει και αυτος τωρα που πηραμε νευμαρ και ο πεδρο ειναι βυσμα και παιζει συνεχεια 2
alexdelpiero Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 να δω πως θα παιξει και αυτος τωρα που πηραμε νευμαρ και ο πεδρο ειναι βυσμα και παιζει συνεχεια ναι ρε παιδια,αυτος ο πεδρο δεν ειναι για ομαδες επιπεδου μπαρτσελονα ειναι η γνωμη μου.
Rabican Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 http://www.contra.gr/Soccer/World/Confederations/paraxena/kalos-kai-sto-theatro-o-neimar.2309986.html κατι τετοια βλεπουν οι απεναντι και μας τη λενε για το scouting που κανουμε στους παιχτες και τα χαρακτηριστικα τους που εξεταζουμε!!!μπαχαχαχαχαχαχαχαχ
gas83 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 παιζει να ειναι χειροτερος απο ολους μαζι και των 2 ομαδων. αλλα αυτο ηταν ηδη γνωστο πριν τον παρουμε
linkin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Θα του δειξουν κιολας τα κολπα οι busquets, pedro kai jordi alba, θα εναρμονιστει πληρως.
linuslost Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Θα του δειξουν κιολας τα κολπα οι busquets, pedro kai jordi alba, θα εναρμονιστει πληρως. Μιλησε με την τιτικα τον Ραναλντο πρωτα!
linkin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Eμεις εχουμε 1 τιτικα, εσεις εχετε ποικιλια και μαζευετε και αλλες..... btw, οι δικες σας οι τιτικες, ειναι τοσο τιτικες που βουτανε μεχρι και στα φιλικα. Οποτε ασε, δεν σε παιρνει...
flik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Εγώ γενικά δεν συμπαθώ τους παίχτες που πέφτουν εύκολα, όχι μόνο για θέατρο, αλλά λόγω σωματότυπου. Γι' αυτό δε μου αρέσει και ο Ντι Μαρία. Εμένα μου αρέσει η δύναμη και η ισορροπία. Κάπου είχε πάρει το μάτι μου τον έβαλαν να παχύνει ο Νευμάρ; Αλλά έτσι θα χάσει κάτι απο την εκρηκτικότητά του. Και ξαναλέω, εγώ απέναντι σε δυνατούς αμυντικούς δεν έχω δει να κάνει πολλά πράγματα. Οι φαντεζί ντρίμπλες δεν πιάνουν στην Ευρώπη, ούτε και το πετάω τη μπάλα και τρέχω.
Superpie Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Θα του δειξουν κιολας τα κολπα οι busquets, pedro kai jordi alba, θα εναρμονιστει πληρως. Να του μαθει καλυτερα το αλλο θεατρο? Το χτυπαω στο κεφαλι,τον παταω στην καροτιδα,του παταω τα χερια οταν ειναι ο αντιπαλος πεσμενος κατω και μετα δεν ξερω τιποτα?? Eμεις εχουμε 1 τιτικα, εσεις εχετε ποικιλια και μαζευετε και αλλες..... btw, οι δικες σας οι τιτικες, ειναι τοσο τιτικες που βουτανε μεχρι και στα φιλικα. Οποτε ασε, δεν σε παιρνει... Και κατι ακομα,προτειμω να εχω εναν παικτη που κανει θεατρο για να παρει ενα φαουλ ή ενα αποτελεσμα παρα εναν παικτη που να παει να κοψει την μπαλα σπαζοντας του το κεφαλι ή το ποδι στον επαγγελμα τους.Και μαλιστα σε φασεις που ειναι ακινδυνες να φας ενα γκολ..Γιατι αυριο μεθαυριο με αυτον τον παικτη που του εσπασες το ποδι ή το κεφαλι και του εκοψες την καριερα μπορει να εισαι συμπαικτης... 1
gas83 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Eμεις εχουμε 1 τιτικα, εσεις εχετε ποικιλια και μαζευετε και αλλες..... btw, οι δικες σας οι τιτικες, ειναι τοσο τιτικες που βουτανε μεχρι και στα φιλικα. Οποτε ασε, δεν σε παιρνει... δε φτανει που μπηκες να ειρωνευτεις ενω τα λεμε απο μονοι μας μας λες και ψεματα απο πανω. φιλε μου ο ντι μαρια με τον πεπε και τον ροναλντο(σε καποιες περιπτωσεις) αλλα κυριως οι 2 πρωτοι ειναι επιπεδα πανω απο τους υπολοιπους θελω να πιστευω θυμασαι μια φαση που παει ο αρμπελοα νομιζω να σηκωσει τον πεπε και τον κλωτσαει συνεχιζοντας το θεατρο. γελαγαν και τα τσιμεντα. αρκετοι απο τους δικους μας τα χουν κοψει τα πολλα πολλα αλλα δε βλεπεις ματς της μπαρτσα για να ξερεις. οποτε λες τα δικα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα