Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλεπω να χαρηκαν και τοσο πολυ παντως.

adios8.jpg

Δυστυχως ο πολεμος του Κασιγιας επιασε τοπο και περα απο την χαμενη χρονια, η Ρεαλ εχασε και τον κορυφαιο προπονητη ολων των εποχων...

Tραβα γινε Μουρινιακος και σταματα να μας λες μαλακιες,αντε

Δημοσ.

ειμαι περιεργος να δω ποια ομαδα θα υποστηριζεις του χρονου τωρα που ο φαπας εφυγε

Εγω φιλε μου μια ομαδα ειμαι σε ολο τον κοσμο.

Απο εκει και περα μου αρεσει το καλο ποδοσφαιρο.

Ακομα και την Μπαρτσελονα υποστηριζα στο παρελθον οταν επαιζε καλο ποδοσφαιρο. Απλα τα τελευταια χρονια με αυτο το αντιαισθητικο ποδοσφαιρο που παιζει καθως και την σκανδαλωδη ευνοια της διαιτησιας που εχει την εχω σιχαθει.

Απο εκει και περα ειναι καποιοι αθλητες π.χ. που απλα θαυμαζεις τις ικανοτητες τους. Σε οποια ομαδα και να πηγαινε ο Μαραντονα π.χ. θα τον υποστηριζα.  Κατι αντιστοιχο ειναι και ο Μουρινιο στον προπονητικο τομεα.

Δημοσ.

καθως και την σκανδαλωδη ευνοια της διαιτησιας που εχει την εχω σιχαθει.

Και επειδή σιχαίνεσαι τη σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησίας, είπες να γίνεις Ρεάλ. Makes sense...

• Like 4
Δημοσ.

ειδικα φετος, κατι γκολ της μιλαν, της παρι και της μπαγερν.. ηταν ΟΛΑ πεντακαθαρα...!!!

• Like 3
Δημοσ.

Εγω φιλε μου μια ομαδα ειμαι σε ολο τον κοσμο.

Απο εκει και περα μου αρεσει το καλο ποδοσφαιρο.

Ακομα και την Μπαρτσελονα υποστηριζα στο παρελθον οταν επαιζε καλο ποδοσφαιρο. Απλα τα τελευταια χρονια με αυτο το αντιαισθητικο ποδοσφαιρο που παιζει καθως και την σκανδαλωδη ευνοια της διαιτησιας που εχει την εχω σιχαθει.

Απο εκει και περα ειναι καποιοι αθλητες π.χ. που απλα θαυμαζεις τις ικανοτητες τους. Σε οποια ομαδα και να πηγαινε ο Μαραντονα π.χ. θα τον υποστηριζα.  Κατι αντιστοιχο ειναι και ο Μουρινιο στον προπονητικο τομεα.

πρωτη φορα που δινεις μια εστω νορμαλ απαντηση.αν και ακομα και τωρα αναφερεις για διαιτησιες που ολοι βλεπουμε τι γινετε.

κατα τα αλλα να ξερεις δεν εισαι καλο τρολλ πρεπει να προσπαθησεις καλυτερα

Δημοσ.

Και επειδή σιχαίνεσαι τη σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησίας, είπες να γίνεις Ρεάλ. Makes sense...

ειδικα φετος, κατι γκολ της μιλαν, της παρι και της μπαγερν.. ηταν ΟΛΑ πεντακαθαρα...!!!

Ελατε ρε παιδια τωρα. Εδω μιλαμε για ΟΡΓΙΑ οχι απλως για ευνοια διαιτησιας.

Α και κατι αλλο να συμπληρωσω στο παραπανω post μου γιατι εχω σιχαθει την Μπαρτελονα.

Περα απο το πασα πασα ball και την ευνοια της διατησιας ειναι και η νοοτροπια των παιχτων (και των προπονητων μαλλον μιας και τα κανουν και στην προπονηση) οσον αφορα το θεατρο. Το εχουν ξεφτυλισει!!! Μιλαμε για δυσφημιση για το ποδοσφαιρο.

Δημοσ.

Α και κατι αλλο να συμπληρωσω στο παραπανω post μου γιατι εχω σιχαθει την Μπαρτελονα.

Περα απο το πασα πασα ball και την ευνοια της διατησιας ειναι και η νοοτροπια των παιχτων (και των προπονητων μαλλον μιας και τα κανουν και στην προπονηση) οσον αφορα το θεατρο. Το εχουν ξεφτυλισει!!! Μιλαμε για δυσφημιση για το ποδοσφαιρο.

χαχα.. δεν ειδες ποσο ευνοηθηκε η Μπαρτσα στο παιχνιδι με την Μπαγερν? Σπρωχτα την πανε καλε την Μπαρτσα.. Α! Και κατι ακομα,που λες για θεατρο...Ενω οι δικοι σου που παιζουν καρατε (πεπε και ΣΙΑ) δεν τα λες ε? Ή που εχεις (τωρα εχεις τον εναν μονο) τους δυο κλαψες του κοσμου που χτυπιουνται...Ροναλντο και Μουρινιο..Φαντασου να επαιζε μπασκετ ο Ροναλντο τι θα ζητουσε...φου να του κανεις,πεφτει κατω και μονο τα κλαματα δεν βαζει...

• Like 1
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=FI0fPq3UgeI

• Like 3
Δημοσ.

Δεν βλεπω να χαρηκαν και τοσο πολυ παντως.

adios8.jpg

Δυστυχως ο πολεμος του Κασιγιας επιασε τοπο και περα απο την χαμενη χρονια, η Ρεαλ εχασε και τον κορυφαιο προπονητη ολων των εποχων...

Κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών; Χαχαχαχαχα. Τόσα ξέρεις τόσα λες. Απορώ γιατί ασχολούνται ακόμα μαζί σου.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βρεεεεεεεεεεε ασε τις γυναικες, και βρες κανα στοπερ να παρουμε... κοντευει Ιουλιος!!!!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...