Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει αυτο που ειχα διαβασει οτι ο Χουμελς θα ειναι ο αντικαταστατης του Πουγιολ?Σε οσα ματς τον εχω δει στην Γερμανια και στο τσαμπιονς λιγκ και ειναι αρκετα σε πολλα απο αυτα ειναι μεσα στην γκελα.Θα γελαει ολος ο κοσμος με αυτον.Ακου τον Χουμελς...Και σημερα τραγικος ηταν.

Δημοσ.

ο χουμελς ειναι ενα απο τα ονοματα που εχουν ακουστει, οπως Κομπανι (Σιτι), Νταβιντ Λουιζ (Τσελσι) και Τιαγκο Σιλβα (Παρι)....

δεν τον ξερω καθολου αλλα ειχα δει κατι γκελες που ειχε κανει...

Δημοσ.

οντως. και ο νταβιντ λουιζ, παροτι εχει κανει καλες χρονιες δε μου γεμιζει πολυ το ματι.

ο χουμελς περισσοτερο οτι διαβασω απο εσας. δεν τον ξερω σχεδον καθολου..

Δημοσ.

ρε γμτ γιατι το φοβαμαι τοσο με το νευμαρ οτι θα αποδειχτει γατακι; λογικα τωρα πρεπει να πουληθουν καποιοι εκ των Τεγιο, Πεδρο, Αλεξις, Βιγια.. σιγουρα ενας, μπορει και 2... δε χωρανε ολοι αυτοι (μαζι με Μεσι και Νευμαρ) σε 3 θεσεις...

Συγκρίνεις την 4άδα που έγραψες με τον Νειμαρ;

Δημοσ.

Απορώ που ανησυχείτε μερικοί για τον Νεϊμάρ. Τον Πέδρο είχαμε μέχρι σήμερα, τον Πέδρο!!! Η ενίσχυση της ομάδας με έναν τέτοιο παίχτη θα είναι τεράστια. Θα δούμε φοβερά πράγματα μπροστά, γιατί δεν είναι μόνο η ικανότητά του να μπουκάρει, αλλά και το ότι θα τραβάει παίχτες πάνω του, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ο Μέσι. Ονειρεύομαι μια 3άδα Μέσι-Νεϊμάρ-Τέγιο... σοκόλαση! Πίσω να να δούμε τί θα γίνει και πολύ περισσότερο στο θέμα προπονητή!

• Like 1
Δημοσ.

Είτε δέσει είτε όχι στην ομάδα, τα λεφτά του θα τα βγάλει πολύ γρήγορα, οπότε μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε ;) .

Αν τον έχει παρακολουθήσει κανείς, μπορεί να μας πει πως τα πάει στον αμυντικό τομέα;

Νταξ, δεν τον πήραμε για αντικαταστάτη του Πουγιόλ, αλλά θέλω να ξέρω, αν πιέζει να ξαναπάρει την μπάλα, αν μαρκάρει, αν θα μπορεί να συμμετάσχει στο "πνίξιμο" του αντιπάλου, βρε αδερφέ.

Δημοσ.

Απορώ που ανησυχείτε μερικοί για τον Νεϊμάρ. Τον Πέδρο είχαμε μέχρι σήμερα, τον Πέδρο!!! Η ενίσχυση της ομάδας με έναν τέτοιο παίχτη θα είναι τεράστια. Θα δούμε φοβερά πράγματα μπροστά, γιατί δεν είναι μόνο η ικανότητά του να μπουκάρει, αλλά και το ότι θα τραβάει παίχτες πάνω του, με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί ο Μέσι. Ονειρεύομαι μια 3άδα Μέσι-Νεϊμάρ-Τέγιο... σοκόλαση! Πίσω να να δούμε τί θα γίνει και πολύ περισσότερο στο θέμα προπονητή!

Για τον Πεδρο εχετε φαγωθει ολοι... Ξεχνατε οτι μεχρι πριν φυγει ο Πεπ ειχε σκοραρει σε καθε διοργανωση που ειχε παιξει και τα πηγαινε πολυ καλα? Εκανε φετος και περυσι ομως οχι τοσο καλες χρονιες, συμφωνω!

Εχει προσεξει ομως κανεις την μεγαλυτερη συμβολη του στο παιχνιδι μας??? Ειναι αυτη της ΠΙΕΣΗΣ!!! Ο Πεδρο τρεχει και πιεζει ασταματητα για 90'! Και πιστευω οτι τρεχει και για τον Μεσι οποιος εχει σαφεις οδηγιες να μην σπαταλαει ανεργεια στο πρεσιγκ! Και αυτο μου εγινε ακομα πιο αντιληπτο οταν παρακολουθησα απο κοντα την Μπαρτσα! Αμα θελουμε να συνεχισουμε το στυλ μας με πρεσιγκ καποιος πρεπει να ξεκιναει απο την επιθεση.

Είτε δέσει είτε όχι στην ομάδα, τα λεφτά του θα τα βγάλει πολύ γρήγορα, οπότε μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε ;) .

Αν τον έχει παρακολουθήσει κανείς, μπορεί να μας πει πως τα πάει στον αμυντικό τομέα;

Νταξ, δεν τον πήραμε για αντικαταστάτη του Πουγιόλ, αλλά θέλω να ξέρω, αν πιέζει να ξαναπάρει την μπάλα, αν μαρκάρει, αν θα μπορεί να συμμετάσχει στο "πνίξιμο" του αντιπάλου, βρε αδερφέ.

Στη Βραζιλια?????? Περιμενεις να μαρκαρει εκει? Εδω ΠΡΕΠΕΙ να του το μαθουνε!!!

Δημοσ.

Ό,τι και να έκανε πριν, ούτως ή άλλως στην Ευρώπη, και ειδικά στη Μπαρτσελόνα πρέπει να είναι πολύ πιο πειθαρχημένος. Πιστεύω θα το κάνει, γιατί ήθελε να έρθει στη Μπαρτσελόνα.

Απίστευτο ταλέντο, ταχύτατος, ο παίχτης με τη μεγαλύτερη επιτάχυνση.

Θέλω πολύ να τον δω να παίζει στο Ισπανικό.

Δημοσ.

Για τον Πεδρο εχετε φαγωθει ολοι... Ξεχνατε οτι μεχρι πριν φυγει ο Πεπ ειχε σκοραρει σε καθε διοργανωση που ειχε παιξει και τα πηγαινε πολυ καλα? Εκανε φετος και περυσι ομως οχι τοσο καλες χρονιες, συμφωνω!

Πήγαινε καλά όταν όλη η ομάδα πήγαινε καλά. Σε κάθε άλλη περίπτωση ήταν και είναι εξαφανιζόλ. Εντελώς ακίνδυνος, δε μπορεί να σεντράρει, δε μπορεί να ντριπλάρει, δε μπορεί να μπουκάρει, δε μπορεί γενικότερα. Οι αντίπαλοι προπονητές δεν του έβαλαν ποτέ 2ο παίχτη πάνω του, άρα μάλλον συμφωνούν μαζί μας. Από την άλλη πλευρά, είχαμε ένα λαβωμένο Βίγια και ένα "λίγο" Αλέξις. Με άλλα λόγια, λε καταστρόφ! Ας φανταστούμε τώρα τον Νεϊμάρ αντί του Πέδρο. Τα μισά να κάνει το παληκάρι από αυτά που έχουμε δει, θα γίνετε της τανασπού μπροστά! Και επιμένω ότι στο άλλο άκρο θέλω Τέγιο.

Δημοσ.

Στη Βραζιλια?????? Περιμενεις να μαρκαρει εκει? Εδω ΠΡΕΠΕΙ να του το μαθουνε!!!

Ακόμη κι εκεί, σίγουρα θα έπαιξε σε κάποια ματς, που η μπάλα έκαιγε. Λοιπόν, πως αντιδρούσε όταν την έχανε;

Δημοσ.

τρομερη βελτιωση αλεξις.απο εκει που ειχε αθλια στατιστικα και ηταν αφαντος στην αρχη της χρονιας τελειωνει τη σεζον με 11 γκολ και 12 ασσιστ (σε ολες τις διοργανωσεις)

πολυ καλυτερος απο τον πεδρο

αυτο με τον μοντογια που ειναι παγκιτης ακομα και τωρα ειναι ανεκδοτο.

ο αλβες τωρα επεστρεψε απο υτραυματισμο και παιζει κατευθειαν βασικος σε ματς αδιαφορο ουσιαστικα 

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΤΙΤΟ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...