Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι και μιση μεριδα ο Νειμαρ,στο νοσοκομειο θα τον στειλει κομμενο στα δυο..Ενω πρωτα ομως του εχει σκασει ο Νειμαρ 2-3 "ποδιες"

Δημοσ.

και αυτος θα ειναι ο λογος που στην 4η φορα θα πει ο πεπε "η μπαλα, η παιχτης.. οχι και τα 2"...

Δημοσ.

Οχι κανεις λαθος φιλε μου...Την τεταρτη φορα δεν υπαρχει το "ή μπαλα ή παικτης" υπαρχει μονο "ο παικτης" τιποτα αλλο...

Δημοσ.

H νεα φανελα της περιοδου 2013-2014

http://www.gazzetta.gr/football/article/508008/katalaniki-i-nea-fanela-tis-mpartselona

Εμενα μου αρεσουν πολυ! Στα θετικα οτι εβαλαν και το στοιχειο της Καταλωνιας πιο "σωστα"!!! Να φυγουν και οι χορηγοι απο πανω και θα ειμαστε σουπερ!

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ ωραια η Καταλανα.....!

Αν και ειμαι με την Ατλετικο λεω να παρω μια μολις βγουν με το καλο γιατι μου αρεσε πολυ.

Χωρις βεβαια τον χορηγο μπροστα.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι ο αμπινταλ αλλα ο τιτο.. το τι θα γινει με τον προπονητη με καιει περισσοτερο. στον αμπινταλ, ουτως η αλλως, αγωνιστικα δεν στηριζομασταν.

η απουσια προπονητη ομως φανηκε εντονα αυτη τη σεζον.

Δημοσ.

το θεμα δεν ειναι ο αμπινταλ αλλα ο τιτο.. το τι θα γινει με τον προπονητη με καιει περισσοτερο. στον αμπινταλ, ουτως η αλλως, αγωνιστικα δεν στηριζομασταν.

η απουσια προπονητη ομως φανηκε εντονα αυτη τη σεζον.

Παμε για Ερνεστο!!!

Δημοσ.

το εχω διαβασει κι αυτο.. το χει πιστευεις; δε φτανει απλα να εισαι θιασωτης του 4-3-3...

Δημοσ.

νομιζω εχουμε πλεον καταληξει στο οτι ο πεπ δεν ηταν απλα για να ειναι στον παγκο οπως ελεγαν μερικοι εξυπνοι οτι δλδ και γω να παω στην μπαρτσα θα τα παρω ολα.

εμεις το ξεραμε βασικα απλα ειναι καλο που το μαθαν και οι αλλοι.

εγω 1 χρονο ακομα μπορω να δωσω στον τιτο για να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν κανει.

εχεις παντως πολλα κολληματα και ειδικα στο ροτασιον και στους παιχτες.

το μεγαλυτερο που θυμαμαι ολη τη σεζον(φυσικα υπαρχουν και αλλα) ειναι η μονιμη χρηση του αλβες σε ολα τα μεγαα και μικρα ματς

και οχι αυτη του μοντογια που φετος ειναι 150 φορες καλυτερος και οταν επαιξε το εδειξε.φανταστητε τι εξελιξη θα ειχε ο παιχτης αν επαιζε συνεχεια.

παλι καλα δλδ που ο τεγιο επαιξε αρκετα(θα μπορουσε και παραπανω ειδικα σε περιοδο που σερνονταν ο πεδρο με τον αλεξις αλλα ξεκινουσαν) και ειδαμε τι μπορει να κανει.τα παιχνιδια στα ποδια των νεων ειναι τεραστιο +

μεχρι περσυ πιστευαμε οτι ο τεγιο ειναι εντελως μονοδιαστατος παιχτης που απλα πεταει την μπαλλα μπροστα και με την ταχυτητα προσπαθει να περασει τον αντιπαλο.

φετος μας εδειξε και πολλα αλλα πραγματα

για να τα δειξει ομως ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ.ΑΚΟΥΣ ΤΙΤΟ??????   :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

το εχω διαβασει κι αυτο.. το χει πιστευεις; δε φτανει απλα να εισαι θιασωτης του 4-3-3...

Φετος με την Βαλενθια εχει κανει εκπληκτικη χρονια... Σε αυτο που λες εχεις δικιο! Μενει να τον δουμε στον παγκο!!!

Δημοσ.

ειναι αληθεια αυτο. πηρε μια βαλενθια που βολοδερνε στο κατω μερος της βαθμολογιας και την εβγαλε Τ.Λ (σχεδον)...

ο βαλβιδας που λες, θυμαμαι που ζητουσε απο τους δικους μας αυτη την καταιγιστικη πιεση που πνιγει τον αντιπαλο. αυτο ειναι κατι που ελειψε φετος απο τη μπαρτσα... κι αν στον ολυμπιακο ξεμεναμε απο δυναμεις (πχ με την Μεταλιστ κλαταρανε και φαγαμε 2 γκολ για πλακα), στη μπαρτσα πιστευω μπορει να εφαρμοσει καλυτερο το συγκεκριμενο πλανο...

βρε λες...;;;;

http://www.contra.gr/Soccer/brasil/santos/deutero-oxi-ths-santos-sthn-mpartselona-gia-neimar.2263972.html

πολυς ντορος για το γατακι και δεν νομιζω οτι αξιζει.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...