Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη πολλες φορες εχω γραψει για plan B, ειδικα μετα απο τα ματς με σελτικ, τσελσι και μιλαν, θα συμφωνησω με τον αλεξη παρολαυτα.

απο τη στιγμη που το plan A δεν μπορει να υποστηριχθει σωστα, ειτε λογω προπονητη, ειτε λογω υλικου, ειτε λογω φυσικης καταστασης, καλο θα ηταν να υπαρξει ενα plan B.

καλως η κακως, δεν ειναι δυνατο καθε φορα που "συνταξιοδοτειται" ενας μεγαλος παιχτης (πουγιολ, τσαβι) να υπαρχει αμεσως ενας ισαξιος αντικαταστατης του απο την ακαδημια. ειναι φυσικως αδυνατο!

επισης, καλως η κακως, οι παιχτες μας παιζουν σερι παιχνιδια συμπεριλαμβανομενου και των εθνικων ομαδων. συνεπως, εκτος απο το θεμα του υλικου που ανεφερα πριν, υπαρχει και θεμα φυσικης καταστασης.

αρα, μηπως τελικα πρεπει να γινουν καποιες κινησεις γιαυτο το ρημαδι plan B; δε λεω να ξοδεψουμε 30-40Μ για εναν ψηλο φορ που θα τρωει παγκο στο 90% των παιχνιδιων (ποσοστο στο οποιο το plan A 4-3-3 δουλευει αποδοτικα)...

εγω παντως σε ματς που δεν τραβαει το συστημα θα ηθελα να δω βιγια μπροστα απο μεσσι η μεσσι στα πλαγια οπως επαιζε παλια.

με λιγα λογια μπορεις να χεις plan b χωρις καμια μεταγραφη.ειναι θεμα προπονητη βασικα και μαλλον ο δικος μας δε το χει για να το κανει αυτο.παει στα σιγουρα και οταν δε του βγαινει μπλοκαρει.

εγω νομιζω και στης 2 περιπτωσεις που ανεφερα θα βρισκονταν πολυ ανετα ελευθεροι χωροι.

αυτο με τη φυσικη κατασταση παντως μεγαλο προβλημα.δεν ειναι μονο οτι οι αμυντικοι ηταν πιο νεοι και στα καλυτερα τους και ειχαμε καλη αμυνα.παιζαμε καλη αμυνα επειδη πρεσαραμε σαν τρελοι απο την επιθεση.τωρα δε γινετε αυτο οι περισσοτεροι ειναι ντεφορμε οποτε ευκολα τρς 1-2 γκολ καθε ματς

• Like 1
Δημοσ.

Μερικές απο τις τελευταίες φήμες των Καταλανικών εφημερίδων:

- Πώληση των Βαλδές, Βίγια και Αλέξις

- Εμπιστοσύνη στον Τίτο και το τεχνικό τιμ

- Ενεργοποίηση των επαφών με πιθανές μεταγραφές

- Βαθειά αναδιοργάνωση του ρόστερ

- Μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα λογίζονται βασικοί

- Νεϊμάρ και Τιάγκο Σίλβα, πρώτες μεταγραφές

- Πολύ πιο υψηλή επένδυση από την αναμενόμενη

- Μια 12άδα αποχωρήσεων: Βίγια και Αμπιντάλ δεν θα συνεχίσουν

Δημοσ.

διαβασα και για ρεινα στη θεση του βαλντες........................ ωιμεεεεεεεε και τρισαλι!!!

Δημοσ.

εγω παντως σε ματς που δεν τραβαει το συστημα θα ηθελα να δω βιγια μπροστα απο μεσσι η μεσσι στα πλαγια οπως επαιζε παλια.

με λιγα λογια μπορεις να χεις plan b χωρις καμια μεταγραφη.ειναι θεμα προπονητη βασικα και μαλλον ο δικος μας δε το χει για να το κανει αυτο.παει στα σιγουρα και οταν δε του βγαινει μπλοκαρει.

εγω νομιζω και στης 2 περιπτωσεις που ανεφερα θα βρισκονταν πολυ ανετα ελευθεροι χωροι.

αυτο με τη φυσικη κατασταση παντως μεγαλο προβλημα.δεν ειναι μονο οτι οι αμυντικοι ηταν πιο νεοι και στα καλυτερα τους και ειχαμε καλη αμυνα.παιζαμε καλη αμυνα επειδη πρεσαραμε σαν τρελοι απο την επιθεση.τωρα δε γινετε αυτο οι περισσοτεροι ειναι ντεφορμε οποτε ευκολα τρς 1-2 γκολ καθε ματς

Εχει κάνει αλλαγές ο ΤΙτο σε μερικά παιχνίδια όπως και ο Γκουαρδιολα..

Με εναλλαγές θέσεων σε παίχτες και δίνοντας τους ρόλους ειδικούς..

Ας πούμε το Βιγια πολλές φορές τον βάζει επίθεση για να κρατάει τα στόπερ έτσι ώστε να ανοίγει χώρο στο μέσι..

Δημοσ.

Εχει κάνει αλλαγές ο ΤΙτο σε μερικά παιχνίδια όπως και ο Γκουαρδιολα..

Με εναλλαγές θέσεων σε παίχτες και δίνοντας τους ρόλους ειδικούς..

Ας πούμε το Βιγια πολλές φορές τον βάζει επίθεση για να κρατάει τα στόπερ έτσι ώστε να ανοίγει χώρο στο μέσι..

εγω θελω να τις κανει εκει που μετραει.

οταν πχ στο ημιχρονο με μιλαν και μπαγερν παιζεις τραγικα και ο αλλος κοιμαται στον παγκο τι να το κανω να τα κανει σε ματς ξερω γω πρωταθληματος.

και το σπαστικο ειναι οτι ενω εκανε αλλαγες με τη μιλαν στο δευτερο ματς και βγηκαν στο γηπεδο δεν ξαναδοκιμασε.*

παρολαυτα παντως εγω θελω να τον δω αλλη μια χρονια χωρις προβληματα υγειας και με νεες μεταγραφες να δω τι μπορει να κανει εστω και αν τωρα δε μου καθετε καλα το να συνεχισει.θελω να χω μια ποιο ολοκληρωμενη αποψη.νταξει ο τυπος ελειψε και πολλα ματς και οσο να ναι το θεμα που εχει σιγουρα τον εχει επηρεαση

*μιλαμε παντα για περιπτωσεις που η ομαδα δεν τραβαει

.αν οι παιχτες ειναι σε φορμα και τρεχουν τοτε δε θελει και πολλα απλα πολυ καλο  ροτασιον για να μην κουραζονται

Δημοσ.

μαγικη εικονα παντως το σκορ.

ανετα θα μπορουσε να ναι 4-1 5-1.

αντε να αρχισει το δευτερο μπας και δουμε λιγο λεο να το γυρισει κλασικα

Δημοσ.

Αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο,η μαγική εικόνα.Βέβαια αν στις 3 ευκαιρίες τρως 2 γκόλ εντάξει τι να πεις παραπάνω

Δημοσ.

Eνω βαζει γκολ ο Βιγια και γενικα ειναι μεσα στις φασεις παει και τον βγαζει αντι να βγαλει τον ανυπαρκτο Σαντσες....

ΥΓ: Με το που μπηκε το καρφωσε ο πουστης ο κοντος  B)

Απλως μας κανει πολυ πιο απλο το παιχνιδι μας κ μας ανεβαζει επιπεδο!!! Μαγικη ενεργεια απο Ινιεστα και 2ο γκολ απο τον Μεσι!!!

Δημοσ.

Υπερ-εξαρτηση ξε-υπερ-εξαρτηση, τα τελευταια 4 χρονια ο Μεσσι ειναι με διαφορα ο καλυτερος παικτης στον κοσμο, με διαφορα ο καλυτερος παικτης της ομαδας σας, δεν εχει χασει αγωνα για αγωνα, ειναι παντα εκει και εχει την μεγαλυτερη επιρροη στο παιχνιδι της Μπαρτσελονα.

Δεν ειμαι προσωπολατρης αλλα ας ειμαστε ρεαλιστες. Αν δεν ηταν ο Μεσσι, η Μπαρτσελονα δεν θα ειχε καταφερει ολα αυτα που εχει πετυχει τα τελευταια χρονια.

Η προσφορα του φαινεται πλεον ακομα περισσοτερο καθως στα τελευταια 10 παιχνιδια δεν βλεπεσαι και ο Μεσσι σε ξελασπωνει διαρκως, οπως εγινε και σημερα.

Δημοσ.

πρεπει με καποιο τροπο να βρουμε περισσοτερα γκολ κι απο αλλους παιχτες. ισως ενα καλο plan B να ηταν να μετακομιζει ο κοντος λιγο πιο περιφερειακα και να μπαινει ενα πιο διεισδυτικο φορ απο τον βιγια. παντως επειδη ακουω και για αγουερο, παροτι μ αρεσει παρα πολυ σαν παιχτης (εχω μια αδυναμια σε οτι ερχεται απο αργεντινη), δεν ξερω αν θα κανει τη διαφορα σε σχεση με τον βιγια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...