hashashin Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μπορεις να το μοιραστεις μαζι μας??? Επιπλεον ο Μεσσι δεν επειξε λογω τραυματισμου,αν εμπαινε ενα γρηγορο γκολ κατευθειαν θα τον εβαζε.Απλα επειδη φαινοταν οτι δεν τραβαει το παιχνιδι και δεν μπορουσε να το χτυπησει η Μπαρτσα,προφυλαχθηκε και καλως εκαναν για μενα.Δεν θα μπορουσαν να διακυνδινεψουν μια υποτροπη ισως,μιλαμε για τον καλυτερο παικτη του κοσμου και παιζουν ολα ρολο.Αν το σκορ του πρωτου αγωνα ηταν διαφορετικο σιγουρα θα επαιζε σημερα,οπως και εκανε στο πρωτο παιχνιδι που επαιξε σαφως με ενεση (προφανως) και δεν ηταν 100% καλα,και αυτο φανηκε.. Δες και τα αλλα ποστ μου και θα καταλαβεις.Εγω ρωτησα γιατι δεν επαιξε ο Μεσι κανεις δεν μου ειπε οτι ηταν τραυματιας οπως λες και επιπλεον ειπα ΑΝ ισχυει αυτο που φανταζομαι.....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Γρήγορους επιθετικούς στύλ Ετό νομίζω οτι εννοεί και ο Midi. Και αγωνιστικό στύλ σαν την ομάδα του 2005. To στυλ του Ετο προφανως ειναι το απολυτο στυλ για το ποδοσφαιρο της Μπαρτσα, παρολα αυτα θελει και εναν επιθετικο τυπου Λεβαντοφσκι/Μαριο Γκομες/Οσκαρ Καρντοσο (Μπενφικα) για να εχει εναλλακτικο το 4-4-2 οπου θα μπαινει μεσα το θωρηκτο να τραβαει 2 σεντερ μπακ πανω του και να παιζει ξυλο ανοιγοντας χωρους στους υπολοιπους διαολους (δε θελουν παραπανω απο 1 μετρο για να περασουν πασα-γκολ ή να σκασουν ντριμπλα ή και τα 2). Κι αν δε θελουν οι αντιπαλοι, ας μην τον μαρκαρουν με 1-2 σεντερ μπακ τον καθε Λεβαντοφσκι... Φετος οποτε δεν τραβαγε η Μπαρτσα επιθετικα ηταν επειδη βρισκαν κλειστους χωρους παντου. Συνεπως ζητειται λυση. 1
linkin Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 To στυλ του Ετο προφανως ειναι το απολυτο στυλ για το ποδοσφαιρο της Μπαρτσα, παρολα αυτα θελει και εναν επιθετικο τυπου Λεβαντοφσκι/Μαριο Γκομες/Οσκαρ Καρντοσο (Μπενφικα) για να εχει εναλλακτικο το 4-4-2 οπου θα μπαινει μεσα το θωρηκτο να τραβαει 2 σεντερ μπακ πανω του και να παιζει ξυλο ανοιγοντας χωρους στους υπολοιπους διαολους (δε θελουν παραπανω απο 1 μετρο για να περασουν πασα-γκολ ή να σκασουν ντριμπλα ή και τα 2). Κι αν δε θελουν οι αντιπαλοι, ας μην τον μαρκαρουν με 1-2 σεντερ μπακ τον καθε Λεβαντοφσκι... Φετος οποτε δεν τραβαγε η Μπαρτσα επιθετικα ηταν επειδη βρισκαν κλειστους χωρους παντου. Συνεπως ζητειται λυση. Νομιζω ειχατε ενα τετοιο σεντερ φορ πριν καποια χρονια αλλα δεν σας εκανε...
kirileman Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Ο Τέγιο θα είναι ο ένας μπροστά, είναι έτοιμος να πάρει θέση βασικού για πολλά χρόνια και να μας απαλλάξει από τον Πέδρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την περίοδο των μεταγραφών, τέλος για φέτος.
KREATOR13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας με αήττητο πρώτο γύρο και τελειωμένη την διεκδίκηση απ' τον Οκτώβρη. Προφανώς δεν λέω οτι είναι καλό να συνεχιστεί το τίκι-τάκα πλέον, αλλά η ισοπέδωση είναι λαϊκισμός και τίποτα παραπάνω. Συγγνωμη αρχηγε η εικονα της μπαρτσα στο χτεσινο ματσ ειχε καμια σχεση με το φαντεζι so called ''playstation'' ποδοσφαιρο που επαιζε επι γκουαρντιολα?Πανω κατω ιδιοι παικτες δεν ειναι?Αυτη την παρατηρηση μονο,δεν ισοπεδωνω και στο κατω κατω με ποιους αντιπαλους πηρε πρωταθλημα,με τη βαλενθια του βαλβερδε και τη ρεαλ του μουρινιο?Ειδαμε τι ψαρια πιανει και η ρεαλ
Rabican Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 το τικι-τακα για να εφαρμοστει πρεπει οι παιχτες να τρεχουν συνεχεια πανω κατω, να κινουνται χωρις τη μπαλλα για να ειναι ελευθεροι για την πασα και φυσικα να πιεζουν ασφυκτικα οταν χασουν τη μπαλα ωστε να την επανακτησουν αμεσα. αυτο τον τελευταιο χρονο δε συμβαινει. ειμαστε πιο στατικοι, πιο αργοι και το κυριοτερο, οταν χασουμε τη μπαλλα δεν πιεζουμε να την ξανακερδισουμε. 3
Sred Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Το καλοκαιρι ειναι κομβικο για την Μπαρτσελονα,πιστευω οτι με 2-3 σωστες κινησεις θα ειναι παλι τοπ ομαδα,ουτε ξεχασαν την μπαλα που ξερουν ουτε εχουν αδιαφορια,αυτη η ομαδα περασε αρκετα προβληματα φετος.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Νομιζω ειχατε ενα τετοιο σεντερ φορ πριν καποια χρονια αλλα δεν σας εκανε... Για ποδοσφαιρο μιλαμε, οχι για τουρισμο. 1
CROM271 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Καλα ρε 7 γκολ? 7 γκολ σε δυο παιχνιδια? Δεν ειναι δυναμον που λεει και ο Γεωργιου... Η υπερομαδα? Η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων? Η ομαδα που εχει κατοχη 70% σε ολα τα παιχνιδια? Που αλλαζει 1500 πασες σε καθε παιχνιδι? Οταν ειπα στο προηγουμενο πως επαιζαν ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ με επαγγελματιες με κραζατε! Μας τελειωσε η διαιτησια και η ντοπα (πανω απο 3-4 χρονια ντοπα ξερετε δεν γινεται...Παει ο Αμπινταλ μην εχουμε και αλλα...) και παπαλα!!! Για να δειτε ποσο αμπαλοι ειστε (οι περισσοτεροι οχι ολοι) κοιταξτε πριν τον αγωνα που ελεγαν μερικοι πως θα περασει η Μπαρτσελονα! Δεν θελω να κανω παραθεσεις για να μην εκθεσω ατομα. Ειναι δυνατον ανθρωπος που εχει την παραμικρη ιδεα απο μπαλα να λεει πως εχει ελπιδες η Μπαρτσελονα σε αυτο το παιχνιδι? Ημαρτον!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Παντως για το 4μπαλο της Ρεαλ ειπες καμια 10ρια "ΑΝ" για να δικαιολογησεις τον Μουρινιο. Για την Μπαρτσελονα ουτε ενα? Μα ουτε ενα? Πχ "Αν ειχε προπονητη"/"αν ειχε τον Καναβαρο στα 25 του" κλπ.
Rabican Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 εγω εφαγα 7 και δεν εβαλα κανενα και αυτο ειναι προβλημα μου. θα κοιταξω να βρω αιτιες χωρις να δινω δικαιολογιες σε εξωαγωνιστικα θεματα, στο οτι η διοικηση δε στηριξε τον προπονητη, στο οτι εχω παιχτες που κανουν μπ@λο τα αποδυτηρια κλπ. επαιξα χαλια, επαιξα με την σαφως πιο φορμαρισμενη ομαδα φετος, και εφαγα 7μπαλο! τελος! επισης μου φαινεται χαζο να αποκαλεις ερασιτεχνες παιχτες που εχουν σηκωσει οτι κουπα υπαρχει σε διασυλλογικο και εθνικο επιπεδο! ΥΓ: απλα ως ρητορικη ερωτηση, για φαντασου τη ρεαλ, χωρις Ραμος, Αλονσο και Ροναλντο απεναντι στη Ντορτμουντ. η για να το κανω πιο kinky, απεναντι στη χτεσινη μπαγερν...... εντελως υποθετικα!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δικιο ως προς τι? Προεβλεψες ποτε οτι αυτη η ομαδα θα σηκωσει απο 2-3 φορες τα παντα, θα της κανει κλαρινετο ο Μουρινιο παραπανω φορες και οτι μετα απο ολα αυτα θα επελθει η φυσιολογικη αναγκη για ανανεωση και οτι μαλιστα αυτο το συμπερασμα θα ελθει σε μια χρονια στην οποια θα σηκωσει το πιο ανετο πρωταθλημα των τελευταιων ετων και ενω θα ειχε αντιπαλο τον τιτανοτεραστιο Μουρινιο?
ougxar Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 H φάση είναι πως απαντάτε σοβαρά στον Crom Πάντως θα μπορούσε και καλύτερο τρολλάρισμα,5/10 απο εμένα
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Crom πήγαινε στο δικό σου θέμα να συζητήσεις για τα απομεινάρια της δικής σου εν δυνάμει άτιτλης υπερομάδας, και άσε την πρωταθλήτρια Ισπανίας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα