Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως ειναι ετσι αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια μια ομαδα πρεπει να κοιταει παντα το μελλον και οχι το παρελθον.Αυτος ο διασυρμος παντως απο τους Γερμανους δεν δικαιολογειται.Τελος θελω να ρωτησω ο Μεσι γιατι δεν επαιξε?

Το προφυλασουν για τον τελικο

Δημοσ.

Το προφυλασουν για τον τελικο

Λοιπον επειδη υποψιαζομαι τον λογο που δεν επαιξε εχω να πω οτι επεσε στα ματια μου πολυ μετα το σημερινο.

Δημοσ.

γερη φαπα. ελπιζω καποιοι μεσα στην ομαδα να ξυπνησουν.

Λοιπον επειδη υποψιαζομαι τον λογο που δεν επαιξε εχω να πω οτι επεσε στα ματια μου πολυ μετα το σημερινο.

και καλα οτι προτιμησε να μην παιξει για να μην φορτωθει μεριδιο της ευθυνης για τον αποκλεισμο;

Δημοσ.

και καλα οτι προτιμησε να μην παιξει για να μην φορτωθει μεριδιο της ευθυνης για τον αποκλεισμο;

Αυτό είναι το θετικο της υπόθεσης

Όσο για το άλλο δε νομίζω

Δημοσ.

Παιδια μην αναρωτιεστε γιατι χασαμε.

Απλα η ντοπα απο την Ισπανια πηγε προς  Γερμανια μερια ..

Και ειναι και καλυτερης ποιοτητας ..

Το χει πει και ο Γεωργιου ....

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ δεν νομίζω ότι απέφυγε το παιχνίδι.Έτσι και αλλιώς ο αποκλεισμός ήρθε στο Μόναχο όπου ήταν μέσα σε όλο το παιχνίδι άρα έχει και αυτός όση ευθύνη έχουν και αυτοί που έπαιξαν σήμερα.άρα δεν είχε κάποιον λόγο για να μην παίξει.Εμφατικό πάντως το 0-3!

Δημοσ.

Εκτός από αυτό που μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι εσύ σαν ομάδα τι έδειξες μέσα στο γήπεδο;

Δημοσ.

Ακριβως .Δεν μπορει να λεγεσαι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου και να μην μπεις να παιξεις σε τετοιο ματς.Ακομα και 10-0 να χανανε οφειλει να παιξει.Αυτο δηλωνει πως 1ον φοβηθηκε και 2ον δεν πιστευε καθολου στην προκριση δεν αποτελουν ομως δικαιολογια,εκει φαινεται ο καλος ο παιχτης,οχι στις 5αρες  σε οσασουνες και δεν ξερω εγω τι αλλο.

Μεγαλο φαουλ να μην παιξει,δεν ξερω ομως αν ηταν αποφαση προπονητη ή δικια του,συνεπως δεν ειμαι σιγουρος.

Δημοσ.

Εκτός από αυτό που μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι εσύ σαν ομάδα τι έδειξες μέσα στο γήπεδο;

Προφανως και αστιευομαι , αν δε το καταλαβες ...

Δημοσ.

Αυτό που έγινε με τη Μπαρτσελόνα φέτος μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ύβρις.

Πίστεψαν οι διοικούντες ότι η ομάδα μπορεί να παίρνει κούπες με σβηστές μηχανές και αφέθηκε στην τύχη της.

Με βοηθό, βοηθού προπονητή, χωρίς άμυνα, χωρίς τέρμα με έναν σκασμένο Μέσι, πήρε ισπανικό πρωτάθλημα επειδή αυτοκτόνησε ο Special 4.

Άσε μας κουκλίτσα μου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...