ougxar Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 όλα δικαιολογούνται αν τα σκεφτείς λογικά,απλά κοιτάς την επόμενη μέρα
Sadamiraq Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Ισως ειναι ετσι αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια μια ομαδα πρεπει να κοιταει παντα το μελλον και οχι το παρελθον.Αυτος ο διασυρμος παντως απο τους Γερμανους δεν δικαιολογειται.Τελος θελω να ρωτησω ο Μεσι γιατι δεν επαιξε? Το προφυλασουν για τον τελικο
hashashin Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Το προφυλασουν για τον τελικο Λοιπον επειδη υποψιαζομαι τον λογο που δεν επαιξε εχω να πω οτι επεσε στα ματια μου πολυ μετα το σημερινο.
Rabican Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 γερη φαπα. ελπιζω καποιοι μεσα στην ομαδα να ξυπνησουν. Λοιπον επειδη υποψιαζομαι τον λογο που δεν επαιξε εχω να πω οτι επεσε στα ματια μου πολυ μετα το σημερινο. και καλα οτι προτιμησε να μην παιξει για να μην φορτωθει μεριδιο της ευθυνης για τον αποκλεισμο;
ougxar Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 γερη φαπα. ελπιζω καποιοι μεσα στην ομαδα να ξυπνησουν. και καλα οτι προτιμησε να μην παιξει για να μην φορτωθει μεριδιο της ευθυνης για τον αποκλεισμο; Αυτό είναι το θετικο της υπόθεσης Όσο για το άλλο δε νομίζω
kosmasgr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τι πτώματα ήταν αυτά ρε. Μισή πάσα δεν μπορούσαν να αλλάξουν.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μενω στο μοναχο,και απο διπλα ακουω καθε λιγα λεπτα γκοοοοοοολ,τι φαση? μας δουλευεις?
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παιδια μην αναρωτιεστε γιατι χασαμε. Απλα η ντοπα απο την Ισπανια πηγε προς Γερμανια μερια .. Και ειναι και καλυτερης ποιοτητας .. Το χει πει και ο Γεωργιου .... 1
man of steel Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Και εγώ δεν νομίζω ότι απέφυγε το παιχνίδι.Έτσι και αλλιώς ο αποκλεισμός ήρθε στο Μόναχο όπου ήταν μέσα σε όλο το παιχνίδι άρα έχει και αυτός όση ευθύνη έχουν και αυτοί που έπαιξαν σήμερα.άρα δεν είχε κάποιον λόγο για να μην παίξει.Εμφατικό πάντως το 0-3!
KREATOR13 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Τι εγινε ρε παιδια το playstation football?Πηγε περιπατο?? 2
man of steel Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παιδια μην αναρωτιεστε γιατι χασαμε. Απλα η ντοπα απο την Ισπανια πηγε προς Γερμανια μερια .. Και ειναι και καλυτερης ποιοτητας .. Το χει πει και ο Γεωργιου .... Εκτός από αυτό που μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι εσύ σαν ομάδα τι έδειξες μέσα στο γήπεδο;
hashashin Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 γερη φαπα. ελπιζω καποιοι μεσα στην ομαδα να ξυπνησουν. και καλα οτι προτιμησε να μην παιξει για να μην φορτωθει μεριδιο της ευθυνης για τον αποκλεισμο; Ακριβως .Δεν μπορει να λεγεσαι ο καλυτερος παιχτης του κοσμου και να μην μπεις να παιξεις σε τετοιο ματς.Ακομα και 10-0 να χανανε οφειλει να παιξει.Αυτο δηλωνει πως 1ον φοβηθηκε και 2ον δεν πιστευε καθολου στην προκριση δεν αποτελουν ομως δικαιολογια,εκει φαινεται ο καλος ο παιχτης,οχι στις 5αρες σε οσασουνες και δεν ξερω εγω τι αλλο. Μεγαλο φαουλ να μην παιξει,δεν ξερω ομως αν ηταν αποφαση προπονητη ή δικια του,συνεπως δεν ειμαι σιγουρος.
alexis333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Εκτός από αυτό που μπορεί να ισχύει μπορεί και όχι εσύ σαν ομάδα τι έδειξες μέσα στο γήπεδο; Προφανως και αστιευομαι , αν δε το καταλαβες ...
LRoi Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Αυτό που έγινε με τη Μπαρτσελόνα φέτος μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως ύβρις. Πίστεψαν οι διοικούντες ότι η ομάδα μπορεί να παίρνει κούπες με σβηστές μηχανές και αφέθηκε στην τύχη της. Με βοηθό, βοηθού προπονητή, χωρίς άμυνα, χωρίς τέρμα με έναν σκασμένο Μέσι, πήρε ισπανικό πρωτάθλημα επειδή αυτοκτόνησε ο Special 4. Παιδια μην αναρωτιεστε γιατι χασαμε. Απλα η ντοπα απο την Ισπανια πηγε προς Γερμανια μερια .. Και ειναι και καλυτερης ποιοτητας .. Το χει πει και ο Γεωργιου .... Άσε μας κουκλίτσα μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα