Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαστε σκετη απογοητευση. νομιζω οτι θα το χασουμε και μπορει και να μη βαλουμε καν γκολ....!

Δημοσ.

Χωρίς Μέσι, χωρίς Πουγιόλ, χωρίς Άλμπα, χωρίς Μπούσκετς, πονάει η καρδιά μου να βλέπω τόσα δεύτερα σε τέτοιο ματς.

Δημοσ.

δε γινεται δουλεια ετσι. δεν υπαρχει διεισδυτικοτητα. δεν μπορουμε. ας το παρουμε αποφαση.. δεν υπαρχει δημιουργια και κανουμε απιστευτα πολλα λαθη μπροστα...

ευτυχως μας εχει σωσει ο πικε.

Δημοσ.

Πολυ δυσκολο το κοβω εως αδυνατο να βαλει εστω κι ενα γκολ σημερα.

Πιστευω ομως πως σιγουρα θα φαει ενα γκολ αν συνεχισει να παιζει ετσι.

Δημοσ.

Χωρίς Μέσι, χωρίς Πουγιόλ, χωρίς Άλμπα, χωρίς Μπούσκετς, πονάει η καρδιά μου να βλέπω τόσα δεύτερα σε τέτοιο ματς.

Ενώ αν έπαιζαν όλοι αυτοί θα έβαζε 5 γκολ η Μπάρτσα στην Μπάγερν ε;Τεσπα  καλό το ματς μέχρι τώρα.Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Δημοσ.

Ο μονος που χαιρομαι που δεν παιζει ειναι ο αλμπα που προσωπικα μου γυριζει το στομαχι αναποδα οταν τον βλεπω.

Μεσσι και πουγιολ και μπουσκετς κριμα θα βλεπαμε ενα ποιο ανταγωνιστικο ματς αν μη τι αλλο και περισσοτερες ευκαιριες απο πλευρας μπαρτσα

Δημοσ.

Ενώ αν έπαιζαν όλοι αυτοί θα έβαζε 5 γκολ η Μπάρτσα στην Μπάγερν ε;Τεσπα  καλό το ματς μέχρι τώρα.Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

5 δε θα βαζαμε, απλα θα ειχαμε καλυτερη παρουσια και αξιωσεις τουλαχιστον να νικησουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...