Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχεις μασερανο στην ομαδα και θα μου βαλεις μπουσι που δεν ξερει μπαλα ερε με κατι μπουσιδες που εχουμε μπλεξει

ΑΣΧΕΤΟΣ!

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΣΧΕΤΟΣ!

παιξε κανα προ και ασε τα κομμεντ..Δεν θα βαλω τον αρχηγο της εθνικης αργεντινης και θα βαλω το σονκγ;

Δημοσ.

εχεις μασερανο στην ομαδα και θα μου βαλεις μπουσι που δεν ξερει μπαλα ερε με κατι μπουσιδες που εχουμε μπλεξει

φιλε γυρνα το στο μπασκετ καλυτερα.

• Like 3
Δημοσ.

φιλε γυρνα το στο μπασκετ καλυτερα.

μαθε μπαλιτσα και ασε τα κομμεντ..Δεν θα βαλω τον αρχηγο της εθνικης αργεντινης και θα βαλω το σονκγ;

Δημοσ.

Ο Μασεράνο μάλλον χάνει την χρονιά. Ο Σόνγκ θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει και στο Μόναχο. Γενικά φέτος ήταν έγκλημα που έμεινε στον πάγκο ένας απο τους καλύτερους αμ. χάφ στον κόσμο. Χρειαζόμαστε physical παιχνίδι αύριο αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα.

σωστος ο παιχτης ηθελα να το γραψω και το ξεχασα.στα στημενα ειναι πολυ καλυτερος ο σονγκ εκει δηλαδη  που εχεις τρομερο προβλημα

Δημοσ.

Άντε καλά.... και πίστευα ότι εδώ μέσα τουλάχιστον ξέραμε από μπάλα. Ο ένας λέει την πιο άχρηστη μεταγραφή (μαζί με του Αλέξις) τον Σονγκ καλό στα στημένα, ο άλλος τον Μαστσεράνο καλύτερο του Μπουσκέτς... Που ανάθεμα κι αν έχει παίξει ο Μαστσεράνο σε θέση αμυντικού χαφ πάνω απο 1,5 φορά. Τώρα στα του παιχνιδιού, η παλιά Μπαρτσελόνα με το ασφυκτικό πρέσινγκ που έκλεβε την μπάλα αμέσως, αλλά κυρίως με τις κάθετες μπαλιές που πλέον δεν βλέπω, θα πίστευα σε ένα 5-0. Νομίζω το πιο ρεαλιστικό σενάριο (εφόσον είναι σίγουρο το ότι θα φάμε γκολ και θα μας κοπούν τα πόδια) είναι μια ισοπαλία. Μακάρι για ακόμα μια φορά να με διαψεύσει η καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων.

• Like 1
Δημοσ.

Άντε καλά.... και πίστευα ότι εδώ μέσα τουλάχιστον ξέραμε από μπάλα. Ο ένας λέει την πιο άχρηστη μεταγραφή (μαζί με του Αλέξις) τον Σονγκ καλό στα στημένα, ο άλλος τον Μαστσεράνο καλύτερο του Μπουσκέτς... Που ανάθεμα κι αν έχει παίξει ο Μαστσεράνο σε θέση αμυντικού χαφ πάνω απο 1,5 φορά. Τώρα στα του παιχνιδιού, η παλιά Μπαρτσελόνα με το ασφυκτικό πρέσινγκ που έκλεβε την μπάλα αμέσως, αλλά κυρίως με τις κάθετες μπαλιές που πλέον δεν βλέπω, θα πίστευα σε ένα 5-0. Νομίζω το πιο ρεαλιστικό σενάριο (εφόσον είναι σίγουρο το ότι θα φάμε γκολ και θα μας κοπούν τα πόδια) είναι μια ισοπαλία. Μακάρι για ακόμα μια φορά να με διαψεύσει η καλύτερη ομάδα των τελευταίων χρόνων.

Μαζι σου, νομιζω στο πρωτο 20λεπτο θα εχουμε φαει γκολ και θα ξενερωσουμε ολοι..

c0272379f6eb4753885d8a3048e46741.jpg

• Like 1
Δημοσ.

κι εγω κατα κει το βλεπω... θα μπουμε φουριοζοι, θα κανουμε ευκαιριες, θα βαλουμε ενα δυο γκολακια κι εκει που θα εχουμε πιστεψει την ανατροπη θα κανει ενα τσαφ ο πικε και τσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυπ να το το γκολακι.....

Δημοσ.

Παιδια δεν ειναι μονο οτι η Μπαρτσελονα εχει πεσει σε αποδοση..Ειδικα που ηταν τοσους μηνες χωρις προπονητη.. Αλλα και η Μπαγερν εχει ανεβει ρε γαμωτο παρα πολυ αγωνιστικα και ειναι σε παρα πολυ φορμαρισμενη

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μασεράνο μάλλον χάνει την χρονιά. Ο Σόνγκ θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει και στο Μόναχο. Γενικά φέτος ήταν έγκλημα που έμεινε στον πάγκο ένας απο τους καλύτερους αμ. χάφ στον κόσμο. Χρειαζόμαστε physical παιχνίδι αύριο αν θέλουμε να έχουμε ελπίδα.

Ποιος Σονγκ ?

Τον εχετε δει σε κανα ματς ή ετσι τα λετε ?

Ο ανθρωπος περπατουσε σε οσα ματς επαιξε.

Ακομα και ο Μπουσκετς που ηταν κι αυτος σε κακη κατασταση φετος ηταν πολυ καλυτερος του Σονγκ..

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος Σονγκ ?

Τον εχετε δει σε κανα ματς ή ετσι τα λετε ?

Ο ανθρωπος περπατουσε σε οσα ματς επαιξε.

Ακομα και ο Μπουσκετς που ηταν κι αυτος σε κακη κατασταση φετος ηταν πολυ καλυτερος του Σονγκ..

καλα ρε σεις πλακα κανουμε τωρα??/???

εχετε στο μυαλο σας το σονγκ οταν ηρθε και τον εβαλαν τον ανθρωπο να παιξει σεντερ μπακ και τα λετε αυτα?

τι να πω.μ αρεσει που τον ρωτας αν τον εχει δει και σε ματς.

ειπαμε ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ Ο ΜΠΟΥΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΣΟΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.

ποσο πιο λιανα να το κανω?

οκ δεχομαι οτι εσενα μπορει να μη σου αρεσει αλλα παιζει πολυ καλα και εχει βελτιωθει παρα πολυ.δεν ειπαμε οτι εγινε και τσαβι

(συζηταμε τωρα δε ν παω να σου την πω) :-D

Δημοσ.

Οχι δεν εχω δει το ματς με τη Μπιλμπαο...

Αλλα εχω δει ολα τ αλλα που εχει παιξει.

Βαρυς , αργος παιχτης σε ολα αυτα τα ματς ..

Σαν να μην ηταν σε καλη φυσικη κατασταση.

Προφανως και αυτος ηταν ο λογος που δεν τον εχουμε δει τοσο καιρο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...