Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προς απογοήτευσή σου Tilemaxx, AS και Marca δεν αναφέρουν τίποτα ούτε στη home page ούτε στα νέα της ομάδας. Εξ' ου και το goal.com δεν έχει είδηση για το θέμα.

Άρα δες προς φίλαθλο ή/και παπαράτσι μεριά και όχι προς δολοπλοκίες τις μισητής σου αντιπάλου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ηρεμα ...

Ωραια κι ας πουμε πως τα παιδια ειναι ντιγκιντανγκες ... ( και πες οτι την κουναν και λιγο την αχλαδια :P )

Και τι εγινε ..?? :rolleyes:

Αλλαζει κατι με ολο αυτο ..??

Αυτό που κυνηγάει τον Μπόγιαν με τα σώβρακα στην μεικτή ζώνη του Barca TV είναι απο την περσυνή σεζόν. Θυμάμαι που το έβλεπα τότε και δεν βρίσκο κάτι το ύποπτο. Όλοι μας έχουμε κάνει παρόμοιες μλκιες με κυνηγητά κτλ. Δεν καταλαβαίνω γιατι οι δικοί μας δημοσιογραφίσκοι προσπαθούν να βγάλουν απο την μύγα ξύγκι.

Να ο λογος που ειναι τοσο "δεμενη" η φετινη barca!! :lol::lol:

εγραψες!!!! :lol::lol::lol::lol:

---------- Προσθήκη στις 07:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:17 ----------

via FightClub :lol::lol::lol:

Η εξομολόγηση ενός Γκούτι.

Καλησπέρα σας. Ονομάζομαι Γκούτι Χερνάντεζ, αν και οι περισσότεροι από σας μάλλον θα με ξέρετε ως «Γκούτι» σκέτο - νέτο (το «νέτο» με την καλή έννοια). Είμαι ένας ταπεινός υποτακτικός της «Βασίλισσας», αφού από το 1995 είμαι στην υπηρεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν διανοήθηκα ποτέ να πάω κάπου αλλού, ούτε για να πιω καφέ. Μαζί με τον Ραούλ και τον Ίκερ, είμαστε πιο παλιοί κι απ’ τα Πυρηναία, πιο νόστιμοι κι απ’ την παέγια, πιο «κορασόν» κι απ’ τον Μανού Τσάο, πιο δυνατοί κι από ταύρο, πιο διάσημοι κι απ’ την Γκουέρνικα (κι ας επιμένει ο καλός μου φίλος Yiannis de la Tsaoussis να την λέει «Γκερνίκα»), πιο αλαβάστρινοι κι από τα οπίσθια της Πενέλοπε Κρουζ, πιο σμιλεμένοι κι από το στέρνο του Αντόνιο Μπαντέρας.

Φίλες και φίλοι μου, έχω ακούσει πολλά αυτά τα χρόνια που βγάζω το τίμιο παντεσπάνι μου στη μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης. Για κάθε δαντελένια μου πάσα, μου φόρτωναν κι ένα νέο αμόρε. Για κάθε περίτεχνη ενέργεια που έκανα (που δεν τις λες και λίγες...) έλεγαν για μένα ότι κυκλοφορώ με τραβεστί, με τρανσέξουαλ, ότι είμαι κουνιστός, λυγερός, τρυφερός, κουδουνίστρας, metrosexual, αμφί, παρά, δια, κατά... Ο Τζόι Ντέιβιντσον στο «Παιχνίδι των Λυγμών», που τον είχε ο μάστορας για γκομενάκι ολκής και τον τσάκωσε να κατουράει όρθιος με την κουκούνα έξω, λιγότερα άκουσε από μένα, που δεν κάθομαι στη λεκάνη ούτε για να κάνω το «χοντρό» μου - κι αυτό όρθιος το κάνω. Η Ζέτα Δούκα που υποδύθηκε το τραβέλι στη σειρά του famous Παπακαλιάτη - ο οποίος γνωρίζει μεγάλο σουξέ στη Μαδρίτη κι όλοι μας ξέρουμε ότι του έκλεψαν την ιδέα και την έβαλαν στο «Παιχνίδι των Λυγμών») θεωρείται πιο άντρας από μένα. Μπορεί κι εκείνη, όπως κι εγώ, να μην έχουμε τρίχα τσακιστή πάνω μας, αλλά τα δικά μου γκούτια είναι σαφώς πιο αντρικά κι αυτό θέλω να το καταθέσω εδώ υπεύθυνα.

Κυρίες και κύριοι, ο λόγος που προβαίνω σ’ αυτή την εκ βαθέων εξομολόγηση, είναι η φωτογραφία που υπέπεσε στην αντίληψή μου, με τον Ζλάταν και τον Πικέ να έχουν έρθει κοντά. Πολύ κοντά. Πιο κοντά, πεθαίνεις. Τόσο κοντά δεν έχει έρθει ούτε ο Ντι Κάπριο με την παχουλή στον «Τιτανικό» (και με το χέρι στην καρδιά, δεν ξέρω ποιος απ’ τους δυο είναι ο Ντι Κάπριο και ποιος η παχουλή). Δεν θέλω να καταδικάσω κανέναν. Δεν βγάζω βιαστικά συμπεράσματα. Δεν θα ακούσετε από μένα να λέω ότι γι’ αυτό ο Πικέ έβαλε τέτοια γκολάρα στην Ίντερ, διότι προφανώς του έκανε εντατικά «ιδιαίτερα» ο Ζλάταν. Ούτε για μένα παίζει ρόλο η μεγάλη μύτη του Ζλάταν, που υποδηλώνει την μεγάλη, πραγματικά τεράστια αγάπη του για μπάλα. Απλά θέλω να ρωτήσω, με μεγάλο παράπονο: με είδατε ποτέ εμένα να κοιτάζω λάγνα τον Λασανά Ντιαρά; Να μου κρατάει τρυφερά το χέρι ο Σέρχιο Ράμος; Να έχω πιπιλιά στο λαιμό από τα σαρκώδη χείλη του Γκρανέρο; Είχε ποτέ εκθειάσει το δικό μου εκπληκτικό μυικό σύστημα ο Μπέκαμ ή μήπως ήταν αυτό (το μυικό σύστημα) του Γκράβεσεν; Με πετύχατε ποτέ έξω να παίζω «μπουκάλα» με τον Πέπε; «Μακριά γαϊδούρα» με τον Μαχαμαντού τον Ντιαρά; «Πυθία» με τον Μαρσέλο; «Πέτρα - ψαλίδι - βρακί» με τον Φαν Ντερ Φάαρτ; «Θάρρος ή αλήθεια» με τον Τσάμπι τον Αλόνσο;

Αγαπημένες κι αγαπημένοι, εύχομαι σε κάθε ερωτευμένο άνθρωπο να βρει το άλλο του μισό. Το λιμανάκι του. Την παντοτινή του ευτυχία. Αν κύλησε ο Ζλάταν και βρήκε τον Ζεράρ, ας τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον. Κι εγώ, κουμπάρος. Διότι πλέον Έλτον Τζον και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια. Καιρός ήταν...

Μετά τιμής

Guti H.

Eλεος ...

Ουτε οταν ο Γκουτι εδωσε το φιλι της ζωης δεν καναμε ετσι ...

Τωρα τραβανε φωτο σε ανυποπτες στιγμες και τις βγαζουμε και καλα σεξιστικες ...

Δλδ δεν αγκαλιαζονται οι ανδρες μεταξυ τους ...??:rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...