Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Γραφω οπου θελω και οταν θελω! Σε οποιον αρεσει... Μου αρεσε που μιλας και για φασισμο... Κατα τα αλλα δεν ημουν καν off topic. Ειπα πως η Μπαρτσελονα (σε αυτο το topic για αυτην μιλαμε νομιζω) δεν υπηρχε περιπτωση να παρει πρωταθλημα αν δεν ειχε εξωαγωνιστικα προβληματα ο Μουρινιο. Τωρα σε οποιον δεν αρεσει η γνωμη μου προβλημα του... Το κακο για εσας ειναι πως γενικα επιβεβαιωνομαι μετα απο καποιο καιρο. Οπως π.χ. για το υπερποδοσφαιρο της κατοχης και της πασας της Μπαρτσελονα. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ σας λεω πως αυτο το πραγμα οχι απλως δεν ειναι θεαματικο ποδοσφαιρο αλλα αηδια. Το ταμπλω εγραψε χτες κατοχη 34-66!!!! Δεν κανατε ουτε μια ευκαιρια της προκοπης και επρεπε να φατε 7 γκολ! Αυτα σας λεω τοσο καιρο αλλα που....!!! Για το δικό σου ξερατό ποδόσφαιρο σήμερα δεν έχεις να πεις κάτι ε? Εγώ γενικά πάω με όποια με πληρώνει δεν έχω στάνδαρ ευρωπαική ομάδα πέραν του όφη που δεν είναι ούτε ευρωπαική και όπως πάει δεν θα είναι και ομάδα ... Παρόλα αυτά γουστάρω τη μπάλα που παίζουν οι Γερμανοί σε αντίθεση με τις βρωμοχουανίτες που δεν συμπαθώ.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ούτε για 24 ώρες δεν χαρήκατε ρε κακομοίρηδες.ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΡΕ; Τουλάχιστον εμείς χάσαμε απο την πυραυλοκίνητη Μπάγερν που ρίχνει καμιά εισοσαριά βαθμούς στη Ντόρντμουντ στην Γερμανία, εσείς απόψε κάνατε τα πιτσιρίκια να μοιάζουν... Τσάβι και Ινιέστα. Για να μην πούμε το παροιμοιώδες στύλ του Τσοπάνου "Γιόμα-γιόμα-γιόμα".
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Κολπο ηταν ολο το σημερινο.....αλλο ενα ιδιοφυες σχεδιο του "δεν-τολμαω-ουτε-το-ονομα-του-να-προφερω-απο-το-δεος" για να επαναπαυτει ο αντιπαλος ενοψει του επαναληπτικου.Στο Καναπεου θα δεις τι εχει να γινει με τοσο σουντοκου που εριξε...φλογες θα πεταει φλογες....Το πιστευω. 1
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Γραφω οπου θελω και οταν θελω! Σε οποιον αρεσει... Μου αρεσε που μιλας και για φασισμο... Κατα τα αλλα δεν ημουν καν off topic. Ειπα πως η Μπαρτσελονα (σε αυτο το topic για αυτην μιλαμε νομιζω) δεν υπηρχε περιπτωση να παρει πρωταθλημα αν δεν ειχε εξωαγωνιστικα προβληματα ο Μουρινιο. Τωρα σε οποιον δεν αρεσει η γνωμη μου προβλημα του... Το κακο για εσας ειναι πως γενικα επιβεβαιωνομαι μετα απο καποιο καιρο. Οπως π.χ. για το υπερποδοσφαιρο της κατοχης και της πασας της Μπαρτσελονα. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ σας λεω πως αυτο το πραγμα οχι απλως δεν ειναι θεαματικο ποδοσφαιρο αλλα αηδια. Το ταμπλω εγραψε χτες κατοχη 34-66!!!! Δεν κανατε ουτε μια ευκαιρια της προκοπης και επρεπε να φατε 7 γκολ! Αυτα σας λεω τοσο καιρο αλλα που....!!! Έλα, εδώ είσαι . 1
CROM271 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Έλα, εδώ είσαι . Α ωραια. Thanks. Αν και δεν περιμενα να εχει περρισεψει τιποτα απο χτες.
kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Για το χαμένο πρωτάθλημα λες; Πακέτα ολόκληρα σου έχω, μη σε μέλει.
CROM271 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Για το πρωταθλημα τα ειπαμε και τα ξεκαθαρισαμε νομιζω. Μην αρχιζουμε παλι. Ή αυτος ή εμεις. Απο εκει και περα η κουβεντα τελειωνει ετσι απλα... http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/364724-i-emeis-i-o-moyrinio Ουσιαστικα ο Μουρινιο αν γινει το θαυμα και παρει κανενα chl θα μιλαμε για επιτυχια μεγαλυτερη των Πορτο και Ιντερ!!! Βασικα και εδω που εχει φτασει μιλαμε για ενα ακομη αθλο. Ο ανθρωπος εχει αντιπαλους ακομα και τους ιδιους του τους παιχτες!!! Και ειναι ακομα εδω!!!
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ουσιαστικα ο Μουρινιο αν γινει το θαυμα και παρει κανενα chl θα μιλαμε για επιτυχια μεγαλυτερη των Πορτο και Ιντερ!!! Βασικα και εδω που εχει φτασει μιλαμε για ενα ακομη αθλο. Ο ανθρωπος εχει αντιπαλους ακομα και τους ιδιους του τους παιχτες!!! Και ειναι ακομα εδω!!! ΑΘΛΟΣ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.......... Πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. 2
CROM271 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 ΑΘΛΟΣ ΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ.......... Πραγματικα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. Το εχω αναλυσει. Να διαβαζεις πρωτα και μετα να μιλας...
linuslost Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Οτι ηαναλυση ηταν μπουρδα ομως δεν το λες???
CROM271 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ναι μεγαλη μπουρδα το γεγονος οτι οι βεντετες της ομαδας του κανουν πολεμο και η διοικηση δεν τον στηριξε καθολου. Λειτουργει ομαδα ετσι? Εγω βασικα κατηγορω τη διοικηση. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εχεις στον παγκο σου τον κορυφαιο προπονητη ολων των εποχων και να μην τον στηριζεις. Που οχι απλα επρεπε να τον στηριξεις αλλα να του δωσεις τα κλειδια του μαγαζιου... Τι νομιζαν εκει στη Ρεαλ παιχτες και διοικηση? Πως με τον Ζοζε θα ηταν οπως με καθε αλλο προπονητη. Πως οι βεντετες θα κανουν οτι θελουν? Ο Ζοζε ειναι αυτος που ειναι και εχει πετυχει αυτα που εχει πετυχει γιατι οπου παει γινεται οτι πει αυτος! Αν εχεις ανυπαρκτη διοικηση ομως που να τα καταλαβεις αυτα. Κατα τα αλλα τα ειπαμε. Ο ανθρωπος παιζει εναντια και στους δικους του παιχτες και ειναι εδω που ειναι... Παρτε και μια φωτο που βρηκα και αντε γεια. Χαχαχαχα 1
Tilemaxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Άλλοι έχουν 4 χρυσές μπάλες, και άλλοι τρώνε 4 απο τον Πανιώνιο της Γερμανίας. Τι να κάνουμε, έχει για όλους η ζωή. Τώρα που θα φύγει και ο Σπέσιαλ "4-1 απο την Ντόρντμουντ". θα κάνετε άλλα 10 χρόνια να δείτε ευρωπαϊκό, και άν...
gas83 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 παιδια μην ασχολειστε με τον αστειο. αυτα που κοροιδευε τα λουστηκε και παλι ψαχνει δικαιολογιες. εμεις ειχαμε τα @@ και με κακη διαιτησια και παλι να μην σχολιασουμε καν αυτο το γεγονος και να ασχοληθουμε με τα χαλια μας. του τι λενε ολοι και αυτος νομιζει οτι βγαινει και απο πανω. μη το πληγωνετε το παιδι.ογιατρος ειπε να του λεμε ναι. ο σπεσιαλ που ηταν σημερα?νομιζω τον εριξε και αυτος τον υπνακο του.ο μεγαλυτερος προπονητης ολων των εποχων.χαχαχαχαχαχα γελαει το συμπαν
Stavrakas13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ούτε για 24 ώρες δεν χαρήκατε ρε κακομοίρηδες. ΜΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΡΕ; Τουλάχιστον εμείς χάσαμε απο την πυραυλοκίνητη Μπάγερν που ρίχνει καμιά εισοσαριά βαθμούς στη Ντόρντμουντ στην Γερμανία, εσείς απόψε κάνατε τα πιτσιρίκια να μοιάζουν... Τσάβι και Ινιέστα. Για να μην πούμε το παροιμοιώδες στύλ του Τσοπάνου "Γιόμα-γιόμα-γιόμα". Ε τώρα Πανιώνιο της Γερμανίας, φιρί φιρί το πας να σε πει κανείς άμπαλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα