Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνηθως αυτο ειναι και το ηλικιακο γκρουπ της μπαρτσελονα.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό...

Κάτι που αποδεικνύεται, άλλωστε, αν προσέξει κανείς το ύφος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων των οπαδών Ρεάλ, Μπάγερν και Μπαρτσελόνα στο παρόν φόρουμ...

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πας ετσι πουθενα ειδικα απεναντι στην καλυτερη μπαγερν εβερ

Δεν ξερω για τα πιο παλια χρονια, αλλα καλυτερη απο την Μπαγερν που προλαβα εγω, του Καν, του Εφενμπεργκ, του Λιζαραζου, του Ελμπερ, του Σολ, του Γιερεμις και του Παουλο Σερτζιο, θα αργησει να γινει η τωρινη :P
  • Like 1
Δημοσ.

παντως στα διαφορα φορουμ της μπαρτσα εχουν τρελαθει λες και ηρθε η συντελεια.

.δεν ειναι κακο να παραδεχομαστε οτι δεν ειμαστε οι καλυτεροι αυτη τι στιγμη και επισης δε χρειαζετε να φυγουν ολοι επειδη δεν περασαμε στον τελικο.

μη ξεχναμε οτι η ιδια ομαδα περνει ενα απο τα πιο ευκολα πρωταθληματα που εχει παρει ποτε.

αλλωστε δεν ειναι ευκολο να περνεις champions league συνεχεια.

υπαρχουν πολλοι λογοι που συντελουν να το παρεις η οχι.

φορμα-τυχη-διαιτησια-τραυματισμοι-καρτες  ολα παιζουν το ρολο τους.

και βασικα το προβλημα που εχει η ομαδα τωρα ειναι εντελως απλο και με 3-4 καλες κινησεις λυνετε ανετα.

εγω οπως ειπα δε στεναχωρηθηκα και πολυ εχω χορτασει μπαλλα για μια ζωη με αυτα που εχω δει απο την ομαδα οποτε θα ταν αχαριστια να τους κραζουμε μεχρι αηδιας

θα επανελθουμε δε τρεχει κατι

Δημοσ.

καλα αυτο με το πιο ευκολο πρωταθλημα ειναι λιγο "να χουμε να λεμε" αφου το παιρνουμε τοσο ευκολα επειδη δε βλεποταν η Ρεαλ και επειδη ολες οι υπολοιπες ομαδες της ισπανικης λιγκας ειναι πολλα κλικ πιο κατω (με εξαιρεση ισως μονο την ατλετικο).

Δημοσ.

Ειναι πολυ απλο  παιδια...

Οταν εχεις ανουσια κατοχη και ο αντιπαλος σου κλεβει μαλιστα και τη μπαλα στο κεντρο το πιο απλο ειναι να μας πιασει στον υπνο..

Εκεινη τη στιγμη η Μπαρτσελονα αμυνεται με 3 παιχτες στην ουσια...

Και οταν ο αντιπαλος εχει παιχτες σαν τον Ριμπερι , Ρομπεν , Μιλερ και Γκομεζ και τα μπακ να κανουν συνεχεια οβερλαπ δεν εχεις και πολλες ελπιδες να τους κοψεις...

Μας επαιρναν και ολες τις κεφαλιες αφου ολοι τους ειναι γομαρια ..

Η Μπαρτσελονα δεν εφτιαξε ενα πλανο ωστε να μπορει να αμυνεται στις επιθεσεις των Γερμανων.

Δε την κατηγορω γιατι αυτο ξερει να παιζει και με αυτο θα πορευτει ...

Απλα ο αντιπαλος ηταν καλυτερος ..

Απλα πραγματα...

• Like 1
Δημοσ.

καλα αυτο με το πιο ευκολο πρωταθλημα ειναι λιγο "να χουμε να λεμε" αφου το παιρνουμε τοσο ευκολα επειδη δε βλεποταν η Ρεαλ και επειδη ολες οι υπολοιπες ομαδες της ισπανικης λιγκας ειναι πολλα κλικ πιο κατω (με εξαιρεση ισως μονο την ατλετικο).

καθολου να χουμε να λεμε.και θα σου εξηγησω γιατι

δε μας ενδιαφερει τι κανει η ρεαλ.ακομα και καλη να ηταν δεν θα χε τυχη.οταν κανεις στον πρωτο γυρο 18-1-0 σε 19 ματς σημαινει οτι κατι κανεις καλα και σε σχεση με περσυ που γκελαρες σε ολα τα εκτος σοβαρευτηκες και δεν εδωσες ελπιδες στους αλλους.

η ρεαλ το παρατησε οταν ειδε οτι δε μπορει να το παρει .ειναι απλο.

και η μπαγερν στη γερμανια το περνει επειδη δε βλεποταν η μπορουσια??οχι.απλα ηταν πολυ καλυτερη και το καθαρισε γρηγορα

οποτε 

Δημοσ.

παντως θυμισου απο αυτα τα 18 παιχνιδια που πηραμε, ποσα τα πηραμε με την ψυχη στο στομα...

δεν παιξαμε και καμμια μπαλαρα. τεσπα, γνωμη μου ειναι πως, επειδη ουσιαστικα 2 ειναι οι ομαδες της ισπανιας, παιζει ρολο το τι κανει η ρεαλ και αν βλεπεται η οχι. να ηταν ξερω γω 3-4 ομαδες που ξεκινανε τη σεζον με βλεψεις για πρωταθλημα θα το δεχομουν.

ισως το βλεπω λιγο διαφορετικα απο σενα!

Δημοσ.

Δεν ξερω για τα πιο παλια χρονια, αλλα καλυτερη απο την Μπαγερν που προλαβα εγω, του Καν, του Εφενμπεργκ, του Λιζαραζου, του Ελμπερ, του Σολ, του Γιερεμις και του Παουλο Σερτζιο, θα αργησει να γινει η τωρινη :P

Δηλαδη ειδες εσυ την μπαγερν που λες να παιζει καλυτερη μπαλα? Μηπως εξιδανικευεις οπως γινεται συνηθως το παρελθον?

Η μπαγερν που λες ηταν απλα μια σκληροτραχιλη δεμενη ομαδα. Τιποτα περισσοτερο

Ειχε ρομπεν και ριμπερι? Ποιος ελμπερ και σολ σε σχεση με σβαινσταιγκερ μιλερ??

Απο αυτους που λες μονο καν και εφενμπεργκ ειναι καλυτεροι απο τους τωρινους..

παντως θυμισου απο αυτα τα 18 παιχνιδια που πηραμε, ποσα τα πηραμε με την ψυχη στο στομα...

δεν παιξαμε και καμμια μπαλαρα. τεσπα, γνωμη μου ειναι πως, επειδη ουσιαστικα 2 ειναι οι ομαδες της ισπανιας, παιζει ρολο το τι κανει η ρεαλ και αν βλεπεται η οχι. να ηταν ξερω γω 3-4 ομαδες που ξεκινανε τη σεζον με βλεψεις για πρωταθλημα θα το δεχομουν.

Ετσι ειναι, στα περισσοτερα παιχνιδια εκτος δεν βλεπομασταν απλα..

Και καναμε 2-3 φασεις και πετυχαιναμε γκολ

Γυρισε η τυχη σε σχεση με περυσι που καναμε 10 και δεν βαζαμε τιποτα

Επισης και η ρεαλ πολυ χειροτερη φετος.. αν δεν εκανε γκελες και πηγαινε τρενο οπως περυσι θα ειμασταν στα ιδια

Δημοσ.

επειδη τα χω δει τα ματς απο τα 18 3-4 το πολυ να πηραμε δυσκολα και αυτα ηταν στην αρχες του πρωταθληματος οταν η ομαδα δεν ηταν ακομα ετοιμη και μη ξεχνας οτι τοτε μετραυματισμους παλι παιζαμε με σεντερ μπακ βασικο τον σονγκ!!!!!!

μετα απο το ξεκινημα η ομαδα ρολαρε και μοιραζε 4αρες και 5 αρες.δε μπορει να μη τα ειδες.

λιγο πολυ σε ολα τα πρωταθληματα 2 αντε 3(πολυ δυσκολα) διεκδικουν την κουπα

επισης οταν εισαι σε ολα το πρωταθλημα 10+ βαθμους μπροστα μαλλον ανετα το παιρνεις και καθαρα επειδη εισαι καλυτερος.

δε μπορω να βρω κατι λαθος σε αυτο που λεω

Δημοσ.

Δηλαδη ειδες εσυ την μπαγερν που λες να παιζει καλυτερη μπαλα? Μηπως εξιδανικευεις οπως γινεται συνηθως το παρελθον?

Η μπαγερν που λες ηταν απλα μια σκληροτραχιλη δεμενη ομαδα. Τιποτα περισσοτερο

Ειχε ρομπεν και ριμπερι? Ποιος ελμπερ και σολ σε σχεση με σβαινσταιγκερ μιλερ??

Απο αυτους που λες μονο καν και εφενμπεργκ ειναι καλυτεροι απο τους τωρινους..

To βασικο μου ποιντ ειναι οτι με μιση υπερφορμαρισμενη σεζον και ενα εντυπωσιακο 4-0 επι της Μπαρτσελονα ειναι στα πλαισια του ενθουσιασμου να βγαζουμε τετοια συμπερασματα. Οταν αυτη η Μπαγερν εχει και διαρκεια 3 εστω σεζον, τοτε θα το συζητουσα για το αν μπορει να ειναι η καλυτερη Μπαγερν εβερ, αλλα τωρα μηπως ειναι λιγο νωρις? Και προσεξε εφερα ως αντιπαλο δεος την Μπαγερν που προλαβα εγω, γιατι ειμαι σιγουρος οτι παλαιοτερα παλι θα ειχε απιστευτες ομαδες με διαρκεια.

Τωρα σαν μοναδες δεν ξερω ποια απτις 2 Μπαγερν εχει πιο ποιοτικες, παντως ακομα και στη συγκριση Μιλλερ με Ελμπερ το χαρακτηριστικο ειναι οτι στην μια περιπτωση βασιζομαστε στην αποδοση μισης σεζον και στο χθεσινο παιχνιδι, ενω στην αλλη αναφερομαστε σε καριερα ολοκληρη. Ασε που παιζουν αλλη θεση. Ο Σβαισταιγκερ θα συγκριθει με τον Γιερεμις κι η αποψη μου ειναι πως αν εξαιρεσουμε τη φετινη καλη σεζον του Σβαισταιγκερ, ο Γιερεμις συνολικα ηταν ανωτερο αμυντικο χαφ.

Ριμπερι, Ρομπεν μπορει να μην ειχε εκεινη η Μπαγερν στο θεμα του φαντεζι ή του τρεξιματος, ειχε ομως ουσιαστικοτατους Εφενμπεργκ (αυτος ειναι μια ιστορια μονος του ουτως η αλλως), Σολ και Παουλο Σερτζιο.

Δημοσ.

τεσπα,

ισως απλα θεωρω το ισπανικο πρωταθλημα, εκτος της Ρεαλ, μη ανταγωνιστικο. γιαυτο το βλεπω ετσι. no worries. ελπιζω του χρονου να γινουν πιο σωστες μεταγραφικες κινησεις να δουμε καλυτερο συνολο.

Δημοσ.

τεσπα,

ισως απλα θεωρω το ισπανικο πρωταθλημα, εκτος της Ρεαλ, μη ανταγωνιστικο. γιαυτο το βλεπω ετσι. no worries. ελπιζω του χρονου να γινουν πιο σωστες μεταγραφικες κινησεις να δουμε καλυτερο συνολο.

δε διαφωνουμε ουσιαστικα καπου.

εγω απλα αρχικα ειπα οτι το παιρνουμε ανετα το οποιο ισχυει

Δημοσ.

To βασικο μου ποιντ ειναι οτι με μιση υπερφορμαρισμενη σεζον και ενα εντυπωσιακο 4-0 επι της Μπαρτσελονα ειναι στα πλαισια του ενθουσιασμου να βγαζουμε τετοια συμπερασματα. Οταν αυτη η Μπαγερν εχει και διαρκεια 3 εστω σεζον, τοτε θα το συζητουσα για το αν μπορει να ειναι η καλυτερη Μπαγερν εβερ, αλλα τωρα μηπως ειναι λιγο νωρις?

Τωρα σαν μοναδες δεν ξερω ποια απτις 2 Μπαγερν εχει πιο ποιοτικες, παντως ακομα και στη συγκριση Μιλλερ με Ελμπερ το χαρακτηριστικο ειναι οτι στην μια περιπτωση βασιζομαστε στην αποδοση μισης σεζον και στο χθεσινο παιχνιδι, ενω στην αλλη αναφερομαστε σε καριερα ολοκληρη. Ασε που παιζουν αλλη θεση. Ο Σβαισταιγκερ θα συγκριθει με τον Γιερεμις κι η αποψη μου ειναι πως αν εξαιρεσουμε τη φετινη καλη σεζον του Σβαισταιγκερ, ο Γιερεμις συνολικα ηταν σκαλες ανωτερο αμυντικο χαφ.

Γιατι ρε συ

Ηδη εχει παει σε 2 τελικους τσουλου τα τελευταια 3 χρονια

Απλα φετος παιζει και μπαλαρα

Νομιζω οτι θα εχει και διαρκεια αφου φαινεται να δυναμωνει συνεχεια

Οσο για τους παικτες διαφωνω

Ο μιλλερ ειναι εκπληκτικος 3 χρονια τωρα και εχει μπροστα του αλλα 10. Ο σβαινσταιγκερ κλασεις πανω απο γιερεμις

Δεν ηταν και κανενας σπουδαιος ο ελμπερ, σιγουρα πολυ κατωτερος του μιλερ

Δημοσ.

Ετσι ειναι, στα περισσοτερα παιχνιδια εκτος δεν βλεπομασταν απλα..

Και καναμε 2-3 φασεις και πετυχαιναμε γκολ

Γυρισε η τυχη σε σχεση με περυσι που καναμε 10 και δεν βαζαμε τιποτα

Επισης και η ρεαλ πολυ χειροτερη φετος.. αν δεν εκανε γκελες και πηγαινε τρενο οπως περυσι θα ειμασταν στα ιδια

Osasuna 1-2

FC Barcelona

Getafe 1-4

FC Barcelona

FC Sevilla 2-3

FC Barcelona

Deportivo 4-5

FC Barcelona

Rayo Valleca. 0-5

FC Barcelona

Mallorca 2-4

FC Barcelona

Levante 0-4

FC Barcelona

Betis Sevilla 1-2

FC Barcelona

Valladolid 1-3

FC Barcelona

Malaga 1-3

FC Barcelona

αυτα ειναι τα εκτος εδρας ματς του πρωτου γυρου.

για να μη γραφουμε οτι μας κατεβει στο μυαλο λες οτι δε βλεπομασταν και με 2-3 φασεις παιρναμε τα ματς

μαλλον σε μερικα ματς με 2 φασεις βαζαμε 4-5 γκολ καλο.

επειδη μαλλον δε τα χεις δει τα ματς ολα για να μη σου πω ουτε τα μισα αλλιως δε θα τα γραφες αυτα να σου πω οτι 

μονο το ματς στη σεβιλλη το γυρισαμε με 2 γκολ στο τελος και αυτο στη κορουνια απο 0-3 εγινε 2-3/2-4/3-4/3-5/4-5 αλλα ουσιαστικα δεν κινδυνεψαμε ποτε και το πρωτο ματς στη σεζον με σοσιεδαδ που το γυρισαμε

ολα τα αλλα ειναι ευκολες νικες

Δημοσ.

Εσυ τα ειδες δηλαδη και τα λες ευκολα?

Γενικα ειμασταν κακοι σε πολλα εκτος εδρας

Δεν θυμαμαι τωρα σε ποια ακριβως

Σιγουρα ομως ειμασταν χειροτεροι απο περυσι. Απλα περυσι ειχαμε και ατυχια, και την ρεαλ να μην χανει ουτε ποντο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...