Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παροτι η χρονια δεν εξελισσεται καλα, oι κραδασμοι θα ειναι λιγοι λογω πρωταθληματος (ιδου και το μεγαλειο της ομαδας, τη χρονια που ολοι λενε οτι δεν βλεπεται σηκωνει ισπανικο πρωταθλημα ευκολα...). Και ετσι εν μεσω σχετικης ηρεμιας, το μπαλακι παει στη διοικηση η οποια ειναι καιρος να καταλαβει οτι

1. χωρις στοιχειωδη αμυνα δεν θα τραβηξει αλλο η ομαδα

2. δεν μπορει να πονταρει σε παιχτες που εδω και μια 6ετια πανε τρενο. Χρειαζεται ανανεωση, χρειαζονται νιατα, χρειαζεται ψυχολογικη ντοπα και κινητρο. Κοινως ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΘΕΣ! Τερματοφυλακας, αμυνα, σεντερ φορ και δεξια πτερυγα φωναζουν "SOS".

3. Τσαβι, Πουγιολ, Βιγια κλπ καλοι χρυσοι, αλλα αρχιζουν να ξεθωριαζουν με το περασμα του χρονου, οσοι δεν εχουν ξεθωριασει ηδη.

Πεδρο, Πικε, Μασερανο, Αλβες ξεφουσκωσαν για τον εναν η τον αλλο λογο.

Οι παραπανω δεν ειναι κακοι παιχτες και κανουν μια χαρα για ομαδες τυπου Μπαρτσελονα, ομως σαν συνολο υστερουν πλεον και πρεπει να πλαισιωθουν απο αιμα που να βραζει και ματι που να γυαλιζει.

• Like 1
Δημοσ.

1. 12-19

2. OΣΦΠ

Δεν θέλει και πολύ μυαλό...

Συνηθως αυτο ειναι και το ηλικιακο γκρουπ της μπαρτσελονα.

Δεν θέλει και πολύ μυαλό...

• Like 1
Δημοσ.

η ανυπαρκτη ομαδα δεν ηταν αυτη που κερδισε το μεγαθηριο της ευρωπης στον τελικο???οποτε εχασες απο ενα μεγαθηριο που εχασε την κουπα απο κατι ανυπαρκτους.μαλλον δε θα ταν και τοσο μεγαθηριο.

στο σχολειο δε σε εμαθαν να συντασεις προτασεις χωρις να αυτοαναιρησε??????

συνεχισε να μας χαριζεις γελοιο

Ο συλλογισμος σου θυμιζει ανεκδοτα του στυλ '' Ο μπασκετμπολιστας καρφωνει. Το σφυρι καρφωνει. Αρα ο μπασκετμπολιστας ειναι σφυρι!''

Εξαλλου το ειπα σε προηγουμενο post πως θεωρω τον Χαινκες κορυφαιο προπονητη αν εξαιρεσεις την πατατα που εκανε πρυσι και εχασε το κυπελλο απο τους ανυπαρκτους.

Για το σχολειο τα ειπε ολα ο ghostrider. Χαχαχα

Συγνώμη που πετάγομαι, αλλά όταν λες "στο σχολείο δεν σου έμαθαν" και μετά γράφεις "αυτοαναιρησε" (αυτοαναιρείσαι) και "γέλοιο" (γέλιο), δεν πάει λίγο boomerang; :)

Δημοσ.

To προβλημα φετος ειναι η αμυνα. Το εχω ξαναπει..

Οταν η αμυνα ειναι για γελια, ολη η ομαδα χανει αυτοπεποιθηση δεν κανει κινησεις μπροστα παιζει πιο συντηρητικα

Πικε τραγικος φετος αλλα δεν εχεις αλλους! Επαιζες χθες με τον μπαρτρα που ζητημα να ειναι καλυτερος απο τον σιοβα

Δεν πας ετσι πουθενα ειδικα απεναντι στην καλυτερη μπαγερν εβερ

Επισης δεν γινεται να εχουν οι αλλοι ριμπερι και ρομπεν στα ακρα και εσυ σαντσεζ πεδρο. Χαωδης διαφορα

Το ολο ζητημα ειναι καθαρα της διοικησης που επαναπαυτηκε στο "ειμαστε οι καλυτεροι" και δεν ενισχυθηκε.. Το ποδοσφαιρο εξελισεται.. Δεν μπορεις να μην κανεις αλλαγες

Του χρονου με μεταγραφες ισως ξαναδουμε την μπαρτσα οπως την ξεραμε μεχρι περυσι

Δημοσ.

Του παραχρόνου ίσως, γιατί δεν περιμένεις μία ομάδα να δέσει μέσα σε μία σαιζόν με νέα πρόσωπα και νέα φιλοσοφία,

Επίσης θέλεις και προπονητή, δεν βγαίνουν κάθε μέρα Γκουαρντιόλες.

Δημοσ.

Ε δεν θελεις πολλους

1 αμυντικο βασικο και εναν για μπακ απ και 2 επιθετικους στα ακρα

Ολοι οι αλλοι ειναι οι ιδιοι

Το κεντρο με μπουσκετς τσαβι ινιεστα και φαμπρεγκας αλκανταρα παραμενει το καλυτερο στον κοσμο

Δημοσ.

Συγνώμη που πετάγομαι, αλλά όταν λες "στο σχολείο δεν σου έμαθαν" και μετά γράφεις "αυτοαναιρησε" (αυτοαναιρείσαι) και "γέλοιο" (γέλιο), δεν πάει λίγο boomerang; :)

προφανως λογω οτι εγραψα γρηγορα εκανα και ορθογραφικα και δεν τα ειδα.

παρολαυτα ακομα και αν δεν ηξερα ορθογραφια ειναι λιγο διαφορετικο να κανεις ενα γραμμα λαθος απο το να γραφεις πραγματα που δε βγαζουν νοημα.οκ τωρα??φιλικα παντα.

θα προτιμουσα παντως να προσπαθησεις να μου την πεις για αυτα που γραφω και τα επιχειρηματα μου(προφανως μιλαω για τις αναλυσεις των αγωνων)

αν δε μπορειτε κατσε και κοιτα και δω μπας και εχω πουθενα λαθη  :-)

Ο συλλογισμος σου θυμιζει ανεκδοτα του στυλ '' Ο μπασκετμπολιστας καρφωνει. Το σφυρι καρφωνει. Αρα ο μπασκετμπολιστας ειναι σφυρι!''

Εξαλλου το ειπα σε προηγουμενο post πως θεωρω τον Χαινκες κορυφαιο προπονητη αν εξαιρεσεις την πατατα που εκανε πρυσι και εχασε το κυπελλο απο τους ανυπαρκτους.

Για το σχολειο τα ειπε ολα ο ghostrider. Χαχαχα

η απαντηση ηταν φυσικα ανεκδοτο μιας και ηταν βαση του δικου σου συλλογισμου και της δικη σου λογικης.αν δε ξερεις τι γραφεις δε σου φταιω εγω

επισης οταν δεν ξερεις τι να πεις φερνεις και δικηγορο μαζι??? λολ

Δημοσ.

η απαντηση ηταν φυσικα ανεκδοτο μιας και ηταν βαση του δικου σου συλλογισμου και της δικη σου λογικης.αν δε ξερεις τι γραφεις δε σου φταιω εγω

επισης οταν δεν ξερεις τι να πεις φερνεις και δικηγορο μαζι??? λολ

Εγω δεν εκανα κανενα τετοιο συλλογισμο ομως. Εσυ τον εκανες. Εγω ειπα απλα ποσο αστεια ηταν τα κοροιδευτικα σχολια καποιων για τον αποκλεισμο της Ρεαλ απο την Μπαγερν στα ΠΕΝΑΛΤΥ!

Εσυ αρχισες να λες μετα για μπασκετμπολιστες και σφυρια...

Δημοσ.

Ε δεν θελεις πολλους

1 αμυντικο βασικο και εναν για μπακ απ και 2 επιθετικους στα ακρα

Ολοι οι αλλοι ειναι οι ιδιοι

Το κεντρο με μπουσκετς τσαβι ινιεστα και φαμπρεγκας αλκανταρα παραμενει το καλυτερο στον κοσμο

συμφωνω δεν θελει πολυ μυαλο για να δεις τι φταιει.

η διοικηση τα εκανε μανταρα  και αφησε γυμνη την ομαδα στην αμυνα.ολο το χρονο το λεμε για να μην πω απο περσυ που και τοτε τα λεγαμε.

βασικα με 4 καλες προσθηκες εισαι παλι παντοδυναμος

εγω θα το παω λιγο παραπερα και θα πω οτι ισως χρειαζονται και 2 βασικοι σεντερ μπακ μιας και ο πικε δε βλεπετε 2 σεζον τωρα και πρεπει να φαει λιγο παγκο να ρθει στα ισια του.παιζει ομως επειδη δεν εχουμε αλλον.ΤΡΑΓΙΚΟ

το αλλο που λετε παιδια ειναι φυσιολογικο για τις δυναμεις.οι παιχτες μεγαλωνουν και ειδικα αυτοι της εθνικης ισπανιας παιζουν σερι

μουντιαλ-ευρωπαικο-champions league και σε ολα πανε συνηθως μεχρι τελους οποτε καποια στιγμη θα γινοταν και αυτο

Εγω δεν εκανα κανενα τετοιο συλλογισμο ομως. Εσυ τον εκανες. Εγω ειπα απλα ποσο αστεια ηταν τα κοροιδευτικα σχολια καποιων για τον αποκλεισμο της Ρεαλ απο την Μπαγερν στα ΠΕΝΑΛΤΥ!

Εσυ αρχισες να λες μετα για μπασκετμπολιστες και σφυρια...

ΛΟΛ.

οκ τρολλ πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.γραφε οτι θες.

ετσι και αλλιως παραπανω ρεζιλι απο οτι εχεις γινει μεχρι τωρα δε μπορεις να γινεις.

τα λεμε

Δημοσ.

ΛΟΛ.

οκ τρολλ πολυ ασχοληθηκα μαζι σου.γραφε οτι θες.

ετσι και αλλιως παραπανω ρεζιλι απο οτι εχεις γινει μεχρι τωρα δε μπορεις να γινεις.

τα λεμε

Ok κλασσικη αντιμετωπιση. Οταν δεν ξερεις τι να απαντησεις μουγκα...

Δημοσ.

Του παραχρόνου ίσως, γιατί δεν περιμένεις μία ομάδα να δέσει μέσα σε μία σαιζόν με νέα πρόσωπα και νέα φιλοσοφία,

Επίσης θέλεις και προπονητή, δεν βγαίνουν κάθε μέρα Γκουαρντιόλες.

δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξει φιλοσοφια ο συλογος.

τα νεα προσωπα που θα ερθουν δε χρειαζετε να ειναι πολλα για να ειμαστε καλυτεροι.μη ξεχνας οτι το βασικο κορμο τον εχουμε

λιγες και καλες προσθηκες θελει.

για τον προπονητη θα ηθελα να τον δω μια ολοκληρη χρονια ακομα για να ειμαι σιγουρος στα συμπερασματα μου αν και απο οτι δειχνει στα μεγαλα ματς εχει ενα θεμα.

χτες για παραδειγμα εφοσον ειδε οτι το ματς δεν παει και οι αντιπαλοι ηταν καλυτεροι και ηταν σα να βλεπαμε το ματς με τη μιλαν

στο 2-0 στο ημιχρονο επρεπε να περασει μεσα το βιγια και να παιξει μπροστα απο το λεο.δηλαδη οτι εκανε στο δευτερο ματς με τη μιλαν.

ετσι θα βρισκονταν οι χωροι στην επιθεση ο λεο δε θα γυρναγε τοσο πισω να παρει μπαλλα και φυσικα στην αμυνα δε θα δεχοσουν τοσες πολλες επιθεσεις μιας και με το προηγουμενο συστημα σου επερναν αμεσως την μπαλλα.

οκ δεν ειναι δεδομενο οτι θα πιανε αλλα δοκιμασε κατι ρε φιλε.τι καθεσε και τους κοιτας

.πρωτη αλλαγη στο 82 στο 4-0??ειχα να δω τοσο υπνο πολυ καιρο απο ενα προπονητη

• Moderators
Δημοσ.

προφανως λογω οτι εγραψα γρηγορα εκανα και ορθογραφικα και δεν τα ειδα.

παρολαυτα ακομα και αν δεν ηξερα ορθογραφια ειναι λιγο διαφορετικο να κανεις ενα γραμμα λαθος απο το να γραφεις πραγματα που δε βγαζουν νοημα.οκ τωρα??φιλικα παντα.

θα προτιμουσα παντως να προσπαθησεις να μου την πεις για αυτα που γραφω και τα επιχειρηματα μου(προφανως μιλαω για τις αναλυσεις των αγωνων)

αν δε μπορειτε κατσε και κοιτα και δω μπας και εχω πουθενα λαθη  :-)

Στα αθλητικά μπαίνω για να διαβάζω παρά για να διαπληκτίζομαι, γιατί δεν βγαίνει ποτέ νόημα.

Έχω μάθει τόσα χρόνια ότι αν κάποιος έχει μια άποψη ειδικά για ομάδες, δεν αλλάζει και δεν υπάρχει ποτέ το "έχεις δίκιο"/"λάθος", κλπ. :P

Και δεν διορθώνω τα διάφορα ορθογραφικά (και υπάρχουν πολλά) τριγύρω στο Insomnia, απλά μου έκανε εντύπωση το σχόλιο περί σχολείου. Έχω κι εγώ το να μην βλέπω πολλές φορές κάποιο λάθος, αλλά μερικές φορές τσεκάρω για σιγουριά να δω τι έγραψα. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω κι εγώ το να μην βλέπω πολλές φορές κάποιο λάθος, αλλά μερικές φορές τσεκάρω για σιγουριά να δω τι έγραψα. ;)

Συντακτικά είναι λάθος η προτασή σου. Πίσω στα θρανία κι εσύ :P

Δημοσ.

Βλέπω τον Κασίγιας να έρχεται Barca παιδιά.

Δε χωράνε δύο τόσο καλοί τερματοφύλακες σε μια ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...