Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ουεφαλονα του Πλατινι και σημερα...

Κατα ταλλα οσο μεγαλο κεντρο και να χεις, καιρος να καταλαβεις οτι οταν παιζεις με λουλουδια για αμυνα, δεν θα καθαριζει παντα ο Τσαβι και ο Ινιεστα

• Like 4
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για να δουμε λιγο και τα στατιστικα.

http://espnfc.com/uk/en/gamecast/statistics/id/364639/statistics.html?soccernet=true&cc=5739

Κατοχη Μπαγερν 34% και κατοχη Μπαρτσελονα 66%.

Τι εκανε παλι η υπερομαδα! Εκρυψε το τοπι! Δεν τους αφησε τους γερμαναραδες να ακουμπησουν μπαλα!

Αν δεν καταλαβατε και σημερα ποσο αστειο, αντιαισθητικο και σιχαμερο ποδοσφαιρο παιζει η Μπαρτσελονα δεν θα το καταλαβετε ποτε!!!!

34-66 η κατοχη!!!!!!!!!!!!

Δεν εχεις κανει ουτε μια ευκαιρια και οι αλλοι επρεπε να βαλουν 7 γκολ!!!

• Like 6
Δημοσ.

H Μπαρτσελόνα καλά έπαθε κι έχασε μπας και αλλάξει λίγο μυαλά...

Αυτό το ακατάπαυστο passing game είναι χειρότερο και από το αντιποδόσφαιρο του Μουρίνιο!!

Από την άλλη βέβαια με ένα γκολ που είναι ο ορισμός του οφσαιντ και άλλο ένα που θυμίζει μπάσκετ ξεφτιλίζεται η διοργάνωση.

Δημοσ.

Ρε παιδια ξερει κανενας γιατι σημερα εβαλαν ερασιτεχνικη ομαδα να παιξει εναντια σε επαγγελματιες?

http://www.youtube.com/watch?v=mz9h0mogT04

εισαι χαριστικα στους 4 και μιλας 15χρονο.

1.μεσσι τελικα ανετοιμος

2.βιλανοβα υπνος σημερα

3.αμυνα τα λεμε ολη τη χρονια.

4.διαιτησια τα ιδια .

προφανως δε μπορεις να μιλας για διαιτησια σημερα απλα το αναφερω μπας και σταματησει η καραμελα μετα τα φετινα.

δεν ειμαι καν στεναχωρημενος η καλυτερη ομαδα περασε και νομιζω μετα απο 2 χαμενους τελικους εχει ερθει η ωρα της.

πιθανοτατα να μας κανει και καλο αυτο το αποτελεσμα αν ξυπνησουν εκει στη διοικηση και κανουν σωστες κινησεις το καλοκαιρι

• Like 1
Δημοσ.

Εντύπωση μου έκανε η φυσική κατάσταση της Bayern. Μια φυσική κατάσταση που δεν έχω δει ούτε στα χρόνια κυριαρχίας της Barcelona αλλά ούτε στην υπερφυσική ομάδα της Σεβίλλης.

Ακατάπαυστο τρέξιμο και πρεσάρισμα επί 90 λεπτά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Ειδικά ο Ribery μάρκαρε τον Alves όταν εκείνος ανέβαινε (και βρέθηκε αρκετές φορές στη μεγάλη περιοχή της άμυνάς του) και στην αντεπίθεση ήταν πρωτεργάτης.

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δε μιλάω για ντόπα.

• Like 1
Δημοσ.

Τέτοιο πρέσινγκ έχουμε δεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν απο τη Μπάρτσα. Πάντως απ' οτι φαίνεται ο Πέπ έκανε τη διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια παλι καλα να λετε σημερα.

Φανταστειτε να περνουσατε τελικο και να βρισκατε εκει τον δυναστη.

Ωχ ωχ μανα μου πανηγυρια!!!

Επεξ/σία από CROM271
Δημοσ.

Εντύπωση μου έκανε η φυσική κατάσταση της Bayern. Μια φυσική κατάσταση που δεν έχω δει ούτε στα χρόνια κυριαρχίας της Barcelona αλλά ούτε στην υπερφυσική ομάδα της Σεβίλλης.

Ακατάπαυστο τρέξιμο και πρεσάρισμα επί 90 λεπτά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Ειδικά ο Ribery μάρκαρε τον Alves όταν εκείνος ανέβαινε (και βρέθηκε αρκετές φορές στη μεγάλη περιοχή της άμυνάς του) και στην αντεπίθεση ήταν πρωτεργάτης.

καλα νομιζω σαν εικονα φανηκε ακομα μεγαλυτερη μιας και εμεις απλα δεν τρεχαμε.ειχαμε τονισει οτι εχει περισσοτερα τρεξιματα η μπαγερν.

μπραβο τους παντως να τα λεμε ολα.παιζουν πολυ ωραιο ποδοσφαιρο φετος ολη τη χρονια και μαλλον αξιζουν να το παρουν.

ειχαμε πει με τετοια αμυνα δε σηκωνεις κουπα και απλα εγινε το λογικο

Δημοσ.

Ναι ρε φιλε αυτο παρατηρησα κι εγω ...

Σκυλια για 90 λεπτα...

Πανω κατω , πανω κατω ολη την ωρα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...