MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Η ουεφαλονα του Πλατινι και σημερα... Κατα ταλλα οσο μεγαλο κεντρο και να χεις, καιρος να καταλαβεις οτι οταν παιζεις με λουλουδια για αμυνα, δεν θα καθαριζει παντα ο Τσαβι και ο Ινιεστα 4
Tilemaxx Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Το άξιζε η Μπάγερν, δυστυχώς τα σημάδια με Ρεάλ-Μίλαν-Παρί έδειχναν το αυτονόητο. 1
zeniath Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Σεξ και βία σήμερα το παιχνίδι παίδες... +1 σε αυτό που είπε ο Μύδι 1
adios_le_pidos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Με άμυνα του ***** τι περίμενες να φας ? 1
CROM271 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ρε παιδια ξερει κανενας γιατι σημερα εβαλαν ερασιτεχνικη ομαδα να παιξει εναντια σε επαγγελματιες? 1
CROM271 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Για να δουμε λιγο και τα στατιστικα. http://espnfc.com/uk/en/gamecast/statistics/id/364639/statistics.html?soccernet=true&cc=5739 Κατοχη Μπαγερν 34% και κατοχη Μπαρτσελονα 66%. Τι εκανε παλι η υπερομαδα! Εκρυψε το τοπι! Δεν τους αφησε τους γερμαναραδες να ακουμπησουν μπαλα! Αν δεν καταλαβατε και σημερα ποσο αστειο, αντιαισθητικο και σιχαμερο ποδοσφαιρο παιζει η Μπαρτσελονα δεν θα το καταλαβετε ποτε!!!! 34-66 η κατοχη!!!!!!!!!!!! Δεν εχεις κανει ουτε μια ευκαιρια και οι αλλοι επρεπε να βαλουν 7 γκολ!!! 6
zizu10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 H Μπαρτσελόνα καλά έπαθε κι έχασε μπας και αλλάξει λίγο μυαλά... Αυτό το ακατάπαυστο passing game είναι χειρότερο και από το αντιποδόσφαιρο του Μουρίνιο!! Από την άλλη βέβαια με ένα γκολ που είναι ο ορισμός του οφσαιντ και άλλο ένα που θυμίζει μπάσκετ ξεφτιλίζεται η διοργάνωση.
gas83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ρε παιδια ξερει κανενας γιατι σημερα εβαλαν ερασιτεχνικη ομαδα να παιξει εναντια σε επαγγελματιες? http://www.youtube.com/watch?v=mz9h0mogT04 εισαι χαριστικα στους 4 και μιλας 15χρονο. 1.μεσσι τελικα ανετοιμος 2.βιλανοβα υπνος σημερα 3.αμυνα τα λεμε ολη τη χρονια. 4.διαιτησια τα ιδια . προφανως δε μπορεις να μιλας για διαιτησια σημερα απλα το αναφερω μπας και σταματησει η καραμελα μετα τα φετινα. δεν ειμαι καν στεναχωρημενος η καλυτερη ομαδα περασε και νομιζω μετα απο 2 χαμενους τελικους εχει ερθει η ωρα της. πιθανοτατα να μας κανει και καλο αυτο το αποτελεσμα αν ξυπνησουν εκει στη διοικηση και κανουν σωστες κινησεις το καλοκαιρι 1
Cygnus Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εντύπωση μου έκανε η φυσική κατάσταση της Bayern. Μια φυσική κατάσταση που δεν έχω δει ούτε στα χρόνια κυριαρχίας της Barcelona αλλά ούτε στην υπερφυσική ομάδα της Σεβίλλης. Ακατάπαυστο τρέξιμο και πρεσάρισμα επί 90 λεπτά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Ειδικά ο Ribery μάρκαρε τον Alves όταν εκείνος ανέβαινε (και βρέθηκε αρκετές φορές στη μεγάλη περιοχή της άμυνάς του) και στην αντεπίθεση ήταν πρωτεργάτης. Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δε μιλάω για ντόπα. 1
Tilemaxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Τέτοιο πρέσινγκ έχουμε δεί πάμπολλες φορές στο παρελθόν απο τη Μπάρτσα. Πάντως απ' οτι φαίνεται ο Πέπ έκανε τη διαφορά.
CROM271 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια παλι καλα να λετε σημερα. Φανταστειτε να περνουσατε τελικο και να βρισκατε εκει τον δυναστη. Ωχ ωχ μανα μου πανηγυρια!!! Επεξ/σία 24 Απριλίου 2013 από CROM271
gas83 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εντύπωση μου έκανε η φυσική κατάσταση της Bayern. Μια φυσική κατάσταση που δεν έχω δει ούτε στα χρόνια κυριαρχίας της Barcelona αλλά ούτε στην υπερφυσική ομάδα της Σεβίλλης. Ακατάπαυστο τρέξιμο και πρεσάρισμα επί 90 λεπτά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Ειδικά ο Ribery μάρκαρε τον Alves όταν εκείνος ανέβαινε (και βρέθηκε αρκετές φορές στη μεγάλη περιοχή της άμυνάς του) και στην αντεπίθεση ήταν πρωτεργάτης. Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δε μιλάω για ντόπα. καλα νομιζω σαν εικονα φανηκε ακομα μεγαλυτερη μιας και εμεις απλα δεν τρεχαμε.ειχαμε τονισει οτι εχει περισσοτερα τρεξιματα η μπαγερν. μπραβο τους παντως να τα λεμε ολα.παιζουν πολυ ωραιο ποδοσφαιρο φετος ολη τη χρονια και μαλλον αξιζουν να το παρουν. ειχαμε πει με τετοια αμυνα δε σηκωνεις κουπα και απλα εγινε το λογικο
alexis333 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εντύπωση μου έκανε η φυσική κατάσταση της Bayern. Μια φυσική κατάσταση που δεν έχω δει ούτε στα χρόνια κυριαρχίας της Barcelona αλλά ούτε στην υπερφυσική ομάδα της Σεβίλλης. Ακατάπαυστο τρέξιμο και πρεσάρισμα επί 90 λεπτά μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής λήξη ημιχρόνου/παιχνιδιού. Ειδικά ο Ribery μάρκαρε τον Alves όταν εκείνος ανέβαινε (και βρέθηκε αρκετές φορές στη μεγάλη περιοχή της άμυνάς του) και στην αντεπίθεση ήταν πρωτεργάτης. Δε θέλω να παρεξηγηθώ, δε μιλάω για ντόπα. Ναι ρε φιλε αυτο παρατηρησα κι εγω ... Σκυλια για 90 λεπτα... Πανω κατω , πανω κατω ολη την ωρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα