Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχχχχ σούπερ λίγκ  :wub:

Ντομεταξύ, παίζει να έχω δει λιγότερα από 10 εγχώρια ματς, από το 2000 και έπειτα. Καμιά καλύτερη προσφορά;

Δημοσ.

Αχχχχ σούπερ λίγκ  :wub:

Ντομεταξύ, παίζει να έχω δει λιγότερα από 10 εγχώρια ματς, από το 2000 και έπειτα. Καμιά καλύτερη προσφορά;

την καλυτερη δουλεια κανεις.το χω ξεκινησει και γω τα τελευταια χρονια.

Δημοσ.

Εγώ λέω οτι δεν έχει νόημα να σχολιάζουμε φήμες αν δεν υπάρξει κάτι επίσημο. Η προτεραιότητα πάντως θα πρέπει να είναι πίσω και όχι στην επίθεση. Δεν πάσχουμε εκεί. Ας δωθεί φανέλα βασικού στον Τέγιο.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει προφανως αν βγει η μεταγραφη και ο παιχτης παιξει αυτο που ξερει η τριπλετα μπροστα νευμαρ-μεσσι-(πεδρο/τεγιο/αλεξις)

θα ειναι απιστευτη και θα βαζουμε συνεχως 3-4-5.

απλα σχολιαζουμε το γεγονος οτι ειναι λιγο αντιπαθητικος ο νευμαρ και μεγαλο ψωνιο(τουλαχιστον αυτο βγαινει προς τα εξω)

και μαλλον θα ταιριαζε γαντι στη ρεαλ.

χωρις να τον ξερω τον τυπο απλα απο αυτα που βλεπω 

1.δεν ξες αν θα πιασει σιγουρα ειναι η πρωτη του φορα στην ευρωπη και εχουμε πολλα παραδειγματα που δεν επιασαν

2.θελει μια μπαλλα μονος του και θα ειναι δυσκολο να προσαρμοστει στα της μπαρτσα

3.εγω πιστευω οτι μπορει και να χαλασει τη χημεια της ομαδας η τα αποδυτηρια μιας και εχει συνηθισει να ειναι το μεγαλο ονομα και ο σταρ της ομαδας του ενω τωρα θα πρεπει να δουλευει για το λεο :P  :P .δεν ξερω πως θα το αποδεχτει αυτο αν υποθεσουμε οτι οντως ειναι μεγαλο ψωνιο

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ και τιποτα να μην ισχυει απο αυτα αλλα συμπερασματα και κριση μπορω να βγαλω απο αυτα που μου δειχνει μεχρι τωρα ο παιχτης οποτε... 

εχω ξαναγραψει οτι η ιδανικη 3αδα μπροστα που θα γουσταρα τρελα και θα μπορουσε να γινει(αλλα δεν προκυται) ειναι

ΑΓΟΥΕΡΟ-ΜΕΣΣΙ-ΒΙΓΙΑ  

απλα σκεφτειται τη θα βλεπαμε μονο

το εχω ονειρευτει κι εγω αυτο!!!! πωπωπω..... απο το στομα μας και στου Σαντρο τ αυτι!!!!

Δημοσ.

απλα σχολιαζουμε το γεγονος οτι ειναι λιγο αντιπαθητικος ο νευμαρ και μεγαλο ψωνιο(τουλαχιστον αυτο βγαινει προς τα εξω)

και μαλλον θα ταιριαζε γαντι στη ρεαλ.

Bασικα δεν θα ταιριαζε,γιατι ο Ροναλντο θα θιγοταν αν εβγαινε καλος ο Νειμαρ,και θα πετουσε κανενα(ή αυτος ή εγω) και θα εφευγε τσακ μπαμ.

Σε καμια Τσελσι-Παρι-Σιτι πρεπει να παιξει γνωμη μου

• Like 1
Δημοσ.

ενα ευκολο ματσακι σημερα. ευκαιρια να ξεκουραστουν ινιεστα, τσαβι και να ψηθει κανενας μικρος (μπαρτρα, μοντογια, τιαγκο).... για να δουμε..

Δημοσ.

Ξεκιναει στοπερ ο Αμπινταλ μαζι με Αντριανο ..

Αριστερα ο Μοντογια και δεξια ο Αλβες ..

Στο κετρο ειναι ο Σονγκ μαζι με τους Ινιεστα και Τιαγκο ..

Και μπροστα ο Βιγια , ο Σεσκ και ο Τεγιο ..

Ο Μεσι ελπιζω να μην εχει προβλημα ..

Λενε οτι ειναι οκ και οτι απλα δεν τον βαζουν για να μη κινδυνευσει ..

Ελπιζω να μην εχει τραυματισμο και να το κρυβουν.

Ειναι ακραιο αυτο που λεω αλλα καμια φορα ... 

Δημοσ.

ο μεσσι απο οτι εχουν πει λογικα θα παιξει καποια λεπτα στο δευτερο να παρει λιγο ρυθμο.

ο ντανι γιατι ξεκιναει ολη την ωρα θα πεθανει στο γηπεδο λεμε.πρεπει να ναι ομονος που δεν εχει ξεκουραστει καθολου.

ελπιζω ο ινιεστα να παιξει το πολυ 50 λεπτα οπως και ο βιγια και να δουμε λεο για κανα μισαωρο.

ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΘΕΟΣ ΒΑΣΙΚΟΥΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΛΕΜΕ

Δημοσ.

Χασαμε και πεναλτι ..

Πηρε το ματι μου το Βυντρα και το Σιμαο που επαιζαν στον Παο ..

Αντε με το καλο εκει στη Λεβαντε να κλεισετε και τον Τοτσε ..

Χαχαχα ..

Δημοσ.

αδιαφορο ματς κακη εμφανιση παμε παρακατω στα σημαντικα.

το μονο που με προβληματιζει ειναι αν ο λεο ειναι οκ και 100%.λιγο περιεργη κατασταση

Δημοσ.

Δεν ηταν στην αποστολη καν ...

Αρχιζω και φοβαμαι λιγο...

Για να δουμε.

Τριτη ή Τεταρτη παιζουμε?

Το ματς ηταν χαλια αποψε.

Δε καναμε ευκαιριες.

Ελειπαν και τοσοι παιχτες βεβαια.

Δημοσ.

ελα να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα.

τεραστιο ματς αυριο με τον λεο να μην ειναι ακομα 100%

ο θουμπιθαρετα δηλωσε οτι δεν εχει ακομα παρει το πρασινο φως απο τους γιατρους αλλα θα αποφασιστει αν θα παιξει τελευταια στιγμη..

μαλλον κατι επαθε οταν μπηκε με psg αλλα μαλλον το αποκρυψαν μιας και εχουν περασει 3 εβδομαδες συνολο απο οταν τραυματιστηκε και ακομα ετοιμος δεν ειναι.

κακα τα ψεματα αν ο λεο δεν παιξει εχουμε ελαχιστες πιθανοτητες μιας και πρεπει οπωσδηποτε να βαλουμε ενα εκτος εδρας γκολ η τελοςπαντων αν παιξει και ειναι ανετοιμος θα εχουμε μεγαλο προβλημα.

στην αμυνα παντως μακαρι να μπορουσε να παιξει ο αμπι.ακομα και μετα απο τοσο καιρο με το που μπηκε ειχα μια αισθηση ασφαλειας και ηρεμια στην αμυνα ασχετα με το απιπεδο του αντιπαλου.

μην ξεχναμε πριν παθει το προβλημα ηταν με διαφορα ο καλυτερος μας αμυντικος ακομα και οταν επαιζε σεντερ μπακ

απο κει και περα δεν ξερω μηπως στο συγκεκριμενο ματς πρεπει να ξεκινησει ο αλεξις

ΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΙΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑ.

ειναι πολυ καλος τον τελευταιο μηνα και νομιζω εκτος απο τις πολλες ασσιστ που βγαζει τελευταια η πιεση που δημιουργει οταν εχει τη μπαλλα ο αντιπαλος θα ειναι απαραιτητη για αυτο το ματς μιας και μου φενεται η μπαγερν εχει καλυτερα τρεξιματα απο εμας.

τωρα σε ποιανου τη θεση δεν ξερω αλλα ειναι μια επιλογη καλη τη δεδομενη στιγμη.

για μενα αν βγαλουμε απο δω και περα την ενεργεια που ειχαμε στο ματς με τη μιλαν με το ατελειωτο πρεσινγκ σε αυτα τα ματς το σηκωνουμε ανετα.αλλα ειναι τεραστιο ΑΝ αυτο.

παντως ο λεο αν ειναι 100% ετοιμος πρωτη φορα θα παιζει τοσο μεγαλο ματς με τοση ξεκουραση πριν οποτε περιμενω παπαδες

αλλο ενα ΑΝ βεβαια :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...