Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.blaugrana.gr/2013/04/17/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BE%CE%B7-31-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%89/

Νειμαρ αντι Βιγια κατα πως φαινεται... κριμα γιατι τον νειμαρ δεν τον παω μια. εχω την εντυπωση οτι θα αποδειχτει γατακι..

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά θα κάτσει ο Νεϊμάρ, χρειαζόμαστε την ντρίπλα και τις "μπούκες" του, εδώ τώρα παλεύουμε να διασπάσουμε τις άμυνες με τον Πέδρο!!! Ας αφήσουμε καλύτερα τις επιλογές σε αυτούς που ξέρουν καλύτερα και την κριτική μας αφού τον δούμε, όχι πριν.

Δημοσ.

δε διαφωνω για τη διεισδυτικοτητα του νευμαρ, ομως νομιζω εχουμε και τον τεγιο γιαυτο. και δε θα κοστισει και 35μυρια.

επισης, χωρις να θιξω αυτους που παιρνουν αποφασεις ουτε να το παιξω "ειδικος" και "εξυπνος" νομιζω εδω και 2 χρονια μας εχουν αφησει χωρις σταθερη αμυνα με λυσεις αναγκης και τον αρχηγο που δυστυχως εχει μεγαλωσει..

Δημοσ.

με λιγα λογια να βαλουμε περισσοτερα απο οσα θα φαμε.

μαλιστα.

βασικα το ιδιο προσπαθουμε να κανουμε και τωρα  :-D

Δημοσ.

αν τεθει θεμα μπατζετ, ας πουμε οτι προεχει το να παρουμε κεντρικο αμυντικο. δεξι μπακ εχουμε 2, αριστερα μπακ 2, κεντρικους μπακ μολις 1,5 και 1 αλλαγη αναγκης (μασερανο).

Δημοσ.

Ούτε εμένα μου αρέσει ο Νευμαρ.. Τον βλέπουμε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας που οι άμυνες είναι για την πλάκα... Επίσης δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία της ομάδας καθώς είναι φουλ καγκουρας..

7

Επίσης λάθος το να φύγει ο Βίγια γιατί θα μείνουμε μόνο με περιφερειακούς επιθετικούς.

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευω ο Νειμαρ ειναι παιχτης γεννημενος να παιξει στην Μπαρτσελονα. Ουτε προσαρμογη δεν θα χρειαστει.

Δημοσ.

@CROM271

με τη λογικη σου μαλλον ο κριστιανο ειναι γεννημενος για τη barca.

μη με βαζεις να παραθεσω βιντεο.

δεν εχω τοσο πολυ χρονο και ειναι πολλα.

Δημοσ.

Το αν θα είναι σωστή ή λάθος επιλογή, θα φανεί στο γήπεδο. Για να έχουν έρθει σε επαφή με τον παίχτη, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Μπορεί να είναι θέμα μάρκετινγκ, π.χ. "έσοδα που θα φέρει" > "κόστος μεταγραφής". Οπότε...

Δημοσ.

ενταξει προφανως αν βγει η μεταγραφη και ο παιχτης παιξει αυτο που ξερει η τριπλετα μπροστα νευμαρ-μεσσι-(πεδρο/τεγιο/αλεξις)

θα ειναι απιστευτη και θα βαζουμε συνεχως 3-4-5.

απλα σχολιαζουμε το γεγονος οτι ειναι λιγο αντιπαθητικος ο νευμαρ και μεγαλο ψωνιο(τουλαχιστον αυτο βγαινει προς τα εξω)

και μαλλον θα ταιριαζε γαντι στη ρεαλ.

χωρις να τον ξερω τον τυπο απλα απο αυτα που βλεπω 

1.δεν ξες αν θα πιασει σιγουρα ειναι η πρωτη του φορα στην ευρωπη και εχουμε πολλα παραδειγματα που δεν επιασαν

2.θελει μια μπαλλα μονος του και θα ειναι δυσκολο να προσαρμοστει στα της μπαρτσα

3.εγω πιστευω οτι μπορει και να χαλασει τη χημεια της ομαδας η τα αποδυτηρια μιας και εχει συνηθισει να ειναι το μεγαλο ονομα και ο σταρ της ομαδας του ενω τωρα θα πρεπει να δουλευει για το λεο :P  :P .δεν ξερω πως θα το αποδεχτει αυτο αν υποθεσουμε οτι οντως ειναι μεγαλο ψωνιο

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ και τιποτα να μην ισχυει απο αυτα αλλα συμπερασματα και κριση μπορω να βγαλω απο αυτα που μου δειχνει μεχρι τωρα ο παιχτης οποτε... 

εχω ξαναγραψει οτι η ιδανικη 3αδα μπροστα που θα γουσταρα τρελα και θα μπορουσε να γινει(αλλα δεν προκυται) ειναι

ΑΓΟΥΕΡΟ-ΜΕΣΣΙ-ΒΙΓΙΑ  

απλα σκεφτειται τη θα βλεπαμε μονο

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον έρθει, με τα μυαλά που κουβαλά, ή θα γίνει ο νέος Ίμπρα, ή θα γίνει ο νέος Ντάνι Άλβες.

Και φαντάσου, να έρθει, και να βγει καλύτερος από τον Μέσι  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...