Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοιγω το livescores στο 20, ο αγωνας ειναι στο 0-0. το ξανακοιταω στο 30, 2-0!!!!!!!!!!!!!

ξανακοιταω στο 42, 4-0!!!! wtf!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ανοιγω το livescores στο 20, ο αγωνας ειναι στο 0-0. το ξανακοιταω στο 30, 2-0!!!!!!!!!!!!!

Το ίδιο. Από το "ανοίγω" μέχρι το wtf!

Δημοσ.

πολυ καλη μπαλλα σημερα απο την ομαδα

αλεξις με 2 γκολ και 2 ασσιστ στο ημιχρονο :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

βαζει υποψηφιοτητα για εντεκαδα με παρι νομιζω

ιδανικο σκορ για να βγει αλλαγη ο ινιεστα και ο πικε και ο ντανι να παρουν ανασες.

θελω να δω αμπι και ντελοφεου στο δευτερο

Δημοσ.

Το ίδιο. Από το "ανοίγω" μέχρι το wtf!
Δεν ειμαι σπιτι και δεν μπορω να το δω!!! αλεξις ξυπνησε;
Δημοσ.

ωραια βραδια σημερα με επιστροφη αμπι και ωραια μπαλλα στο πρωτο ημιχρονο.

στο δευτερο ειδαμε και ολη την πιτσιρικαρια της ομαδας να παιζει.

ο αλεξις βγηκε στ 85 απο μονος του δεν ξερω αν εχει κατι παντως στο β  δεν ετρεχε και πολυ

μαλλον εχει στο μυαλο του οτι θα ξεκινησει την τεταρτη χαχαχα

Δημοσ.

Λίγο είδα στο β΄ημίχρονο. Οι άλλοι ήταν για τα πανηγύρια, δεν υπήρχε αντίσταση. Για τον Αλέξις δε θα βγάλω συμπεράσματα από το χθεσινό ματς, τα έχω βγάλει εδώ και καιρό, ο τύπος δεν κάνει. Επίσης, ποιός ήταν πίσω αριστερά; Ένας πιτσιρικάς, σε κάθε επαφή τον πίεζαν, του έκλεβαν τη μπάλα και κινδυνεύαμε. Ο Τέγιο, από την άλλη, μου άρεσε, ξέρει μπάλα, θα πρωταγωνιστήσει στην ομάδα. Τέλος, ο Σεσκ ήταν εξαιρετικός, σιγά σιγά θα αντικαταστήσει τον τεράστιο Τσάβι που θα τον κάνουμε εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι όσοι αγαπάμε τη μπάλα.

Δημοσ.

Εντωμεταξυ χανει ενα γκολ απο το μισο μετρο ο Αλεξις χθες ...

Οι ασιστ και τα γκολ δε λενε τπτ σε ενα ματς με τη Μαγιορκα που ολοι ειδαν οτι ηταν καφενειο ...

Ηταν πολυ χαμηλο το επιπεδο.

Καλως ηρθες πισω Αμπι ..

524682_507943965936499_1203545608_n.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο είδα στο β΄ημίχρονο. Οι άλλοι ήταν για τα πανηγύρια, δεν υπήρχε αντίσταση. Για τον Αλέξις δε θα βγάλω συμπεράσματα από το χθεσινό ματς, τα έχω βγάλει εδώ και καιρό, ο τύπος δεν κάνει. Επίσης, ποιός ήταν πίσω αριστερά; Ένας πιτσιρικάς, σε κάθε επαφή τον πίεζαν, του έκλεβαν τη μπάλα και κινδυνεύαμε. Ο Τέγιο, από την άλλη, μου άρεσε, ξέρει μπάλα, θα πρωταγωνιστήσει στην ομάδα. Τέλος, ο Σεσκ ήταν εξαιρετικός, σιγά σιγά θα αντικαταστήσει τον τεράστιο Τσάβι που θα τον κάνουμε εικόνισμα πάνω από το κρεβάτι όσοι αγαπάμε τη μπάλα.

αριστερο μπακ επαιξε ο μοντογια χθες.ειναι καλος οταν παιζει δεξια αλλα αριστερα δε το χει.

οντως η χειροτερη ομαδα μαλλον η μαγιορκα αλλα ο αλεξις με εξισου κακους αντιπαλους δεν εχει κανει τιποτα.καλα ηταν τα γκολ

και οι ασσιστ θα τον βοηθησουν ελπιζω ψυχολογικα μιας και λογικα θα ξεκινησει την τεταρτη και καλο ειναι να χει παρει λιγο τα πανω του

Δημοσ.

ας ξεκινησει ο αλεξις με την παρι, αλλα αν δουμε τα σκουρα στο ημιχρονο ας μπει ο κοντοστουπης να ξελασπωσει.

ο πεδρο εχει δικαιωμα συμμετοχης;

Δημοσ.

Εβγαλε και σημερα προπονηση ο Κοντος!!! Αλλα να δουμε αμα θα παιξει απο την αρχη...

Τι λετε για σημερα??? Οπως ειπαμε σχεδον ολοι την αμυνα πρεπει να προσεξουμε και να μην φαμε γκολ πρωτοι.

Δημοσ.

γνωμη μου καλυτερα να κατσει παγκο. υπαρχει κινδυνος υποτροπης του τραυματισμου του απο οτι διαβασα.

το θεμα ειναι με τον πικε.. ευτυχως γυρισε ο αντριανο, ομως αν φαει μια καρτα ο πικε την κατσαμε... πουγιολ-μασερανο οφφ, μπαρτρα χωρις παραστασεις... δυσκολα τα πραγματα...

Δημοσ.

δεν ειμαι και τελειως θετικος για την εντεκαδα με 2 παιχτες απο τραυματισμο μεσα(αντριανο,πεδρο).

οκ για τον αντριανο μαλλον φταιει οτι δεν εχουμε αλλον.ο πεδρο ομως να ξεκιναει ?εγω θα βαζα αλεξις παρολου που σπαει τα νευρα ειναι σε καλυτερη κατασταση αυτη τη στιγμη.

ο λεο λογικα θα μπει αν χρειαστει.

ας ελπισουμε να πανε ολα καλα.

λογικα ειναι δυσκολο το ματς αν η αμυνα κλασικα δεχτει γκολ

Δημοσ.

ρεεεεεεεεεεεεε ποιος ηταν αυτος που του εκλεψε ο λαβετσι και βγηκε μονος του;;; γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

δεν εχω καλο stream και δεν καταλαβα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...