Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα καταλαβες αλλα δε μπορεις να μιλας.εισαι μπαρτσα και σε πανε σπρωχνωντας τοσα χρονια χαχαχαχαχαχαχαχχααχ

ειμαι σιγουρος οτι της ρεαλ θα αρχισουν τα ελα μωρε εται και αλλιως τους ειχαμε 3 βαλαμε και τετοια.

πιο σπρωξιμο φετος δε γινετε

• Like 1
Δημοσ.

χωρις να θελω να αρχισω τις συνομοσιολογιες και βλεποντας και το ματς της ρεαλ τωρα(υπαρχει φαση για πεναλτι σε βαρος της ρεαλ-το τριτο γκολ απο φαουλ που μονο ο διαιτητης ειδε) αν βαλουμε και το πως προκριθηκε με την United αλλα και πως μας παιζουν εμας ειδικα στα εκτος εδρας κατι βρωμαει.

ελπιζω να ειναι τυχαια γεγονοτα

παντως ο ντανι αλβες εκραξε σημερα με καποιες δηλωσεις.για να δουμε

Δεν ειναι τυχαια γεγονοτα. Σου εξηγω το γιατι σε ΠΜ.

ΛΟΛ και δευτερο πεναλτι αβαβα ΟΚ........

Δευτερο? Ποιο ηταν το 1ο?

Δημοσ.

υπαρχουν κατι χερια στο πρωτο ημιχρονο μεσα στην περιοχη απο κεντιρα.στα σαιτ γραφουν για πεναλτι αλλα θελω να ξαναδω τη φαση.δε με απασχολει και ιδιαιτερα απλα το αναφερω για να το χουμε ευκαιρο :-D  :-D  μιας και ολο και καποιος καμενος οπαδος της ρεαλ θα βρεθει στο επομενο αναποδο πλαγιο που θα παρουμε  να πει για ουεφαλονα και αλλα τετοια γραφικα

Δημοσ.

υπαρχουν κατι χερια στο πρωτο ημιχρονο μεσα στην περιοχη απο κεντιρα.στα σαιτ γραφουν για πεναλτι αλλα θελω να ξαναδω τη φαση.δε με απασχολει και ιδιαιτερα απλα το αναφερω για να το χουμε ευκαιρο :-D  :-D  μιας και ολο και καποιος καμενος οπαδος της ρεαλ θα βρεθει στο επομενο αναποδο πλαγιο που θα παρουμε  να πει για ουεφαλονα και αλλα τετοια γραφικα

Α δεν το ειδα. Εγω ειδα το καθαρο και ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ πεναλτι απο το πατημα του Ραμος στο 2ο ημιχρονο. Μπορει να μην το ειδε ο διαιτητης δεν ηταν και η πιο ευκολη φαση αλλά παντως τα "λαθη" μαζευονται πολλα. Και δεν πιστευω σε συμπτωσεις.

Δημοσ.

Δεν ειναι τυχαια γεγονοτα. Σου εξηγω το γιατι σε ΠΜ.

Πες και εμενα!!!

Δημοσ.

προμελετημενο "εγκλημα" το 0-1 του μεσσι... μεχρι και προθερμανση το εκαναν!

• Like 1
Δημοσ.

καλες μοιαζουν.ωραιες οι μαυρες νομιζω πρεπει να τις δεις πανω σε παιχτη για να εχεις καλυτερη αποψη

μιας και για τις φετινες οταν τις ειδα (τις εντος γιατι οι εκτος δε θελω να ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΚΑΝ) ειπα τι παπαριες ειναι αυτες αλλα με τον καιρο αρχισαν να μου αρεσουν

Δημοσ.

εμενα οι φετινες ειναι οι αγαπημενες μου. μαζι με τις περσινες..!βεβαια δεν ειναι ριγες, οπως ειναι κανονικα η φανελα της ομαδας αλλα ... zero fucks given about that!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...