Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αν ειναι ετοιμος να παιξει, θα προτιμουσα να ειναι παγκο και να μπει ΜΟΝΟ αν κατι δεν πηγαινει καλα στο ματς. δεν υπαρχει λογος να πιεστει και να κινδυνεψει με τραυματισμο οταν ολα κυλουν ομαλα.. επισης μην ξεχναμε οτι με μια καρτα βγαινει και ο Πικε οφφ.. και μετα παμε με Μπαρτρα και Σονγκ (!!!!!!!!!!!!!!);;;;;
alexis333 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Αμυνα μπορει να παιξει και ο Σονγκ ή ο Μπουσκετς παντως ... Να το χετε υποψην ...
Tilemaxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ας κάτσει πάγκο προληπτικά στον επαναληπτικό και ανάλογα πως θα πάει το μάτς μπαίνει. Αν μπεί ένα γκόλ τελείωσε η πρόκριση.
kirileman Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 αν ειναι ετοιμος να παιξει, θα προτιμουσα να ειναι παγκο και να μπει ΜΟΝΟ αν κατι δεν πηγαινει καλα στο ματς. δεν υπαρχει λογος να πιεστει και να κινδυνεψει με τραυματισμο οταν ολα κυλουν ομαλα.. επισης μην ξεχναμε οτι με μια καρτα βγαινει και ο Πικε οφφ.. και μετα παμε με Μπαρτρα και Σονγκ (!!!!!!!!!!!!!!);;;;; Μετά θα παίξω εγώ με τον Αλέξη στόπερ, ψηλά παιδιά είμαστε, γεροδομένα, παίξε εσύ μπροστά μας αμ. χαφ που το κατέχεις περισσότερο το τόπι και βγάζεις και καμιά μπαλιά της προκοπής. Μόνο πίσω μην τη γυρίσεις τη μπάλα... 1
alexis333 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγω ειμαι στοπερ με επιθετικες αρετες ... Φτιαχνω και παιχνιδι απο χαμηλα αμα λαχει ... 1
Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Εγω ειμαι στοπερ με επιθετικες αρετες ... Φτιαχνω και παιχνιδι απο χαμηλα αμα λαχει ... Pique μου εσυ... σου λειπει μονο η shakira!!!!! Μετά θα παίξω εγώ με τον Αλέξη στόπερ, ψηλά παιδιά είμαστε, γεροδομένα, παίξε εσύ μπροστά μας αμ. χαφ που το κατέχεις περισσότερο το τόπι και βγάζεις και καμιά μπαλιά της προκοπής. Μόνο πίσω μην τη γυρίσεις τη μπάλα... εχω παρει παραστασεις απο τον Χεφεσιτο εγω που ειναι ο αγαπημενος μου!!!! μου εχει μαθει πως να κοβω τη μπαλλα... :P
linuslost Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Τελικά τι έπαθε ο μασερανο? Τελικά τι έπαθε ο μασερανο?
Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ρηξη εσω πλαγιου συνδεσμου στο δεξι γονατο.. δεν ξερω αν ειναι σοβαρο η οχι. παντως επαιζε ματωμενος!
gas83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ευχαριστα νεα για λεο. επειδη δε χανω ματς της ομαδας οπως εχετε καταλαβει (ειδικα τα τελευταια 5-6 χρονια που εχω ιντερνετ σταθερα ζητημα να εχω χασει 5 ματς σε ολοες τις διοργανωσεις) θελω να πω οτι με το μεσι εκτος ειμαστε σχεδον αλλη ομαδα. το ξερω οτι και χωρις αυτον μπορουμε να προκριθουμε αλλα οταν λειπει δυσκολευομαστε πολυ μπροστα. δεν ειναι μονο τα γκολ που βαζει ειναι και οι ασσιστ που βγαζει ειναι ολη η παρουσια του.φοβουνται οι οντιπαλοι αμυντικοι και δημιουργουνται ευκολοτερα κενοι χωροι. τωρα το δευτερο σημαντικο ειναι η απουσια του μασε.ΕΥΤΥΧΩΣ που εχουμε τοσο μεγαλη διαφορα στο πρωταθλημα. ειναι που ειναι για τα πανυγηρια η αμυνα ποσο μαλλον τωρα. εγω αν ημουν κοουτς απο αυτα που εχω δει θα εβαζα τον αντριανο να παιξει διπλα στον πικε(λογικα θα ειναι ετοιμος) να παιξουμε με διδυμους πυργους ειτε μπουσι ειτε σονγκ θα εχει πολυ ρισκο.θες ενα παιχτη με ταχυτητα και δυναμη να συμπληρωνει τον κατα τα αλλα ττραγικο πικε. εχει και εμπειρια. αν δεν ειναι ετοιμος μπαρτρα και ο θεος βοηθος
linuslost Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ρηξη εσω πλαγιου συνδεσμου στο δεξι γονατο.. δεν ξερω αν ειναι σοβαρο η οχι. παντως επαιζε ματωμενος! Το εβλεπα το ματς αλλα κολλησε εκεινη την ωρα και την εχασα την αλλαγη του Μασερανο... Ο Μεσσι πιστευω θα παιξει, ειναι βιονικος, το προβλημα θα ειναι στην αμυνα και περισσοτερο για ημιτελικα και τελικο αν τελικα προκριθουμε.
MJBulls23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 επειδη δε χανω ματς της ομαδας οπως εχετε καταλαβει (ειδικα τα τελευταια 5-6 χρονια που εχω ιντερνετ σταθερα ζητημα να εχω χασει 5 ματς σε ολοες τις διοργανωσεις) θελω να πω οτι με το μεσι εκτος ειμαστε σχεδον αλλη ομαδα. το ξερω οτι και χωρις αυτον μπορουμε να προκριθουμε αλλα οταν λειπει δυσκολευομαστε πολυ μπροστα. δεν ειναι μονο τα γκολ που βαζει ειναι και οι ασσιστ που βγαζει ειναι ολη η παρουσια του.φοβουνται οι οντιπαλοι αμυντικοι και δημιουργουνται ευκολοτερα κενοι χωροι. Αυτο που ηθελα χθες να γραψω. Δεν ειναι μόνο τα "απειρα" γκολ του αλλά ειναι και οτι και μόνο που υπαρχει μεσα στο γηπεδο απασχολει το μυαλο ολων των αντιπαλων παικτων, απασχολει αμεσα αμυντικα 2-4 αντιπαλους παικτες, μοιραζει συχνοτατα εξαιρετικες πασες και μαλιστα συνηθως σε σχετικα κενο χωρο(λογικο αφου οταν περνει τη μπαλα βρισκονται γυρω του 3-4 παικτες), κανει πολλες ατομικες προσπαθειες, αποτελει τέλειο στηριγμα σε 1-2 ή σε τριγωνακια αφου με καποιον μαγικο τροπο ΠΑΝΤΑ ξερει που βρισκονται οι συμπαικτες του και δινει σωστη πασα παντα χωρις να κοιταει καν(η περιφερειακη του οραση και η αντιληψη του χωρου και του γηπεδου πρεπει να ειναι στα πιο υψηλα επιπεδα ολων των εποχων) οποτε συμβαλλει φοβερα στην ανταλλαγη πασων που αποτελει ετσι και αλλιως τον κυριο παραγοντα οργανωσης παιχνιδιου μας, μοιραζει αρκετες ασιστ(αν και με τους χασογκοληδες που εχουν μαζευτει δεν προσμετρωνται ως ασιστ συνηθως οι πασες του), δινει και μόνο με την παρουσια του ενα αισθημα σιγουριας και αυτοπεποιθησης στους υπολοιπους παικτες μας(οσοι εχουν μπαλα το ξερουν αυτο που λεω-οτι εαν εχεις εναν πολυ καλο παικτη που ξερεις οτι "κατι θετικο θα κανει" καποια στιγμη, που ξερεις οτι θα ειναι θετικος, θα ειναι ο ηγετης κλπ) και αυτο αυτοματα τους ανεβαζει την ψυχολογια και το επιπεδο, και φυσικα οπως ειπα και στην αρχη ΒΑΖΕΙ "ΑΠΕΙΡΑ" ΓΚΟΛ! τωρα το δευτερο σημαντικο ειναι η απουσια του μασε.ΕΥΤΥΧΩΣ που εχουμε τοσο μεγαλη διαφορα στο πρωταθλημα. ειναι που ειναι για τα πανυγηρια η αμυνα ποσο μαλλον τωρα. εγω αν ημουν κοουτς απο αυτα που εχω δει θα εβαζα τον αντριανο να παιξει διπλα στον πικε(λογικα θα ειναι ετοιμος) να παιξουμε με διδυμους πυργους ειτε μπουσι ειτε σονγκ θα εχει πολυ ρισκο.θες ενα παιχτη με ταχυτητα και δυναμη να συμπληρωνει τον κατα τα αλλα ττραγικο πικε. εχει και εμπειρια. αν δεν ειναι ετοιμος μπαρτρα και ο θεος βοηθος Αναρωτιεμαι εαν μπορει η αμυνα μας να γινει ακομα τραγικοτερη! Μπορει?? 1
Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Το εβλεπα το ματς αλλα κολλησε εκεινη την ωρα και την εχασα την αλλαγη του Μασερανο... Ο Μεσσι πιστευω θα παιξει, ειναι βιονικος, το προβλημα θα ειναι στην αμυνα και περισσοτερο για ημιτελικα και τελικο αν τελικα προκριθουμε. 1
MJBulls23 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Ποια ομαδα ειναι η χειροτερη απο τις 32 του Τσαμπιονς Λιγκ στην βαθμολογια "Fair Play"? Μια βαθμολογια "Fair Play" που δειχνει ποσες κιτρινες και κοκκινες εχεις δεχτει. Η καλυτερη ειναι αυτη με τις λιγοτερες καρτες η χειροτερη αυτη που δεχτηκε τις περισσοτερες. Ποια λοιπον ομαδα δεχτηκε τις περισσοτερες καρτες? Ναι καλα μαντεψατε η Μπαρτσελονα(μαζι με την Λιλ στην τελευταια θεση)!! Ποια ομαδα ειχε τις περισσοτερες αδικες αποφασεις οφσαιντ(μετα απο εξεταση ολων των αγωνων με ριπλευ) υπερ της(που δωθηκαν, ενω δεν ηταν) καθως και κατα της(που ηταν, αλλα δεν δωθηκαν στον αντιπαλο της)? Ναι καλα μαντεψατε ξανα, η Μπαρτσελονα(μονη πρωτη αυτη τη φορα). Πολυ ενδιαφεροντα στατιστικα. Βεβαια δεν πρεπει να εισαι και στατιστικολογος για να δεις το αυτονοητο. Χθες βασικα 2.5-3 μετρα οφσαιντ που δεν δωθηκε ηταν κατι το απιστευτο! Και ο παικτης να μην ειναι σε κινηση μπροστα και να ειναι δυσκολη φαση. Ακινητος ηταν!! Αυτο ηταν σκανδαλο και υπηρχε σαφης προθεση πιστευω για να αδικηθουμε.... Ειπαμε φετος Μπαγερν-Ρεαλ Μ. πρεπει να ειναι ο τελικος και πρεπει να το παρει η Ρεαλ Μ(**edit:ευχαριστω και τον διαιτητη που με επιβεβαιωνει σε καποιον μικρο βαθμο μη δινοντας καθαρο πεναλτι κατα της Ρεαλ Μ.).
gas83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 χωρις να θελω να αρχισω τις συνομοσιολογιες και βλεποντας και το ματς της ρεαλ τωρα(υπαρχει φαση για πεναλτι σε βαρος της ρεαλ-το τριτο γκολ απο φαουλ που μονο ο διαιτητης ειδε) αν βαλουμε και το πως προκριθηκε με την United αλλα και πως μας παιζουν εμας ειδικα στα εκτος εδρας κατι βρωμαει. ελπιζω να ειναι τυχαια γεγονοτα παντως ο ντανι αλβες εκραξε σημερα με καποιες δηλωσεις.για να δουμε ΛΟΛ και δευτερο πεναλτι αβαβα ΟΚ........
Rabican Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 και αν δεν κανω λαθος αυτος που εφαγε την καρτα για θεατρο (ενω ηταν πεναλτι), ειναι ο βασικος επιθετικος της Γαλατα ο οποιος χανει το επομενο ματς. αν καταλαβα καλα απο την περιγραφη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα