kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 4 παίχτες οφσάιντ δεν πρέπει να είναι οφσάιντ αν τα συνολικά μέτρα δεν ξεπερνούν τα 20. Κακώς το έδωσε. Τί ήταν αυτό το γκολ;;; Έλεος! Άλλαξε πορεία η μπάλα από κόντρα. Όπως και να χει, τέλειωσε, 2 γκολ εκτός είναι καλά.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ναι, ξεχασαμε τον ασταθμητο παραγοντα λαλακιας, τον Βαλντεζ... 1
Rabican Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ρε σεις κοντραρε καπου η μπαλα... δεν ξερω αν φταιει ο βικτωρ. κι εγω στην αρχη τον εβριζα αλλα καπου βρηκε.
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ελεος ρε βικτωρα.......μας γ@μησες ολο το παιχνιδι
gas83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ενταξει γελαει το συμπαν.χανουμε 2 παιχτες με τραυματισμους και τρωμε ενα 2 μετρα οφσαιτ και το αλλο αλλαζει η μπαλλα πορεια στα τελευταια δευτερολεπτα πριν ληξει ΕΛΕΟΣ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ανάμεσα από τα πόδια του Μπάρτρα πέρασε.Κύλησε ο Τέντζερης και βρήκε το καπάκι.....
LRoi Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Κάποιος να πυροβολήσει τον ηλίθιο στο τέρμα, πλέον μου στοιχίζει και σε χρήμα. Το είχα παίξει 1-2 τελικό... Ήμαρτον με το γίδι
alexis333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Hτανε καλη ζειμπεκιά ομως δε μπορει να πει κανεις ... :-D Valdes troll is back .. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Κάποιος να πυροβολήσει τον ηλίθιο στο τέρμα, πλέον μου στοιχίζει και σε χρήμα. Το είχα παίξει 1-2 τελικό... Ήμαρτον με το γίδι Ευτυχώς ήρθε άσος το ημίχρονο Μπάγερν-Γιουβέντους,αλλιώς τα ίδια συναισθήματα με σένα θα είχα.1-2 τελικό το έπαιξα κι εγώ.Καλά κουράγια!!!!
Kapami Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ντάξει valdes είναι αυτός, αν δεν κάνει μια μ@λ@κια δεν γίνεται. Τουλάχιστον έκανε μόνο μια. Εντωμεταξύ ο άλλος ο μυτόγκας πανυγήριζε το γκολ του.. Γελάει ο κόσμος.
alexis333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Στο 94' ο Βαλντεζ δεν ειχε πει ακομα την τελευταια του λεξη ... Γατακιααα ...
gas83 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 ρε μαγκες ξεκολατε το μυαλο σας λεμε.η μπαλλα αλλαξε πορεια .και γω τον κραζω οποτε την κανει αλλα ειπαμε... επισης τι θα γινει με αυτες τις διαιτησιες στα εκτος εδρας?εδω και ποσο καιρο μας πηγαινουν γαμιοντας.. για να μας δω τωρα χωρις λεο στη ρεβανς και χωρις μασε. ΑΛΛΟ ΤΟ 1-2 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 2-2 καρ***η πλατινι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα