Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 παίχτες οφσάιντ δεν πρέπει να είναι οφσάιντ αν τα συνολικά μέτρα δεν ξεπερνούν τα 20. Κακώς το έδωσε.

Τί ήταν αυτό το γκολ;;; Έλεος! Άλλαξε πορεία η μπάλα από κόντρα. Όπως και να χει, τέλειωσε, 2 γκολ εκτός είναι καλά.

Δημοσ.

Τι να πεις......τι φάγαμε πάλι;

Έλεος!!!!!

Δημοσ.

ρε σεις κοντραρε καπου η μπαλα... δεν ξερω αν φταιει ο βικτωρ. κι εγω στην αρχη τον εβριζα αλλα καπου βρηκε.

Δημοσ.

ενταξει γελαει το συμπαν.χανουμε 2 παιχτες με τραυματισμους και τρωμε ενα 2 μετρα οφσαιτ και το αλλο αλλαζει η μπαλλα πορεια στα τελευταια δευτερολεπτα πριν ληξει ΕΛΕΟΣ

• Like 1
Δημοσ.

Ανάμεσα από τα πόδια του Μπάρτρα πέρασε.Κύλησε ο Τέντζερης και βρήκε το καπάκι.....

Δημοσ.

Κάποιος να πυροβολήσει τον ηλίθιο στο τέρμα, πλέον μου στοιχίζει και σε χρήμα. Το είχα παίξει 1-2 τελικό... Ήμαρτον με το γίδι

Δημοσ.

Κάποιος να πυροβολήσει τον ηλίθιο στο τέρμα, πλέον μου στοιχίζει και σε χρήμα. Το είχα παίξει 1-2 τελικό... Ήμαρτον με το γίδι

Ευτυχώς ήρθε άσος το ημίχρονο Μπάγερν-Γιουβέντους,αλλιώς τα ίδια συναισθήματα με σένα θα είχα.1-2 τελικό το έπαιξα κι εγώ.Καλά κουράγια!!!!

Δημοσ.

Ντάξει valdes είναι αυτός, αν δεν κάνει μια μ@λ@κια δεν γίνεται. Τουλάχιστον έκανε μόνο μια.

Εντωμεταξύ ο άλλος ο μυτόγκας πανυγήριζε το γκολ του.. Γελάει ο κόσμος.

Δημοσ.

ρε μαγκες ξεκολατε το μυαλο σας λεμε.η μπαλλα αλλαξε πορεια .και γω τον κραζω οποτε την κανει αλλα ειπαμε...

επισης τι θα γινει με αυτες τις διαιτησιες στα εκτος εδρας?εδω και ποσο καιρο μας πηγαινουν γαμιοντας..

για να μας δω τωρα χωρις λεο στη ρεβανς και χωρις μασε.

ΑΛΛΟ ΤΟ 1-2 ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ 2-2 καρ***η πλατινι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...