Orpheas1992 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Απλα μαγικη η μπαλια του Αλβες με το εξωτερικο.....Μεσι και 0-1 απο το πουθενα με μετρια αποδοση ως τωρα. 1
Rabican Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 οντως.. μεχρι στιγμης δε με ειχε πεισει καθολου η εμφανιση μας. ετοιμαζομουν να το γραψω και τσουπ το καρφωσαμε!!!
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Την εμφάνιση όχι μόνο μέτρια δεν τη βλέπω εγώ αλλά πολύ "επαγγελματική". Φυλάμε τον κώλο μας και αυτό είναι οδηγία προπονητή. Τραυματίστηκε ο Μέσι;
Rabican Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 wtf!!!!!!!!!!!!! τον ειδα κι εγω να μιλα με τον τιτο και να πιανει το ποδι του. ελπιζω να μην τρεχει τιποτα...
gas83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 κλασικη μετρια εμφανιση σε εκτος εδρας ματς του τσαμπιονς. κανουμε προσευχη να μην εχει κατι ο λεο
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Επειδή έχασα αρκετά λεπτά λόγω σύνδεσης, έκαναν οι άλλοι κάποια ευκαιρία;
gas83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 καλυτερη η psg ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ 1-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 0-1. ρε τι γινετε με τα stream σημερα ολα κολανε
Rabican Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 εγω εχω βρει ενα ρωσικο παει χαρτι μην το ματιασω....!
alexis333 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Eξω ο Μεσι , μεσα ο Σεσκ ... Ο Πικε ειναι πιο αργος και απ τον θανατο .. Του χουν φυγει ολοι σημερα .. Κανει το τακλιν σε δευτερο και τριτο χρονο ... Ο Μασερανο καλος με τα τακλιν του οπως παντα αλλα δεν αργει να κανει την πατατια .. Τρομερη ασιστ ο Αλβες και πολυ καλο τελειωμα ο Μεσι .. Μας εχει συνηθησει αλλωστε ... 1
kirileman Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Και τίποτα να μην έχει, τίποτα σοβαρό, καλώς τον άφησε έξω. Τράβηγμα, διαβάζω.
gas83 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ε ναι ρε παιδια σορρυ κιολας αλλα γυρναει με την εθνικη παιζοντας 2 90λεπτα σερι το ενα σε υψομετρο. δηλωνει οτι ειναι πολυ κουρασμενος και μετα απο 2 μερες παιζει αλλα 90 για το πρωταθλημα ΟΚ....... και τιποτα να μην εχει ειναι μαλακια να μην ξεκουραζετε οταν μπορει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα