Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι να φύγει μόνος του, οκ, απλά να βρούμε κάποιον με τα ίδια χαρακτηριστικά*.

Αλλά αν είναι να τον ακολουθήσει και το φιλαράκι του, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποια ομάδα που θα έλεγε όχι.

*Λέγοντας χαρακτηριστικά, εννοώ τον τρόπο να μπορεί να διευθύνει την άμυνα όταν λείπει ο αρχηγός. Να τους βάζει τις φωνές σε λάθη. Να είναι πάρα πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Να έχουν σιγουριά οι αμυντικοί, πως κάποιος υπάρχει εκεί πίσω, και να μπορούν να ανέβουν μέχρι το κέντρο του γηπέδου. Να εμπνέει σιγουριά ώστε οι αμυντικοί να μην φοβούνται να του δώσουν πάσα, όταν χρειαστεί.

Σε περίπτωση μη ανανέωσής του, θα ήταν προτιμότερο, να αναλάβει, κάποιος δικός μας. Αλλά δεν έχουμε κάποιον ισάξιο. Οπότε πάμε για μεταγραφή. Εδώ δυσκολεύουν τα πράματα. Στον αμυντικό τομέα, ή θα πάρουμε έναν αμυντικό κλάσης, ή θα πάρουμε καλό τερματοφύλακα και καλό αμυντικό. Εκτός αν αρκεστούμε σε Μπαρτρά/Μοντόγια/Φοντάς, που η διοίκηση δεν δείχνει να τους εμπιστεύεται και τόσο πολύ.

Αν υποθέσουμε πως φεύγει το καλοκαίρι, πως θα σας φαινόταν ο ερχομός του Ρέινα;

Δημοσ.

Μακάρι να ανανεώσει και αυτός και ο Βαλντές.

Σε περίπτωση φυγής του δεύτερου προς Μπάγερν μεριά, θεωρώ θέμα χρόνου να τον ακολουθήσει και το φιλαράκι του. Δυστυχώς!

γιατι η Bayern να αφησει στον παγκο τον Neuer για τον Valdes;;;;; OMG!!!! ΜΑΚΑΡΙ να το κανουν αυτο και να παρουμε τον Neuer....!! απειρως καλυτερος....

Δημοσ.

Ποιος και που διαβασε οτι σκεφτεται να ανανεωσει ο Βαλντες;

Ποιος και που διαβασε οτι σκεφτεται ο Πεπ να αντικαταστησει Νοιερ με Βαλντες;

Το δευτερο δε στεκει οποτε δεν αξιζει σχολιασμου.

Για το πρωτο, παρακαλαω το Θεο να μη συμβει. Ο Βαλντες ειναι μετριοτατος τερματοφυλακας και αναλογοι του, υπαρχουν δεκαδες.Ο Ρεινα, που ανεφερε καποιος, ειναι αλλο ενα παραδειγμα μετριοτητας. Αν ειναι να αντικαταστησουμε το τερμα, ας παρουμε ενα τερμα κλασης και οχι αλλη μια μετριοτητα.

Δρομο ο Βαλντες, να μην το ξαναδουμε στο Καμπ Νου και να μη μας γραφει.

Μακαρι να μεινει ο Βιγια! Ειναι πολυ συμπαθης παικτης και πολυ καλος επιθετικος.

Και εγω θελω να δω Μοντογια βασικο (μου αρεσει πολυ αυτο το μπακ) και Μπατρα στην αμυνα.

Δημοσ.

Μην κοιτάτε μόνο του τον Βαλντές. Όπως είπα, αν είναι να φύγει, ας πάρουμε κάποιον με τα ίδια χαρακτηριστικά και όλα κομπλέ.

Αν το δείτε σαν πακέτο Βαλντές-Ινιέστα, ακόμη και η Μπάγερν, δεν θα έλεγε όχι. Πόσω μάλλον, όταν θα έχει και προπονητή τον Πεπ, που ήταν στο χέρι του, αν δεν του άρεσε ο Βαλντές, να τον αντικαταστούσε.

Τέσπα, τα παραπάνω, μια σκέψη μου είναι, όπως ένας φίλος, πιο πάνω, είχε πει, πως έβλεπε τον Βίγια να φεύγει για Μπάγερν, έτσι βλέπω κι εγώ την έμμεση φυγή του Ινιέστα προς τα 'κεί. Στην τελική, μπορεί ο Βαλντές να καταλήξει σε καμιά μικρομεσαία ομάδα, και να παραμείνει ο Ινιέστα, στην ομάδα μας (το πιο πιθανό). Και φυσικά, το να πάρει η Μπάγερν (ή ο Πεπ, αν προτιμάτε), μόνο τον Βαλντές... μόνο ο Πεπ, θα μπορεί να το δικαιολογήσει.

Τον Ρέινα, τον ανέφερα, επειδή είναι... Λαμασιώτης.

Δημοσ.

Αν ειναι να φυγει ο Βαλντες (και μονο ο Βαλντες) και να ερθει τερματοφυλακας κλασης το δεχομαι....και οταν λεω τερματοφυλακα κλασης εννοω πχ Τσεχ, Κασιγιας (που δεν τα παει καθολου καλα με τον πορτογαλο μεταφραστη) κλπ...

Απο την αλλη προτιμω να πεσει το χρημα σε εναν κορυφαιο αμυντικο και ας μεινει ο Βαλντες. Οσο και να μου τη σπαει, οσες γκαφες και να εχει κανει αλλες τοσες φορες μας εχει σωσει μην το ξεχναμε...και βοηθαει και στο παιχνιδι με τον ρολο λιμπερο που εχει πολλες φορες...

Δημοσ.

μισο γιατι θα με τρελανετε.

πρωτον.γιατι να παρει ο πεπ τον βαλντες εφοσον εχει κορυφαιο τερμα.

δευτερον.ο βαλντες παιζει βασικουρα στην ΜΠΑΡΤΣΑ.πιστευετε οτι θα παει σε ομαδα που θα σκουπιζει τον παγκο?

τριτιον.ο ινιεστα δε φευγει για κανενα λογο.ειναι σα να λεμε θα φυγει ο μεσσι.δε γινονται αυτα.ετσι πιστευω.

κατα τα αλλα.απο κορυφαιο αμυντικο η τερμα χαλαρα προτιμω να παρουμε αμυντικο και ας μεινει ο βαλντες.

ειναι τετοιος ο τροπος παιχνιδιου μας που αν η 4αδα μπροστα του ειναι καλη οχι οπως φετος τραγικοι ο βαλντες θα δειχνει αλλα και θα ειναι καλυτερος μιας και θα δεχετε λιγοτερες φασεις και θα χει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.

αν κοιταξουμε τις χρονιες που πηραμε champions league νομιζω ισχυει παντελως αυτο που λεω

Δημοσ.

<p>μισο γιατι θα με τρελανετε.</p>

<p> </p>

<p>πρωτον.γιατι να παρει ο πεπ τον βαλντες εφοσον εχει κορυφαιο τερμα.</p>

<p>δευτερον.ο βαλντες παιζει βασικουρα στην ΜΠΑΡΤΣΑ.πιστευετε οτι θα παει σε ομαδα που θα σκουπιζει τον παγκο?</p>

<p>τριτιον.ο ινιεστα δε φευγει για κανενα λογο.ειναι σα να λεμε θα φυγει ο μεσσι.δε γινονται αυτα.ετσι πιστευω.</p>

<p> </p>

<p>κατα τα αλλα.απο κορυφαιο αμυντικο η τερμα χαλαρα προτιμω να παρουμε αμυντικο και ας μεινει ο βαλντες.</p>

<p>ειναι τετοιος ο τροπος παιχνιδιου μας που αν η 4αδα μπροστα του ειναι καλη οχι οπως φετος τραγικοι ο βαλντες θα δειχνει αλλα και θα ειναι καλυτερος μιας και θα δεχετε λιγοτερες φασεις και θα χει μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση.</p>

<p>αν κοιταξουμε τις χρονιες που πηραμε champions league νομιζω ισχυει παντελως αυτο που λεω</p>

Να κάνω μεγαλύτερα γράμματα; Τα έχω απαντήσει ήδη, να πούμε...

1. Έχουν συνεργαστεί και παλιότερα. Αν πάρει μόνο αυτόν, κανένα πρόβλημα.

2. Πιστεύω πως δεν έχει ανανεώσει ακόμη.

3. Για να φύγει, θα πρέπει να έχει διαμορφωθεί κάποιο κλίμα. Οπότε...

Εννοείται πως πρέπει να ανανεώσει, και να πάρουμε έναν καθαρό σέντερ μπακ.

Δημοσ.

βασικα κι εμενα η αποψη μου ειναι να φυγει ο βαλντες αν και μονο αν ερθει ενας σοβαρος και καλος τερμας. αν ειναι να φερουμε τιποτα ρεινα και αλλους αμπαλους, καλυτερα ο βαλντες.

δυστυχως, αυτη τη στιγμη οι καλυτεροι τερματζηδες (κατα την προσωπικη μου αποψη παντα) ειναι σε καλες ομαδες και δεν νομιζω να θελουν να φυγουν. και μιλαω για τους Κασιγιας, Νοιερ, Χαρτ, Μπουφον αντε και κανεναν Τσεχ (με επιφυλαξεις).

Δημοσ.

Και να μην πάρουμε κάποιον κορυφαίο σέντερ μπακ;

Πολλά θα κριθούν στα επόμενα ματς, όπου λέγεται πως θα πάρει ευκαιρίες ο Μπαρτρά.

Ο Νέιμαρ, φεύγει το καλοκαίρι από την Σάντος (δεν ανανέωσε). Εάν αληθεύει πως θα έρθει στην ομάδα (αντικαταστάτης του Σάντσες; ), θα φύγουν πολλά φράγκα και πιθανόν να κινηθούμε μόνο για τερματοφύλακα, όσον αφορά τον αμυντικό τομέα.

Δημοσ.

Και να μην πάρουμε κάποιον κορυφαίο σέντερ μπακ;

Πολλά θα κριθούν στα επόμενα ματς, όπου λέγεται πως θα πάρει ευκαιρίες ο Μπαρτρά.

Ο Νέιμαρ, φεύγει το καλοκαίρι από την Σάντος (δεν ανανέωσε). Εάν αληθεύει πως θα έρθει στην ομάδα (αντικαταστάτης του Σάντσες; ), θα φύγουν πολλά φράγκα και πιθανόν να κινηθούμε μόνο για τερματοφύλακα, όσον αφορά τον αμυντικό τομέα.

προσωπικα θα προτιμουσα αντι να δωσουμε ενα σκασμο λεφτα στον νευμαρ να τα δωσουμε σε σεντερ-μπακ και τερμα. αν ομως παρολαυτα στη στρατηγικη της ομαδας ειναι να αντικατασταθει ο αλεξις με κατι πιο φορμαρισμενο/καλο, θα προτιμουσα 1000000 φορες τον Αγουερο.... μακραν.

Δημοσ.

πωπω ρε φιλε δε τον παω με τιποτα το νευμαρ.δε με νοιαζει αν ξερει μπαλαρα εγω νομιζω οτι δε θα κολησει με την ομαδα.

αυτος ο χαρακτηρας του και το στυλ του ειναι κατευθειαν για ρεαλ

εκτος του οτι δε δινει τη μπαλλα απο το ενα ποδι στο αλλο θα εχει θεμα να ρθει σε ομαδα που δε θα ειναι αυτος το πρωτο ονομα.

ετσι μου δειχνει μεχρι τωρα η συμπεριφορα του.μπορει να κανω και λαθος δεν ξερω.

εννοειται εγκλημα να παρουμε νευμαρ και οχι να φτιαξουμε την αμυνα.

χιλιες φορες αγουερο το χω πει και γω.

αγουερο-μεσσι-βιγια   πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

• Like 1
Δημοσ.

κι εμενα ο Νευμαρ μου τη δινει. την εχει δει πολυ ντιβα και νομιζω οτι ξερει μπαλα αλλα ακομη δεν εχει αποδειξει την αξια του σε καποιο σοβαρο ευρωπαικο πρωταθλημα...

http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/katalhgoyn_stoys_kentrikous_amyntikous_sthn_mpartselona.2178332.html

διαβαζω για Χουμελς. Μακαρι.. διαβαζω και για καποιους αλλους βεβαια.. οπως Νταβιντ Λουιζ... οχι αυτον ρε παιδια!! οχι τον αφανα...! ελεος...

Δημοσ.

Για την επίθεση και να μην πάρουμε κάποιον, θα είμαστε πλήρεις. Αν και ακούγεται ο Νέιμαρ, ούτε κι εγώ τον θέλω στην ομάδα.

Για την θέση του κεντρικού αμυντικού, ένας από αυτούς θα είναι:

527861_10151554901110763_1998999106_n.jp

Δημοσ.

απο ολους αυτους κομπανυ με κλειστα ματια και μετα hummels.δεν το εχω δει και πολυ αλλα ακουγονται καλα λογια απο αυτους που τον εχουν παρακολουθησει.

μακρια απο αγκερ και ειδικα λουιζ.μετριοι αμυντικοι ενω ο δευτερος κανει συνεχως γκελες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...