Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμ, ναι, αυτό κάνω. Βλέπω έναν οπαδό της Ρεαλ να έχει αρχίσει την κλάψα στο νήμα της Μπαρτσελόνα και απλά του λέω να σταματήσει.

Και πετάς ένα άκυρο σχόλιο ότι το ίδιο γίνεται στο νήμα της Ρεαλ. Την καμπούρα μου κοιτούσα (το παρόν νήμα). Μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις την συμβουλή σου.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμ, ναι, αυτό κάνω. Βλέπω έναν οπαδό της Ρεαλ να έχει αρχίσει την κλάψα στο νήμα της Μπαρτσελόνα και απλά του λέω να σταματήσει.

Και πετάς ένα άκυρο σχόλιο ότι το ίδιο γίνεται στο νήμα της Ρεαλ. Την καμπούρα μου κοιτούσα (το παρόν νήμα). Μάλλον πρέπει να ακολουθήσεις την συμβουλή σου.

Ακυρο σχολιο ειναι το παραπανω? Οτι μετα την νικη της Ρεαλ επι της Μαντσεστερ,περισσοτερα ποστ εκαναν οι φιλοι της Μπαρτσελονα στο τοπικ της Ρεαλ παρα σε αυτο το τοπικ οταν περασατε την Μιλαν. Μηπως και αυτο ειναι ακυρο?

Μηπως θα πρεπει να αναθεωρησεις το οτι ειναι ακυρο και τι οχι? Και μηπως πριν μιλησεις για την καμπουρα ΜΟΥ να διαβαζες πρωτα κανα 2-3 ποστ που εχω κανει σε αυτο το τοπικ?

Αντε,καλημερα.

ps:οταν μιλουσα για καμπουρες δεν εννοουσα την δικη σου. Αλλα ξερουμε ολοι τι παιζει με τις μυγες...

Δημοσ.

πολυ ομορφο ποδοσφαιρο και απο τις 2 ομαδες πανω κατω η μπαλλα.

η ραγιο ειναι πολυ συμπαθητικη ομαδα και παιζει παντα ανοιχτα με οποιονδηποτε αντιπαλο γιαυτο βλεπουμε και ωραιο ματς.συνηθως βεβαια τρωει πολλα με αυτον τον τροπο απο την μπαρτσα αλλα τουλαχιστον ευχαριστιομαστε μπαλιτσα.

ο μονος που δεν ηταν καλος στο α ηταν ο πικε.

πολλα λαθη τελευταια.

κριμα για τιν αντριανο ενω ειναι πολυ καλος παιχτης τραυματιζεται συνεχεια.

επισης καποιος να μου εξηγησει γιατι ο μοντογια ειναι διαρκως εξεδρα και παλι μπαινει να παιξει ο ντανι ενω επρεπε να ξεκουραστει

Δημοσ.

ποσες σερι αγωνιστικες σκοραρει ο κοντος...; λολ

καλα παιζουμε διαβαζω.. δυστυχως δεν μπορω να το δω...

Επισκέπτης
Δημοσ.

3-0,αλλά ο διαιτητής πρέπει να δείξει καμία κάρτα.Πολύ ξύλο τρώμε!

Δημοσ.

ενταξει κυριως το φαγαμε και δεχτηκαμε και αλλες φασεις επειδη ηταν πολυ ανοιχτο ματς και μετα το 3-0 ηθελαν να βαλουν ολοι γκολ.

με λιγο προσοχη στην επιθεση νομιζω ανετα θα ειχαμε ενα 7-2 σημερα χωρις καμια υπερβολη χαθηκαν τα αχαστα

Δημοσ.

Ακυρο σχολιο ειναι το παραπανω? Οτι μετα την νικη της Ρεαλ επι της Μαντσεστερ,περισσοτερα ποστ εκαναν οι φιλοι της Μπαρτσελονα στο τοπικ της Ρεαλ παρα σε αυτο το τοπικ οταν περασατε την Μιλαν. Μηπως και αυτο ειναι ακυρο?

Μηπως θα πρεπει να αναθεωρησεις το οτι ειναι ακυρο και τι οχι? Και μηπως πριν μιλησεις για την καμπουρα ΜΟΥ να διαβαζες πρωτα κανα 2-3 ποστ που εχω κανει σε αυτο το τοπικ?

Αντε,καλημερα.

ps:οταν μιλουσα για καμπουρες δεν εννοουσα την δικη σου. Αλλα ξερουμε ολοι τι παιζει με τις μυγες...

Ναι ειναι ακυρο γιατι δεν με ενδιαφέρει τι έγινε στο νήμα της Ρεαλ. Δεν δικαιολογεί αυτό που γίνεται εδώ.

Και για να σε προλάβω θεωρώ εξίσου ηλίθιο να κλαίγονται οπαδοί της Μπάρτσα στο νήμα της Ρεάλ. Δεν ξέρω αν έχεις κόλλημα με την ομάδα, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα. Μπορώ να απολαύσω το ίδιο την Μπάρτσα με την Ρεάλ.

Φιλικά.

Δημοσ.

διαβαζω οτι ο Βιγια μαλλον ανανεωνει! περιεργο γιατι πιστευα οτι θα τον τραβαγε ο Πεπ στην μπαγερν..

προσωπικα θελω να μεινει. εχει ανεβει ψυχολογικα και θυμιζει τον Βιγια του 2010.. φαινεται οτι συνεργαζεται καλα με τον κοντο, οποτε ολα κομπλε. ειναι και πιο περιοχ-ατος επιθετικος.. μπαινει στο κουτι. δεν ειναι οπως ο πεδρο η ο αλεξις που ειναι πιο περιφερειακοι..

οσο για τα μετοπισθεν, τωρα που Αντριανο-Πουγιολ ειναι τραυματιες ειναι ευκαιρια να παρουν συμμετοχες ο Μπαρτρα και ο Μοντογια η οποιος αλλος προερχεται απο ακαδημια... να δουμε τι μπορουν να κανουν. ειτε με τον πικε ειτε με τον μασερανο θα ειναι καλο τεστ.

Δημοσ.

διαβαζω οτι ο Βιγια μαλλον ανανεωνει! περιεργο γιατι πιστευα οτι θα τον τραβαγε ο Πεπ στην μπαγερν..

προσωπικα θελω να μεινει. εχει ανεβει ψυχολογικα και θυμιζει τον Βιγια του 2010.. φαινεται οτι συνεργαζεται καλα με τον κοντο, οποτε ολα κομπλε. ειναι και πιο περιοχ-ατος επιθετικος.. μπαινει στο κουτι. δεν ειναι οπως ο πεδρο η ο αλεξις που ειναι πιο περιφερειακοι..

οσο για τα μετοπισθεν, τωρα που Αντριανο-Πουγιολ ειναι τραυματιες ειναι ευκαιρια να παρουν συμμετοχες ο Μπαρτρα και ο Μοντογια η οποιος αλλος προερχεται απο ακαδημια... να δουμε τι μπορουν να κανουν. ειτε με τον πικε ειτε με τον μασερανο θα ειναι καλο τεστ.

αυτο με τον μπαρτρα εχει καταντησει ανεκδοτο.ολο λεμε να τον δουμε και ποτε δεν παιζει

και εχουν παρουσιαστει ουκ ολιγες ευκαιριες για να παιξει.μαλλον δε τον εμπιστευονται.

ο μοντογια ειχε ξεκινησει φοβερα τι σεζον ηταν πολυ πιο σταθερος και απο ντανι(ο οποιος τωρα τελευταια κατι παει να κανει)

αλλα μετα χαθηκε.ουτε 18αδα!!!!!

καπου διαβαζα για απειθαρχεια γιαυτο τρωει εξεδρα δεν ξερω αν ισχυει απλα το αναφερω.γιατι κανονικα δε δικαιολογειται να μην παιζει.

και ειδικα τωρα με αντριανο και πουγιολ τραυματιες πρεπει ολοι αυτοι να παιξουν.δεν πρεπει να καψουμε οσους εχουν μεινει στην αμυνα θα ειναι εγκλημα.πρεπει να γινει καλο rotation να ειναι ολοι φρεσκοι για τα μεγαλα ματς του τσου-λου

ειδικα με τη διαφορα που εχουμε στο πρωταθλημα.

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΒΙΓΙΑ 

τον παω πολυ αυτο τον παιχτη.κατα τη γνωμη μου ειναι το βαρομετρο αν θα παρουμε τη μεγαλη κουπα η οχι

και δεν κανω καθολου πλακα.

εκτος απο το λεο ειναι ο μονος που εχει ευκολο το γκολ συνεργαζονται πολυ καλα οι δυο τους και με αυτον βασικο παντα οι αμυνες τον φοβουνται και δεν προσαρμοζονται μονο στο λεο οποτε εχει και αυτος πιο πολλους χωρους.ειναι πολλα τα καλα με τον βιγια μεσα.

καπου διαβασα ενα εκπληκτικο στατιστικο.για φετος με τον βιγια να ξεκιναει βασικος καπου 8-9 ματς αν θυμαμαι καλα ο λεο εχει μεσο ορο 2 γκολ.νομιζω καθολου τυχαιο

Δημοσ.

εκτος απο το λεο ειναι ο μονος που εχει ευκολο το γκολ συνεργαζονται

πολυ καλα οι δυο τους και με αυτον βασικο παντα οι αμυνες τον φοβουνται

και δεν προσαρμοζονται μονο στο λεο οποτε εχει και αυτος πιο πολλους

χωρους.ειναι πολλα τα καλα με τον βιγια μεσα.

Τα είπες όλα σε λίγες γραμμές. Είναι απαραίτητος.

Δημοσ.

Μακάρι να ανανεώσει και αυτός και ο Βαλντές.

Σε περίπτωση φυγής του δεύτερου προς Μπάγερν μεριά, θεωρώ θέμα χρόνου να τον ακολουθήσει και το φιλαράκι του. Δυστυχώς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...