Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το δευτερο γκολ δε ξεκινα απο οφσαιντ? http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/380201-offside-2-0-tis-mpartselona-pic

στο πρωτο τερμα της μιλαν με το χερι μπηκες να γραψεις κατι δε θυμαμαι... :ph34r:

δεν ξερω αν το λες για να πεις κατι η απλα ρωτας παντως το σιγουρο ειναι οτι η προκριση ηταν περα για περα δικαιη

και δε το αμφισβητει κανεις αυτο(εκτος απο καποιους καμενους που θα υπαρχουν παντα)

στην τελικη 4 εβαλαν παλι εφταναν και χωρις αυτο το γκολ και αν ειδες το ματς θα εβαζαν και αλλα αν χρειαζοταν

Το ειπα απο την 1η προταση του μηνυματος μου πως την ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ.

Για τις κλαψες αστο. Εχουν μεινει ιστορικες. Πρεπει να ειστε οι μονοι που οταν χανετε δεν φταιει η ομαδα σας αλλα η αντιπαλη ομαδα....

για να σου αποδειξω ποσο λαθος εισαι δε χρειαζετε να πας πολυ πισω

.στο πρωτο ματς στο μιλανο ανετα θα μπορουσαμε να λεμε ολη μερα για το χερι με τη λογικη σου.

το ειπαμε το αναφεραμε απο κει και επειτα ομως ασχοληθηκαμε με τα της ομαδας και τι εφταιξε που ειμασταν τραγικοι

μην αρχισεις να μου παραθετεις διαφορα post που αφορουν το χερι γιατι θα σαι ακομα πιο λαθος.η γενικη εικονα ηταν οτι ασχοληθηκαμε πιο πολυ με τα χαλια μας και ελαχιστα με αυτο.

το τι κανει η αντιπαλη ομαδα δε μας αφορα αν η δικια μας ομαδα ειναι οπως πρεπει.

τωρα το να πουμε και δυο κουβεντες για το πως μας αντιμετωπιζουν οι ομαδες και τις τακτικες που ακολουθουν δε νομιζω να ειναι κλαψα.συζητηση κανουμε.τουλαχιστον εγω ετσι προσπαθω να το βλεπω

• Like 2
Δημοσ.

MUST READ αρθρο απο τον Θεμη Καισαρη για την τακτικη αναλυση του χθεσινου ματς.

Η Μπαρτσελόνα της ανατροπής

με τη δουλεια που ειχαμε σημερα στο γραφειο παλευα καμμια ωρα να καταφερω να το διαβασω το πρωι... εξαιρετικο!

• Like 1
Δημοσ.

στο πρωτο τερμα της μιλαν με το χερι μπηκες να γραψεις κατι δε θυμαμαι... :ph34r:

δεν ξερω αν το λες για να πεις κατι η απλα ρωτας παντως το σιγουρο ειναι οτι η προκριση ηταν περα για περα δικαιη

και δε το αμφισβητει κανεις αυτο(εκτος απο καποιους καμενους που θα υπαρχουν παντα)

στην τελικη 4 εβαλαν παλι εφταναν και χωρις αυτο το γκολ και αν ειδες το ματς θα εβαζαν και αλλα αν χρειαζοταν

για να σου αποδειξω ποσο λαθος εισαι δε χρειαζετε να πας πολυ πισω

.στο πρωτο ματς στο μιλανο ανετα θα μπορουσαμε να λεμε ολη μερα για το χερι με τη λογικη σου.

το ειπαμε το αναφεραμε απο κει και επειτα ομως ασχοληθηκαμε με τα της ομαδας και τι εφταιξε που ειμασταν τραγικοι

μην αρχισεις να μου παραθετεις διαφορα post που αφορουν το χερι γιατι θα σαι ακομα πιο λαθος.η γενικη εικονα ηταν οτι ασχοληθηκαμε πιο πολυ με τα χαλια μας και ελαχιστα με αυτο.

το τι κανει η αντιπαλη ομαδα δε μας αφορα αν η δικια μας ομαδα ειναι οπως πρεπει.

τωρα το να πουμε και δυο κουβεντες για το πως μας αντιμετωπιζουν οι ομαδες και τις τακτικες που ακολουθουν δε νομιζω να ειναι κλαψα.συζητηση κανουμε.τουλαχιστον εγω ετσι προσπαθω να το βλεπω

Μα εγω αυτο σε αυτο που ειπα δεν αναφερομουν σε γκρινια απο διαιτητικα λαθη.

Αναφερομαι στην κλαψα που βγαζετε για τον τροπο παιχνιδιου της αντιπαλης ομαδας.

Για αυτο ανεφερα το παραδειγμα της Τσελσι. Θυμισου τα κλαψουρισματα για φορτηγα και λεωφορεια. Εχουν μεινει ΕΠΙΚΑ!!!

Ερχεται επομενως το παιχνιδι της Μιλαν, η οποια με το 2-0 του 1ου αγωνα εχει αποκλειστικα σκοπο να διαφυλαξει το σκορ και την κανατε συντριμια!!!

Παιξατε μπαλαρα και το διαλυσατε το ''φορτηγο''.

Και ερχομαι και σας λεω να αφησετε πλεον τις φθηνες δικαιολογιες και τα κλαψουρισματα για φορτηγα και λεωφορεια και να κοιτατε αν παιζει καλα η ομαδα σας.

Το ξαναειπα. Πρεπει να ειστε οι μονοι που οταν χανετε δεν φταιει η ομαδα σας αλλα η αντιπαλη ομαδα... Μας εχουν πεσει τα μαλλια απο αυτα που ακουμε κατα καιρους...

Με την Μιλαν παιξατε μπαλαρα και δεν σας σταματησε ουτε φορτηγο ουτε τιποτα. Αν γινει καμια στραβη ομως (βλεπε Τσελσι) δεν φταιτε εσεις αλλα το φορτηγο της Τσελσι. Ημαρτον!!!

Δημοσ.

με την τσελσι, περα απο το "λεωφορειο" (που κατα τη γνωμη μου το να καθεσαι στο 1/3 του γηπεδου ενω εισαι η Τσελσι/Μιλαν η γενικα μια μεγαλη ομαδα αντι να βγεις μπροστα και να παιξεις το παιχνιδι σου, το κανονικο στιλ παιχνιδιου σου τελωσπαντων, φανερωνει αδυναμια η αποδοχη κατωτεροτητας) νομιζω εφταιγε και η γκινια... περισσοτερο η γκινια θα ελεγα, γιατι παρα το "λεωφορειο" καναμε ενα σκασμο ευκαιριες και ειχαμε 4 δοκαρια και χαμενο πεναλτι.

Δημοσ.

με την τσελσι, περα απο το "λεωφορειο" (που κατα τη γνωμη μου το να καθεσαι στο 1/3 του γηπεδου ενω εισαι η Τσελσι/Μιλαν η γενικα μια μεγαλη ομαδα αντι να βγεις μπροστα και να παιξεις το παιχνιδι σου, το κανονικο στιλ παιχνιδιου σου τελωσπαντων, φανερωνει αδυναμια η αποδοχη κατωτεροτητας) νομιζω εφταιγε και η γκινια... περισσοτερο η γκινια θα ελεγα, γιατι παρα το "λεωφορειο" καναμε ενα σκασμο ευκαιριες και ειχαμε 4 δοκαρια και χαμενο πεναλτι.

Ναι μονο που μετα απο εκεινο το παιχνιδι ειχε γινει του λεωφορειου το καγκελο!!! Παντου εβλεπες φωτο με λεωφορεια και οπαδους της μπαρτσελονα να κλαιγονται για την αμυνα της Τσελσι.

Το γεγονοςε οτι η Μπαρτελονα αλλαζε πασουλες με αποκορυφωμα το τελος του παιχνιδιου που δεν εκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ για το γαμωτο δεν τα ειδε κανενας.

Αλλωστε ειπαμε. Εφταιγε η Τσελσι....Κλαψ!!!

Δημοσ.

Ναι μονο που μετα απο εκεινο το παιχνιδι ειχε γινει του λεωφορειου το καγκελο!!! Παντου εβλεπες φωτο με λεωφορεια και οπαδους της μπαρτσελονα να κλαιγονται για την αμυνα της Τσελσι.

Το γεγονοςε οτι η Μπαρτελονα αλλαζε πασουλες με αποκορυφωμα το τελος του παιχνιδιου που δεν εκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΟΥΤ για το γαμωτο δεν τα ειδε κανενας.

Αλλωστε ειπαμε. Εφταιγε η Τσελσι....Κλαψ!!!

διαφωνεις οτι ειχε κλειστει στο 1/3 και ειχε στησει "λεωφορειο"; ειναι μια αληθεια, πως να το κανουμε. οταν βλεπω οσασουνες, γραναδες και λοιπες μικροτερες ομαδες να παιζουν πιο ανοιχτα, και να προσπαθουν (δυστυχως γιαυτες ανεπιτυχως) να κοντραρουν στα ... "ισα" τη μπαρτσα, περιμενω το λιγοτερο να το κανει και μια μεγαλη ομαδα με βαρια φανελα οπως η μαντσεστερ, η τσελσι, η ρεαλ, η μιλαν κλπ.

θα μου πεις, υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος που λεει οτι επειδη ακριβως ειναι μεγαλες ομαδες, εχουν την ποδοσφαιρικη παιδεια/ευφυια να προσαρμοζουν το στιλ παιχνιδιου τους αναλογα με τον αντιπαλο. δεκτο σαν επιχειρημα.

προσωπικα περσυ με την τσελσι δε μου εφταιξε τοσο το πουλμαν οσο η γκινια. και φετος με τη μιλαν δε μου εφταιξε τοσο το πουλμαν οσο η αποδοση των παιχτων μας...

με ενοχλει το να κλεινεται τοσο πολυ πισω ο αλλος και να παιζει αντιποδοσφαιρο (και μου φαινεται παραδοξο να το κανει μια μεγαλη ομαδα), ομως επειδη ακριβως το αποδεχομαι ως τροπος αντιμετωπισης της ομαδας μου εδω και πολυ καιρο φωναζω στο συγκεκριμενο τοπικ οτι θελουμε planB!!!!

Δημοσ.

Έκανα το λάθος να ανοίξω το από πάνω μήνυμα και διάβασα ότι δεν έκανε η Μπαρτσελόνα ούτε ένα σουτ! My bad!  :fear:

Μαλλον δεν θυμασαι τα τελευταια λεπτα του παιχνιδιου...

Αποκλειεσαι και το μονο που κανεις ειναι να αλλαζεις πασουλες. ΟΥΤΕ ΣΟΥΤ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕΝΤΡΑ!!! Θυμαμαι εβλεπα το παιχνιδι και απορουσα με το τι εκαναν. Λες και περιμεναν να περασει η ωρα να το ληξει...

Rabican για την γκινια το δεχομαι και θα ηταν κατι λογικο να πεις. Πιστευω θυμασαι ομως τι γινοταν για το πουλμαν της Τσελσι. Γενικα η αισθηση που εβγαινε ηταν πως για τον αποκλεισμο εφταιγε η Τσελσι και ο τροπος παιχνιδιου της!!! Οποιο site και να γυρνουσες εβλεπες πουλμαν και Μπαρτσελονιστες να κλαιγονται και να κατηγορουν τηνΤσελσι για την αμυντικη τακτικη της. Λες και αυτη τους εφταιγε!!!

Ε το χτεσινο ματς εδειξε περιτρανα (και με σκορ 1ου παιχνιδιου 2-0 μαλιστα!!!) πως κανενα φορτηγο δεν μπορει να σε εμποδισει αν παιξεις εσυ μπαλα... Τα υπολοιπα ειναι φθηνες δικαιολογιες και κλαψουρισματα...

Δημοσ.

Έκανα το λάθος να ανοίξω το από πάνω μήνυμα και διάβασα ότι δεν έκανε η Μπαρτσελόνα ούτε ένα σουτ! My bad!  :fear:

Στην αρχη κι εγω εκανα το λαθος και τα ανοιγα ετσι απο περιεργια αλλα πλεον ουτε καν ... 

Δημοσ.

Καλα κανετε και δεν τα ανοιγετε.

Μαλλον καταλαβατε πως δεν σας παιρνει μετα απο τοσα ξεμπροστιασματα που σας εχω κανει. Καλος ο διαλογος αλλα οταν ο αλλος σε στριμωχνει συνεχως στην γωνια καλυτερα να αρχισεις να τον αποφευγεις...

Δημοσ.

Καλα κανετε και δεν τα ανοιγετε. Μαλλον καταλαβατε πως δεν σας παιρνει μετα απο τοσα ξεμπροστιασματα που σας εχω κανει.

χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα καλο.

Δημοσ.

Δυστυχως υπαρχουν καποιοι  που τον κανουν quote και δε μπορουμε να αποφυγουμε τα γραπτα του.

Ελπιζω να μη συνεχιστει ..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...