Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχα αρκετά αντικειμενικό το βίντεο..κρίμα που δεν μπορούσε να ανεβει ένα αντίστοιχο βίντεο λόγω μεγάλου μεγέθος στο σαιτ..ακόμα μπορείς να γελάς για το θέατρο στο κλάσικο μπρόστα στον διαιτητή ;)

Όταν βγάλετε τα γυαλιά θα δείτε μπάλα, μέχρι τότε αυτό που βλέπετε δεν είναι ποδόσφαιρο..είναι βλέπω ότι μου αρέσει να βλέπω...

Δημοσ.

χαχα αρκετά αντικειμενικό το βίντεο..κρίμα που δεν μπορούσε να ανεβει ένα αντίστοιχο βίντεο λόγω μεγάλου μεγέθος στο σαιτ..ακόμα μπορείς να γελάς για το θέατρο στο κλάσικο μπρόστα στον διαιτητή ;)

Όταν βγάλετε τα γυαλιά θα δείτε μπάλα, μέχρι τότε αυτό που βλέπετε δεν είναι ποδόσφαιρο..είναι βλέπω ότι μου αρέσει να βλέπω...

μεχρι τοτε θα βλεπουμε  το ποδοσφαιρο που δεν εχεις δει ποτε στη ζωη σου και ουτε προκυται να δεις απο αλλη ομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

μεχρι τοτε θα βλεπουμε  το ποδοσφαιρο που δεν εχεις δει ποτε στη ζωη σου και ουτε προκυται να δεις απο αλλη ομαδα.

με τα 5 θέατρα για πέναλτυ? Δεν χρειάζεται..

• Like 1
Δημοσ.

με τα 5 θέατρα για πέναλτυ? Δεν χρειάζεται..

η τυφλος εισαι η ρεαλ.

μετα απο 20-30-40 χρονια ολοι θα μιλανε για τη μπαλλα που επαιξε η μπαρτσα.

ηδη οι περισσοτεροι ανθρωποι του ποδοσφαιρου αλλα και οι απλοι φιλαθλοι κανουν λογο για την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων.(εσυ λογικα κατι παραπανω θα ξερεις απο ολους αυτους)

ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΔΕΣ ΜΠΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ.

το πιο πιθανο ομως ειναι οτι γουσταρεις να βλεπεις σουπερ λιγκα οποτε δεν περιμενω να εκτιμησεις κατι αλλο.

Δημοσ.

η τυφλος εισαι η ρεαλ.

Πιθανοτατα ειναι ο γνωστος οπαδος της Ρεαλ Μ. εδω που σταματησε να γραφει με το προηγουμενο ονομα. Μην ασχολεισαι.

Ο καθενας βλεπει οτι αυτη η Μπαρτσελονα απο Γκουαρντιολα και μετα εχει παιξει εξωγηινο ποδοσφαιρο και θα μεινει στην ιστορια ως η καλυτερη ομαδα ολων των εποχων ή εστω μια απο τις 3 καλυτερες ολων των εποχων.

Κριμα που ο Γκουαρντιολα περυσι αρχισε να πειραματα και μας κατεστρεψε. Και κριμα που φετος ο Τιτο επαθε αυτο το προβλημα υγειας και καταστραφηκαμε επισης.

Δημοσ.

εγω παρα τα πειραματα του τον Πεπ τον παραδεχομαι πληρως. απλα πιστευω με μια καλη χρονια στη Μπουντεσλιγκα θα αποδειξει οτι μπορει και χωρις το ετοιμο συνολο της μπαρτσα.

Δημοσ.

εγω παρα τα πειραματα του τον Πεπ τον παραδεχομαι πληρως. απλα πιστευω με μια καλη χρονια στη Μπουντεσλιγκα θα αποδειξει οτι μπορει και χωρις το ετοιμο συνολο της μπαρτσα.

μα αυτος το εκανε ετοιμο και τελειο.δεν ηταν

Δημοσ.

ανηκω κι εγω σε αυτους που περιμενουν να αποκλειστουμε (οχι απαραιτητα να χασουμε) κι αυτο το λεω οχι επειδη θελω να ισοπεδωσω την ομαδα. Μπαρτσα ειμαι.. απλα λογικα σκεπτομενος και εχοντας υποψη και αλλες παραμετρους (γενικο ντεφορμαρισμα ομαδας, απουσια προπονητη, τρωμε ευκολα γκολ), θεωρω απιθανο να περασουμε. ευχομαι πραγματικα να το καταφερουμε κι αν γινει θα το χαρω διπλα.. απλα, δεν το βλεπω.. δυστυχως..

Δημοσ.

διαβαζω παντως διαφορες τρελες εντεκαδες στα σαιτ ελπιζω να ειναι φημες.

δε χρειαζετε πανικος και δεν ξεκινας θελωντας οπωσδηποτε 3 γκολ.2 ΘΕΛΕΙΣ.

βαλε πρωτα τα 2 και μετα βλεπεις.

αν παιξουμε φουλ επιθεση απο την αρχη(οχι με την εννοια της επιθετικοτητας) αλλα αυτης του σχηματισμου θα φαμε σιγουρα γκολ οποτε αντιο ζωη.

κατατ η γνωμη μου (εχω βαρεθει να το γραφω) ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΤΣ παιξε το κλασικο συστημα με τον ινιεστα στη θεση του και μπροστα τεγιο μεσι βιγια.αν ο τσαβι δεν ειναι ετοιμος καλυτερα να παιξει ο σεσκ εκει.δεν εμπιστευομαι τοσο μεγαλο ματς στον τιαγκο.

αν ολοι ειναι ετοιμοι δε θελω με τιποτα να δω σεσκ να ξεκιναει.

επισης δεν ξερω αν θα πρεπει να ξεκινησουμε οχι με 2 επιθετικα μπακ αλλα με ενα.ο αλμπα δε μπορει να βγει οποτε ο ντανι που ειναι τελειως ντεφορμε καλυτερα να παρει τη θεση του ο μοντογια.θα εισαι αρκετα καλυτερος αμυντικα στις αντεπιθεσεις.και ας κανει πιο πολλα ανεβασματα ο αλμπα.

αν το παιχνιδι δεν παει καλα με την εναρξη του β ημιχρονου το γυρνας σε 3-4-3(περσυνο πεπ-ειναι πολυ επιθετικο σχημα και τα δινεις ολα)

η βαζεις μεσσι στα πλαγια και βιγια κορυφη .

αυτα.εγω πιστευω ηδη εχουμε αποκλειστει απλα ηθελα να τα γραψω  :-D

μακαρι να πεσω και γω εξω θα το χαρω και γω διπλα

• Like 1
Δημοσ.

ντερπορτιβο σημερα... ελπιζω σε μια καλη εμφανιση πιο πολυ για λογους ψυχολογιας..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...