Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ το είδα καν. Κάθεστε και ασχολήστε με ένα μάτς που δεν κρίνει τίποτα, στο -13 είναι η διαφορά και στο τέλος της χρονιάς δεν θα το θυμάται κανείς αυτό το αποτέλεσμα. Όσοι μιλούν για τέλος εποχής κτλ, τι θα έλεγαν αν στον πάγκο της Ρεάλ καθόταν κάποιος Ρόουρα. Η για να το πάρουμε αλλιώς, τι θα γινόταν στα 2 τελευταία κλάσικο αν οι πάγκοι των δύο ομάδων ήταν αντεστραμμένοι;

Δημοσ.

Μια χαρα μπορεις. Ειναι ολοφανερη η επαφη, αν δε συνδιασεις και τις 2 εικονες ειναι ακομα πιο ολοφανερη απο το ολοφανερο.

Αν ηταν ετσι και τα οφσαιντ θα τα καταλαβαιναμε απο την μπροστα ή την πισω καμερα και οχι απο την πλαγια. Δεν χρειαζεται να επιμενεις σε κατι φανερα λαθος.

Πες οτι ειδες το βιντεο και πιστευεις πως ηταν πεναλτυ. Για τις συγκεκριμενες φωτο αστο.

Δημοσ.

Αν ηταν ετσι και τα οφσαιντ θα τα καταλαβαιναμε απο την μπροστα ή την πισω καμερα και οχι απο την πλαγια. Δεν χρειαζεται να επιμενεις σε κατι φανερα λαθος.

Πες οτι ειδες το βιντεο και πιστευεις πως ηταν πεναλτυ. Για τις συγκεκριμενες φωτο αστο.

Δεν εχει σχεση με οφσαιντ η φαση.

ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ επαφη υπηρξε ειναι φανερο. Οποιος λεει το αντιθετο προφανως και κανει λαθος....

Δημοσ.

Τελικά κι εγώ νομίζω πως θα μπορούσε να το δώσει πέναλτυ. Το εκβιάζει ο Άλμπα, φαίνεται οτι πέφτει πιο νωρίς, οτι θέλει να πέσει, αλλά αν το κοιτάξεις ξερά είναι πέναλτυ. Δεν είναι εύκολη φάση όμως, ο Άλμπα την έκανε δύσκολη.

Αλλά ούτως ή άλλως δεν ενδιαφέρει πολλούς αυτό το πράγμα. Και οι δύο ομάδες έχουν σοβαρότερα θέματα.

Δημοσ.

Δεν εχει σχεση με οφσαιντ η φαση.

ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ επαφη υπηρξε ειναι φανερο. Οποιος λεει το αντιθετο προφανως και κανει λαθος....

Τωρα δεν καταλαβαινεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Δεν σου ειπε κανεις οτι εχει σχεση με οφσαιντ η συγκεκριμενη φαση.

Απλα ειναι παρομοια περιπτωση.  Οπως δεν μπορεις να εκτιμησεις στο οφσαιντ την αποσταση απο την μπρος και την πισω καμερα, ετσι δεν μπορεις και εδω. Ετσι δεν μπορεις και με τον ηλιο. Που μπερδευεσαι δεν μπορω να καταλαβω.

Δημοσ.

Τωρα δεν καταλαβαινεις ή κανεις οτι δεν καταλαβαινεις? Δεν σου ειπε κανεις οτι εχει σχεση με οφσαιντ η συγκεκριμενη φαση.

Απλα ειναι παρομοια περιπτωση.  Οπως δεν μπορεις να εκτιμησεις στο οφσαιντ την αποσταση απο την μπρος και την πισω καμερα, ετσι δεν μπορεις και εδω. Ετσι δεν μπορεις και με τον ηλιο. Που μπερδευεσαι δεν μπορω να καταλαβω.

Πουθενα δεν μπερδευομαι. Η φαση ειναι ξεκαθαρη και απορω γιατι μπερδευεις τα πραγμα με ηλιους κλπ.

Δημοσ.

Ασε την φαση στην ακρη. Εσυ πιστευεις ηταν πεναλτυ, εγω πιστευω ηταν βουτια. Ακρη δεν προκειται να βρουμε εκει απο οτι καταλαβαινω.

Τωρα λεμε για τις φωτο που εβαλες για ''αποδεικτικο''. Σου εξηγησα γιατι ειναι αναξιοπιστες. Σου εδωσα και παραδειγματα γιατι ειναι αναξιοπιστες. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Πιο λιανα δεν γινεται.

Δημοσ.

Ασε την φαση στην ακρη. Εσυ πιστευεις ηταν πεναλτυ, εγω πιστευω ηταν βουτια. Ακρη δεν προκειται να βρουμε εκει.

Τωρα λεμε για τις φωτο που εβαλες για ''αποδεικτικο''. Σου εξηγησα γιατι ειναι αναξιοπιστες. Σου εδωσα και παραδειγματα γιατι ειναι αναξιοπιστες. Δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Πιο λιανα δεν γινεται.

Μου εδωσες ενα τελειως ακυρο παραδειγμα με τον ηλιο. Δεν το παιρνει κανείς σοβαρα φυσικα αυτο. Αυτο που παιρνει σοβαρα ειναι τα ματια του και τις 2 φωτογραφιες που εβαλα που δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε οποιον εχει το προνομια της ορασης οτι υπαρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ επαφη και ετσι ειναι καθαρο πεναλτι.

Επισης δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω και τι εσυ, αλλά το τι δειχνουν τα γεγονοτα. Και τα γεγονοτα δηλαδη οι φωτογραφιες δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι υπαρχει επαφη και αρα ηταν αμεσο φαουλ και αρα ηταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ πεναλτυ που δεν εδωσε. Και οποιος δεν το βλεπει αυτο λυπαμαι αλλά δεν εχει καμια σημασια.

Δημοσ.

Μου εδωσες ενα τελειως ακυρο παραδειγμα με τον ηλιο. Δεν το παιρνει κανείς σοβαρα φυσικα αυτο. Αυτο που παιρνει σοβαρα ειναι τα ματια του και τις 2 φωτογραφιες που εβαλα που δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ σε οποιον εχει το προνομια της ορασης οτι υπαρχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ επαφη και ετσι ειναι καθαρο πεναλτι.

Επισης δεν εχει σημασια τι πιστευω εγω και τι εσυ, αλλά το τι δειχνουν τα γεγονοτα. Και τα γεγονοτα δηλαδη οι φωτογραφιες δειχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι υπαρχει επαφη και αρα ηταν αμεσο φαουλ και αρα ηταν ΞΕΚΑΘΑΡΟ πεναλτυ που δεν εδωσε. Και οποιος δεν το βλεπει αυτο λυπαμαι αλλά δεν εχει καμια σημασια.

Ο ηλιος ηταν το πιο απλοικο παραδειγμα που βρηκα πως ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εκτιμησεις την αποσταση απο καμερα που βρισκεται μπρος και πισω.

Κανε μονος σου ενα πειραμα ρε φιλε δεν ξερω τι αλλο να σου πω. Βαλε δυο αντικειμενα (δυο ξυλα π.χ.) την 1η φορα σε αποσταση 5 cm μεταξυ τους και την 2η να εφαπτονται. Και τραβα φωτογραφια απο μπροστα απο αποσταση 3 μετρων. Αν δεν το καταλαβεις και ετσι...

Η' πες μου τον λογο για τον οποιο οταν θελουμε να δουμε αν μια φαση ειναι οφσαιντ κοιταμε την πλαγια καμερα και οχι την μπρος ή την πισω. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ?

Οσες φορες και να πεις ΞΕΚΑΘΑΡΑ (ισως θες να το πιστεψεις και ο ιδιος) το θεμα ειναι πως απο το βιντεο φανηκε η βουτια.

Δημοσ.

Παιδια ελεος ηταν πεναλτι μη συζητατε αλλο τα αυτονοητα ..

Τον βρηκε στο καλαμι και με δυναμη μαλιστα.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ελεος ηταν πεναλτι μη συζητατε αλλο τα αυτονοητα ..

Τον βρηκε στο καλαμι και με δυναμη μαλιστα.

Να χτυπησε το καλαμι στο εδαφος παιζει παντως. Τετοιο σαλτο που εκανε...

Ρε παιδια σε αυτες τις φασεις δεν πρεπει να γινεται καν συζητηση. Και εγω στην κανονικη ροη του αγωνα νομισα πως ηταν πεναλτυ. Το replay ομως ειναι ξεκαθαρο. Ο τυπος βουταει και βουταει και προκλητικα μαλιστα.

Δειτε το προσεχτικα και ξεχαστε τα οπαδικα. Εξαλλου το σημερινο ματς ειχε λογους γοητρου μονο. Ξεφτυλιζεται το ποδοσφαιρο με αυτους τους θεατρινισμους.

http://www.youtube.com/watch?v=0qv8_4-0XFU&feature=player_embedded

Δημοσ.

παλι χωμα ειμασταν χτες; δεν το ειδα...

παντως ειναι ξεφτιλα να μη μπορουμε να παρουμε ενα δυσκολο ματς. με μαγιορκες, οσασουνες κλπ να πεταμε και στην πρωτη σοβαρη ομαδα να κλαταρουμε.

plan B! απο περσυ το λεμε....

Δημοσ.

Ναι παλι πολυ μετρια..

Σε ολα τα ματς φετος επιθετικα ηταν χαλια η ομαδα, καμια σχεση με τις ευκαιριες που εβγαζε περυσι και προπερσι

Καλα αμυντικα ειναι τραγικη, σε 3 ματς 7 γκολ!! Ουτε κερκυρα να ηταν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...