alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Aν παρουμε εμεις τα 3 τελευταια παιχνιδια δε μας νοιαζει οτι και να κανουν αυτοι ...
johnyboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ε πως να χάσει όταν μία το κοράκι και μια η αντίπαλοι ανοίγουν τα πόδια.
Tilemaxx Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Χθές δεν άνοιξε καθόλου τα πόδια η Οσασούνα, πήρε το τρίποντο με τον Ρονάλντο στο '90. Αν έχανε χθές είχε τελειώσει το πρωτάθλημα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2010 από Tilemaxx
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Αν παρουμε και Βιγια και Αρσαβιν παντως θα πρεπει στανταρ να γινει χωρος στον παγκο για τον Ιμπραιμοβιτς .... Ποιος θα πρωτοπαιξει με ολους αυτους που θα μαζευτουν .... Μηπως φυγει τελικα ο Κρικιτς οντως ....
johnyboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Απλά θα πάρει η Σίτυ τον Ιμπραίμοβιτς και θα είμαστε όλοι κυριλέ.
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Απλά θα πάρει η Σίτυ τον Ιμπραίμοβιτς και θα είμαστε όλοι κυριλέ. Που το ακουσες αυτο ... Πες το μου οτι βγαινει απο εγκυρη πηγη να χαρω ο ανθρωπος ...
VAssassin Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Πήραμε τώρα όλες τις φήμες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες και βγάλαμε το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας; Πιθανότατα τίποτα απ' αυτά δεν θα γίνει, ούτε θα υποβιβαστεί στον πάγκο ο παίχτης με το 2ο ακριβότερο συμβόλαιο. Λογικά θα έρθει ένας παίχτης εντεκαδάτος που θα πάρει το συμβόλαιο που φέτος χωρίς λόγο είχε ο Ανρί (και είναι και μεγάλο, 8 εκ., αν δεν κάνω λάθος), ίσως κι ένας χαφ (ειδικά αν φύγει ο Τουρέ) και τέλος. ΥΓ. Μην το θεωρείτε καθόλου δεδομένο ότι η Valencia θα πουλήσει τους δύο καλύτερους της παίχτες (Villa, Silva)...
alexis333 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Του Αρσαβιν δεν νομιζω να ειναι φημη ... Αφου το δηλωσε ξεκαθαρα απο οσο διαβαζω στα σαιτς .... "Το καλοκαιρι παω Μπαρτσελονα" Εκτος κι αν κανω λαθος να μου πει καποιος να μην ζω σε αυταπατες .... Πιο πολυ φημη μου φαινεται του Βιγια ..
VAssassin Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μα ένα παραλήρημα του Αρσάβιν είναι. Ότι θέλω να παίξω εκεί και απέδειξα ότι μπορώ και θα πάω μπλα μπλα μπλα... Αν τα έχει πει κιόλας και δεν είναι κατασκεύασμα των media... O Αρσάβιν αν ήταν θα είχε πάει πριν τον πάρει η Άρσεναλ αλλά η Barcelona δεν τον ήθελε. Γιατί να τον θέλει τώρα;
alexis333 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μα ένα παραλήρημα του Αρσάβιν είναι. Ότι θέλω να παίξω εκεί και απέδειξα ότι μπορώ και θα πάω μπλα μπλα μπλα... Αν τα έχει πει κιόλας και δεν είναι κατασκεύασμα των media... O Αρσάβιν αν ήταν θα είχε πάει πριν τον πάρει η Άρσεναλ αλλά η Barcelona δεν τον ήθελε. Γιατί να τον θέλει τώρα; Επειδη ισως τωρα απεδειξε στη Μπαρτσα πως αξιζει να τον παρει ....
VAssassin Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Πώς το απέδειξε; Με το να βάλει 15 γκολ; Μην ξεχνάμε ότι είναι και 29 χρονών πλέον. Από πλευράς Barcelona δεν ακούστηκε τίποτα, μόνος του τα λέει (αν τα λέει) και τυχαίνει να έχει και συμβόλαιο με την Άρσεναλ.
alexis333 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Θα δουμε το καλοκαιρι ποιες μεταγραφες θα γινουν και ποιες οχι ... Τωρα μονο φημες εχουμε .. Παντως φαινεται να ειπε πως θα τον ακολουθησει και ο Clichy στη Μπαρτσα ... Αριστερο μπακ ε .. ?? Χρειαζομαστε και εκει καποιον ... Καλη κινηση μου φαινεται.. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2010 από alexis333
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα