LRoi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αν όμως η ίδια φάση γινόταν υπέρ της Ρεάλ και δινόταν το πέναλτι στο 93, δεν θα γελούσες.
johnll Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να περάσει την Μιλαν..ειδικά αν παρουσιαστεί έτσι επιθετικά..
MJBulls23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Κανένα πέναλτι. Ορισμός της βουτιάς. Λογική αντίδραση. Όταν δεν σου σφυρίζει τον ορισμό του πέναλτι, αντιδράς. Προφανως και καποιος δεν ξερει τι του γινεται. Ή το ειδε λαθος τελοσπαντων, βιαστικά, κλπ. Δεν το ειδα οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλά θα το δω για να παρω μερος στην κοντρα....
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εδώ εσύ βλέπεις ότι δεν είναι πέναλτυ δηλαδή?
kirileman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αυτό θέλει να δει, αυτό βλέπει. Σαν τον Steve τον Jobs ένα πράγμα. Δηλαδή, δε φτάνει που παραδεχόμαστε την ανωτερότητα του άλλου, όχι, δεν του αρκεί.
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αυτή η φιλοσοφία του εγώ πιστεύω αυτό εσύ κάτι άλλο μπορεί να δουλεύει όταν μιλάς για θρησκείες και πολιτική αλλά σε αυτην την περίπτωση υπάρχουν κανονισμοί που προσδιορίζουν τι είναι πεναλτυ και τι όχι. Οπότε εγώ γνωρίζω πως είναι πέναλτυ και εσύ δεν θες να δείς πως είναι.
Cygnus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Αν είναι να το πάμε έτσι απόλυτα μπορώ και εγώ να πω ότι γνωρίζω πως δεν είναι πέναλτυ και εσύ δεν θες να δείς πως δεν είναι. Δεν υπάρχει κανονισμός που να λέει ότι βουτιά στην περιοχή είναι πέναλτι.
LRoi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Υπάρχει επαφή αδερφέ. Αν δεν την βλέπεις, φόρα κυάλια, ανάποδα.
MJBulls23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Εδώ εσύ βλέπεις ότι δεν είναι πέναλτυ δηλαδή? Απλωμενο ποδι την ωρα που παει να περασει ο επιθετικος, πεντακαθαρη επαφη που τον εμποδιζει να παει στη μπαλα, αμεσο φαουλ και πεναλτυ (χωρις βεβαια να εχει καμια σημασια ως προς την αποφαση οτι ο Αντριανο κανει την πτωση του υπερβολικη και κανει το μαρκαρισμα να φαινεται τραγικοτερο απο οτι ειναι). Οποιος δεν το βλεπει οτι ειναι 100% διχως καμια αμφιβολια πεναλτυ, ειναι τυφλος ή ανοητος(με μικρη ευφυια δηλαδη) ή κομπλεξικος ή υποκριτης. Μεγαλη ευνοια λογω αυτης της αποφασης λοιπον υπερ της Ρεαλ Μ. Δεν μου κανει καμια εντυπωση βεβαια αυτο....
gas83 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 δε το δα το ματς(δουλευα) αλλα ειχα πει οτι ειναι ψιλοαδιαφορο. εγω αν ημουν τιτο θα εδινα εντολη να ξεκουραστουν οι περρισοτεροι και σε αυτο αλλα και στο επομενο με λα κορουνια μπας και εχουμε την απαιτουμενη φρεσκαδα με μιλαν και κανουμε το θαυμα. απο οτι ειδα στα σαιτ ως ψιλοαδιαφορο το αντιμετωπισαν και οι ομαδες μιας και δεν πρεπει να γινε καλο ματς οποτε παμε παρακατω. δε με ενοχλησε καν το σημερινο(δε χανουμε και κατι αλλωστε) και ουτε με ενδιαφερει αν ηταν πεναλτυ. πιο πολυ με ενδιαφερει η εικονα της ομαδος τελευταια και αυτη ειναι μια τραγικη για τα δεδομενα της μπαρτσα εικονα. για προπονητη και λοιπα νομιζω ολοι τα ξερουμε ελπιζουμε να γυρισει γρηγορα ο τιτο μπας και παρουν μπρος. παντως η διοικηση θα πρεπει να κριθει στο τελος της χρονιας για την αποφαση να συνεχισουμε χωρις προπονητη σε μια περιοδο που πηγαιναμε τρενο.μαλλον αυτο θα ειναι και αυτο που θα μας κανει να χασουμε καποιους τιτλους. να πουμε βεβαια οτι ειναι λιγο δυσκολη η αποφαση μιας και δε μπορεις απο τη μια στιγμη στην αλλη να απωλησεις καποιον που εχει προβλημα υγειας.θα ηταν καπως. απλα το αναφερω γιατι δειχνει οτι ειναι το σημαντικοτερο προβλημα που εχουμε αυτη τη στιγμη
CROM271 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0qv8_4-0XFU&feature=player_embedded Το παιδι θετει υποψηφιοτητα για τους ολυμπιακους αγωνες στην καταδυση. Καμια επαφη. Καθαρη βουτια. Κατα τα αλλα ο Special one εσπασε πλακα σημερα βαζοντας την 2η ομαδα, κανοντας γιογιο για ακομα μια φορα τους special πελατες του...
MJBulls23 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Απο τη στιγμη που υπαρχει ξεκαθαρη επαφη τετοιου ειδους ειναι αμεσο φαουλ και πεναλτυ! Παμε παρακατω τωρα: απο εκει και μετα εαν ο Αντριανο θεωρηθει οτι πηγε να το κανει θεαματικοτερο απο οτι ηταν(που συμφωνω οτι ετσι συνεβη) μπορει να δεχτει μια κιτρινη καρτα για αυτο. Με την παραβαση του πεναλτυ φυσικα να συνεχιζει να υφισταται. Μην προσπαθεις να κάνεις το ασπρο μαυρο λοιπον. Εκτός και αν πραγματι βλεπεις οτι το ασπρο ειναι μαυρο, οποτε δεν μπορουμε να σε βοηθησουμε σε τιποτα και απλως θα ελπιζουμε να μην συμμετεχεις συχνα σε συζητησεις για να μην αναγκαζομαστε να διαβαζουμε οτι το ασπρο ειναι μαυρο. http://www.youtube.com/watch?v=0qv8_4-0XFU&feature=player_embedded Το παιδι θετει υποψηφιοτητα για τους ολυμπιακους αγωνες στην καταδυση. Μην γινεστε παλι γραφικοι. Καμια επαφη. Καθαρη βουτια. Το ξαναβαζω λοιπον: Καθαρη επαφη. Μια εικονα 1000 λεξεις, 2 εικονες 2000 λεξεις αλλά φαινεται θελει και συμπληρωμα για να δουνε μερικοι το αυτονοητο. Κατα τα αλλα ο Special one εσπασε πλακα σημερα βαζοντας την 2η ομαδα, κανοντας γιογιο για ακομα μια φορα τους special πελατες του... Αυτο τωρα ειναι αστειο? Ως περυσι ο Μουρινιο μετραγε τις ηττες απο την Μπαρτσελονα και κλεινοταν σπιτι και παρακαλουσε να φαει οσο το δυνατον λιγοτερα γκολ πριν απο τα ματς με την Μπαρτσελονα. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2013 από MJBulls23 3
Sred Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Καθαροτατο πεναλντι ηταν που δεν δοθηκε οποιος ξερει εστω και λιγο τους ορισμους καταλαβαινει. Τωρα για την ομαδα δεν εχω να πω και εγω κατι,απο του χρονου οπως ειπε και ο kirileman θα δουμε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα