demessakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Να φερω και εγω ενα παραδειγμα. Παιζει ο παναθηναικος ή ο ολυμπιακος μεσα στην Μπαρτσελονα ή τη Ρεαλ. Ισχυουν οι κανονισμοι του demmesakis τρωνε 8 γκολ με απειρες ευκαιριες και τελειωνει το παιχνιδι. Ειναι θεαμα αυτο ή το απολυτο ξενερωμα? Καταρχην μια καλα στημενη αμυνα (για οσους φυσικα δεν βλεπουν επιφανειακα το ποδοσφαιρο) ειναι και αυτην θεαμα. Προσεξατε κανενας τι εχει κανει ο μεγιστος Μουρινιο στην αμυνα χτες? Δεν ειναι ποδοσφαιρο αυτο? Δεν χαιρεσαι να το βλεπεις? Μαθηματα προπονητικης εδωσε παλι χτες. Όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο, μη βάζεις στην συζήτηση το ελληνικό πρωτάθλημα. Υποβιβάζεις το άθλημα. Απόλυτο ξενέρωμα είναι να κάθεσαι να δεις ένα ματς, και να βλέπεις μόνο την μια να παίζει ποδόσφαιρο. Και όχι, δεν θεωρώ τακτική το ταμπούρι. Έστω, όχι τόσο, όσο θεωρώ τις πάσες και την ανάπτυξη. Προτιμώ και θεωρώ πιο θεαματικό το ποδόσφαιρο ανάμεσα σε δυο ομάδες, που δεν φοβάται η μια την άλλη. Έχεις αναρωτηθεί, γιατί τόσος κόσμος βλέπει τα ντέρμπι; Αν, όσοι δεν βλέπουν επιφανειακά το παιχνίδι, διαφωνούν, ας επικεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και τους αξίζει περισσότερο, και σίγουρα δεν θα λείψουν από τις ξένες ομάδες . Μου άρεσε πάντως η παρομοίωση που έκανες του μέγιστου Μουρίνιο, με τους (επίσης μέγιστους να υποθέσω; ) προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Μεταξύ μας, μιας και φαίνεσαι να λατρεύεις το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη και ο (μέγιστος; ) Σούλης Παπαδόπουλος να ήταν στον πάγκο της Ρεάλ, πάλι αμυντικά θα την έστηνε. Ή αν θες και το αντίστροφο, ακόμη και στον Πλατανιά να ήταν ο μέγιστος Μουρίνιο, σε ένα ματς Μπαρτσελόνα - Πλατανιάς, πάλι αμυντικά θα έστηνε την ομάδα. Μιλάμε το άτομο, είναι πανέξυπνο...
CROM271 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μαλλον αλλο μηνυμα διαβασες αλλα θα απαντησω. Όταν μιλάμε για το ποδόσφαιρο, μη βάζεις στην συζήτηση το ελληνικό πρωτάθλημα. Υποβιβάζεις το άθλημα. Ποιο ελληνικο πρωταθλημα ρε ανθρωπε? Αντιστοιχο παραδειγμα με το δικο σου εφερα και ανεφερα Παναθηναικο Ολυμπιακο να το κανω πιο λιανα. Αντε βαλε Αντερλεχτ και Αμβουργο αν θες στην θεση τους. Αυτο που θελω να σου πως ειναι πως αυτες οι ομαδες με τους κανονισμους που θες να αλλαξουν δεν υπαρχει περιπτωση να νικησουν ΠΟΤΕ μεσα στην Μπαρτσελονα και την Ρεαλ. Θα φανε 8 γκολ θα δουμε το θεαμα (ο θεος να το κανει) που θες και θα χασεις ολη την μαγεια του ποδοσφαιρου ετσι απλα. Απόλυτο ξενέρωμα είναι να κάθεσαι να δεις ένα ματς, και να βλέπεις μόνο την μια να παίζει ποδόσφαιρο. Και όχι, δεν θεωρώ τακτική το ταμπούρι. Έστω, όχι τόσο, όσο θεωρώ τις πάσες και την ανάπτυξη. Προτιμώ και θεωρώ πιο θεαματικό το ποδόσφαιρο ανάμεσα σε δυο ομάδες, που δεν φοβάται η μια την άλλη. Έχεις αναρωτηθεί, γιατί τόσος κόσμος βλέπει τα ντέρμπι; Η Ρεαλ επαιξε ταμπουρι χτες? Ο ανθρωπος εχει δωσει ρεσιταλ σε στησιμο ομαδας χτες και τους εκανε γιογιο και σε αμυνα και σε επιθεση. Με την Μιλαν δεν το ειδα ολο αλλα το μισο. Και εκει καμια σχεση με ταμπουρι. Ξεβρακωμα κανονικα ηταν παλι οσο ειδα. Και αξιζε να δεις το ματς μονο για το παιχνιδι της Μιλαν. Το αντιθετο απο οτι λες δηλαδη. Αν, όσοι δεν βλέπουν επιφανειακά το παιχνίδι, διαφωνούν, ας επικεντρωθούν στο ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και τους αξίζει περισσότερο, και σίγουρα δεν θα λείψουν από τις ξένες ομάδες . Μου άρεσε πάντως η παρομοίωση που έκανες του μέγιστου Μουρίνιο, με τους (επίσης μέγιστους να υποθέσω; ) προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Ενταξει αυτο το ονειρευτηκες σιγουρα. Που το λεω αυτο ειμαι περιεργος. Μεταξύ μας, μιας και φαίνεσαι να λατρεύεις το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμη και ο (μέγιστος; ) Σούλης Παπαδόπουλος να ήταν στον πάγκο της Ρεάλ, πάλι αμυντικά θα την έστηνε. Ή αν θες και το αντίστροφο, ακόμη και στον Πλατανιά να ήταν ο μέγιστος Μουρίνιο, σε ένα ματς Μπαρτσελόνα - Πλατανιάς, πάλι αμυντικά θα έστηνε την ομάδα. Μιλάμε το άτομο, είναι πανέξυπνο... Τωρα θες να μου πεις πως χτες η Μπαρτσελονα επαιξε πιο επιθετικα απο την Ρεαλ. Επειδη εκανε πιο πολλες πασες και ειχε κατοχη. Ρε κοιταξτε λιγο σε βαθος το παιχνιδι και την τακτικη και μην βλεπετε απλα ενα ματς. Τελοσπαντων επειδη την τραβηξαμε αλλου την συζητηση. Το θεμα ηταν η αλλαγη κανονισμων που ελεγες. Εγω την αποψη μου την ειπα. Το θεμα ειναι πως δεν βλεπω και κανενα αλλο να σε υποστηριζει. Μηπως πρεπει να το ξανασκεφτεις? Α και κατι για το σχολιο μου πριν Α να μην ξεχασω. Να αλλαξουμε και τους κανονισμους απο του χρονου οπωςειπε και ενας φιλος καποια post πριν μπας και βαλουμε κανενα γκολ. στο οποιο αντεδρασες και για χαρη της συζητησης δεχτηκα πως δεν εννουσες μονο την Μπατσελονα. Προφανως και πιστευω το σχολιο μου 100% μιας και τετοιες συζητησει για ταμπουρια και φορτηγα μονο απο φιλαθλους της Μπαρτσελονα ακουγονται. Λες και στην Μαντσεστερ, στην ρεαλ , στην μπαγερν κλπ δεν παιζουν ταμπουρι. Μονο εσεις διαμαρτυρεστε ομως... Υ.Γ. Ελπιζω να μην ισχυει το 1ο μου ποστ και να με τρολαρεις ασυστολα παντως. Απο την αλλη βεβαια ακομα ελπιζω να τρολαρεις παντως και ας πηγε τζαμπα τοσο γραψιμο Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από CROM271
johnll Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλά το μήνυμα με τις αλλαγές στους κανονισμούς με έκανε να γελάσω απίστευτα μετά απο συνεχόμενες κουραστικές μέρες 1
CROM271 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλά το μήνυμα με τις αλλαγές στους κανονισμούς με έκανε να γελάσω απίστευτα μετά απο συνεχόμενες κουραστικές μέρες Δυστυχως στο γελιο επρεπε να εχω μεινει και εγω αλλα με τρωει ο κωλος μου και τωρα γραφω κατεβατα βραδυατικα προσπαθωντας να δικαιολογησω τα αυτονοητα.
demessakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δυσκολεύεις την συζήτηση με την μη σωστή χρησιμοποίηση των σπόιλερ. Θα προσπαθήσω όμως όσο μπορώ να την διευκολύνω. Στο 1 κόκκινο που λες: Έχω απαντήσει ήδη, πως θα έπαιζαν αυτές οι ομάδες. Αν ξαναδιαβάσεις προηγούμενα μηνύματά μου, θα βρεις και την απάντησή που ψάχνεις Στο 2ο: Δεν διαβάζεις όλο μου το μήνυμα. Πιο κάτω το αναλύω περισσότερο Στο 3ο: Κάποιος ανέφερε πως Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα έτρωγαν από 8 γκολ. Πως θα φάνε 8 γκολ; Παίζοντας επίθεση; Όχι φυσικά, γιατί εννοούσες την άμυνα. Σκέψου τώρα, το στήσιμο της ομάδας του Μουρίνιο (Φαντάστηκα πως ήθελες να το γράψεις διαφορετικά, αλλά έτσι το έγραψες, δεν φταίω εγώ ) Στο 4ο: Για να σε βοηθήσω, περισσότερο ποια ομάδα πατούσε περισσότερο στο άλλο μισό; Βουαλά! Έλαβες την απάντησή σου Μαλλον αλλο μηνυμα διαβασες αλλα θα απαντησω. Τελοσπαντων επειδη την τραβηξαμε αλλου την συζητηση. Το θεμα ηταν η αλλαγη κανονισμων που ελεγες. Εγω την αποψη μου την ειπα. Το θεμα ειναι πως δεν βλεπω και κανενα αλλο να σε υποστηριζει. Μηπως πρεπει να το ξανασκεφτεις? Α και κατι για το σχολιο μου πριν Α να μην ξεχασω. Να αλλαξουμε και τους κανονισμους απο του χρονου οπωςειπε και ενας φιλος καποια post πριν μπας και βαλουμε κανενα γκολ. στο οποιο αντεδρασες και για χαρη της συζητησης δεχτηκα πως δεν εννουσες μονο την Μπατσελονα. Προφανως και πιστευω το σχολιο μου 100% μιας και τετοιες συζητησει για ταμπουρια και φορτηγα μονο απο φιλαθλους της Μπαρτσελονα ακουγονται. Λες και στην Μαντσεστερ, στην ρεαλ , στην μπαγερν κλπ δεν παιζουν ταμπουρι. Μονο εσεις διαμαρτυρεστε ομως... Υ.Γ. Ελπιζω να μην ισχυει το 1ο μου ποστ και να με τρολαρεις ασυστολα παντως. Το αν θα με υποστηρίξει ο οποιοσδήποτε, ποσώς με ενδιαφέρει. Έχω συζητήσει με άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο (θεατές και πραγματικούς διαιτητές), άτομα σκεπτόμενα, και κανείς τους δεν έφερε αντίρρηση (το αν δεν θα με πιστέψεις, δες το παραπάνω bold). Το να κάτσω να μιλήσω με άτομα που βλέπουν περισσότερο ελληνικό πρωτάθλημα, από ποδόσφαιρο, που περισσότερο τους ενδιαφέρει να χάσει ο αντίπαλος, από το να κερδίσει η ομάδα τους, να ξέρεις, πως η διαφωνία μου μαζί τους, με κάνει να κατανοώ ακόμη περισσότερο για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και άντε τώρα να εξηγήσεις στον Έλληνα αυτόν, τι είναι θέαμα και τι όχι. Αν ένιωθα κόμπλεξ, και ήθελα υποστήριξη σε ένα φόρουμ, κάλλιστα θα μπορούσα να φτιάξω ένα 2ο ακάουντ, δεν νομίζεις; Αυτό που ήθελα να θίξω, όπως το έχω αναφέρει, ήταν να γίνει το άθλημα πιο θεαματικό-ελκυστικό. Δεν γίνεται την μια η Μίλαν, την άλλη η Ρεάλ, την άλλη η Μάντσεστερ, την άλλη η ομάδα μου, να προσελκύει εκατομμύρια μάτια, και οι της UEFA, να μην μπορούν με κάποιο τρόπο να το υποστηρίξουν. Όταν κάτι θεωρείται διαφήμιση για σένα, δεν το παρατάς, ούτε το βάζεις μαζί με τον σωρό. Εν τέλει, έγραψα μια άποψη και σου ζήτησα μιας και διαφωνείς, να προτείνεις κάτι άλλο. Επειδή ίσως να μην έχεις ιδέες, να προσπαθείς η συζήτηση να καταλήξει στο "... να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Αυτό, δεν είναι κατεξοχήν δικό σου χάρισμα, μιας και χαρακτηρίζει την πλειοψηφία μιας ολόκληρης ελληνικής γενιάς. Όσο για τα υπόλοιπα ήμουν σαφής. Αν θεωρείς πως είμαι της άποψης, π.χ. πως η Ρεάλ κόντρα στην Εσπανιόλ (τυχαία ισπανική ομάδα πλην της Μπαρτσελόνα), δεν θα είναι χάρμα οφθαλμών, κάνεις τεράστιο λάθος. Αλλά όταν μου λες, τι θα έκανε η Μπαρτσελόνα (ίσως λόγο του τόπικ; ) κόντρα στην μια και κόντρα στην άλλη, και δεν αναφέρεις άλλες ομάδες, είμαι αναγκασμένος, να κάνω λόγο για την Μπαρτσελόνα . Στο σπόιλερ που αναφέρεις, σου εξήγησα το λάθος σου. Το αρχικό μήνυμα είναι εκεί. Δες που κάνω λόγο για Μπαρτσελόνα, και που για θεαματικές ομάδες. Και σε άλλο σχόλιο, κάνω λόγο, όταν πλέον η συζήτηση έγινε Μπαρτσελόνα vs. the world, όσο εύκολο είναι να βάλουμε γκολ, άλλο τόσο εύκολο είναι να δεχτούμε. Προχθές, 3 γκολ δεχτήκαμε από αντεπιθέσεις... Αν έχεις άλλη λέξη για το "ταμπούρι", που να γελοιοποιεί με τον ίδιο τρόπο την "σούπερ αμυντική τακτική", θα ήθελα να μου την πεις, για να πλουτίσω το λεξιλόγιό μου. Περισσότερο ήθελα να γίνει μια όμορφη συζήτηση επί του θέματος. Παράδειγμα, διαφωνώ σε αυτό, και θα πρότεινα αυτό. Αλλά λάθος μου, να ψάχνω πολιτισμό σε ένα φόρουμ, όπου αρκετά μέλη, αν και υποστηρίζουν θεαματικές ομάδες, είναι ταυτόχρονα και κατά του θεάματος, και δεν επιβάλλει κυρώσεις σε διπλά ακάουντ, δεν νομίζεις;
CROM271 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι πως το ποδοσφαιρο δεν χρειαζεται να αλλαξει κανονισμους για να γινει θεαματικο. Το γεγονος οτι η Μπαρτσελονα δεν μπορει να βαλει γκολ σε κλειστες αμυνες ειναι γιατι εχει γινει πλεον απιστευτα προβλεψιμη. Το εκανε μια το εκανε δυο την αποκρυπτογραφησαν. Πιστευεις πριν 2 χρονια η Μπαρτσελονα θα ειχε προβλημα να σπασει την αμυνα της Μιλαν? Το προβλημα δεν ειναι το ταμπουρι (οπως λες) της Μιλαν αλλα το παιχνιδι της Μπαρτσελονα. Εγω παντως δεν ακουω κανενα να διαμαρτυρεται πως δεν βλεπουμε θεαμα στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Το αντιθετο μαλιστα. Τα τελευταια χρονια βλεπουμε πολυ καλο θεαμα. Τωρα αν εσυ εννοεις θεαμα να μπαινουν 10 γκολ σε καθε αγωνα εχεις διαλεξει λαθος αθλημα...
demessakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πιο, σημαίνει περισσότερο. Και δεν νομίζω κανένας φίλαθλος (και όχι οπαδός) να μην ήθελε να βλέπει περισσότερο θέαμα . Όσο για την Μπαρτσελόνα, το ότι έτυχαν 2 στραβά αποτελέσματα, δεν φταίει τόσο η αποκρυπτογράφηση, αλλά το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Αν δεν ήταν σε φόρμα και πριν 2 χρόνια, τα ίδια αποτελέσματα θα υπήρχαν. Το να υπάρξει κακό αποτέλεσμα σε περίοδο φόρμας, κάνει το ποδόσφαιρο απρόβλεπτο και συνάμα όμορφο. (Όπως καταλαβαίνεις από τα παραπάνω, οι φορμαρισμένες ομάδες, παίζουν πιο θεαματικά) Για το θέμα σχετικά με το θέαμα, ακούς συχνά, να λένε: - εκπληκτικό ματς... αλλά χωρίς σκορ. - η ομάδα έπαιξε εξαιρετική μπάλα... και δέχτηκε τόσα γκολ, ενώ μπορούσε να δεχτεί τόσα. - φίλε εντάξει, η ομάδα πετάει... έφαγε μόνο τόσα γκολ. - η ομάδα απόψε, παρέδωσε μαθήματα ταμπουριού (αφού δεν λες άλλη λέξη). (Δεν λέω πως η άμυνα δεν παίζει σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Όλα από 'κει ξεκινάνε. Αλλά καλό είναι να μην μένουν μόνο εκεί.) Όταν ακούς για θέαμα, δεν σου έρχονται στο μυαλό περισσότερο οι γερμανικές και οι αγγλικές ομάδες από τις ιταλικές και τις ελληνικές; Το ποδόσφαιρο, ευτυχώς ή δυστυχώς, συνεχίζει να εξελίσσεται. Οι άμυνες του παρελθόντος, πλέον έχουν δώσει την σκυτάλη στην επίθεση (π.χ. φαντάσου τους 10 καλύτερους ποδοσφαιριστές, αυτή την στιγμή, για σένα). Άρα οι κανονισμοί, καλώς για μένα, θα συνεχίζουν να το ενισχύουν, όσο κι αν κάποιοι συνεχίζουν να μένουν στο παρελθόν .
CROM271 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ειλικρινα σε εχασα. Μπερδεψες πολλα πραγματα και τελικα δεν εβγαλα νοημα τι θες να πεις. Μονο κατι θα σχολιασω. Το τσιρκο του γερμανικου πρωταθληματος το θεωρεις θεαμα? Παει ο καθε πικραμενος επιθετικος και γινεται σκορερ? Καλυτερα να δω πιτσιρικια να παιζουν στην παιδικη χαρα... Το ποδόσφαιρο, ευτυχώς ή δυστυχώς, συνεχίζει να εξελίσσεται. Οιάμυνες του παρελθόντος, πλέον έχουν δώσει την σκυτάλη στην επίθεση (π.χ.φαντάσου τους 10 καλύτερους ποδοσφαιριστές, αυτή την στιγμή, για σένα).Άρα οι κανονισμοί, καλώς για μένα, θα συνεχίζουν να το ενισχύουν, όσοκι αν κάποιοι συνεχίζουν να μένουν στο παρελθόν . Ποιοι κανονισμοι ενισχυουν ρε φιλε. Ποιος κανονισμος αλλαξε τοσα χρονια? Και οταν λεω κανονισμος δεν εννοω το πλεονεκτημα υπερ του επτιθεμενου. Αυτο ειναι προσθηκη, πινελια. Εννοω σαν αυτα που προτεινεις εσυ. Εσυ θες να αλλαξεις ολη τη δομη του ποδοσφαιρου και να το κανεις τζουντο!!! Ημαρτον δηλαδη. Έχω συζητήσει με άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο (θεατές καιπραγματικούς διαιτητές), άτομα σκεπτόμενα, και κανείς τους δεν έφερεαντίρρηση Εγω δεν θελω να σου πω τι μου ειπαν σε οσους το ειπα. Μπαρτσελονιστες και μη... Τελος δεν σχολιαζω αλλο βαρεθηκα...
demessakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ειλικρινα σε εχασα. Μπερδεψες πολλα πραγματα και τελικα δεν εβγαλα νοημα τι θες να πεις. Μονο κατι θα σχολιασω. Το τσιρκο του γερμανικου πρωταθληματος το θεωρεις θεαμα? Παει ο καθε πικραμενος επιθετικος και γινεται σκορερ? Καλυτερα να δω πιτσιρικια να παιζουν στην παιδικη χαρα... Ποιοι κανονισμοι ενισχυουν ρε φιλε. Ποιος κανονισμος αλλαξε τοσα χρονια? Και οταν λεω κανονισμος δεν εννοω το πλεονεκτημα υπερ του επτιθεμενου. Αυτο ειναι προσθηκη, πινελια. Εννοω σαν αυτα που προτεινεις εσυ. Εσυ θες να αλλαξεις ολη τη δομη του ποδοσφαιρου και να το κανεις τζουντο!!! Ημαρτον δηλαδη. Εγω δεν θελω να σου πω τι μου ειπαν σε οσους το ειπα. Μπαρτσελονιστες και μη... Τελος δεν σχολιαζω αλλο βαρεθηκα... Το μπέρδεμα που λες, υφίσταται από την αρχή, επειδή τάχθηκες υπέρμαχος κατά του θεάματος, αν και απέδειξες πως υποστηρίζεις θεαματικές ομάδες. Όταν αποφασίσεις αν σου αρέσει το θέαμα ή όχι, ίσως να μπορέσουμε στο μέλλον να κάνουμε μια εποικοδομητική συζήτηση. Έχω καταλάβει, πως αν και διάβασες τα μηνύματά μου, κόλλησες σε συγκεκριμένες λέξεις, το οποίο επιδείνωσε ραγδαία την όποια κατάσταση. Η σούπερ λίγκα είναι θεαματικότερη από την μπουντεσλίγκα. Ειλικρινά, αν σχολιάσω κάτι επ' αυτού, θα χάσει αυτή η φράση κάτι από την μαγεία της. Είναι τέλεια! Νομίζω φαντάζεσαι πόσο με ενδιαφέρει τι είπαν όσοι τους το είπες, ε; Και μόνο ότι τους το είπες, δείχνει πολλά! Επίσης, το ότι κάποιος υποστηρίζει Μπαρτσελόνα, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Μην είσαι τόσο κολλημένος με αυτή την ομάδα. Τσάμπα άγχος, να πούμε. Όσο για τους κανονισμούς, περίμενε 15 μήνες. Κάπου εκεί, θα δεις μερικές αλλαγές .
CROM271 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Όσο για τους κανονισμούς, περίμενε 15 μήνες. Κάπου εκεί, θα δεις μερικές αλλαγές . Αν αναφερεσαι στις αλλαγες που προτεινεις εσυ ειμαι προθυμος να δεχτω οποιδηποτε στοιχημα. Μια μπυρα για μενα αν κερδισω, ενα αυτοκινητο για σενα αν κερδισεις εσυ. Παει? Μονο κατι θα σχολιασω. Το τσιρκο του γερμανικου πρωταθληματος το θεωρεις θεαμα? Παει ο καθε πικραμενος επιθετικος και γινεται σκορερ? Καλυτερα να δω πιτσιρικια να παιζουν στην παιδικη χαρα... Η σούπερ λίγκα είναι θεαματικότερη από την μπουντεσλίγκα. Ειλικρινά, αν σχολιάσω κάτι επ' αυτού, θα χάσει αυτή η φράση κάτι από την μαγεία της. Είναι τέλεια! OMG!!! :shock: Μπορει να νευριασες λιγο αλλα δεν χρειαζεται να εκτιθεσαι...
demessakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αν αναφερεσαι στις αλλαγες που προτεινεις εσυ ειμαι προθυμος να δεχτω οποιδηποτε στοιχημα. Μια μπυρα για μενα αν κερδισω, ενα αυτοκινητο για σενα αν κερδισεις εσυ. Παει? Και γιατί να μην πάμε ένα στοίχημα σύμφωνα με τις αλλαγές που προτείνεις; Δηλαδή αν γίνει έστω και μια, δεν θέλω τίποτα από εσένα. Και αν δεν γίνει καμία, να σου δίνω το Ντουμπάι, όπως είναι επιπλωμένο. Πάει; OMG!!! :shock: Μπορει να νευριασες λιγο αλλα δεν χρειαζεται να εκτιθεσαι... Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε. Καιρό είχα να διαβάσω κάτι τόσο "επιτυχημένο" . Τέλειο ήταν... να γράφεις πιο συχνά τέτοια... ακούς εκεί πιο θεαματική η σούπερ λίγκα από την μπουντεσλίγκα... Αν ήμουν moderator, θα είχα κλειδώσει όλο το section με τα αθλητικά, μετά από αυτή την φράση. Το τερμάτισες. Δεν πάει άλλο
CROM271 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Και γιατί να μην πάμε ένα στοίχημα σύμφωνα με τις αλλαγές που προτείνεις; Δηλαδή αν γίνει έστω και μια, δεν θέλω τίποτα από εσένα. Και αν δεν γίνει καμία, να σου δίνω το Ντουμπάι, όπως είναι επιπλωμένο. Πάει; Να προτεινω αλλαγες? Σου ειπα εγω ποτε πως θελω να αλλαξω τους κανονες του ποδοσφαιρου? Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινουμε? Δεν χρειαζεται καμια αλλαγη το ποδοσφαιρο. Ηταν ειναι και θα ειναι τελειο. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε. Καιρό είχα να διαβάσω κάτι τόσο "επιτυχημένο" . Τέλειο ήταν... να γράφεις πιο συχνά τέτοια... ακούς εκεί πιο θεαματική η σούπερ λίγκα από την μπουντεσλίγκα... Αν ήμουν moderator, θα είχα κλειδώσει όλο το section με τα αθλητικά, μετά από αυτή την φράση. Το τερμάτισες. Δεν πάει άλλο Ναι μονο που δεν το διαβασες απο μενα αυτο το επιτυχημενο, αλλα το εγραψες μονος σου. Οι κουτοπονηριες αλλου... Μην γινεσαι γελοιος.
demessakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Και γιατί να μην πάμε ένα στοίχημα σύμφωνα με τις αλλαγές που προτείνεις; Δηλαδή αν γίνει έστω και μια, δεν θέλω τίποτα από εσένα. Και αν δεν γίνει καμία, να σου δίνω το Ντουμπάι, όπως είναι επιπλωμένο. Πάει; Να προτεινω αλλαγες? Σου ειπα εγω ποτε πως θελω να αλλαξω τους κανονες του ποδοσφαιρου? Μαζι μιλαμε και χωρια καταλαβαινουμε? Δεν χρειαζεται καμια αλλαγη το ποδοσφαιρο. Ηταν ειναι και θα ειναι τελειο. Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε. Καιρό είχα να διαβάσω κάτι τόσο "επιτυχημένο" . Τέλειο ήταν... να γράφεις πιο συχνά τέτοια... ακούς εκεί πιο θεαματική η σούπερ λίγκα από την μπουντεσλίγκα... Αν ήμουν moderator, θα είχα κλειδώσει όλο το section με τα αθλητικά, μετά από αυτή την φράση. Το τερμάτισες. Δεν πάει άλλο Ναι μονο που δεν το διαβασες απο μενα αυτο το επιτυχημενο, αλλα το εγραψες μονος σου. Οι κουτοπονηριες αλλου... Μην γινεσαι γελοιος. Τώρα άρχισες να διαφωνείς και με τον εαυτό σου! Σταμάτα όσο είναι καιρός! Για το 1ο κόκκινο, που ακριβώς διαφωνείς; Που πήρα ως δεδομένο πως θέλεις να παραμείνει όπως είναι, ενώ έπρεπε να πω πως θέλεις να παραμείνει όπως είναι; Μα έτσι το έγραψα Για το 2ο κόκκινο, πως μεταφράζεις εσύ την απάντηση που έδωσες, όταν σε ρώτησα αν θεωρείς το γερμανικό (ή το αγγλικό) θεαματικότερο από το ελληνικό (ή το ιταλικό) πρωτάθλημα; Για να σε βοηθήσω, η απάντηση σου ήταν: "Το τσιρκο του γερμανικου πρωταθληματος το θεωρεις θεαμα?... Καλυτερα να δω πιτσιρικια να παιζουν στην παιδικη χαρα..." Τώρα που το ξαναδιαβάζω, όντως, ποια σούπερ λίγκα; Εδώ η παιδική χαρά προσφέρει περισσότερο θέαμα, η υπέρτατη σούπερ λίγκα δεν θα προσφέρει; Κι εκεί που έλεγα δεν γίνεται να πιάσεις περισσότερο "κορυφή", ήδη την είχες ξεπεράσει... μπα σε καλό σου Τέλος από μένα. Αναγνωρίζω το λάθος μου (ξέρεις, φόρουμ, πολιτισμός,... μη τα ξαναλέω), όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ. Και σε ευχαριστώ, όχι τόσο για την συζήτηση, αλλά για το γέλιο που μου προσέφερες. Να 'σαι καλά.
gas83 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τι θα γινει ρε παιδες θα το λυσετε? εχουμε και αδιαφορο ματς το σαββατο να παιξουμε για συζητηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα