CROM271 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια το σημαντικο ειναι πως νικησαμε παλι στην κατοχη (65-35) και στις πασες. Yes!!! Αντε να ερθει και το καλοκαιρι να κανουν τα παιδια και καμια βουτια στη θαλασσα. Καλο και το χορταρι αλλα εκει μαλλον μας εχουν παρει χαμπαρι... Α να μην ξεχασω. Να αλλαξουμε και τους κανονισμους απο του χρονου οπως ειπε και ενας φιλος καποια post πριν μπας και βαλουμε κανενα γκολ. Ημαρτον!!! Με ρωτησε και που διαφωνω κιολας
Orpheas1992 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια το σημαντικο ειναι πως νικησαμε παλι στην κατοχη (65-35) και στις πασες. Yes!!! http://www.youtube.com/watch?v=O7NIZifWVqU 2
gas83 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια μη λεμε οτι θελουμε.παρατησαν ενα ΣΤΟΧΟ για το επομενο ματς πρωταθληματος που εχει ηδη κριθει? (ετσι οπως παμε βεβαια μαλλον δεν εχει κριθει και αυτο) εχω εξηγησει σε προηγουμενα post γιατι μας θεωρω ηδη αποκλεισμενους με τη μιλαν.νομιζω πλεον βλεπουν ολοι τους λογους. ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ειναι τουλαχιστον αστειο σε αυτο το επιπεδο και τα δυσκολα ματς να μην εχεις στον παγκο καποιον.αυτο για οσους ελεγαν οτι και γω να μουν προπονητης στην μπαρτσα θα τα περνα ολα.δεν παει ετσι μαγκες. εγραψα πριν το ματς οτι θελω να δω τεγιο βιγια μεσσι και ινιεστα στη θεση του αλλα θα δω σεσκ και ινιεστα στα πλαγια. μιλαμε τελειως προβλεψιμο ετσι? βιγια αλλαγη στο 0-2 τεγιο στο 0-3 ΛΟΛ συνεχιζουμε μπας και κανουμε κανα θαυμα με τη μιλαν δε μπορουμε αλλωστε να κανουμε και κατι αλλο. μην τρελενεστε μια ηττα ηταν τους εχουμε κερδισει παρα πολλες φορες και μεις τελευταια στο μπερναμπεου.συμβαινουν αυτα απλα το θεμα ειναι οτι συμβαινουν τελευταια με τον ιδιο τροπο και δειχνουμε κολημενοι λες και δε θελουμε να το αλλαξουμε αυτο το τοσο φανερο που γινεται Παιδια το σημαντικο ειναι πως νικησαμε παλι στην κατοχη (65-35) και στις πασες. Yes!!! Αντε να ερθει και το καλοκαιρι να κανουν τα παιδια και καμια βουτια στη θαλασσα. Καλο και το χορταρι αλλα εκει μαλλον μας εχουν παρει χαμπαρι... να δω στο τελος της χρονιας τι κουπες θα χει ο καθενας και τα λεμε τοτε.μην προτρεχεις
MJBulls23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Άνευροι, άκεφοι, άοσμοι, χωρίς πάθος και χωρίς ψυχή για να μπούν σε τέτοια παιχνίδια. Φυσικά είναι 100% δίκαια η νίκη της Ρεάλ, αλλά το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Η σεζόν βγαίνει σε ρυθμούς προπόνησης και αυτό δείχνει είτε ΠΛΗΡΗ κορεσμό απο τον βασικό κορμό, είτε την έλλειψη του Τίτο του ΟΝΤΩΣ έχει επηρεάσει την ομάδα. Ο Ρόουρα είναι ένας γυμναστής, η ομάδα αυτή τη στιγμή παίζει με προπονητή τον Τσάβι. Συμφωνω 100% σε ολα και το κανω quote γιατι η απολυτη αληθεια πρεπει να γραφεται 2-3 φορες. Ανευροι, αοσμοι, ακεφοι, κορεσμενοι, χωρις το ματι να γυαλιζει, χωρις ορεξη, χωρις τιποτα. Σαν να εχουν χασει το δρομο τους. Και να θελουν τον βοσκο τους να τους καθοδηγησει. Και ο βοσκος ειναι ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ φυσικα!! Η σεζον βγαινει πραγματι σε ρυθμους προπονησης και το εχω γραψει αλλες 3 φορες εδω οτι εως τωρα ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ. Εγω πιο πολυ κουραστικα φετος να τρεχω παρα αυτοι. Ούτε τον Πλατανιά δεν κερδίζουμε όπως είμαστε. Εννοείται πως δεν θα περάσουμε τη Μίλαν, είναι αδύνατον υπό τις παρούσες συνθήκες. Νομιζω υπερβαλεις φοβερα. Πρεπει γρηγορα να συνελθουν και να βρουνε ξανα την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ τους. Διοτι μοιαζουν χαμενοι χωρις προσανατολισμο. Λογικο εαν δεν εχεις εναν προπονητη να σε κατευθυνει. Εντός αλλά και εκτός γηπεδου. Να σου δωσει να καταλαβεις τους στοχους και τι πρεπει να κάνεις....
johnll Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αν αποκλειστεί και από την Μιλαν, η χρονιά θα είναι αποτυχημένη και χρειάζεται επιτακτικά προπονητής αλλά και παίχτες..πολύ κακή η εμφάνιση..η ομαδα φαινόταν ως και γερασμένη! Ο Μέσι παιρνάει ένα μικρό ντεφορμάρισμα και μαζί του όλη η ομάδα, δυστυχώς το έχουν ρίξει στο θέατρο με πρωτεργάτη τον Πέδρο..
demessakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ρεάλ, για την καθαρή νίκη της. Η ομάδα φέτος, δεν πείθει. Να φταίει ο Τσάβι; Να φταίει ο Μέσι; Να φταίει η άμυνα; Να φταίει ο προπονητής, εν τη απουσία του; Η μη χρησιμοποίηση ροτέισον, με ότι αυτό συνεπάγεται (γκρίνιες, σκέψεις φυγής); Το μη ανταγωνιστικό πρωτάθλημα; Ο συνδυασμός κάποιων ή όλων αυτών; Σε αρκετά ματς της λίγκας, αν και νίκησε, δεν έπεισε. Μας λείπουν τελικές προσπάθειες. Σαν να προσπαθεί όλη η ομάδα, για να βγάλει τετ-α-τετ τον Μέσι. Που είναι η ομαδικότητα; Που είναι η φυσική κατάσταση; Το καθαρό μυαλό; Με 2-3 μεταγραφές, αυτά δεν λύνονται... (Δεν μιλώ για άμυνα, γιατί ποτέ δεν ήταν το ατού μας) Α να μην ξεχασω. Να αλλαξουμε και τους κανονισμους απο του χρονου οπως ειπε και ενας φιλος καποια post πριν μπας και βαλουμε κανενα γκολ. Ημαρτον!!! Με ρωτησε και που διαφωνω κιολας Φίλε μου, μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο, γιατί αν και αναφέρεσαι σε μένα, δεν είπα κάτι τέτοιο. Εύχομαι να μην έχεις πάρα πολύ μυωπία Σε τρολ, θα το σκεφτώ διπλά να απαντήσω
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια για να το τελειωνουμε το θεμα. Η ομαδα εμενα μου φαινεται οτι ειναι αγυμναστη. Βλεπεις το Μπουσκετς που παλαιοτερα ηταν σε ΟΛΟ το γηπεδο και τωρα με το ζορι τρεχει 2 μετρα. Ο Πουγιολ ηδη εχει τα χρονακια του , ο Πικε κι αυτος ειναι λιγο στον κοσμο του. Ο Αλβες κι αυτος αφαντος δε κανει τα χιλιομετρα που εκανε παλια... Επιθετικο να τελειωνει τις φασεις δεν εχουμε.. Επιθετικα αν δεν εχεις εκρηξη δε μπορεις να σπασεις κλειστη αμυνα... Δε ξερω πως θα αλλαξει αυτη η κατασταση. Εγω βλεπω ενα συνολικο προβλημα και οχι μονο ατομικα σε καποιους παιχτες.. Βαλε οτι δεν εχουμε και προπονητη. Δε βλεπω να περναμε ουτε τη Μιλαν και αυτο με δυσαρεστει παρα πολυ .. Με επνιξες ρε αδερφε,μην τα λες αυτα τα πραγματα.
linkin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Yπαρχει κανα στατιστικο που να δειχνει ποσα χλμ διενυσαν οι παικτες της Μπαρτσελονα αθροιστικά χθες? Εχω την εντυπωση οτι δεν τρεχετε οσο τρεχατε πριν 2 χρονια πχ.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τα μόνα που βρήκα ήταν αυτά: http://news.oneindia.in/2013/01/31/copa-del-rey-el-clasico-real-madrid-vs-barcelona-stats-1140251.html
linuslost Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αλλη μια σχημη εμφανιση... Δεν ξερω τι φταιει αλλα πλεον δεν δειχνουμε το ιδιο παθος. Εισης σημαντικο ειναι οτι δεν πιεζουμε αμεσως μολις χασουμε την μπαλα με αποτελεσμα να τρωμε αρκετες αντεπιθεσεις. Ενταξει, το πρωτο πιστευω ηταν καθαρο πεναλτυ πανω στο Πεντρο και θα μπορουσε να γινει 1-1 εκει το σκορ και να αλλαξουν τα δεδομενα. Αλλα κυριως χασαμε εξαιτιας του ντεφορμαρισματος που εχουμε. Την Ρεαλ εγω θα την παραδεχτω οταν σε εναν αγωνα μας κερδισει στα "ισια", και εννοω να μας κερδισει με οργανωμενες επιθεσεις και με πιεση, γιατι χθες για αλλη μια φορα ο,τι εκανε, το εκανε ΜΟΝΟ με αντεπιθεσεις. ΥΓ1: Πατα ρε Πουγιολ μια κλωτσια στο κεφαλι τον ''δολοφονο'' οταν ηταν ξαπλωμενος... ΥΓ2: Οι περισσοτεροι Ελληνες που υποστηριζουν Ρεαλ ειναι απο τους πιο αμπαλους και κομπλεξικους που εχω δει... 1
Sred Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Eνταξει χασαμε,πιστευω οτι η περισσοτεροι εδω μεσα που μιλαμε για την Μπαρσα συμφωνουμε οτι η ομαδα δεν ειναι στα καλυτερα της αλλα δεν θα σκασουμε τωρα για μια ηττα. Οτι εγινε εγινε,συνεχιζουμε καθως εχουμε δυο δυσκολα παιχνιδια,ειδικα με την Μιλαν θα πρεπεινα προσεχθει πολυ,δεν ξερω αν θα περασουμε θα το μαθουμε σε λιγες μερες αλλα καλο θα ειναι να ξεχαστει αυτη η ηττα το συντομοτερο. Οσο για τους φιλους της Ρεαλ.. http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/sygxarhthria_sth_real_apo_thn_mpartselona_me_th_lhksh_toy_agwna.2145116.html 1
CROM271 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για αυτούς που ίσως να αντιδράσουν σε κάτι τέτοιο, θα πρότεινα, αντί να μετατραπεί το ποδόσφαιρο... σε dodgeball, θα πρότεινα να προστεθεί στον κανονισμό ένα στοιχείο του τζούντο και ένα του πόλο. Αν μια ομάδα, παίζει αμυντικά, να λαμβάνει μια ποινή (shido στο τζούντο), η οποία να είναι, ένας παίχτης της, αντί να αποβάλλεται εκτός αγωνιστικού χώρου για ορισμένα δευτερόλεπτα (πόλο), να πηγαίνει στο άλλο μισό του γηπέδου. (Μια άλλη εκδοχή της ποινής, θα ήταν να δίνεται στον επιτιθέμενο, ένα άμεσο φάουλ σε καλό σημείο της επιλογής του) Βέβαια υπάρχουν και άλλοι κανονισμοί, όπως η επίθεση στο μπάσκετ να μην υπερβαίνει κάποια δευτερόλεπτα, αλλά αυτό έγινε, για να γίνει πιο θεαματικό (και να μην βλέπουμε σκορ... του παρελθόντος), οπότε, δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Φίλε μου, μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς οφθαλμίατρο, γιατί αν και αναφέρεσαι σε μένα, δεν είπα κάτι τέτοιο. Εύχομαι να μην έχεις πάρα πολύ μυωπία Ελα ρε φιλε τρελους θα μας βγαλεις τωρα? Με αφορμη το παιχνιδι της Μιλαν με την μπαρτσελονα το οποιο μαλιστα χαρακτηρισες και αντιαθλητικο εκ μερους της Μιλαν γραφεις το παραπανω. Αν δεν ειναι αυτα που λες αλλαγη κανονισμων τοτε δεν ξερω τι ειναι...
demessakis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Αλλαγή κανονισμών, ναι οκ. Αλλά που γράφω για να βάζει γκολ η Μπαρτσελόνα; Η πλειοψηφία όσων που μπαίνουν σε αυτό το νήμα, ευτυχώς, ή δυστυχώς για κάποιους, θέλουν να βλέπουν θέαμα. Η ομάδα, ΠΟΤΕ δεν σκεφτόταν την άμυνα, περισσότερο από την επίθεση. Οπότε, ανήκει βέβαια στις θεαματικές ομάδες, αλλά σαφώς δεν είναι η μόνη. Την στιγμή που θα δω την ομάδα μου, να παίζει άμυνα, να είσαι σίγουρος, πως θα είμαι ο πρώτος που θα την κριτικάρει. Αλλά από αυτά που ξέρω, και έχω διαβάσει, ποτέ δεν έπαιξε αμυντικά. Ακόμη και σε δύσκολους καιρούς, υπήρχε σεβασμός ως προς τον θεατή, που θέλει να δει θέαμα. Φαντάσου, σε λίγα χρόνια, αυτή την ομάδα, να μην προσπαθεί να βάζει γκολ, αλλά... να βγάζει την μπάλα πλάγιο. Πιστεύεις πως θα είναι το ίδιο θεαματική και τότε; Όταν το κάνουν άλλες ομάδες αυτό, γιατί δεν το κατακρίνεις, αλλά αντιθέτως το υποστηρίζεις; Οι κανονισμοί, είναι γνωστοί. Προσωπικά, τους κατέχω πάρα πολύ καλά, και προσπαθώ όποτε μου δίνετε ευκαιρία, να επισημάνω τα λάθη των άλλων, που νομίζουν πως τους κατέχουν. Αλλά για να έφτασε εδώ που έφτασε, σίγουρα θα υπήρξαν και αλλαγές σε αυτόν. Οι αλλαγές ή οι οδηγίες που γίνονται/δίδονται (π.χ. αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου, να προστατεύονται παίχτες θεαματικοί, κλπ.), συνήθως, πάνε σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό μου, το οποίο δεν ήταν της στιγμής, και το ματς με την Μίλαν, ήταν μόνο η αφορμή . Σε φόρουμ είμαστε, αν έχεις καμιά αντιπρόταση, για να γίνει πιο ελκυστικό το ποδόσφαιρο, ευχαρίστως να την διαβάσω.
CROM271 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τελοσπαντων. Το ειπες με αφορμη την Μπαρτσελονα και οχι για την Μπαρτσελονα. Το δεχομαι αυτο. Παντως εχουν μεγαλη διαφορα οι ''πινελιες'' που αναφερεις (π.χ. αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου) οι οποιες δεν επηρεαζουν την ροη, τον ρυθμο και την φυσιογνωμια του παιχνιδιου, απο τα αλλα που προτεινεις. Πιστευω οι προτασεις που δινεις μονο κακο θα κανουν στο ποδοσφαιρο. Το ποδοσφαιρο ειναι ενα ''απλο'' αθλημα χωρις πολλους κανονες και για αυτο εχει την απηχηση που εχει. Νεοι κανονες σαν αυτους που προτεινεις θα το κανουν κουραστικο, προβλεψιμο και ανιαρο. Το ποδοσφαιρο ειναι απο τα λιγα αθληματα που ο χειροτερος μπορει να νικησει τον καλυτερο. Ο μικρος μπορει να νικησει τον μεγαλο. Η συγκινηση που προσφερει αυτο ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το να μπαινουν 7-8 γκολ σε καθε αγωνα. 1
kirileman Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τελοσπαντων. Το ειπες με αφορμη την Μπαρτσελονα και οχι για την Μπαρτσελονα. Το δεχομαι αυτο. Παντως εχουν μεγαλη διαφορα οι ''πινελιες'' που αναφερεις (π.χ. αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου) οι οποιες δεν επηρεαζουν την ροη, τον ρυθμο και την φυσιογνωμια του παιχνιδιου, απο τα αλλα που προτεινεις. Πιστευω οι προτασεις που δινεις μονο κακο θα κανουν στο ποδοσφαιρο. Το ποδοσφαιρο ειναι ενα ''απλο'' αθλημα χωρις πολλους κανονες και για αυτο εχει την απηχηση που εχει. Νεοι κανονες σαν αυτους που προτεινεις θα το κανουν κουραστικο, προβλεψιμο και ανιαρο. Το ποδοσφαιρο ειναι απο τα λιγα αθληματα που ο χειροτερος μπορει να νικησει τον καλυτερο. Ο μικρος μπορει να νικησει τον μεγαλο. Η συγκινηση που προσφερει αυτο ειναι πολυ μεγαλυτερη απο το να μπαινουν 7-8 γκολ σε καθε αγωνα. Ωραία, φώναξε τώρα το μικρό σου αδερφό που μπαίνει με το λογαριασμό σου να τα κάνει όλα ταναπού!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα