Sred Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Καπου το πανε και λιγο στο χαλαρο γιατι εχουμε πολλα και δυσκολα παιχνιδια στην συνεχεια. Αν αυριο προκριθουμε θα ειναι πολυ καλο στην συνεχεια απο πλευρας ψυχολογιας.
gas83 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καπου το πανε και λιγο στο χαλαρο γιατι εχουμε πολλα και δυσκολα παιχνιδια στην συνεχεια. Αν αυριο προκριθουμε θα ειναι πολυ καλο στην συνεχεια απο πλευρας ψυχολογιας. δεν ξερω αλλα απο πλευρας ψυχολογιας και οχι μονο βεβαια μας λειπει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΤΙΤΟ. βασικα ειμαστε ομαδα χωρις προπονητη αυτη τη στιγμη και οι παιχτες πανε στον αυτοματο. ελπιζω να μη μας στοιχισει τους 2 απο τους 3 τιτλους που θελουμε(θεωρω το πρωταθλημα δικο μας) πολυ δυσκολο ματς αυριο ελπιζω να μη μετανιωσουμε τις ευκαιριες που χσαμε στο πρωτο ματς. και ειναι δυσκολο γιατι συνεχιζουμε να τρωμε για πλακα γκολ οποτε αναμενεται θριλερ αυριο. πρεπει να μπουμε μεσα και να τρωμε σιδερα απο το πρωτο λεπτο και να βαλουμε γκολ νωρις γιατι θα πρεπει να σκοραρουμε πιο πολλα απο τη ρεαλ για να προκριθουμε ετσι οπως παιζουμε. το λεω αυτο γιατι το 2-2 δεν ειναι και δυσκολο να κατσει το οποιο μας αποκλειει. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΙΓΙΑ-ΜΕΣΙ-ΤΕΓΙΟ. αν και μαλλον ονειρευομαι και θα παιξει κλασικα ο σεσκ με τον ινιεστα πλαγια και θα χαλασει η χημεια στο κεντρο ο αλονσο παιζει απο ρεαλ?θυμαμαι ηταν τραυματιας.αν δεν παιζει ειναι πολυ σημαντικη απουσια.οταν βλεπω ρεαλ και δεν παιζει παντα εχουν θεμα στο κεντρο
CROM271 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αν δεν προστατευθεί το άθλημα, από αντιαθλητικές ενέργειες που δυσφημίζουν το άθλημα*, θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Αποτελέσματα όπως, θεαματικές ομάδες, που ακόμα και όσοι δεν τις γουστάρουν, δεν χάνουν παιχνίδι τους, να αποχωρούν από την διοργάνωση και με αυτές που τις αποκλείουν να αποκτούν, ως οπαδούς με ημερομηνία λήξης, τα παραπάνω άτομα. Η ίδια η UEFA θα έπρεπε να μεριμνήσει για την προστασία του καλύτερου προϊόντος της, που είναι οι θεαματικές ομάδες. Πως θα το προστατεύσει; Όχι βέβαια, με άδικες κάρτες, πέτσινα πέναλτι και λοιπά αστεία, που ποτέ δεν τα έχουν ανάγκη οι ομάδες αυτές (θέλω να πιστεύω), αλλά με αλλαγές στους κανονισμούς. Δεν μπορεί σε άλλα αθλήματα, να υπάρχει ποινή για τον αμυνόμενο, και στο ποδόσφαιρο να μην έχουν σκεφτεί κάτι τέτοιο, ή να μην μπορεί να εφαρμοστεί. Για αυτούς που ίσως να αντιδράσουν σε κάτι τέτοιο, θα πρότεινα, αντί να μετατραπεί το ποδόσφαιρο... σε dodgeball, θα πρότεινα να προστεθεί στον κανονισμό ένα στοιχείο του τζούντο και ένα του πόλο. Αν μια ομάδα, παίζει αμυντικά, να λαμβάνει μια ποινή (shido στο τζούντο), η οποία να είναι, ένας παίχτης της, αντί να αποβάλλεται εκτός αγωνιστικού χώρου για ορισμένα δευτερόλεπτα (πόλο), να πηγαίνει στο άλλο μισό του γηπέδου. (Μια άλλη εκδοχή της ποινής, θα ήταν να δίνεται στον επιτιθέμενο, ένα άμεσο φάουλ σε καλό σημείο της επιλογής του) Βέβαια υπάρχουν και άλλοι κανονισμοί, όπως η επίθεση στο μπάσκετ να μην υπερβαίνει κάποια δευτερόλεπτα, αλλά αυτό έγινε, για να γίνει πιο θεαματικό (και να μην βλέπουμε σκορ... του παρελθόντος), οπότε, δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. * Δυσφήμιση είναι, αντί να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο, να βλέπεις μεγάλες ομάδες, να γίνονται μικρές. Να μην δείχνουν σεβασμό στους οπαδούς τους, στην φανέλα που φοράνε, στην ιστορία τους γενικά. Όπως υποδηλώνει και η φώτο: Πες μου οτι τρολαρεις σε παρακαλω!!! 2
demessakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δεν έχω καταλάβει, αν διαφωνείς (αν ναι, που; ), ή απλά προσπαθείς να πεις κάτι, αλλά δεν σου βγαίνει. Υπάρχει βέβαια και η σημαντική περίπτωση, να υποστηρίζεις αποκλειστικά ομάδες μη θεαματικές, οπότε και σε πείραξε το σχόλιό μου. Έχε υπόψιν σου πάντως, πως δεν σε είχα στην άκρη του μυαλού μου, όταν το έγραφα .
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Καθαρό πέναλτι. Άντε να δούμε τώρα τί ομάδα έχουμε. Θα το γυρίσουν;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχετε κανένα stream πρόχειρο;
hd95 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μήπως έχετε κανένα stream πρόχειρο; http://greekchannelslive2.blogspot.gr
O_Apentaros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Jordi & Pedro το νου στο θέατρο... ειδικά ο Pedro σε κάθε ματς όταν βγαίνει τετ-α-τετ ή σε καλή θέση στην περιοχή για γύρισμα κοιτάει να βουτήξει για το πέναλτι... έλεος. Ο Άλβες τι έχει πάθει ? Σαν τον Σεϊταρίδη παίζει... προώθηση και επιθετική προσπάθεια = 0.
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είμαστε κακοί αλλά ούτε και ιδιαίτερα καλοί. Αν δεν ανέβουμε στο β΄ημίχρονο και δε ρισκάρουμε περισσότερο, απλά θα μας μείνει μόνο το πρωτάθλημα φέτος.
alexis333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Περναμε καιρο ντρεφορμαρισματος και φαινεται .. Φυσικα και παιζει ΜΕΓΑΛΟ ρολο η ελειψη προπονητη στον παγκο .. Πολυ αφλογιστια μπροστα. Δε βγαινει μια καθετη της προκοπης με τπτ. Ακομα και ο Βιγια να μπει ( που πρεπει να μπει ) θα πρεπει να τροφοδοτηθει καλα για να κανει τη ζημια ..
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ε νομίζω ότι έναν προπονητή στον πάγκο τον χρειαζόμαστε. Αν θυμάμαι καλά, είναι σχετικά απαραίτητος στο ποδόσφαιρο.
alexis333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Ε νομίζω ότι έναν προπονητή στον πάγκο τον χρειαζόμαστε. Αν θυμάμαι καλά, είναι σχετικά απαραίτητος στο ποδόσφαιρο.
kirileman Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Εντάξει, όταν ο βοηθός του βοηθού που έχουμε στον πάγκο κάνει το σταυρό του, καταλαβαίνεις για τί πράγμα μιλάμε. Δηλαδή γυρίζουν οι παίχτες προς τον πάγκο και βλέπουν τον άλλον να σταυροκοπιέται. ΟΚ... Και στο 2ο ξεκινήσαμε χειρότεροι, οπότε μάλλον το ξεχνάμε το κύπελλο... Αναμενόμενο ήταν.
O_Apentaros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αν νομίζεις πως η ομάδα θα πάει στον αυτόματο δίχως προπονητή, αυτά παθαίνεις ( να τα βλέπει και ο Δημητράκης στο μπάσκετ του ΠΑΟ αυτά... ) Τρανή απόδειξη για αυτούς που λέγανε άσχετο, και απλά θεατή τον Γκουαρντιόλα...
alexis333 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια για να το τελειωνουμε το θεμα. Η ομαδα εμενα μου φαινεται οτι ειναι αγυμναστη. Βλεπεις το Μπουσκετς που παλαιοτερα ηταν σε ΟΛΟ το γηπεδο και τωρα με το ζορι τρεχει 2 μετρα. Ο Πουγιολ ηδη εχει τα χρονακια του , ο Πικε κι αυτος ειναι λιγο στον κοσμο του. Ο Αλβες κι αυτος αφαντος δε κανει τα χιλιομετρα που εκανε παλια... Επιθετικο να τελειωνει τις φασεις δεν εχουμε.. Επιθετικα αν δεν εχεις εκρηξη δε μπορεις να σπασεις κλειστη αμυνα... Δε ξερω πως θα αλλαξει αυτη η κατασταση. Εγω βλεπω ενα συνολικο προβλημα και οχι μονο ατομικα σε καποιους παιχτες.. Βαλε οτι δεν εχουμε και προπονητη. Δε βλεπω να περναμε ουτε τη Μιλαν και αυτο με δυσαρεστει παρα πολυ ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα