Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κακο παιχνιδι εχθες αλλα πιστευω οτι στο Καμπ νοου μπορουμε να αντρεψουμε το αποτελεσμα

και να παρουμε την προκριση.

Δεν υπαρχει Μιλαν.

επισης δεν υπαρχει αμυνα μπαρτσας.αν φας ενα τελος.

και να μην φας ομως μου φενεται παρα πολυ δυσκολο σε ιταλικη ομαδα να βαλεις 3

οκ για αρχη θες 2 οχι αναγκαστικα 3

εγω που ειμαι γενικα πολυ αισιοδοξο ατομο δεν βλεπω φως σε αυτη την περιπτωση.θα πρεπει ολοι να πιασουν τρελη αποδοση.

το μονο που θελω ειναι να δω βιγια να ξεκιναει και ινιεστα στη θεση του.και οτι θελει ας γινει.

πολυ θα γουσταρα παντως να προηγηθουμε νωρις με τον τροπο που το εκανε χτες η μιλαν και να γινει το ματς θριλερ.

εκει να δειτε πως θα θυμιθουν τη διαιτησια μερικοι

Δημοσ.

επισης δεν υπαρχει αμυνα μπαρτσας.αν φας ενα τελος.

και να μην φας ομως μου φενεται παρα πολυ δυσκολο σε ιταλικη ομαδα να βαλεις 3

οκ για αρχη θες 2 οχι αναγκαστικα 3

εγω που ειμαι γενικα πολυ αισιοδοξο ατομο δεν βλεπω φως σε αυτη την περιπτωση.θα πρεπει ολοι να πιασουν τρελη αποδοση.

το μονο που θελω ειναι να δω βιγια να ξεκιναει και ινιεστα στη θεση του.και οτι θελει ας γινει.

πολυ θα γουσταρα παντως να προηγηθουμε νωρις με τον τροπο που το εκανε χτες η μιλαν και να γινει το ματς θριλερ.

εκει να δειτε πως θα θυμιθουν τη διαιτησια μερικοι

Ποια Μιλαν?

Αν μιλουσαμε για την ιταλικη ομαδα που ξεραμε πριν 5-6 χρονια θα σου ελεγα ναι

τωρα εκτος του οτι δεν θυμιζει τιποτα απο ιταλικη ομαδα δεν ειναι και η παλια Μιλαν.

Εγω ειμαι αισιοδοξος γιατι ξερω της ικανοτητες της Μπαρσελονα,παιζει ρολο και ο παραγοντας τυχη

που το ειδαμε και περσι στους ημιτελικους,θα δουμε,παντως αν φανε γρηγορα γκολ θα βγουν απο το

καβουκι τους και μεσα στο καμπ νοου οταν ανοιγεσαι "πονας"και μαλιστα πολυ..

Δημοσ.

Καιρο εχουμε να δουμε ενα εμφατικο 4-0 ή 5-0 με τους παικτες της Μπαρτσελονα να ΤΡΕΧΟΥΝ. Ευκαιρια ειναι.... :-D

Φετος πιο πολυ κουραστικα εγω στο να τρεχω εδω σε ενα βουνο που παω, παρα οι παικτες της Μπαρτσελονα που ως τωρα περπατανε σε ολα τα ματς. Το προχθεσινο δεν ηταν εξαιρεση. Εξαιρεση ηταν η σχεδον αδιαφορια, ως προς το να κανουν καποια επιθεση, που εδειξαν. Απο την αρχη εως το τελος του παιχνιδιου.

Ειναι και το θεμα οτι οι παικτες απο οτι καταλαβα "γεμιζουν" και αρεσκονται στο να αλλαζουν απλως πασες και να εχουν την κατοχη και δεν πατανε περιοχη. Αλλο κακο και αυτο που μας βρηκε φετος αλλά και περυσι. Ειναι στα αριστερα καποιος λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη, "στο ενας με εναν" και στην μεγαλη περιοχη ΜΗΔΕΝ παικτες και ειναι 100% σιγουρο οτι αυτο που θα δοκιμασει θα ειναι να γυρισει την μπαλα λιγο πισω στον παικτη που θα ειναι εκει.

Δεν εχουμε εκεινη την ορμη που ειχαμε πριν 2 χρονια με κινηση χωρις τη μπαλα, με ΤΡΕΞΙΜΟ και με παικτες που πατανε περιοχη καθως και με καθετες πασες που πλεον δεν επιχειρουμε μην τυχον και χασουμε την πολυαγαπημενη μας κατοχη....

Δημοσ.

Καιρο εχουμε να δουμε ενα εμφατικο 4-0 ή 5-0 με τους παικτες της Μπαρτσελονα να ΤΡΕΧΟΥΝ. Ευκαιρια ειναι.... :-D

Φετος πιο πολυ κουραστικα εγω στο να τρεχω εδω σε ενα βουνο που παω, παρα οι παικτες της Μπαρτσελονα που ως τωρα περπατανε σε ολα τα ματς. Το προχθεσινο δεν ηταν εξαιρεση. Εξαιρεση ηταν η σχεδον αδιαφορια, ως προς το να κανουν καποια επιθεση, που εδειξαν. Απο την αρχη εως το τελος του παιχνιδιου.

Ειναι και το θεμα οτι οι παικτες απο οτι καταλαβα "γεμιζουν" και αρεσκονται στο να αλλαζουν απλως πασες και να εχουν την κατοχη και δεν πατανε περιοχη. Αλλο κακο και αυτο που μας βρηκε φετος αλλά και περυσι. Ειναι στα αριστερα καποιος λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη, "στο ενας με εναν" και στην μεγαλη περιοχη ΜΗΔΕΝ παικτες και ειναι 100% σιγουρο οτι αυτο που θα δοκιμασει θα ειναι να γυρισει την μπαλα λιγο πισω στον παικτη που θα ειναι εκει.

Δεν εχουμε εκεινη την ορμη που ειχαμε πριν 2 χρονια με κινηση χωρις τη μπαλα, με ΤΡΕΞΙΜΟ και με παικτες που πατανε περιοχη καθως και με καθετες πασες που πλεον δεν επιχειρουμε μην τυχον και χασουμε την πολυαγαπημενη μας κατοχη....

Κορεσμός, αυτό μου βγάζουν. Πάντως, είδαμε αρκετές 4άρες, 5άρες και 6άρες φέτος και μάλιστα, πολύ πρόσφατα. Αυτό, μάλλον, σημαίνει ότι το πρωτάθλημα δεν είναι πια ανταγωνιστικό, η βαθμολογία το αποδεικνύει, άλλωστε. Θύμα αυτού είναι και η ομάδα μας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν προστατευθεί το άθλημα, από αντιαθλητικές ενέργειες που δυσφημίζουν το άθλημα*, θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα.
Αποτελέσματα όπως, θεαματικές ομάδες, που ακόμα και όσοι δεν τις γουστάρουν, δεν χάνουν παιχνίδι τους, να αποχωρούν από την διοργάνωση και με αυτές που τις αποκλείουν να αποκτούν, ως οπαδούς με ημερομηνία λήξης, τα παραπάνω άτομα.

Η ίδια η UEFA θα έπρεπε να μεριμνήσει για την προστασία του καλύτερου προϊόντος της, που είναι οι θεαματικές ομάδες. Πως θα το προστατεύσει; Όχι βέβαια, με άδικες κάρτες, πέτσινα πέναλτι και λοιπά αστεία, που ποτέ δεν τα έχουν ανάγκη οι ομάδες αυτές (θέλω να πιστεύω), αλλά με αλλαγές στους κανονισμούς.

Δεν μπορεί σε άλλα αθλήματα, να υπάρχει ποινή για τον αμυνόμενο, και στο ποδόσφαιρο να μην έχουν σκεφτεί κάτι τέτοιο, ή να μην μπορεί να εφαρμοστεί.

Για αυτούς που ίσως να αντιδράσουν σε κάτι τέτοιο, θα πρότεινα, αντί να μετατραπεί το ποδόσφαιρο... σε dodgeball, θα πρότεινα να προστεθεί στον κανονισμό ένα στοιχείο του τζούντο και ένα του πόλο. Αν μια ομάδα, παίζει αμυντικά, να λαμβάνει μια ποινή (shido στο τζούντο), η οποία να είναι, ένας παίχτης της, αντί να αποβάλλεται εκτός αγωνιστικού χώρου για ορισμένα δευτερόλεπτα (πόλο), να πηγαίνει στο άλλο μισό του γηπέδου. (Μια άλλη εκδοχή της ποινής, θα ήταν να δίνεται στον επιτιθέμενο, ένα άμεσο φάουλ σε καλό σημείο της επιλογής του)
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι κανονισμοί, όπως η επίθεση στο μπάσκετ να μην υπερβαίνει κάποια δευτερόλεπτα, αλλά αυτό έγινε, για να γίνει πιο θεαματικό (και να μην βλέπουμε σκορ... του παρελθόντος), οπότε, δεν θα είχε τα ίδια αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο.

Δυσφήμιση είναι, αντί να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο, να βλέπεις μεγάλες ομάδες, να γίνονται μικρές. Να μην δείχνουν σεβασμό στους οπαδούς τους, στην φανέλα που φοράνε, στην ιστορία τους γενικά. Όπως υποδηλώνει και η φώτο:

574549_10200342897031000_1417055980_n.jp

Δημοσ.

Ποια Μιλαν?

Αν μιλουσαμε για την ιταλικη ομαδα που ξεραμε πριν 5-6 χρονια θα σου ελεγα ναι

τωρα εκτος του οτι δεν θυμιζει τιποτα απο ιταλικη ομαδα δεν ειναι και η παλια Μιλαν.

Εγω ειμαι αισιοδοξος γιατι ξερω της ικανοτητες της Μπαρσελονα,παιζει ρολο και ο παραγοντας τυχη

που το ειδαμε και περσι στους ημιτελικους,θα δουμε,παντως αν φανε γρηγορα γκολ θα βγουν απο το

καβουκι τους και μεσα στο καμπ νοου οταν ανοιγεσαι "πονας"και μαλιστα πολυ..

δεν ξερω την ηλικια σου αλλα το να λεμε ποια μιλαν ειναι αστειο.

η φανελα μετραει και υπαρχουν απειρα παραδειγματα απο πολλα πρωταθληματα και διοργανωσεις

οταν η αντιπαλη ομαδα ειναι κατωτερη τοτε με παθος και τρεξιμο και αυτοθυσια προσπαθει να καλυψει την ποιοτητα που δεν εχει.

αυτο το κανε η μιλαν εμεις ημασταν τελειως νωθροι

εγω δεν ειπα οτι αν πιασουμε μια τρομερη αποδοση δε μπορουμε να βαλουμε 4-5 γκολ απλα εγω δε το βλεπω να γινεται,.μακαρι να ειμαι λαθος.

επισης πες μου γιατι πιστευεις οτι δε θα φαμε γκολ.γιατι αν το φαμε λογικα τελος.εχουμε τρομερα κακη αμυνα.δε χρειαζεται να φαμε πολλες φασεις για να βαλει γκολ ο αντιπαλος.

και τελος ΚΑΜΙΑ ΜΙΛΑΝ ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΝ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ

και οι 11 μες στο τερμα θα μπουν.

2-0 εληξε το πρωτο ματς οχι 1-0

Δημοσ.

Κορεσμός, αυτό μου βγάζουν. Πάντως, είδαμε αρκετές 4άρες, 5άρες και 6άρες φέτος και μάλιστα, πολύ πρόσφατα. Αυτό, μάλλον, σημαίνει ότι το πρωτάθλημα δεν είναι πια ανταγωνιστικό, η βαθμολογία το αποδεικνύει, άλλωστε. Θύμα αυτού είναι και η ομάδα μας.

Πρεπει να εισαι πολυ μεγαλος παιχτης και να αγαπας πολυ το ποδοσφαιρο για να μη φτασεις στο σημειο να βγαζεις κορεσμο ..

Ειναι ενα απο τα αρνητικα  που πολλες φορες μπορει να συμβει στους καλους παιχτες οταν κατακτουν τα παντα ..

Ευτυχως εμεις εχουμε πολλους μεγαλους παιχτες που μου ειναι δυσκολο να τους δω καποια στιγμη να βγαζουν αυτο το πραγμα ..

Μεσι , Πουγιολ , Ινιεστα , Τσαβι και αλλοι ...

Ο Πικε ειναι ενας παιχτης που μου θυμισε κορεσμενο παιχτη προχτες  , οπως και ο Αλβες ...

Δημοσ.

δεν ξερω την ηλικια σου αλλα το να λεμε ποια μιλαν ειναι αστειο.

η φανελα μετραει και υπαρχουν απειρα παραδειγματα απο πολλα πρωταθληματα και διοργανωσεις

οταν η αντιπαλη ομαδα ειναι κατωτερη τοτε με παθος και τρεξιμο και αυτοθυσια προσπαθει να καλυψει την ποιοτητα που δεν εχει.

αυτο το κανε η μιλαν εμεις ημασταν τελειως νωθροι

εγω δεν ειπα οτι αν πιασουμε μια τρομερη αποδοση δε μπορουμε να βαλουμε 4-5 γκολ απλα εγω δε το βλεπω να γινεται,.μακαρι να ειμαι λαθος.

επισης πες μου γιατι πιστευεις οτι δε θα φαμε γκολ.γιατι αν το φαμε λογικα τελος.εχουμε τρομερα κακη αμυνα.δε χρειαζεται να φαμε πολλες φασεις για να βαλει γκολ ο αντιπαλος.

και τελος ΚΑΜΙΑ ΜΙΛΑΝ ΔΕ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΑΝ ΦΑΕΙ ΓΚΟΛ

και οι 11 μες στο τερμα θα μπουν.

2-0 εληξε το πρωτο ματς οχι 1-0

38 ειμαι.

Εγω μιλαω παντως με την εικονα της Μπαρτσελονα φετος που στο γηπεδο της  ειναι ασταματητη

τωρα αν δουμε παλι κανα εργο οπως το περσινο τι να πω.Απλα επειδη τυχαινει να την παρακολουθω

αρκετα την Μιλαν δεχομαι οτι εχει βαρια φανελα αλλα φετος κανει τραγικη χρονια.

Δημοσ.

Απλά, περιμένουμε όλοι μια μεγαλειώδη εμφάνιση από αυτές που μας έχει συνηθίσει, απέναντι σε αυτή την μικρή Μίλαν. Το ότι το περιμένουμε, όμως, δε σημαίνει ότι θα έρθει και ακόμα και αν έρθει, δε σημαίνει ότι θα περάσουμε οπωσδήποτε. Υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες.

Δημοσ.

38 ειμαι.

Εγω μιλαω παντως με την εικονα της Μπαρτσελονα φετος που στο γηπεδο της  ειναι ασταματητη

τωρα αν δουμε παλι κανα εργο οπως το περσινο τι να πω.Απλα επειδη τυχαινει να την παρακολουθω

αρκετα την Μιλαν δεχομαι οτι εχει βαρια φανελα αλλα φετος κανει τραγικη χρονια.

νομιζω εχουμε κολησει ολοι στο ξεκινημα που εκανε η μιλαν που σε καποια φαση ηταν στη ζωνη του υποβιβασμου μετα απο πολλες αγωνιστικες.

παρολαυτα ομως εχει προοδευσει σαν ομαδα απο τοτε και δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι τριτη στη βαθμολογια.

για να μη λεω και οτι να ναι δεν εχω δει ματς της μιλαν φετος αλλα για να εκανε τετοιο ντεμαραζ ολο και κατι σωστο θα κανουν τελευταια.

γενικα παντως δεν ειναι η σουπερ γερασμενη ομαδα με τους παπουδες που ειχε .εχει πιο νεανικο ροστερ και τρεχουν περισσοτερο.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΚΛΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΠΑΡΤΣΑ.

αλλα το ποδοσφαιρο για αυτο ειναι ωραιο δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος.

ξαναλεω θα πρεπει να πιασουμε εκπληκτικη αποδοση για να το γυρισουμε και δεν ξερω αν πρεπει να γινει καποια αλλαγη συστηματος η θεσεων για να τους αιφνιδιασουμε λιγο γιατι αυτη τη στιγμη εγω δε βλεπω να παιζει διαφορετικα η μιλαν εκει μεσα.

ακριβως το ιδιο θα παιξει οποτε θα πρεπει οτι ευκαιριες κανουμε να ειμαστε αποτελεσματικοι.

για μενα το ματς ξεκιναει ηδη απο το 1-0.δεν υπαρχει περιπτωση μια ομαδα να μας κρατησει με 0 σε δυο ματς ποσο μαλλον μες την εδρα μας.

αυτο που εχει σημασια ειναι ποτε θα μπει το 1-0 γιατι και με την ιντερ ετσι ελεγα οτι εχουμε σιγουρα ενα γκολ αλλα αυτο μπηκε στο τελος και μετα δεν προλαβαμε κατι αλλο

Δημοσ.

2-1 λέει χθες με ανατροπή. Έρχεται και το κλάσικο για το κύπελλο, αλλά τις βλέπω και τις δυο ομάδες πεσμένες. Οπότε είναι όλα ανοιχτά.

Δημοσ.

2-1 λέει χθες με ανατροπή. Έρχεται και το κλάσικο για το κύπελλο, αλλά τις βλέπω και τις δυο ομάδες πεσμένες. Οπότε είναι όλα ανοιχτά.

τραγικο πρωτο ημιχρονο ιδιο με αυτο της μιλαν.εννοειται φαγαμε και γκολ χωρις να εχει κανει τιποτα η αντιπαλος.

στο δευτερο μπηκαμε πολυ δυνατα και πιεσαμε.ειχαμε μεγαλυτερη ενεργεια και το γυρισαμε.φυσικα στην αμυνα τρυκιμια οταν ανοιξε το ματς αλλα ευτυχως δε φαγαμε αλλο.

ο βιγια βοηθησε παρα πολυ οταν εφευγε απο πλαγια και επαιρνε θεσεις φορ μες την περιοχη.ειχαμε καπου να δωσουμε την μπαλλα.

δεν ξερω αν πρεπει να γινει κατι τετοιο για τα ματς με μιλαν.

ΕΓΚΛΗΜΑ  αν αυτος ο παιχτης δεν παιξει με ρεαλ και μιλαν

Δημοσ.

Άποψή μου είναι, πως το χθεσινό παιχνίδι, ήταν... "προπόνηση" (με το σκεπτικό, πως και να χάναμε, σιγά τα ωά).

Για το ματς της τρίτης, δεν ξέρω, αλλά για το ματς με την Ντέπορ (που επίσης θα είναι "προπόνηση"), καθώς και για αυτό με την Μίλαν, θεωρώ πως θα ξεκινήσει βασικός ο Βίγια, και πολύ πιθανόν να αναλάβει την κορυφή της επίθεσης (plan B?).

Για το ματς με την Μίλαν, ίσως πάρει θέση βασικού και ο Μασεράνο (στην θέση του μέτριου, τον τελευταίο καιρό, Πικέ).

Δημοσ.

αμα μπει ο χεφεσιτο θα κοντυνουμε κι αλλο. ναι μεν εχει περισσοτερο νευρο απο τον πικε αλλα δεδομενου οτι θα παιζουμε με μια κλειστη ιταλικη αμυνα, στα στημενα θα θελουμε ενα ψηλο η αλτικο κορμι (μπουσκετς, πικε, πουγιολ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...