Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εξω σεσκ μεσα τεγιο η αλεξης και ινιεστα στη θεση του.ειμαι σιγουρος θα παμε πολυ καλυτερα με αυτο το σχημα.

η μιλαν παιζει μαζικη αμυνα και ο αντρες εχει χαθει λιγο εκει στα πλαγια πρεπει να παει στη θεση του να βοηθησει λιγο τοω τσαβι και η μπαλιες θα βγουν.

πονηρο το 0-0 κακο σκορ αν ερθει.πρεπει να βαλουμε ενα οπωσδηποτε.

η μιλαν παιζει καλη αμυνα.

το αλλο που εχω να σχολιασω ασχετα με το πως παει το ματς ειναι το ποσο μεγαλη ομαδα εχουμε που ολοκληρη μιλαν στην εδρα της παιζει και οι 11 πισω μπας και παρει κανα καλο σκορ.πραγματικα καταντια εγω ηθελα να δω ωραιο ματς σημερα

γιατι να ανοιχτουνε βρε φιλε? για να βαλεις 2 μπαλακια σε 5-10 λεπτα? ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ας μιλαμε για τη μιλαν. Ειδαμε και μεγαλυτερες ομαδες οπως μαντσεστερ πως σε επαιξαν κατα καιρους.

p.s ο  boateng στο γυρισμα απο το κορνερ θα μπορουσε να στο πεταξει το μπαλακι B)

Δημοσ.

Είναι τόσο χάλια η Μίλαν που ρίχνει και εμάς!

p.s ο  boateng στο γυρισμα απο το κορνερ θα μπορουσε να στο πεταξει το μπαλακι B)

Αυτό που προήλθε από καραμπινάτο οφσάιντ;

Στο μεταξύ, συνεχίζουν οι άλλοι να πετάνε τη μπάλα έξω...

Γελάει ο κόσμος! Δεν ήξερα ότι παίζεται και με τα χέρια το παιχνίδι.

Δημοσ.

Ο Πλατινι ο Μπαρτσελονακιας και η ΟΥΕΦΑ που στηνεται στα 4 στην Μπαρτσα! Η μπαλα ακομα ποναει απτις σφαλιαρες στη φαση του γκολ

Δημοσ.

κατι ραδιο αρβυλες του στοιχηματος μου ρθαν στο μυαλο. ακουστηκε για 1-1 και under για να φανε τα λεφτα του κοσμου που επαιζε το 1.5 στο διπλο και στο οβερ

και θα μου πειτε γιατι? αναγκη εχει η μπαρτσελονα να στησει ματς? οχι δεν εχει αναγκη αλλα η χθεσινη μερα ηταν μερα που πολυ μπουκ εκοψαν τις φλεβες τους, μπηκαν χοντρα μεσα με το διπλο της μπαγερν και τον ασσο της πορτο εκατομμυρια κοσμος πληρωθηκε χθες και απο καπου ισως πρεπει να τα παρουν πισω. δε λεω οτι θα γινει ετσι αλλα ειναι αλλο ενα σεναριο συνωμοσιας...

Δημοσ.

Νάτο και το 2ο, ας προσέχαμε. Δύσκολη η ρεβάνς αλλά δε μπορώ να πω ότι τρέμω. Θα είναι άλλο παιχνίδι.

η μιλαν πρεπει να σκοραρει ισπανια. χωρις γκολ δεν περναει. ειμαι λιγο απολυτος αλλα βαρκελωνη 2 γκολ τα εχει δεχτει σιγουρα...το λιγοτερο

Δημοσ.

Νάτο και το 2ο, ας προσέχαμε. Δύσκολη η ρεβάνς αλλά δε μπορώ να πω ότι τρέμω. Θα είναι άλλο παιχνίδι.

Αν αυτη η ΥΠΕΡΚΑΚΙΣΤΗ Μιλαν μπορει να μας νικησει 2-0, ε προφανως και εμεις στο Καμπ Νου μπορουμε να την νικησουμε 3-0 ή 4-0 ή 4-1. Περιεργο που πρεπει να ανατρεψουμε 2-0 σκορ και δεν το εχω ξεγραψει. Πιστευω οτι ευκολα μαλιστα μπορει να γινει. Παρολο που περιμενω εκ νεου ενα ωραιο πουλμαν πισω οπως σημερα.

Ωραια ασιστ στο πρωτο γκολ της Μιλαν. Μόνο ο Ματζικ Τζονσον θα μπορουσε να την κανει θεαματικοτερη.

Επισης αν δεν κανω λαθος το πλανο παιχνιδιου μας απο οτι καταλαβα ηταν να μπουμε μεσα και να αλλαζουμε πασες ως το 90'. Καμια ορεξη να βγουμε μπροστα. Καμια ταχυτητα. Τιποτα.

Καλα για την Μιλαν τι να πω? Μια ανυπαρκτη ομαδα.

Δημοσ.

δυστυχως προβλεπω στη βαρκελωνη να στηνονται 11 μπροστα απο το τερμα και να το χανουμε οπως με τσελσι. αν βαζαμε εστω ενα κατι γινοταν. sorry, αλλα αυτο βλεπω να γινεται...

κριμα.

δεν πρεπει να καναμε καθολου ευκαιριες. οσο εβλεπα το παιχνιδι, δε θυμαμαι να καναμε κατι το σπουδαιο.

Δημοσ.

χρονια ειχα να δω τοσο κακη εμφανιση χωρις ευκαιριες απο την ομαδα.

νομιζω το γκολ σκανδαλο της μιλαν τους εδωσε την απαιτουμενη ψυχολογια να συνεχισουν να παιζουν ακομα καλυτερα.

αλλο 1-0 αλλο 2-0 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 

παρολαυτα επειδη μ αρεσει να κοιταω την ομαδα μου το μισο απο αυτο που ξεραμε να παιζαμε 1 γκολ θα το βαζαμε και δε θα με ενοιαζε καν το χερι.

αφου ομως ηταν τοσο απαραδεκτοι καλα να παθουν.

ΑΛΛΟ ματς θα δουμε στο καμπ νου ομως με 2 γκολ πισω και σε καθε ματς να τρωμε παντα ενα αυτη τη στιγμη μου φενεται σχεδον απιθανο να περασουμε

Δημοσ.

Κακη βραδια σημερα...

Στην αμυνα εκει στο δευτερο γκολ με τα ματια τη κοιτουσε ο Πικε τη μπαλα...

Ισως εκει τα " καρυδια " του Μασερανο θα ηταν πιο χρησιμα ..

Πολυ μπλαζέ αυτο το παιδι σημερα...

Τωρα εχει λεωφορειο στη Βαρκελωνη.

Αν και πιστευω οτι θα την ανοιξουμε στο δευτερο ματς ...

Δεν εχει τελειωσει τπτ ακομα ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...