Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε φορά που τρώμε 1οι γκολ, ζοριζόμαστε να πάρουμε τη νίκη. Ευτυχώς τελευταία συμβαίνει σπάνια αλλά όταν συμβαίνει, πρέπει να καθαρίσει ο κοντός.

Δημοσ.

Κάθε φορά που τρώμε 1οι γκολ, ζοριζόμαστε να πάρουμε τη νίκη. Ευτυχώς τελευταία συμβαίνει σπάνια αλλά όταν συμβαίνει, πρέπει να καθαρίσει ο κοντός.

Με διπλη αμυνα ζωνης και τους επιθετικους να παιζουν πισω απο το κεντρο τους τι αλλο θες ?  :-D  :-D  :-D

Και καναμε και πολλες φασεις.

Δημοσ.

Και αμυντικαρα θες και ενα επιθετικο που να μπορει να σμπρωξει την μπαλα στα διχτυα θες.

Ο Αλεξις, για ενα ακομα παιχνιδι, εδειξε γιατι πρεπει να παρει ποδι το Καλοκαιρι.

Κραταμε τη νικη, παρα την απουσια του καλυτερου κεντρικου διδυμου του κοσμου, την γκολαρα του Μεσι (που 301αρισε τα γκολ του), τη θετικη εμφανιση του Τεγιο και περιμενουμε να δουμε πως θα παρουσιαστουμε, στην πολυ δυσκολη αναμετρηση, με τη Μιλαν.

Δημοσ.

Και αμυντικαρα θες και ενα επιθετικο που να μπορει να σμπρωξει την μπαλα στα διχτυα θες.

Ο Αλεξις, για ενα ακομα παιχνιδι, εδειξε γιατι πρεπει να παρει ποδι το Καλοκαιρι.

Κραταμε τη νικη, παρα την απουσια του καλυτερου κεντρικου διδυμου του κοσμου, την γκολαρα του Μεσι (που 301αρισε τα γκολ του), τη θετικη εμφανιση του Τεγιο και περιμενουμε να δουμε πως θα παρουσιαστουμε, στην πολυ δυσκολη αναμετρηση, με τη Μιλαν.

Έχεις πρόβλημα στο γκολ; First things first. Πρώτα τερματοφύλακα, μετά αμυντικό και μετά επιθετικό.

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη εχουμε για μπροστα κοντο-τεγιο-αλεξις-πεδρο-βιγια ενω πολλες φορες εχω δει στην τριπλετα και τον ινιεστα (νομιζω και κανα δυο φορες τον σεσκ).

αρα για 3 θεσεις εχουμε 6 πιθανους παιχτες. αν πουμε οτι βιγια φευγει το καλοκαιρι, νομιζω οτι επιθετικο χρειαζομαστε μονο για το planB (αν υποθεσουμε οτι υπαρχει planB), δηλαδη καποιο λιγο πιο βαρυ φορ, περιοχης.. και παλι, ΑΝ πουμε οτι υπαρχει στο μυαλο του προπονητη ενα planB με καποιο ψηλο φορ που θα μπορεσει να παρει μια κεφαλια οταν το παιχνιδι δεν παει καλα και ο αντιπαλος βαζει ενα πουλμαν μπροστα απο το τερμα.

Δημοσ.

Παρ'οτι Ρεαλ, η μεγαλυτερη προτεραιοτητα αυτη την στιγμη στην barcelona ειναι να βρεθει καποιος ο οποιος τα επομενα χρονια θα αντικαταστησει τον xavi. Ειναι 33 και με την θεση και τον τροπο που παιζει δεν νομιζω πως εχει πανω απο 2 καλες χρονιες ακομα. Καλοι οι υπολοιποι του κεντρου αλλα δεν νομιζω πως καποιος εχει την τεχνικη και το μυαλο του xavi.

Δημοσ.

Παρ'οτι Ρεαλ, η μεγαλυτερη προτεραιοτητα αυτη την στιγμη στην barcelona ειναι να βρεθει καποιος ο οποιος τα επομενα χρονια θα αντικαταστησει τον xavi. Ειναι 33 και με την θεση και τον τροπο που παιζει δεν νομιζω πως εχει πανω απο 2 καλες χρονιες ακομα. Καλοι οι υπολοιποι του κεντρου αλλα δεν νομιζω πως καποιος εχει την τεχνικη και το μυαλο του xavi.

ευκολη απαντηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ XAVI.

νομιζω ειναι τοσο απλο.ο τροπος που αυτος ο παιχτης κοντρολαρει το ρυθμο στο κεντρο ειναι μοναδικος.

δυσκολα εως απιθανα να ξαναβγει παιχτης τετοιος 

παρολαυτα εχουμε απο πισω σεσκ και τιαγκο.ο πρωτος αποκτηθηκε ακριβως για αυτο το λογο.να παρει τη θεση του τσαβι οταν τελειωσει ομως μεχρι τωρα κανει αλλα πραγματα στο γηπεδο και εχει πολυ διαφορετικο στυλ απο αυτο του τσαβι

ο πλησιεστερος για μενα να κανει αυτη τη δουλεια ειναι ο τιαγκο.ειναι εκπληκτικος για την ηλικια του και με περισοτερο χρονο στα ποδια του και μεγαλυτερη εμπειρια ειμαι σιγουρος οτι θα κανει παπαδες.

και μην ξεχναμε οτι θα χουν διπλα τους ινιεστα και μπουσκετς οποτε το προβλημα θα ειναι ακομα μικροτερο(θα υπαρχει ομως)

γιατι αν βλεπεται τα παιχνιδια οταν ο τσαβι δεν παιζει παντα εχουμε θεμα στο κεντρο.

στα υπολοιπα που λετε στην επιθεση ειμαστε μια χαρα.η ομαδα σκοραρει κατα ρυπας.

εχω βαρεθει ομως να τρωμε παντα γκολ.κερδιζουμε γιατι ειμαστε τοσο καλοι στην επιθεση που οσα και να φαμε θα βαλουμε περισοτερα.οποτε αγοραζουμε για αρχη εναν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ  αμυντικο ,αναγκαστικα τερμα αφου μας φευγει, και τελος επιθετικο

Δημοσ.

εγω νομιζω οτι το προβλημα θα το εχουμε οταν δε θα μπορει και ο ινιεστα, εκτος κι αν μεχρι τοτε εχει εμφανιστει καποιος για τη θεση του. o xavi ειναι στα 33 ομως εχουν εμφανιστει Τιαγκο, Σεσκ για να τον "αλλαξουν" (οσο φυσικα ειναι αυτο δυνατο). και ειναι απειρως πιο ευκολο αφου υπαρχουν Μπουσι και Ινιεστα να πλαισιωνουν τον οποιο αναλαβει το δυσκολο εργο. Δυστυχως ομως ουτε ο Τιαγκο ουτε ο Σεσκ ειναι Xavi. ειναι ενα κλικ πιο κατω. μενει να αποδειχτει για τον Τιαγκο, αν και πιστευω οτι δε θα καταφερει να "γεμισει τα παπουτσια" του αρχηγου. μακαρι ομως... 

αν δεν εχει εμφανιστει στα προσεχη 3-4 χρονια και καποιος αντι-Ινιεστα, οταν θα εχουν μεγαλωσει και οι 2 (ο Ινιεστα θα ειναι 32 στα 33 ο Τσαβι θα εχει σταματησει λογικα), τοτε θα ζορισει το πραγμα.

Αν και γνωμη μου ειναι οτι τα τσακαλια εκει στη Μασια προβλεπουν τετοια πραγματα και δουλευουν πολυ με νεα παιδια. ευχομαι να συνεχισει στο ιδιο επιπεδο ακομη και χωρις τη μαγικη τριπλετα (Μεσι-Τσαβι-Ινιεστα).

Δημοσ.

καλη επιτυχια στην ομαδα!

με την καλη εντεκαδα... ευχομαι να πανε ολα καλα! θα κανω και μια εκτιμηση του σκορ (ευχομενος παραλληλα να διαψευστω) 2-2...

Δημοσ.

Ε δεν είναι και κακό το 2-2. Καλύτερη η νίκη, βέβαια.

Με 4-3-3 η Μίλαν. Καλά...

Λες και βλέπω Μπαρτσελόνα-Απόλλων Λιθακιάς ή Μπαρτσελόνα-Άνω Γαράντζα. Ο άλλος έδιωξε με ψαλιδάκι και σακατεύτηκε, οι μισές πάσες τους βγαίνουν πλάγιο. Μπάλα είναι, όλα γίνονται, αλλά αυτή η Μίλαν είναι λίγη.

Δημοσ.

εξω σεσκ μεσα τεγιο η αλεξης και ινιεστα στη θεση του.ειμαι σιγουρος θα παμε πολυ καλυτερα με αυτο το σχημα.

η μιλαν παιζει μαζικη αμυνα και ο αντρες εχει χαθει λιγο εκει στα πλαγια πρεπει να παει στη θεση του να βοηθησει λιγο τοω τσαβι και η μπαλιες θα βγουν.

πονηρο το 0-0 κακο σκορ αν ερθει.πρεπει να βαλουμε ενα οπωσδηποτε.

η μιλαν παιζει καλη αμυνα.

το αλλο που εχω να σχολιασω ασχετα με το πως παει το ματς ειναι το ποσο μεγαλη ομαδα εχουμε που ολοκληρη μιλαν στην εδρα της παιζει και οι 11 πισω μπας και παρει κανα καλο σκορ.πραγματικα καταντια εγω ηθελα να δω ωραιο ματς σημερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...