Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eστιαζετε σε μια φαση αλλα δεν βλεπετε τα γενικοτερα καραγκιοζιλικια των παικτων σας.Ναι,εχετε ομαδαρα,δεν διαφωνει κανεις με αυτο αλλα οι παικτες σας ειναι μεσα στο καραγκιοζιλικι και το θεατρο μηπως κερδισουν κανα σφυριγμα.

Για πες μας και ποιοι παιχτες κανουν θεατρο? Οπως επισης νομιζω οτι θα συμφωνεις πως απο την ρεαλ δεν εχει κανει ποτε μα ποτε κανεις θεατρο ε?

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ελπιζω μονο να μην ακουσω οτι ο Μεσσι κανει θεατρο.. πραγματικα, πειτε για οποιον θελετε, αλλα οχι για το μεσσι. που τρωει τα κλωτσιδια και δεν πεφτει για να τελειωσει τη φαση. η που ακομη κι αν πεσει, τον εχω πετυχει αμεσως να σηκωνετε μπας και προλαβει τη μπαλλα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις ξυλιές πως θα πρέπει να απαντήσουν;

Καλα χαλαρωσε,τα τελευταια παιχνιδια μεταξυ ρεαλ-μπαρτσελονα ειναι αρκετα καθαρα.Δηλαδη το ταγαρι ονοματι πεπε που εχουμε δεν αντιπροσωπευει ολη την ρεαλ.

Για πες μας και ποιοι παιχτες κανουν θεατρο? Οπως επισης νομιζω οτι θα συμφωνεις πως απο την ρεαλ δεν εχει κανει ποτε μα ποτε κανεις θεατρο ε?

Δες το video που ανεβασε ο crom στην προηγουμενη σελιδα και θα δεις ποιοι κανουν θεατρο.

Το γεγονος οτι καποιος παικτης της Ρεαλ καποτε εκανε θεατρο δεν δικαιολογει το καραγκιοζιλικι καποιον παικτων σας να πεφτουν συνεχεια χωρις λογο.Με αποκορυφωμα τον Μπουσκετς στον ημιτελικο του ch.l που γελαγε ολος ο κοσμος. Τιμωρηθηκε απο την διοικηση?ΟΧΙ.Τιμωρια απο τον προπονητη?ΟΧΙ.Τιμωρια απο την Uefa?OXI.

Ως υπερμαχοι του ποδοσφαιρου σας ενοχλει το ''σκληρο'' παιχνιδι της Ρεαλ αλλα δεν σας ενοχλει που οι παικτες σας κατα συρροη κοροιδευουν τους αντιπαλους,τον διαιτητη και ολους τους φιλαθλους με σκοπο να κερδισουν την αποβολη του αντιπαλου.Και ολο αυτο,απο την πρεσβειρα του ευ αγωνιζεσθαι.Αυτο φιλε μου δεν ειναι γελοιοποιηση του αθληματος?Δεν ειναι επιληψιμο?

Και για να αντιστρεψω το ερωτημα σου,δηλαδη κανενας απο την μπαρτσελονα δεν εχει ριξει ποτε κλωτσιδια?

Επεξ/σία από linkinp
Δημοσ.

Καλα χαλαρωσε,τα τελευταια παιχνιδια μεταξυ ρεαλ-μπαρτσελονα ειναι αρκετα καθαρα.Δηλαδη το ταγαρι ονοματι πεπε που εχουμε δεν αντιπροσωπευει ολη την ρεαλ.

Δες το video που ανεβασε ο crom στην προηγουμενη σελιδα και θα δεις ποιοι κανουν θεατρο.

Το γεγονος οτι καποιος παικτης της Ρεαλ καποτε εκανε θεατρο δεν δικαιολογει το καραγκιοζιλικι καποιον παικτων σας να πεφτουν συνεχεια χωρις λογο.Με αποκορυφωμα τον Μπουσκετς στον ημιτελικο του ch.l που γελαγε ολος ο κοσμος. Τιμωρηθηκε απο την διοικηση?ΟΧΙ.Τιμωρια απο τον προπονητη?ΟΧΙ.Τιμωρια απο την Uefa?OXI.

Ως υπερμαχοι του ποδοσφαιρου σας ενοχλει το ''σκληρο'' παιχνιδι της Ρεαλ αλλα δεν σας ενοχλει που οι παικτες σας κατα συρροη κοροιδευουν τους αντιπαλους,τον διαιτητη και ολους τους φιλαθλους με σκοπο να κερδισουν την αποβολη του αντιπαλου.Και ολο αυτο,απο την πρεσβειρα του ευ αγωνιζεσθαι.Αυτο φιλε μου δεν ειναι γελοιοποιηση του αθληματος?Δεν ειναι επιληψιμο?

Και για να αντιστρεψω το ερωτημα σου,δηλαδη κανενας απο την μπαρτσελονα δεν εχει ριξει ποτε κλωτσιδια?

φιλε γελαει ο κοσμος με αυτα που λες.

αστο καλυτεραμαλλον εισαι 15 χρονων και οπαδος του κριστιανο και εχεις παρακολουθησει οχι πανω απο 5 ματς και απο τις 2 ομαδες.

γιατι αν ειχες θα ηξερες οτι μεγαλυτερα θεατρα απο ντι μαρια και πεπε δεν υπαρχουν . (και ροναλντο πολλες φορες ακομα και οταν ηταν στη United αλλα και τωρα αν του δοθει η ευκαιρια)

ο μπουσκετς το εχει κοψει πλεον αυτο και το κανει μια στο τοσο και αν.

αυτος που το κανει συνεχεια απο εμας ειναι ο σαντσες ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ.

οποτε μη μας λες οτι σου ρθει.

οσο αναφορα το αντιαθλιτικο παιχνιδι αναμεσα σε ρεαλ και μπαρτσα απο οταν ηρθε ο μουρινιο ρωτα καποιον ουδετερο να σου πει η κατσε δες τελοσπαντων κανα ολοκληρο ματς και θα καταλαβεις και μονος σου.οχι βιντεακια απο το youtube.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειμαι 15 φιλε μου,13 ειμαι.Και ναι,εννοειται πως ειμαι ερωτευμενος με τον ροναλντο.Ειδες πως το ειχε το μαλλακι του σημερα?Μουρλια! 

Δημοσ.

Δεν ειμαι 15 φιλε μου,13 ειμαι.Και ναι,εννοειται πως ειμαι ερωτευμενος με τον ροναλντο.Ειδες πως το ειχε το μαλλακι του σημερα?Μουρλια! 

αν δεν εχεις να πεις κατι(η αν δε μπορεις) καλυτερα μην απαντας καθολου.

δε σε κανει να φενεσαι πιο εξυπνος αυτος ο τροπος

.φιλικα στο λεω

• Like 1
Δημοσ.

αν δεν εχεις να πεις κατι(η αν δε μπορεις) καλυτερα μην απαντας καθολου.

δε σε κανει να φενεσαι πιο εξυπνος αυτος ο τροπος

.φιλικα στο λεω

To προηγουμενο σου ποστ ειναι γεματο επιχειρηματα,ειδικα εκει που λες :

a)φιλε γελαει ο κοσμος με αυτα που λες.

β ) αστο καλυτεραμαλλον εισαι 15 χρονων και οπαδος του κριστιανο και εχεις παρακολουθησει οχι πανω απο 5 ματς και απο τις 2 ομαδες.

c)γιατι αν ειχες θα ηξερες οτι μεγαλυτερα θεατρα απο ντι μαρια και πεπε δεν υπαρχουν

d)οποτε μη μας λες οτι σου ρθει.

e)ρωτα καποιον ουδετερο να σου πει η κατσε δες τελοσπαντων κανα ολοκληρο ματς και θα καταλαβεις και μονος σου.οχι βιντεακια απο το youtube.

Υστερα απο αυτα,με αποστομωσες,τι να απαντησω?

Στις πιπες που γραφουν οι αλλοι,απανταω με πιπες.

Φιλικα στο λεω.

Δημοσ.

Ενδεκαδα σημερα με τη Χεταφε.

Barcelona line-up (official): Valdes - Adriano Pique Puyol Alba - Thiago Song Iniesta - Alexis Messi Villa

Bench : Pinto, Alves, Mascherano, Busquets, Cesc, Pedro, Tello

BCu7FCaCUAAZ6CK.jpg:large

Δημοσ.

Παιδιά,δεν είναι ανέκδοτο.ο Σάντσεζ έβαλε γκόλ!!!!!!!!!

Δημοσ.

Μαγική ασίστ ο Ινιεστα ..

Τι έκανε ο τρελός .

Μαγεία ..

Και πολύ ωραίο τελείωμα..

Πολύ βαρύς αυτό ο Σονγκ ρε παιδιά ..

Ασηκωτος ..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

To προηγουμενο σου ποστ ειναι γεματο επιχειρηματα,ειδικα εκει που λες :

a)φιλε γελαει ο κοσμος με αυτα που λες.

β ) αστο καλυτεραμαλλον εισαι 15 χρονων και οπαδος του κριστιανο και εχεις παρακολουθησει οχι πανω απο 5 ματς και απο τις 2 ομαδες.

c)γιατι αν ειχες θα ηξερες οτι μεγαλυτερα θεατρα απο ντι μαρια και πεπε δεν υπαρχουν

d)οποτε μη μας λες οτι σου ρθει.

e)ρωτα καποιον ουδετερο να σου πει η κατσε δες τελοσπαντων κανα ολοκληρο ματς και θα καταλαβεις και μονος σου.οχι βιντεακια απο το youtube.

Υστερα απο αυτα,με αποστομωσες,τι να απαντησω?

Στις πιπες που γραφουν οι αλλοι,απανταω με πιπες.

Φιλικα στο λεω.

δεν εχω καμια ορεξη να αρχισω να ψαχνω βιντεακια για να σου αποδειξω αυτα που βλεπει ολος ο κοσμος.

και στο τοπικ της μπαρτσα δε νομιζω να εχει καποιος αντιθετη αποψη απο αυτα που λεω.

οτι και να σου πω δεν μπορω να σε πεισω ποσο μαλλον οταν δε βλεπεις τα καταφανεστατα.επομενος για να μη τα θεωρεις πιπες οπως σου ειπα ρωτα ουδετερους οπαδους που δεν ειναι μπαρτσα και ρεαλ να σου πουν για τη συμπεριφορα του προπονητη και των παιχτων της ρεαλ κατα τη διαρκεια των ματς.

ΚΑΙ ΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΤΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ (και απο τις 2 ομαδες)

θα αποκτησεις καλυτερη αποψη

Δημοσ.

Ρε καμένοι, τόσο νωρίς βλέπετε μπάλα στο pc;

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

φυσικα.

καλο το οτι βαλαμε 6 γκολ με 6 διαφορετικους παιχτες.

ΣΚΟΡΑΡΑΝ ΟΛΟΙ οι επιθετικοι και ο τεγιο εδειξε οτι πρεπει να παιζει παραπανω στο rotation.

ο ινιεστα ειναι απλα εκπληκτικος φετος

Δημοσ.

Ρε καμένοι, τόσο νωρίς βλέπετε μπάλα στο pc;

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Πρωινο ξυπνημα μαζι με τριπλες και πασες υψηλου επιπεδου.

Ο,τι καλυτερο ...  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Φοβερος ο Ινιεστα σημερα!!! Ο ανθρωπος νομιζεις πως χορευει με τη μπαλα οταν την εχει στα ποδια του...! 

Σε τετοια ματς ομως γιατι δεν βαζει να δουμε λιγο τον Ντελοφεου (σωστα τον γραφω? ) ή τον Μοντογια δεξι μπακ (εκτος και αν ειναι τραυματιας )...Παμε τωρα για τον αγωνα με την Μιλαν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...