Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το διαβασα. σε αλλο site ελεγε οτι δημοσιογραφοι που ηταν παροντες διαψευδουν το σκηνικο. οπως και να εχει, αν οντως το εκανε ειναι λαθος του, ακομη και μετα απο την προκλητικη συμπεριφορα των αλλων 2 στη διαρκεια του αγωνα. 

αν ισχυει πιστευω αποτελει μια απο τις λιγες φορες που ξεφευγει στη συμπεριφορα του. δεν ειναι ο κανονας, ειναι η εξαιρεση. αν, το τονιζω, οντως ισχυει..

• Like 1
Δημοσ.

Με αφορμή το el classico,θα επαναλάβω για άλλη μια φορά:Πότε επιτέλους η ομάδα θα τρέξει;Δεν κυνηγάνε αντεπιθέσεις παρά μόνο αν αποφασίσει ο Μέσι να εφορμήσει.Στο 0-1 υπήρχαν τουλάχιστον 2 φορές που βγήκαμε 4 με 4.Και τις φορές αυτές έκοψαν το ρυθμό.Ας ελπίσουμε να μας επιφυλάσσουν από τους 16 του cl και μετά τα καλά.

Και ένα τελευταίο χωρίς να θέλω να τρολλάρω. Τον τελευταίο μήνα πολύ σπρώξιμο έχει η Ρεάλ από την διαιτησία.Τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε κύπελλο.

Δημοσ.

Μπαααα,πολύ αμφιβάλλω,Τρένο θα περάσουμε.

Δημοσ.

Εμενα παντως δεν μου αρεσει ετσι οπως κατεβαινουμε να παιξουμε... Θελω τρεις επιθετικους και οχι τον ινιεστα στα αριστερα. Η ομαδα τα καλα παιχνιδια τα εκανε με 3 επιθετικους!

!!!Μολις το φαγαμε...

Δημοσ.

βιγια-μεσι-πεδρο

ινιεστα-τσαβι-σερχιο

αυτο λες;

κι αν ειναι αντι βιγια να μπαινει ο αλεξις..;

• Like 1
Δημοσ.

Εξαιρετική η Βαλένθια, την άξιζε την ισοπαλία και μπορούσε και τη νίκη. Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Βαλβέρδε σε αυτό το διάστημα, την πήρε 15η και αυτή τη στιγμή είναι 2 βαθμούς πίσω απο την Μάλαγα που είναι 4η.

Δημοσ.

http://www.blaugrana.gr/2013/02/06/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1/

οι περισσοτεροι τον θεωρειτε περιττο (ισως οχι αδικαιολογητα), και θα προτιμουσατε να φυγει! εμενα ομως μ αρεσει στην ομαδα κι ας μην ειναι ο σταθεροτερος παιχτης της. ειναι low profile, δεν προκαλει προβληματα και φαινεται οτι γουσταρει οσο δεν παει την ομαδα. επισης θεωρω σιγουρο οτι δε φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια και να "ματωσει" για τη φανελα.. ξερει οτι ο συλλογος για τον οποιο παιζει, ειναι παραπανω απο παιχτες και προσωπικοτητες.

ΥΓ: btw, διαβασα οτι σκεφτομαστε τον Κουν σε περιπτωση που φυγει ο Βιγια. πραγματικα πολυ θα γουσταρα να τον δω στην ομαδα! απλα δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης για το αν θα ταιριαζε, αφου εχω τρελλα με την Αργεντινη!

Δημοσ.

http://www.blaugrana.gr/2013/02/06/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1/

οι περισσοτεροι τον θεωρειτε περιττο (ισως οχι αδικαιολογητα), και θα προτιμουσατε να φυγει! εμενα ομως μ αρεσει στην ομαδα κι ας μην ειναι ο σταθεροτερος παιχτης της. ειναι low profile, δεν προκαλει προβληματα και φαινεται οτι γουσταρει οσο δεν παει την ομαδα. επισης θεωρω σιγουρο οτι δε φοβαται να βαλει τα ποδια του στη φωτια και να "ματωσει" για τη φανελα.. ξερει οτι ο συλλογος για τον οποιο παιζει, ειναι παραπανω απο παιχτες και προσωπικοτητες.

ΥΓ: btw, διαβασα οτι σκεφτομαστε τον Κουν σε περιπτωση που φυγει ο Βιγια. πραγματικα πολυ θα γουσταρα να τον δω στην ομαδα! απλα δεν ειμαι και ο πιο αντικειμενικος κριτης για το αν θα ταιριαζε, αφου εχω τρελλα με την Αργεντινη!

ο μασε κανει τραγικη χρονια φετος.τις προηγουμενες ηταν πολυ καλος

εγω εχω ξαναπει την αποψη μου.ειναι παιχτης με ψυχη που παζει παντα το 110% αυτου που μπορει.

επισης δε φταιει αυτος που τον εχουν βαλει να κανει το σεντερ μπακ.

για rotation ειναι σουπερ και οπως και ο ιδιος λεει οταν ειναι υγιεις οι υπολοιποι θα τρωει παγκο.

στο κεντρο λογικα δε θα ξαναπαιξει.εχουμε ηδη παρα πολους και καλυτερους που δεν παιζουν και τοσο.

το μονο μου προβλημα με αυτον ειναι οταν τον βαζουν στα μεγαλα -δυσκολα ματς.δε την κατεχει τη θεση και τις πιο πολλες φορες τρωμε γκολ γιατι δεν εχει καλη θεση.και γινετε συνεχεια αυτο.αρκει να δει μονο καποιος τα φετινα ματς που επαιξε πικε-πουγιολ η μασε μαζι με εναν απο αυτους και θα καταλαβει τι εννοω.

νομιζω οι περρισοτεροι εδω μεσα απο οτι εχω καταλαβει.δεν ειναι οτι δεν τον πανε η τον θεωρουν αχρηστο.απλα επειδη εχουμε προβλημα στα μετοπισθεν θα προτιμουσαν να εχουμε στη θεση του εναν κανονικο αμυντικο για να μπορει να γινετε το rotation χωρις να μας πιανει η καρδια μας καθε φορα που ξεκιναει.

σιγουρα ομως ειναι απο τους αγαπημενους παιχτες γιατι προσπαθει καθε φορα για το καλυτερο.

ελπιζω να επιστρεψει λιγο στη φορμα που ειχε παλαιοτερα και ενιωθες λιγο μεγαλυτερη σιγουρια οταν ξεκιναγε ενα ματς βασικος

καλα για κουν δε το συζηταω καν.ποιος νευμαρ και πρασινα αλογα.ο τυπος ταιριαζει γαντι ν γινοταν να ερθει.

Δημοσ.

O Mασε ειναι υπερ-συμπαθητικος χαρακτηρας και υπερ-φιλοτιμος παικτης!

Επειδη ακριβως ομως ειναι ετσι, δεν επιτρεπεται να τον κραταμε εις βαρος του.Δε γινεται να ειναι σε μια ομαδα που δεν εχει θεση και που, οταν τον χρησιμοποιει,τον βαζει σε ρολο που δεν του ταιριαζει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Προσωπικα ο Αγκουειρο, δε μου αρεσει καθολου. Θα προτιμουσα εναν επιθετικο που να ειναι καλος και στο ψηλο παιχνιδι για να αποροφαει και λιγο το ξυλο των αντιπαλων αμυνων.

Για 'μενα η σειρα καταταξης παει ετσι:  Φαν Περσι, Φαλκαο, Τζεκο, Καβανι.

Πανω απο ολους θα ηταν η μεγαλη επιστροφη του μεγιστου Ετο!

Δημοσ.

O Mασε ειναι υπερ-συμπαθητικος χαρακτηρας και υπερ-φιλοτιμος παικτης!

Επειδη ακριβως ομως ειναι ετσι, δεν επιτρεπεται να τον κραταμε εις βαρος του.Δε γινεται να ειναι σε μια ομαδα που δεν εχει θεση και που, οταν τον χρησιμοποιει,τον βαζει σε ρολο που δεν του ταιριαζει ΚΑΘΟΛΟΥ.

Προσωπικα ο Αγκουειρο, δε μου αρεσει καθολου. Θα προτιμουσα εναν επιθετικο που να ειναι καλος και στο ψηλο παιχνιδι για να αποροφαει και λιγο το ξυλο των αντιπαλων αμυνων.

Για 'μενα η σειρα καταταξης παει ετσι:  Φαν Περσι, Φαλκαο, Τζεκο, Καβανι.

Πανω απο ολους θα ηταν η μεγαλη επιστροφη του μεγιστου Ετο!

πρεπει να καταλαβουμε οτι δε μπορουμε να παιζουμε με φορ στυλ ιμπρα μπροστα.ετσι ειναι το συστημα της μπαρτσα.

τι να κανουμε δηλαδη?

ολοι αυτοι που λες παιχταραδες ειναι αλλα δε χωρανε.πρεπει να φυγει ο λεο απο τη θεση που παιζει τωρα ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ

γιατι να γινει αλλωστε οταν ο κοντος παστελωνει απο αυτη τη θεση 80 γκολ τη χρονια.θα ηταν παραλογο να γινει.

εγω ξερω οτι την πιο ωραια μπαλλα την εχει παιξει η μπαρτσα με 3αδα μπροστα πεδρο,λεο,βιγια   με το λεο false 9 οπως λενε και τους αλλους 2 στα πλαγια.(και σκοραραν συνεχως ολοι)

η διαφορα με περσυ που δεν πειραμε μεγαλο τιτλο ηταν οτι οι ακραιοι επιθετικοι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

οταν ηταν(βλεπε πιο πανω) τα πηραμε ολα και μαλιστα παιζοντας μπαλλαρα.

το ιδιο θα χε συμβει και περσυ τα περιμεναν ομως ολα απο το λεο.οταν δε σκοραρε αυτος η ομαδα κολλαγε.

και φετος αν βαζουν γκολ οι ακραιοι στα δυσκολα ματς του τσου-λου παλι ολα θα τα παρουμε.αν οχι θα λεμε πωπω τη μπαλλαρα παιξαμε και τι ευκαιριες χασαμε(προσφατο παραδειγμα το ματς με ρεαλ)

αν ο αγκουερο μπορει να αντικαταστησει την αποτελεσματικοτητα του βιγια (που μπορει ανετα) τοτε καλως να ερθει αν γινεται

Δημοσ.

gas83 : Σωστα ολα αυτα που γραφεις αλλα υπαρχει απαντηση. Αλλαγη του συστηματος σε 4-4 (ρομβος)-2.

Πικε-Πουγιολ- Αλμπα-Αλβες (με επιτακτικη αναγκη την αποκτηση κορυφαιου αμυντικου)

Τσαβι-Ινιεστα- Μπουσκετς- Τιαγκο (ή Τεγιο) Ο Σεσκ θα ξεκουραζει Τσαβι και Ινιεστα. Ο Πεδρο ειναι μονο για αλλαγη και ο Αλεξις δεν μπορει το παιδι.

Μεσι- Υψηλοσωμος επιθετικος.

Ετσι θα επαιζα αν με κανατε προπονητη της ομαδαρας!! 

Δημοσ.

gas83 : Σωστα ολα αυτα που γραφεις αλλα υπαρχει απαντηση. Αλλαγη του συστηματος σε 4-4 (ρομβος)-2.

Πικε-Πουγιολ- Αλμπα-Αλβες (με επιτακτικη αναγκη την αποκτηση κορυφαιου αμυντικου)

Τσαβι-Ινιεστα- Μπουσκετς- Τιαγκο (ή Τεγιο) Ο Σεσκ θα ξεκουραζει Τσαβι και Ινιεστα. Ο Πεδρο ειναι μονο για αλλαγη και ο Αλεξις δεν μπορει το παιδι.

Μεσι- Υψηλοσωμος επιθετικος.

Ετσι θα επαιζα αν με κανατε προπονητη της ομαδαρας!! 

Kαι θα ειχες αποτυχει :-) ...δεν γινεται να παιξεις ετσι στην Μπαρτσα. Σε καμια Μιλαν ή Ιντερ ναι, αλλα εδω οχι. Επισης η Μπαρτσα παιζει χρονια αυτο το συστημα και ολες οι ακαδημιες, απο τις πιο μικρες ηλικιες, ετοιμαζονται με βαση το 4-4-3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...