VAssassin Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Έκλεισε ο Βίγια;;; ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ παίχτης! Η Marca το γράφει σήμερα νομίζω. Ακούγεται ότι ο Λαπόρτα θέλει να τον κλείσει πριν τις εκλογές. Εγώ μέχρι τα επίσημα δεν πιστεύω τίποτα. Είναι πολύ νωρίς για μεταγραφές. Εμφανίσεις 2010-2011 edit: Ο Bojan ελπίζω και πιστεύω ότι δεν θα φύγει. Εκτός αν πάει δανεικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 πείτε μου ότι πήραμε την λατρεία να τρελαθώ. είναι επίσημο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 [διαγραφή] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) Βίγια, ε; Κάντε λίγο κώλο παιδιά στον πάγκο για τον Ιμπραΐμοβιτς! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2010 από kirileman Φτου κακά δυσλεξία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 4-4-2 όπως το παίζει ο φαν γκάαλ στην Μπάγερν. αυτός ο προπονητής είναι πάντα χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους.στο επιθετικό κομμάτι πάντα. ---------- Προσθήκη στις 14:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:17 ---------- http://www.sport-fm.gr/article/227709 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ποιο το νοημα ρε παιδια να θελει ο Λαπορτα να παρει τον Βιγια πριν τις εκλογες?Εχω ακουσει πως εχει κανει την θητεια του και δεν μπορει να ξαναβαλει υποψηφιοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πριν τις εκλογές ή πριν το μουντιάλ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 γιατί έχει αμφισβητηθεί αρκετά.θέλει ας πούμε να τον θυμούνται.να αλλάξει γνώμη ο κόσμος. έτσι και αλλιώς δεν τα βάζει από την τσέπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ποιο το νοημα ρε παιδια να θελει ο Λαπορτα να παρει τον Βιγια πριν τις εκλογες?Εχω ακουσει πως εχει κανει την θητεια του και δεν μπορει να ξαναβαλει υποψηφιοτητα. Για να πλήξει το Rosell ο οποίος φέρεται να έχει σκοπό να ενισχύσει την υποψηφιότητά του με το Villa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 4-4-2 όπως το παίζει ο φαν γκάαλ στην Μπάγερν. αυτός ο προπονητής είναι πάντα χρόνια μπροστά από τους υπόλοιπους.στο επιθετικό κομμάτι πάντα. ---------- Προσθήκη στις 14:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:17 ---------- http://www.sport-fm.gr/article/227709 Πιστευεις πως θα παιξει ο Πεπ 4-4-2 ... ??? Μονο στα ονειρα κατα τη γνωμη μου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει σύστημα.αλλά που θα πάει ο ζλάταν? πάγκο ή σίτυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει σύστημα.αλλά που θα πάει ο ζλάταν? πάγκο ή σίτυ? Δε ξερω που θα παει ο Ζλαταν ... Το 4-3-3 δεν αλλαζει με τπτ ομως ... Βίγια, ε; Κάντε λίγο κώλο παιδιά στον πάγκο για τον Ιμπραΐβομιτς! :lol: Κορυφαιο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν νομίζω να πάει 4-4-2. Μάλλον θα παίζει ο Βίγια αριστερό εξτρέμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis333 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Οπως το βλεπω εγω το πρωταθλημα θα κριθει στην Σεβιλη .... Την 37η αγωνιστικη παιζουμε εκτος με τη Σεβιλη σε ενα καθοριστικο ματς για την πρωτη θεση ... Η Ρεαλ εχει ενδιαμεσα ευκολα παιχνιδια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VAssassin Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Η Μαγιόρκα δεν είναι καθόλου εύκολη. Είναι η 3η δυνατότερη έδρα του πρωταθλήματος (μετά τους 2 μεγάλους). Σήμερα η Osasuna το χτύπησε στα ίσια το ματς αλλά το έχασε αυτός ο Masoud με κενό τέρμα. Το έφαγε λίγο πριν το τέλος, κλασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα