Προς το περιεχόμενο

Fc Barcelona

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το άλλο σωστά από χαζομάρα του Βαλντέζ. Βασικά οι άλλοι δεν είχαν καλά τελειώματα, έβγαζαν παίχτη διαγώνια αλλά ήξερες ότι δεν θα έβρισκε δίχτυα. Οι δικές μας ήταν πιο κλασσικές ευκαιρίες. Θα μπορούσαν να είχαν μπει περισσότερα γκολ και στα δυο τέρματα.

Δημοσ.

Τι έκανε λέει; 2 δοκάρια είχαν, και τουλάχιστον άλλες 2-3 καλές ευκαιρίες φάτσα με το τέρμα.

Tα δοκαρια τα θυμαμαι αλλα τις φασεις φατσα με το τερμα δε τις θυμαμαι με τπτ ..

Τι να πω ... Μπορει να ειναι οπως τα λες ..

Περισσοτερο στο μυαλο μου εχει μεινει οτι το παλεψαν πολυ , καναν μερικα σουτ και γενικα μας δυσκολεψαν αλλα οχι σε βαθμο να μας τρομοκρατησουν ..

Δημοσ.

το ενα δοκαρι ηταν στη φαση του βαλντες το οποιο ηταν τρελη ευκαιρια γιατι βρισκει δοκαρι του φευγει απο τα χερια και ο επιθετικος σε αδειο τερμα σχεδον δε τη βρισκει να την σπρωξει μεσα.

μετα το κορνερ και μετα το σουτ.

δεν εχει σημασια πως εγιναν.αν ηταν μονο 1 θα λεγα οκ δεν τρεχει τιποτα.αν τα χαμε κανει εμεις αυτες τις φασεις θα λεγαμε ποσο ατυχοι ειμαστε..εγιναν ομως ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΠΟΥΓΙΟΛ.τρικυμια πισω.

νομιζω το δικαιο σκορ θα ταν το 2-2 σημερα να τα λεμε ολα.

χασαμε και μεις ομως κατι τραγικα προς το τελος ομως αφου ειχε βγει ολη η μπετις μπροστα για ισοφαριση.

θα πρεπει να μαστε πιο προσεκτικοι δε γινετε να κανουμε ματς απο 0-2 και 0-3(κορουνια) ντερμπι.ο πουγιολ βγηκε για προληπτικους λογους απο οτι διαβασα και ο σεσκ μενει εξω για 3-4 εβδομαδες.κριμα ειχε βρει φορμα παλι καλα που ειναι οι γιορτες πανω και δε θα χασει τοσο πολυ.

δε μπορω να καταλαβω επισης γιατι εβαλε σαντσες και οχι βιγια μια και ο πρωτος προερχοταν απο τραυματισμο.

παντως και στην κριτικη μας θα πρεπει να μαστε σωστοι ακομα και να χασουμε καποιους ποντους δεν πρεπει να αρχισουμε να μιζεριαζουμε.μεχρι τωρα εχουμε εξωπραγματικη συγκομιδη νταξει λογικο καποια ματς να μην ειμαστε και τοσο καλοι

Δημοσ.

Θλαση στον δικεφαλο μηριαιο του αριστερου του ποδιου ο Φαμπρεγκας και 3 με 4 εβδομαδες εξω! :( Πανω που ανεβαινε και ηταν πολυ καλος!!

Το επαθε στο 9' λεπτο αν δεν κανω λαθος οποτε για αυτον τον τυπο τραυματισμου και τοσο νωρις φταιει 99% η κακη προθερμανση πριν τον αγωνα! :angry: ΕΛΕΟΣ! :angry:

Τελοσπαντων ευτυχως ερχονται οι γιορτες και θα χασει μόνο 2-3 σημαντικα ματς.

Δεν ξέρω γιατί αντικαταστάθηκε ο Πουγιόλ,

Ενιωσε αρκετο πονο στο δεξι του ποδι και αντικατασταθηκε προληπτικα.

Δημοσ.

Κρίμα για τον Σέσκ, ο καλύτερος μας παίκτης φέτος πίσω απο τον Μέσι. Γενικά όμως πάντα ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς.

Δημοσ.

καλα ο βαλντες τι εκανε εκει σε μια φαση; τρακαρε τη μπαλα με το δοκαρι και του εφυγε; omg......!

Δημοσ.

Κρίμα για τον Σέσκ, ο καλύτερος μας παίκτης φέτος πίσω απο τον Μέσι. Γενικά όμως πάντα ήταν επιρρεπής στους τραυματισμούς.

1000 φορές αυτός παρά ο Μέσι ή Ινιέστα ή Τσάβι ή κάποιος βασικός πίσω. Είναι, άλλωστε, η καλύτερη εποχή να τραυματιστεί κανείς (αν μπορεί να το θέσει κανείς έτσι). Απλά θα κάνει μερικά ακόμα χιλιόμετρα ο Τσάβι.

Δημοσ.

Μπραβο και στον Μεσι για το ρεκορ που εσπασε

πλεον εχουν καταλαβει ολοι γιατι παιχτη μιλαμε..

η ομαδα επαιξε καλη μπαλα εχθες και πηρε σχετικα ευκολα την νικη

κριμα για τον τραυματισμο του Σεσκ,ας ελπισουμε να επιστρεψει ακομα καλυτερος.

Δημοσ.

1000 φορές αυτός παρά ο Μέσι ή Ινιέστα ή Τσάβι ή κάποιος βασικός πίσω. Είναι, άλλωστε, η καλύτερη εποχή να τραυματιστεί κανείς (αν μπορεί να το θέσει κανείς έτσι). Απλά θα κάνει μερικά ακόμα χιλιόμετρα ο Τσάβι.

μαλλον ο τιαγκο θα κανει τα παραπανω χιλιομετρα λογικα

.ο τσαβι πρεπει να παιζει με μετρο και να ξεκουραζετε οταν υπαρχει η δυνατοτητα

Δημοσ.

Kαταρχας, βαθια υποκλιση στον τεραστιο Μεσι!

Κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ζητημα λιγου χρονου να αποδειξει πως ειναι ο κορυφαιος ολων.

Οπως σε ολα τα φετινα ματς η ομαδα εχει μεγαλη τυχη, παντα κατι γινεται και στο τελος κερδιζει. Ετσι εγινε και με την Μπετις. Το ματς ηταν για ισοπαλια αλλα καταφεραμε και το κλεψαμε.

Ας γραψω μονο τα αρνητικα που παρατηρω:

- Επιμενω πως ο Μασερανο δεν μπορει να παιξει σεντερ-μπακ. Ειναι ενας σκυλισιος αμυντικος μεσος που αχρηστευεται στην Μπαρτσελονα γιατι δεν εχει θεση. Αμεση πωληση και αγορα κεντρικου αμυντικου.

- Φτανει πια η καραμελα των 15 γκολ του Πεδρο. Απο τοτε εχει δειξει πως ειναι μια υπερφιλοτιμη μετριοτητα. Για ομαδα επιπεδου Μπολτον, Λεβερκουζεν και Λιλ καλος ειναι, παραπανω δεν...

- Δε μου αρεσει καθολου αυτο που γραφω αλλα ευχομαι να τραυματιστει ο Βαλντες.Δυστυχως, αυτος ειναι ομονος τροπος να σκεφτει η διοικηση αγορα τερματοφυλακα.

- Μακαρι να διαψευστω αλλα μου μυριζει αποτυχια στην επιλογη του Αλεξις. Ψαχνει μονο τις επαφες για να κανει κωλοτουμπες και να κερδιζει φαουλ, τραυματιζεται στυχνα, τρεχει ασκοπα, γκρινιαζει πολυ και σκοραρει ελαχιστα.

- Θελω περισσοτερο Βιγια στην ομαδα ως ζευγαρι στην επιθεση με τον Μεσι.

Δημοσ.

Kαταρχας, βαθια υποκλιση στον τεραστιο Μεσι!

Κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι ζητημα λιγου χρονου να αποδειξει πως ειναι ο κορυφαιος ολων.

Οπως σε ολα τα φετινα ματς η ομαδα εχει μεγαλη τυχη, παντα κατι γινεται και στο τελος κερδιζει. Ετσι εγινε και με την Μπετις. Το ματς ηταν για ισοπαλια αλλα καταφεραμε και το κλεψαμε.

Ας γραψω μονο τα αρνητικα που παρατηρω:

- Επιμενω πως ο Μασερανο δεν μπορει να παιξει σεντερ-μπακ. Ειναι ενας σκυλισιος αμυντικος μεσος που αχρηστευεται στην Μπαρτσελονα γιατι δεν εχει θεση. Αμεση πωληση και αγορα κεντρικου αμυντικου.

- Φτανει πια η καραμελα των 15 γκολ του Πεδρο. Απο τοτε εχει δειξει πως ειναι μια υπερφιλοτιμη μετριοτητα. Για ομαδα επιπεδου Μπολτον, Λεβερκουζεν και Λιλ καλος ειναι, παραπανω δεν...

- Δε μου αρεσει καθολου αυτο που γραφω αλλα ευχομαι να τραυματιστει ο Βαλντες.Δυστυχως, αυτος ειναι ομονος τροπος να σκεφτει η διοικηση αγορα τερματοφυλακα.

- Μακαρι να διαψευστω αλλα μου μυριζει αποτυχια στην επιλογη του Αλεξις. Ψαχνει μονο τις επαφες για να κανει κωλοτουμπες και να κερδιζει φαουλ, τραυματιζεται στυχνα, τρεχει ασκοπα, γκρινιαζει πολυ και σκοραρει ελαχιστα.

- Θελω περισσοτερο Βιγια στην ομαδα ως ζευγαρι στην επιθεση με τον Μεσι.

α) ο μασε ειναι απο τους πιο συμπαθητικους παιχτες και δινει παντα οτι μπορει.τον κρινουμε πολυ αυστηρα ειδικα φετος που δεν παιζει καλα αλλα εχει ενα ελαφρυντικο δεν ειναι η θεση του αυτη ουτε ζητησε ο ιδιος να παιζει αμυντικος.μιας και παιζει ομως εκει στο rotation πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι μετριοςσυμφωνω με πωληση και αγορα αμυντικου.

β)ο πεντρο ειναι δυσκολη περιπτωση για να τον κρινεις.ειναι και αυτος οντως φιλοτιμος αλλα ακομα και οταν δε σκοραρει κανει αλλα πολλα πραγματα μες το γηπεδο που τον κανουν πολυ χρησιμο.ανελεητο πρεσινγκ μεχρι το 90(πολλες φορες κερδιζουμε την μπαλλα σε καθε ματς απο πιεση του πεντρο) δεινει το απαραιτητο πλατος που χρειαζετε για να παιξουμε καλυτερα και συνηθως τον αισθανετε η αντιπαλη αμυνα.μεχρι τωρα φετος ειναι πολυ καλος αν εξαιρεσουμε 2-3 ματς αλλα του λειπει το γκολ.

χαιρω πολυ θα μου πεις και με το δικιο σου ο επιθετικος πρεπει να βαζει την μπαλλα στο πλεκτο.εγω νομιζω ειναι θεμα ψυχολογιας

γ)δε μπορω να πω και πολλα θα συνεχισουμε να τον τρωμε στην μαπα.δεν ειναι και ασχετος ομως ειναι καλο τερμα(οχι ομως και κλασης) και ενω ειχε μια ανοδικη πορεια τα τελευταια χρονια απο περσυ αρχισε παλι μερικες τρελες γκελες.πριν απο αυτο το διαστημα ηταν παρα πολυ καλος αλλα δε το θυμαται κανεις ολοι θυμουνται τις γκελες απο παλια και του εμεινε το ονομα.ελπιζω να επανελθει γρηγορα.

δ)το πιο εκνευριστικο στον αλεξης εκτος απο τις βουτιες ειναι οτι ενω εχει φοβερη προσποιηση και καλη τριπλα(τα δειχνει συνεχεια και τα 2 με τη χιλη) δεν παει στο 1vs1 και μου τι δινει απιστευτα αφου γυριζει πισω την μπαλλα.δεν ξερω αν ειναι οδηγια ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ)

ε)ελπιζω και ευχομαι να τον κραταει για το δευτερο μισο της σεζον ο τιτο τον βιγια γιατι ειναι κριμα τωρα που παιζει πολυ λιγο φενεται ξενερωμενος δεν ξερω τι γινετε.ειναι παρα πολυ σημαντικος ο βιγια για να μην παιζει.ειναι υγιεις και πρεπει να παιζει για να βρει ρυθμο

Δημοσ.

Οχι που δενθα εβρισκαν κατι εκει στη μαδριτη...Εγω στην Γ΄Γυμνασιου ειχα βαλει 130 συνολικα ολη την χρονια στα διαλειματα και στην γυμναστικη..Και αλλη καμια 200 με κατι μπαλακια του τενις που παιζαμε με τερμα τα θρανια!

Δημοσ.

Στην αυλή του σπιτιού μου είχα 350 γκόλ σε ένα ημερολογιακό έτος. Θα το στείλω στη Marca αυτό, αφού η AS βρήκε τον αφρικανό εκτελεστή.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...