Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Την Ίντερ στους ομίλους το 2009 την κερδίσαμε χωρίς Μέσι. Η εθνικη Ισπανίας τα έχει σαρώσει όλα χωρίς Μέσι. Απλά θα χρειαστεί μετά να ανεβάσουν όλοι τον ρυθμό τους για να υπερκαλύψουμε το κενό του Λίο. Αλλά ας περιμένουμε την διάγνωση πρώτα.
gas83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 First news from Barcelona dressing-room on Messi's injury: knock on knee, it doesn't seem serious, further tests ongoing. κανε να ειναι αληθεια καλε θεουλη
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μάλλον τη γλίτωσε, αλλά η χρησιμοποίηση του απόψε ήταν πέρα για πέρα λάθος για πολλούς λόγους.
kirileman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Μακάρι γιατί χαλάστηκα άσχημα. Είδα πριν και τη μαλακία το Αν και μου κατσε βαριά η φάση του τραυματισμού!
gas83 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2012 Την Ίντερ στους ομίλους το 2009 την κερδίσαμε χωρίς Μέσι. Η εθνικη Ισπανίας τα έχει σαρώσει όλα χωρίς Μέσι. Απλά θα χρειαστεί μετά να ανεβάσουν όλοι τον ρυθμό τους για να υπερκαλύψουμε το κενό του Λίο. Αλλά ας περιμένουμε την διάγνωση πρώτα. αν διαβασες δεν εγραψα οτι δε θα κερδιζουμε ειπα οτι ζοριζομαστε χωρις λεο. και γω μπαρτσα ειμαι και μετα φαν μεσσι αλλα ο τυπος ανεβαζει τρελα την ομαδα. επισης ματς ομιλου ψιλοαδιαφορο ειναι παντως ασχετα απο το λεο δεν ηθελα να παιξει γιατι αν θυμαστε και στο πρωτι ματς βαραγαν αβερτα οι αντιπαλοι
kirileman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Αυτή ήταν η αρχική 11άδα; Barcelona (4-3-3): Pinto; Montoya, Puyol, Adriano, Planas; Song, Thiago, Roberto; Rafinha, Villa, Tello Για αυτή την 11άδα κράζουμε που δεν πήγε καλά η ομάδα; 1
MJBulls23 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 OYΦ. Ευτυχως δεν ειναι χιαστος ή ρηξη εσω πλαγιου συνδεσμου οπως φαινεται. Χτυπημα ειναι. 1 εβδομαδα με 10 μερες λογικα το πολυ εξω. Αυτή ήταν η αρχική 11άδα; Barcelona (4-3-3): Pinto; Montoya, Puyol, Adriano, Planas; Song, Thiago, Roberto; Rafinha, Villa, Tello Για αυτή την 11άδα κράζουμε που δεν πήγε καλά η ομάδα; Εμ αυτο λεω τοση ωρα.....
Tilemaxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Είδες πουθενά να λέω οτι ο Μέσι δεν ανεβάζει την ομάδα; Eγώ απλά λέω οτι ακόμα και σε περίπτωση που έμενε για πολύ καιρό εκτός, πάλι θα είχαμε την ποιότητα για να υπερκαλύψουμε αυτή την απουσία. Το πιστεύω αυτό.
linuslost Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Το ποδι εκανε επικινδυνο τεντωμα παντως...Μακαρι να ειναι τιποτα μικρο στο συνδεσμο και οχι κατι σοβαρο. Αντε γιατι του αξιζει του παιχταρα να σπασει ολα τα ρεκορ!!!
gas83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 μη βιαζεστε ελπιζουμε να μην εχει τιποτα.ακομα εξετασεις κανουν. ξυπνα ρε τιτο το κερατο μου.ακομα και να θελει μην το βαλεις. ελπιζω μετα απο αυτο να μην εχει τιποτα αλλα να παρουν ενα μαθημα για το αν πρεπει να χρησιμοποιειται σε τετοια ματς
kirileman Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Να μην το σπάσει το ρεκόρ, χέστηκα προσωπικά. Κούπες να πάρει η αγορίνα και φέτος θέλω, τίποτα άλλο.
linuslost Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Μπήκε στο 57' στο αδιάφορο ματς με τη Μπενφίκα για να ξεπεράσει τα 85 γκολ του Γκερντ Μίλερ και τραυματίστηκε στο γόνατο. Δύο εβδομάδες εκτός οι πρώτες εκτιμήσεις... Πηγη: http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/349901-xanei-rekor-o-mesi
gas83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Είδες πουθενά να λέω οτι ο Μέσι δεν ανεβάζει την ομάδα; Eγώ απλά λέω οτι ακόμα και σε περίπτωση που έμενε για πολύ καιρό εκτός, πάλι θα είχαμε την ποιότητα για να υπερκαλύψουμε αυτή την απουσία. Το πιστεύω αυτό. δεν ειπα οτι ειπες κατι τετοιο εγω το λεω η ομαδα εχει απιστευτη ποιοτητα και και ταλεντο δεν υπαρχει καν θεμα να διαφωνουμε εδω. εντωμεταξυ επομενα 2 ματς μπετις εκτος ατλετικο εντος. για να δουμε αν δεν παιξει τι θα δουμε
Tilemaxx Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Ευκαιρία να ξυπνήσουν κάποιοι παίκτες και να ανεβάσουν απόδοση. Προβλέπω να κάνει μεγάλα παιχνίδια ο Σέσκ απο εδώ και πέρα, αφού θα παίξει στη θέση του Μέσι.
gas83 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2012 Να μην το σπάσει το ρεκόρ, χέστηκα προσωπικά. Κούπες να πάρει η αγορίνα και φέτος θέλω, τίποτα άλλο. συμφωνω απολυτα.κουπες ειναι τα σημαντικα αλλα ρε φιλε δε μπορω να καταλαβω με τιποτα.λες και δε θα το σπαζε στα επομενα ματς. τουλαχιστον σπαστο εκει που θα ναι σημαντικο το ματς και θα μετραει αστον να ξεκουραστει το κερατο μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα